|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober IVF/ICSI II.del
23.10.2008 14:41:29   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: lara light

Kaj poveš ti moja pošat zelena? Še kaj umetnikuješ?user posted image
A seveda in čakam poseben trenutek, ko bom lahko presenetila.user posted image Nočem bit prehitra, sej veš kolk sem jest vraževerna, to mora bit 10000% ziher pol se pa jest razživimuser posted image user posted image user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 351
23.10.2008 14:47:07   
lara light
Prav, prav, se strinjamuser posted image ...saj sprašujem bolj na splošno, če še kaj pripravljaš..novoletne čestitke ali darilca...nekaj razmišljam, pa nisem še prepričana kaj bom letos. Čakam na Unikat, če bo kej pametnegauser posted image ...Atelje sem včasih kupovala, zdaj pa je firma menda v slabem stanju in ne izhaja več...vse gre v maloro (Zarjica sigurno nebi vedla kaj je touser posted image )

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 352
23.10.2008 14:50:25   
anci banci
pozdravljene !

ja jaz sem dobila super lepi celici (na punkciji jih je bilo 5, oplodilo se jih je 4, 2 so mi vstavili in 2 čakata če bosta ratali pingvina;) je pa rekel reš da so se neverjetno hitro začele deliti...
ja sedaj pa jaz grejem in čakam 6 november na test

IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Evo, da se še jaz na hitro javim, ampak res na hitro, ker je danes naš prišel domov, tako da mi danes pripada večer crkljanja in razvajanja.

WP, čestitke za dobro bero

mojsonček, čestitke za borca, ki vztraja

Mlinčka, jutri uspešno punkcijo in naj ima dr. D mirno roko

Shuka, thanks za seznam

Četrtek, 23.10
netka34 - UZ
N74 - UZ
Mlinčka - punkcija
Gigi - Stopka
anci banci - ET

Mlinčka, jutri uspešno punkcijo in naj ima dr. D mirno rokouser posted image user posted image

Žižek, uspešen start ob Stopkiuser posted image user posted image

Netka in n74, naj vajini folikli lepo rastejouser posted image user posted image user posted image

ančibanci, tebi pa želim, da dobiš jutri dve najlepši pikici nazajuser posted image user posted image user posted image

se šibam crkljati...

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 353
23.10.2008 14:54:33   
sapi
mlinčka to je dober rezultat  ... gotovo so tiste prave in ET bo ..
tejek pozdravček tudi tebi, kako si ...
Opala želvica to pa je napoved taka, da bom kar verjela ...
kajsica držim pesti za en velik + ...
lara hvala ,  ... pazi nase in počivaj ...
gigi, zvezdica hvala tudi vama  ... to je moja fotostimulacija ...
Abra ups ... sem se res spomnila, da sem ga že videla upam, da mi Dajamaja ne bo zamerila ...
stijan super za srčka ... naj še naprej bijeta za mamico in očka ...
sayuri res ste lepa družinica ....
darja samo, da je boljše ...
anci banci dve pikici si dobila in še dve te bosta počakali ...
netka, kako je bilo ...
hope upam, da je vse v redu s tabo in tvojo pikico ...

V&V ... in najine sanje so dvakrat postale resničnost.

(odgovor članu anci banci)
Neposredna povezava do sporočila: 354
23.10.2008 14:56:07   
anci banci
dekleta res ste zlate za tole navijanje in vem da se bo obrestovalouser posted image user posted image
N74 pri meni je bili ICSI. Kaj res tudi ti si v postopku.. držim pesti za tebe
Zarja1 ti mi kar sporoči za Gibonija... bom pa sedela in se drla na ves glas... on je meni najboljši glasbenik pa še iz mojih krajev prihaja

za druge pa vsem en lep objemček za to navijanje

IZVIRNO SPOROČILO: n74

Čer, punce!

Najprej vsem hvala za dobrodošlico in za jutrišnje navijanje.
Žal jaz ne morem prej kaj napisat, pa kakšno vzpodujat že čez dan, ker v službi ne morem na ringarajo, imam nekaj blokirano. Ko se pa doma usedem za računalnik, pa jao, najprej da vse preberem....
Zaenkrat bolj spremljam tiste punce, s katerimi smo skupaj v boju.

Tko, da:
anci banci-se te še spomnim iz ene pomladanske teme, ki si me vzpodbujala, naj grem iz GK k Rešu, zdaj sve pa skoraj skupaj v postopku. Si pa res pogumno opravila punkcijo, kar brez tablet. Drugače pa mislim, da nimaš prehitro ET, sem spremljala tudi pri ostalih in se že torek šteje kot prvi dan, in potem pride četrtek tretji dan. Kakšen postopek ti je pa delal (ICSI ali IVF). Meni je rekel, da se bo odločil po punkciji, da vidi koliko plavalčkov bo imel na razpolago
wp- čaki mal, a ti si imela 16 foliklov ali celic? Če so bile to vse celice, kako ti je to ratalo? A je to od piva? user posted image
netka34 - no medve bove pa kar istočasno v postopku, jutri bo pa itak vse črno od foliklov. Mene tud zanima, če pivo in jajca kaj pomagajo. Pa še vedno imam spodaj vse sluzasto, tko da se dogaja,..user posted image

gigi - a jutri pa stopka? A si jo boš sama dala? Sem brala, da Reševke damo same, ostale pa ne. Zakaj je tako? A si jo moraš bolj natančno dat, al na kakšno posebno mesto?

lučka25-bravo za folikle, upam, da se bo jutri tudi meni smejalo. Sam meni je to toliko zgodaj, da se mi bo bolj zehalouser posted image  Ob kateri uri ponavadi prideš na UZ? Jaz sem bila zadnjič, ko mi je pokazal kako se špika ob 05:40 in je rekel, da sem bolj pozna. Bom jutri bolj pridna!

mlinčka - držim pesti za nebolečo punkcijo

Zdej grem pa še malo Kmetijo gledat, pa v mižale, ker je treba pred kurami vstat.

LP

(odgovor članu n74)
Neposredna povezava do sporočila: 355
23.10.2008 14:56:09   
Shuka

Prav, prav, se strinjamuser posted image ...saj sprašujem bolj na splošno, če še kaj pripravljaš..novoletne čestitke ali darilca...nekaj razmišljam, pa nisem še prepričana kaj bom letos. Čakam na Unikat, če bo kej pametnegauser posted image ...Atelje sem včasih kupovala, zdaj pa je firma menda v slabem stanju in ne izhaja več...vse gre v maloro (Zarjica sigurno nebi vedla kaj je touser posted image )
Ja to je zdej v igri, lih danes sem zavila eno darilce za mojo prijateljico, ki je mesec dni nazaj povila lepo punčko in sem se hotela odpraviti do nje pa nisem ravno za daljši sprehod po tem vremenu, ji bom kak drug dan odnesla, zraven pa čestitka in posvetilo temu izrednemu dogodku. user posted image
Unikat tudi sama občasno kupim, če je kaj res zanimivega, drugače mi je malce predrag, za Atelje pa vem da je do leta 2006 izhajal zdaj ne več, so pa še vedno na voljo stare številke, ki jih v Prometeju prodajaj ali preko spleta. Očitno je trg neizprosen, pa gre počasi vse v maloro, še dobro da Unikat vztraja user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 356
23.10.2008 14:57:31   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka

Sayuri, kr za popapat ste user posted image !
Se kr podpišem, res ste srčkaniuser posted image

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 357
23.10.2008 15:07:17   
lučka 25
n74, kar optimistično naprej. Pa pivo in jajca na jedilnik, mal še fotostimulacije. Drugače so pa tvoji folikli čist lepe velikosti. Moji so bili v 1.postopku tudi samo trije in to veliki komaj 7,8,9 mm. Seveda potem ni bilo nič. sedaj pa so veliki 12,13mmm in jih je približno 8 pa je bil ata zadovoljen. Tkoda, kar lepo optimistično razmišljaj.

gigi, bravo za stopko. Pa bova spet na isti dan trepetali, ti punkcija, mni pa je Reš nekaj obljubljal stopko, če bo seveda vse po planu.

