|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 2.del...
23.10.2008 12:50:29   
Katjusa
Urša mi smo ležalnik dobil in je zlo fino sicer od začetka ga nismo uporabljal pol od ene 2mesecev naprek k že mičkeno več bedijo da sma se mal igrala not pa tud zadremčkal je lahko čeprav sem raje vidla da je spal na kakem boljšem ležišču pa pol k je že mičkeno sedel je blo fino k je rad okol gledal (3-4 mesece) če je bil pa na tleh pa ni druga k kravice pasu......tak da se splača met je kr luštna zadeva pa v kuhijo ga enseš daš na mizo in te gleda ko kuhaš...... pa pol prve kašice smo not jedla (4,5 mesecev)user posted image user posted image user posted image user posted image nam je zelo prav prišel pa smo ga vmes že posodli in je še vedno kot nov se ga lepo opere in je to to..... mamo pa nekega od abc pa še nek lok z medvedki, ki ga ponavadi nisem gor dajala sem se raje jst z njim igralauser posted image user posted image user posted image user posted image (s florjanom mislim)... tak da to lahko kupiš tud pol po porodu ko boste šli prvič skupaj v trgovinouser posted image user posted image user posted image
pa še slikice:user posted image user posted image user posted image
user posted image
user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2901
23.10.2008 12:52:27   
Katjusa
zdej mam pa monologeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2902
23.10.2008 12:54:59   
Shuka
Katjuša - sej jest te berem, sam k nimam kej za dodat, drugače pa iskreno upa, da te teme ne bojo zaklenjene ko bom rabla kak nasvet, ki ga zdaj daješ tuleuser posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2903
23.10.2008 12:59:00   
akvalina
Ojla!

No men so mandarine očitno pomagale sem že bolj. Ampak najbolj pa mislim da mi je pomagal sladoleduser posted image user posted image user posted image .

Kar se tiče trebuha in sedenjauser posted image  sej ni čudno da težko sedim ko pa je buši že tako velikuser posted image user posted image . a vas zanima kolk???

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2904
23.10.2008 13:00:41   
akvalina
katjuša jaz te tud berem ampak ti tolk napišeš da na koncu že skoraj pozabim kaj sem bralauser posted image user posted image user posted image  full luštne fotke- aje bil to Florjan?

(odgovor članu akvalina)
Neposredna povezava do sporočila: 2905
23.10.2008 13:02:40   
akvalina
Shuka a bo dons za kosilo kaj dobrega?user posted image Jaz delam JOTO-MMMmmmmmnjam

(odgovor članu akvalina)
Neposredna povezava do sporočila: 2906
23.10.2008 13:04:02   
petrap
akvalina - kako lep trebušček...saj mam jaz tud enga tazga...user posted image ..tko da vem kako je...sedim z razšerjenimi nogami user posted image user posted image user posted image

katjusa - lepe slikce...ležalniček je super, men osebno tud zelo lepe barve...dojenček noter je pa še lepši user posted image user posted image user posted image ...jaz sem tud dobila ležalniček od tete,sam je že star...bomo vidl kolk ga bomo dejansko uporabljali...

LIJA - 28.01.2009 (3860g, 53cm)

(odgovor članu akvalina)
Neposredna povezava do sporočila: 2907
23.10.2008 13:07:12   
akvalina
Ojla petrap, veš ležalniki so zakon za na mizo ali pa pult neseš ga lahko s sabo v kopalnico,.......the best zihr ga boste velik rabil.

zdaj pa morm it kuhat če ne bom še kej zažgalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 2908
23.10.2008 13:13:40   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

Katjuša - sej jest te berem, sam k nimam kej za dodat, drugače pa iskreno upa, da te teme ne bojo zaklenjene ko bom rabla kak nasvet, ki ga zdaj daješ tuleuser posted image

sej brat s ejih vedno da jst sem še zadnič brala teme od 2005 ko sem bla z florjanom noseča..... sam ne vem če se bo splačalo tole iskatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Akvalina tole pa je lep trebušekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja na slikicah je Florjan....:) bom mogla krajše poste pisatuser posted image user posted image user posted image user posted image

Patrap ja ti ga kr lepo operi in v uporabo z njim, boš vidla da ti bo prav prišel.....

jst bi tud mela kosilo če bi mi ga kdo skuhal totalno sem lena za kuhanje

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2909
23.10.2008 13:18:16   
petrap
katjusa - jaz bi pa trenutno vse raje počela kot bila v službi...user posted image ...še dobro da imam vas, da mi hitreje mine, pa še bolj hitim z delom, da imam potem čas za branje foruma user posted image ...

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2910
23.10.2008 13:25:26   
Vesnozaver

Katjuša: super za nasvete iz prve rokeuser posted image user posted image user posted image user posted image  ti nas se kar filaj prosimuser posted image  Pa se eno pitanje: kupila in dobila sem nekaj bodijev, ki niso na preklop, kaj je res tako nemogoce novorjencka cez glavo oblecti? Saj se ovratnik da fuuul razvlect

jaz pa sem ravnokar dala iz pečice skutino pecivo za požrešne sosede....jp....tako se imenuje, ne dobimo sosedov na obiskuser posted image user posted image user posted image
za kosilo pa se kuha kormpir za krompirjevo solato, zraven pa kar pečene hrenovke

akvalina: lepega busija masuser posted image   moj tudi velik (malo ze od prej...)pravim mojmu da mi bo moral pocasi oblacit nogavice in cevljeuser posted image

petrap: se malo se malo zdrzisk, juzti pa peeetekuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 2911
23.10.2008 13:28:44   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Vesnozaver
Katjuša: super za nasvete iz prve rokeuser posted image user posted image user posted image user posted image  ti nas se kar filaj prosimuser posted image  Pa se eno pitanje: kupila in dobila sem nekaj bodijev, ki niso na preklop, kaj je res tako nemogoce novorjencka cez glavo oblecti? Saj se ovratnik da fuuul razvlect

sej se da oblečt sam je mal teže tud jst sem nekaj takih mela in jih še mam trenutno mam sam 1 na preklop ker sem imela čist tamale stvari sposojene tak da si bom kakega na preklop še kupla.... drgač pa gre..... sej se hitro navadiš sam treba ja pač vedno na glavico pazit

(odgovor članu Vesnozaver)
Neposredna povezava do sporočila: 2912
23.10.2008 13:36:02   
Maksi1
Joj, čvekice, komaj sem vse prebrala.

Tudi jaz se strinjam, da je ležalnik super zadeva. In meni bo tudi všeč, da ga bom mela na mizi tačas, ko bom kuhala in bom otročka lahko gledala.

Akvalina - čeden je ta tvoj buši. Res.

Katjuša - hvala za nasvete. Kar sprijazni se s tem, da nam jih boš še kdaj dala. Pa ostale, ki že imate otroke tudi.

Petrap, Majchy - jaz bom za prve mesece imela košaro, v kateri sem še jaz spala in je tako lepo ohranjena. Sem jo pred kratkim spucala in zdej mi bodo v enem tapetništvu naredili jogi in obrobo. Šivat na žalost ne znam. Sem pa kupila eno lepo rumeno blago na medvedke in komaj čakam, da bo košara prišla spet domov vsa v tem blagu.

Vesnozaver - pecivo za požrešne sosede. user posted image Mi je všeč že ime. Ali boš z nami delila recept?

Študentke - pridno se učite, da boste od februarja dalje lahko uživale z otročki. