|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke 2008, III. del
23.10.2008 12:19:02   
Motoristka
Zdravo!

Mojemu fantiču se je vse obrnilo na glavo-čez dan se  stalno joka, ponoči se zbuja in hoče stalno jesto-jojmene...zgleda da me je preveč razvadil od prej ko je spal v kosu od 22-7user posted image ...se bom že navadila...upam, pa da je to samo prehodno...sem kot zombi v glavo...in posledično sem tečna, potem pa se še z mojim vsak večer skregava-zdaj je to že stalnica-nikakor ne razume, da zdaj ko imava otroka je vse drugače-stalno mi "tupi v glavo" da če bi vedel, da bo tako drugače ne bi imel otrokauser posted image in hoče, da je tako kot je bilo včasih-joj ti deci-poln kufer ga že imam-bi kar nekam spokalauser posted image .

13.7.2008 ob 2.20 smo dobili sončka Andraža:)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 426
23.10.2008 12:19:29   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: auroraa
smrčanje - moj tolk grozn smrči. ni važno: na boku, na trebuhu, na hrbtu. user posted image user posted image user posted image  potem ga pa brcam in rukam ponoči - pa itak nič ne zaleže. samo slabe volje sva pol...

auroraa - da nimava slučajno istgauser posted image user posted image user posted image  - naš si je zadnjič dal fiziološko zvečer v nos, pa morm rečt, da je bilo malo bolje - vsaj jaz ga nisem slišala, pa ga drgač zmeraj

Aja, še dude sem hotla komentirat - zadnjič mi je ena kolegica rekla, da so baje začel zobarji priporočat manjše dude - baje so boljš.

Neposredna povezava do sporočila: 427
23.10.2008 12:30:33   
Netta
zimskauser posted image user posted image super da si bolš. pa upam da bo mleko nastalo nazaj...si tudi jaz ne želim nehat pred uvajanjem GH, tak da vem kak se počutiš. no enuser posted image če bo pomagal.

3jeMI
, sej midva se zmer pol ko se mal ohladiva dol vsedeva in pogovoriva...pa se skoz na novo pojavljajo izpadi...ma se bomo že navadl da sedaj smo v tri in ne v dva...ker največkrat je štrajt prav zarad male...je sprava tok slajšauser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 428
23.10.2008 12:34:32   
Netta
motoristka, poskok v rasti kajne??kaj bo šele naša pol počela ko se že sedaj zbuja na 3 ure, a pol bo pa vsako uro akcijuser posted image user posted image

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 429
   [Brisano sporočilo]
23.10.2008 12:34:35   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 430
   [Brisano sporočilo]
23.10.2008 12:35:32   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 431
   [Brisano sporočilo]
23.10.2008 12:36:38   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 432
23.10.2008 12:38:13   
netki
zobar....mi smo bili prvič na posvetu pri 1,5 letih

nočno dojenje....joj kolk nas je, bi lahko društvo neprespanih mamic ustanovile...berem samo kako so nekateri otroci pridni ponoč, zdej pa vidim da ste tudi meni enake

smrčanje....moj smrči ko je nadevan user posted image  takrat najraje leži na hrbtu da je smrčanje še intenzivnejše user posted image

lunica....ja sej vse štekam.... vpliva vreme user posted image

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 433
23.10.2008 12:42:16   
netki
IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Glede spola - jaz mislim, da to folk vpraša tudi, ker ne ve kaj bi drugega vprašalo. Ali pa primer, dosti sem skupaj s prijateljico, ki ima 8t starega fantka in vedno ko koga sreča, jo vprašajo A že kar ven hodite. Pač ne vejo kaj na drugega komentirajo.

zarad mene so lahko tudi tiho user posted image  al pa pozdravijo in rečejo: joj kako luštkan user posted image ...lepo da ste na zraku....itd

Neposredna povezava do sporočila: 434
23.10.2008 12:56:08   
maja24
Ja midve sva šle prvič vn ko je bla stara 10 dni in pol mi soseda reče "a ti maš pa dojenčico,že kr uzuni,a ni to mal prezgodi"user posted image

Ela čebela

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 435
   [Brisano sporočilo]
23.10.2008 13:02:22   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 436
23.10.2008 13:16:44   
lidija***
Naše mere
Mojca 5370g, 57 cm
3 mesece

Blacky - Imaš ZS

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 437
23.10.2008 13:35:25   
Majuska
Ojla,

danes se bolj pozno javljam, sva se z Aleksandrom celo dopoldne crkljala ... spal je celih 9 ur, od 22.30 je včeraj padel dol in se zbudil ob 7.30. Smo se hranili, pa mi je kasneje zaspal na prsih in dva tako dremuckala skoraj dve uri. Prav luštno je, ko je to malo bitjece stiska k meni ... user posted image

Zdajle na hitro kavico spijem, pol pa najbrž spet dojenje ... upam da ne bo preveč štrajkal. Prej je na drugi joški kar zaspal user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu lidija***)
Neposredna povezava do sporočila: 438
23.10.2008 13:52:47   
maja24
Eli je zadnič dobla rožico,zej jo pa tko občuduje,pa boža jo,se z njo pogovarja in kriči.Prou smešna je sm jo že učeri snemala in kokr zanalš se ni hotla znjo nč ukvarjatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ela čebela

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 439
23.10.2008 14:02:40   
Anonimen
maja, luka lahko ne vem kake frise špila, pa ko pridem poleg s kamero, otrpne in jo gleda s takimi velikimi očkami. na koncu ne bom mela nič posneto user posted image

meni je pa blo zoprno, ko so me proti koncu nosčenosti svi spraševal: te je strah? se bojiš poroda? da so mi ja dal vedet, da se morm bat

al pa zdej ko lukca sprašujejo: kam pa greš? kje si pa bil? kam pa te mamica pelje? in to po petkrat, da bi ja jst povedala.

(odgovor članu maja24)
  Neposredna povezava do sporočila: 440
23.10.2008 14:04:12   
Majuska
Evo našega mulčka ... da boste vse vedele, kakšno veselje ima :)

user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 441
23.10.2008 14:08:51   
dzanika
no zdej pa mali spi pa vas grem malo brat - mimo grede mali spi že cel dan (očitno je spet vremenski) user posted image :

voziček mi še nismo dvignili sam ga bomo kmalu. Imamo namen v kratkem ker bo košara počasi premajhna pa še ležat noče več kadar je buden.

rovarka če ni potrebe da bi imela mala kaj ob sebi ne vem zakaj bi ji dajala. Naš tudi nič nima ker ni potrebe. Čist lepo spi brez vsega.

Tims kako je z okico?

metuljcek glede sklenjenih rokic je meni rekla če jih ima kdaj tko skupaj spredaj kot da bi molil. In pol ga je vidla da jih je imel tko. Jaz nisem bla preveč pozorna na to. Je pa res da jih ma velikokrat tut v ustah...
Krst imamo 2.11...
Malega že od začetka če sem sama vozim spredaj.

HD Kali je pa res velikanka med našimi črmrlji. user posted image

Lunica super bureki! user posted image

So se junijke nehale bunit?

očitno user posted image

flower kako je s križem. Tale padec po stopnicah sigurno ni bil prijeten. user posted image

nanka je pa res drobižek tale tvoja Natka. Važno da je zdrava!

HD - 72 cm je ze velika tvoja Kali?! Vau! Bi clovek pomislil, da zivite v Krskem

user posted image user posted image user posted image

To je pa ena,ki mi je na ZS poslala če mam probleme ,ker sm pač na njihovi temi napisala da se tu mač sekira za brezvezne stvari.

eni pa majo res preveč časa. user posted image

Hvala vsem za čestitke za novega člana. user posted image   Smo ga šli včeraj pogledaj in je fuuuuul cartek.

Nič zdaj pa je alarm in vas berem še kasneje naprej...

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 442
23.10.2008 14:09:32   
netki
majuska...to sliko smo pa že vidli user posted image

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 443
23.10.2008 14:14:52   
maja24
IZVIRNO SPOROČILO: netki

majuska...to sliko smo pa že vidli user posted image

Jest jo prvič vidmuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,luštn je tale Aleksander pravi cukruser posted image .

Auroraa tut tvoj Matic je pravi cukruser posted image

Ela čebela

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 444
23.10.2008 14:26:03   
petra1984
Midva med plesom

user posted image

Na tej sliki je pa z novim prijateljem!

user posted image

Sam sebe zabava!

user posted image

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 445
23.10.2008 14:26:18   
3jeMi
ej, punce, če katero zanima plavanje dojenčkov... na DIF-u se plavanje začne zopet januarja 2009... takrat bodo naši pingvinčki stari že skoraj 6 mesecev...  

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 446
23.10.2008 14:27:18   
petra1984
Upa, mal so velike slike!user posted image

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 447
   [Brisano sporočilo]
23.10.2008 14:28:23   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 448
   [Brisano sporočilo]
23.10.2008 14:35:53   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 449
   [Brisano sporočilo]
23.10.2008 14:38:51   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

ime - punčka
samma

zanima me vaše mnenje o sledečih imenih za punčko

Eva (49%)

Nija (9%)

Leja (16%)

Tija (26%)

Število vseh glasov: 318

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!