Želvica, bravo za user posted image . user posted image  user posted image  user posted image  Kdaj pa kdajsmo pa tudi vesele te tečke. Zdaj pa hitro na randi z gonalom.

sapi ma pa novo oblekco. user posted image

shuka, napreduješ, ti je le uspelo cel seznam na en post spravit. Al pa se te je danes le RR usmilila.user posted image

jazzz, upam da ti bo le uspelo spremeniti tiker. Še malo, pa boš izvedela.

kajsica, belina še ostaja? Še malo pa bo padel test.user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

mlinčka, bravo za 6 celic. Nič govorit, če bo, BO ET in to 28.10. user posted image  user posted image  user posted image  Evo, jaz že navijam. Kaj bi jaz dala za kakšno bolj pomanjklivo sliko Milkota. Samo ga že nisem vidla tooooliko let, da je kar groza. Moja ga še kdaj vidi, samo da mojemu zamorim, pa ne vem kako bi zgledal.user posted image

Mlinček, bravo ker si vse lepo opravil v "posebni" sobi s stimulacijo.user posted image

WP, lepo da dobivaš moč nazaj in prihajaš k sebi. Zdaj pa hitro posteljico postelji, grelce vklopi, da bo tvojim otročkom prijetno, da bodo hoteli ostati pri tebi naslednjih 8m.

tejek, prav lepo j videti, brati še kakšno bivšo borko, ki ji je uspelo. Zdrži še naprej do konca. če bo pa katera rabila P, pa ti bo gotovo javila.user posted image

stijan, bravo za user posted image  user posted image . Nja se še naprej lepo razvijata.user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

sayuri, kako lepo je gledati tvoja cukrčka. Si pa res dvignila sladkor. user posted image

miška in mlinčka, komaj že čakam večer in fotostimulacijo.user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

darja, naj se tvoj alergija umiri in naj ti tudi gonal sedaj pomaga k uspehu.

anci banci, čestitam za user posted image  user posted image , naj se lepo usidrata v tvojo "posteljico" in naj tam ostaneta še vsaj 8 mesecov. 6.11. pa bomo navijale za user posted image user posted image . user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Naj pa se vse še lepše izteče in naj še tisti 2 celici postanezta pingvinčka.

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 358
23.10.2008 15:07:40   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Lučka25 - kaj novega pr vas? Držim pesti!

Pri nas je novo, da je svakinja sedaj v porodni, so ji porod sprožili z umetnimi popadki. Zdaj pa čakamo in upamo, da bo vse v najlepšem redu.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 359
23.10.2008 15:08:36   
lučka 25
Še dobro, da sem oba posta skopirala, ker me je obakrat ven vrglo. user posted image  Amapk ker imam v glavi celo malo pameti (baje user posted image ), mi je uspelo prelisičiti RR. user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 360
23.10.2008 15:09:18   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

shuka, napreduješ, ti je le uspelo cel seznam na en post spravit. Al pa se te je danes le RR usmilila.user posted image

Ne, ne mismis je mela srečno roko, zdej pa če mi rata skopiram pa malo dodam in rata, mismis je carica v teh seznamih.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 361
23.10.2008 15:10:07   
Shuka

Še dobro, da sem oba posta skopirala, ker me je obakrat ven vrglo. user posted image  Amapk ker imam v glavi celo malo pameti (baje user posted image ), mi je uspelo prelisičiti RR. user posted image
user posted image user posted image user posted image

No navijam za tvojo svakinjo user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 362
23.10.2008 15:11:32   
dajamaja
Zgleda, da me zdaj ne bo dol zabrisalo user posted image

Gigi se po tej poti - pridna moja in v soboto sem navdušena navijačica, že od zgodaj zjutraj bom v akciji!!! Grem delat, pa bom mal gor kilila, če me ne bo net preveč zaje...
Mlinčka ne se sekirat zarad števila. Sej cifra je krasna in zadnje čase je manje, bolje. Vsekakor navijam zua BOLJE oz. TA PRAVO!
Stijan,super za srčka in zdaj mirno naprej user posted image
Kajsi, navijam za tvojo belino in seveda, da se še plus pokaže spričo zadost hormona!
Sapi ti si pa bivša jst user posted image   Sam da se ne bom kej okol sebe zmedla - kaj se mi v resnici dogaja.

Sayuri, hvala za sladkor, paše na tale oblačen dan. Poljubček vsem trem tvojim! Kako kaj Filip, je še navdušen nad bratcem in sestrico al bi zdaj on kaj več mame zase imel?

Ostalo mi je pa ušlo iz glave ... Uživajte! 

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 363
23.10.2008 15:21:08   
sapi
dajamaja, me je že Abra opozorila ... upam, da ne zameriš ... res so mi corti sploh zaradi metuljčkov user posted image ...

