Hope2
|
A je kaka nova nosečka že? Vidim, da ste že nov forum odprle, pa ve niste normalne, pejte raje , kot pa štancat strani . Prebrat vas ne morem, ker se naš hišni ljubljenček sploh ne more nacartat. Pa zaspana sem za znort, saj je cimra celo noč žagala drva . Vsem akterkam pa zaželim srečo, debele in polne folikle, kvalitetna jajca in spermiče, super deco ter pozitivne plačke . Drage punce, hvala vam za vse želje in pozdrave , še posebej srčici pikovitki in dajamaji . Včeraj sem imela pregled pri G, vsa vesela stopim do G, saj sem čakala le 2 uri (zadnjič 4), se vsedem, nakar mi takoj reče, ooo vi pa imate popadke , meni nič jasno, saj nisme nič čutila, pogledam trebuh, ki je bil res čudne škatalste oblike in rečem, ne vem, nič ne čutim. Potem mi pravi, naj se kar slečem, da me pogleda, če sem že odprta. Skoz sem se pritoževala, da me nič ne gleda, zato sem bila kar vesela, da bom končno videla, kolk dolg oz kratek je že maternični vrat in če sem že slučajno odprta. Nasmeh iz ust mi je vzela, ko je izvlekla svoje prste, saj se začutila kako neki toplega kar teče in teče iz mene . Nakar pa še ona doda, krvavite . Kri je kar lila, skušala jo je ustavit, pa ni šlo, zato je samo pograbila telefon, poklicala v porodnišnico in že sem letela tja. Vložki sploh niso utegnili vpijati. Tam so me takoj sprejeli, še oni so si ogledali zadevo, šarili s prsti, vaginalnim UZ, z unim železnim inštrumentom...... joj me je že vse bolelo, kri pa še kar lila . Kot da bi me zaklali, pod mene so dali kar ajmar, da je teklo not . Na srečo ko sem prišla v sobo, se je krvavitev že ustavila. Zvečer še nekaj kapljic in danes popoldan še rahla krvavite, vendar nič hudega. So me poslali domov, saj je krvavitev iz materničnega vratu, kar pa ni nevarno. UF, vsaj nekaj . Zdaj moram počivati, nič , nič dvigovati, nič sprehajati.... in upati, da še teh par kapljic neha kapljat, če ne moram nazaj . Se pa malček pridno redi, ima že 2450g , nujno morava v enem paketu ostat do vsaj 2.11., če pa dlje, pa tolk boljše . Še en nasvet za nosečke, naj vas čim manj šlatarijo tam spodaj, celo proti koncu nosečnosti, ko je vse skupaj precej občutljivo. Hvala vam še enkrat
< Sporočilo je popravil Hope2 -- 23.10.2008 16:46:13 >
|