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 364
23.10.2008 15:22:45   
sapi
IZVIRNO SPOROČILO: dajamaja

Sam da se ne bom kej okol sebe zmedla - kaj se mi v resnici dogaja.

Takoj zamenjam s tabo user posted image ... srečka nosečka ...

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 365
23.10.2008 15:34:11   
womanpolice
lučka 25 Ku-ku, ku-ku iz gozda prepeva, ku-ku, ku-ku sem spet že tu

n74, kar optimistično naprej. Pa pivo in jajca na jedilnik, mal še fotostimulacije. Drugače so pa tvoji folikli čist lepe velikosti. Moji so bili v 1.postopku tudi samo trije in to veliki komaj 7,8,9 mm. Seveda potem ni bilo nič. sedaj pa so veliki 12,13mmm in jih je približno 8 pa je bil ata zadovoljen. Tkoda, kar lepo optimistično razmišljaj.

gigi, bravo za stopko. Pa bova spet na isti dan trepetali, ti punkcija, mni pa je Reš nekaj obljubljal stopko, če bo seveda vse po planu.

Želvica, bravo za user posted image . user posted image  user posted image  user posted image  Kdaj pa kdajsmo pa tudi vesele te tečke. Zdaj pa hitro na randi z gonalom.

sapi ma pa novo oblekco. user posted image

jazzz, upam da ti bo le uspelo spremeniti tiker. Še malo, pa boš izvedela.

kajsica, belina še ostaja? Še malo pa bo padel test.user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

mlinčka, bravo za 6 celic. Nič govorit, če bo, BO ET in to 28.10. user posted image  user posted image  user posted image  Evo, jaz že navijam. Kaj bi jaz dala za kakšno bolj pomanjklivo sliko Milkota. Samo ga že nisem vidla tooooliko let, da je kar groza. Moja ga še kdaj vidi, samo da mojemu zamorim, pa ne vem kako bi zgledal.user posted image

Mlinček, bravo ker si vse lepo opravil v "posebni" sobi s stimulacijo.user posted image

WP, lepo da dobivaš moč nazaj in prihajaš k sebi. Zdaj pa hitro posteljico postelji, grelce vklopi, da bo tvojim otročkom prijetno, da bodo hoteli ostati pri tebi naslednjih 8m.

tejek, prav lepo j videti, brati še kakšno bivšo borko, ki ji je uspelo. Zdrži še naprej do konca. če bo pa katera rabila P, pa ti bo gotovo javila.user posted image

stijan, bravo za user posted image  user posted image . Nja se še naprej lepo razvijata.user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

sayuri, kako lepo je gledati tvoja cukrčka. Si pa res dvignila sladkor. user posted image

miška in mlinčka, komaj že čakam večer in fotostimulacijo.user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

darja, naj se tvoj alergija umiri in naj ti tudi gonal sedaj pomaga k uspehu.

anci banci, čestitam za user posted image  user posted image , naj se lepo usidrata v tvojo "posteljico" in naj tam ostaneta še vsaj 8 mesecov. 6.11. pa bomo navijale za user posted image user posted image . user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Naj pa se vse še lepše izteče in naj še tisti 2 celici postanezta pingvinčka.

hvala, hvala... že pripravljam toplo posteljo tko da kr ležim pod toplo odejco saj sm po Utrogestanu kr zaspana...

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 366
23.10.2008 15:37:27   
womanpolice
STIJAN- čestitke za user posted image user posted image KR TAKO NAPREJ.

SAYURI tak ste cartkani, res...

TEJEK.. ja, tebe se pa spomnim (s foruma), ker si bila v istem obdobju v postopku kot jst. Držim pesti zate.

GRETHY.. Sm vidla, da si me klicala. Sm bila v pančevi deželi... Utrogestan dela svoje... V sredo sm te klicala, če imaš še kaj Mace, ker me je ena na dan punkcije prosila (ko je imela ET) da če ne bo ratalo, če ji lahko zrihtam, pa sm ji rekla, da te bom vprašala.

PUNCE, grem še mal v vodoravni položaj, tale Utrogestan me kr v vodoravnega sili... No, vsaj nism več tko zadeta od njega kot v prvem postopku user posted image , ko še diplome nism mogla pisati.... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 367
23.10.2008 15:41:50   
lara light
Stijan, se mi zdi, da sem ti prej pozabila...čestitam za dva srčka!user posted image user posted image user posted image user posted image

Lučka, navijamo za svakinjo, kaj pa ata pravi?user posted image

Grem malo na zrakuser posted image user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 368
23.10.2008 16:18:54   
ledenka
anci banci user posted image user posted image user posted image  čestitam! naj ostaneta pri tebi še kake 38 tednov, tadruga dva pa naj postaneta lepa pingvina user posted image

lučka, navijamo za svakinjo!

stijan, super za dva srčka user posted image user posted image user posted image

sej vem, da bi vas morala več omenit, pa sem takooooo zaspana, da komaj živim user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

Neposredna povezava do sporočila: 369
23.10.2008 16:32:30   
lučka 25

Hvala vsem puncam za navijanje. user posted image

ja ata, moj brat pa je čisto na trnih. ju je vse malo prehitelo,saj je imela rok šele čez tri tedne. Ampak zdaj finišira se do konca (je vzel dopust in doma vse še uredil do konca), drugače pa se kar drži. Si ga kar opredstavljam vsega nežnega, zmedenega. Samo, ko bo pa user posted image  prikukal na svet bo pa še posebej brat jokal kot dež (je bolj nežna duša). saj tako je prav. Sem kar vsa nervozna, malo gledam na telefon, pa skozi okno, kot da bom kaj videla, čeprav živim nasproti porodnišnice.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 370
23.10.2008 16:42:33   
Hope2
A je kaka nova nosečka že? Vidim, da ste že nov forum odprle, pa ve niste normalne, pejte raje user posted image user posted image user posted image user posted image , kot pa štancat straniuser posted image user posted image .

Prebrat vas ne morem, ker se naš hišni ljubljenček sploh ne more nacartat. Pa zaspana sem za znort, saj je cimra celo noč žagala drvauser posted image . Vsem akterkam pa zaželim srečo, debele in polne folikle, kvalitetna jajca in spermiče, super deco ter pozitivne plačkeuser posted image user posted image user posted image .

Drage punce, hvala vam za vse želje in pozdraveuser posted image , še posebej srčici pikovitkiuser posted image user posted image in dajamajiuser posted image .

Včeraj sem imela pregled pri G, vsa vesela stopim do G, saj sem čakala le 2 uri (zadnjič 4), se vsedem, nakar mi takoj reče, ooo vi pa imate popadkeuser posted image , meni nič jasno, saj nisme nič čutila, pogledam trebuh, ki je bil res čudne škatalste oblikeuser posted image in rečem, ne vem, nič ne čutim. Potem mi pravi, naj se kar slečem, da me pogleda, če sem že odprta. Skoz sem se pritoževala, da me nič ne gleda, zato sem bila kar vesela, da bom končno videla, kolk dolg oz kratek je že maternični vrat in če sem že slučajno odprta. Nasmeh iz ust mi je vzela, ko je izvlekla svoje prste, saj se začutila kako neki toplega kar teče in teče iz meneuser posted image . Nakar pa še ona doda, krvaviteuser posted image . Kri je kar lila, skušala jo je ustavit, pa ni šlo, zato je samo pograbila telefon, poklicala v porodnišnico in že sem letela tja. Vložki sploh niso utegnili vpijati. Tam so me takoj sprejeli, še oni so si ogledali zadevo, šarili s prsti, vaginalnim UZ, z unim železnim inštrumentom...... joj me je že vse bolelo, kri pa še kar lilauser posted image . Kot da bi me zaklali, pod mene so dali kar ajmar, da je teklo notuser posted image .  Na srečo ko sem prišla v sobo, se je krvavitev že ustavila. Zvečer še nekaj kapljic in danes popoldan še rahla krvavite, vendar nič hudega. So me poslali domov, saj je krvavitev iz materničnega vratu, kar pa ni nevarno. UF, vsaj nekajuser posted image . Zdaj moram počivati, nič user posted image , nič dvigovati, nič sprehajati.... in upati, da še teh par kapljic neha kapljat, če ne moram nazajuser posted image . Se pa malček pridno redi, ima že 2450guser posted image , nujno morava v enem paketu ostat do vsaj 2.11., če pa dlje, pa tolk boljšeuser posted image .

Še en nasvet za nosečke, naj vas čim manj šlatarijo tam spodaj, celo proti koncu nosečnosti, ko je vse skupaj precej občutljivo.

Hvala vam še enkratuser posted image

< Sporočilo je popravil Hope2 -- 23.10.2008 16:46:13 >

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 371
23.10.2008 16:45:03   
zarja1
Hope samo, da si ok.user posted image

Srčice jaz sem čist zmozgana, pa še tolk ste napisale...grem malo brat za nazaj.....

Horny Teddy

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 372
23.10.2008 16:49:15   
Hope2

Hvala vsem puncam za navijanje. user posted image

ja ata, moj brat pa je čisto na trnih. ju je vse malo prehitelo,saj je imela rok šele čez tri tedne. Ampak zdaj finišira se do konca (je vzel dopust in doma vse še uredil do konca), drugače pa se kar drži. Si ga kar opredstavljam vsega nežnega, zmedenega. Samo, ko bo pa user posted image  prikukal na svet bo pa še posebej brat jokal kot dež (je bolj nežna duša). saj tako je prav. Sem kar vsa nervozna, malo gledam na telefon, pa skozi okno, kot da bom kaj videla, čeprav živim nasproti porodnišnice.user posted image

Lučka, naj svakinja fajn diha in pritiskauser posted image user posted image . Si pa kar predstvaljam atija, moj je včeraj kar iz Beograda pridivjal k meni. Joj, jim adrenalin delauser posted image user posted image , si je moral pol zvečer ornk pivce za živce privoščituser posted image . Srečno mladi družiniciuser posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 373
23.10.2008 16:50:18   
nokes
user posted image ojla babuške, sem vse prebrala, pa napisala, sem bla res zelo zadovoljna s svojim postom, tak pošten in dober post je bil, no pol pa user posted image ... sem šla odpirat čakre na balkon user posted image user posted image , pa saj sem še hotela sejvat, pa sem si mislila, pa neeee no, sej bo šlo skoz, ja, itak...

torej vmesni rezultati mislim, da so dobri:

n74, 3 celice je čist ok, rešu povej, da nas je dost nosečih s skromnim pridelkom, se lahko pridemo pokazat user posted image !!

GIGI, KDAJ ZDAJ DOBIŠ OTROKE? SREDA? ČETRTEK? NI VAŽNO, NASLEDNJI TEDEN GREJEMO!!! (to je samo moja šlamparija, ne, ne grem popravit user posted image ) ,

netka še kar pohaja? v soboto bo stopka, boš vidla, pol pa sam še sokci, pa zelenjava... privošči si kakšen pirček, dokler še lahk, za folikle seveda user posted image user posted image

mlinčica moja, kaj te to skrbi prelepo število 6, ki pomeni lahko 6x1 user posted image , al pa 3x2 user posted image user posted image , al pa 2x3user posted image user posted image user posted image , no, da 1x6 ti pa ne prvoščim user posted image user posted image , lubica, to bo tak et, da se bo bliskalo!!!! bravo pusa, pa še mlinčku en objem za dobro opravljeno ročno delo!!!

hope, nate mislim ful in ti želim, da prideš kmalu domov in je vse super, kot mora bit. dodajam, ker sem pravkar prebrala, super, da si ok in da si doma, zdaj pa na izico, a ne?! držim pesti, da neha kapljat, pa da sta paketek do 2.11.!!!!

pikovit, a pedenaš svojega user posted image  v uniformi medicinske sestre? Sam da je doma!

kajši, naj ostane belo! pa počakaj na krvnega! držim pesti.

sayuri, iiii, lušte nam delaš! cukra cmok, cmok.

aja, imam še skromen predlog za seznam: morda bi se nosečke v tekočem mesecu javile, kdaj imamo preglede, da se ne bi vodil seznam za 2 meseca, ker nas je HVALA BOGU veliko in s tem bi imele naše bodoče nosečke več prostora zase. mišmiš pa šukec pa manj dela. kaj pravite? no? udri jače manijače....

< Sporočilo je popravil nokes -- 23.10.2008 16:59:45 >

nokes

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 374
23.10.2008 16:55:18   
kajsica
Hope, samo da je vse Ok z vama! Sem se včeraj kar malo ustrašila, ko sem videla, kaj je pikovitka napisala. Potem pa sem skoz mislila nate!! Lepo lepo, da se malček redi!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?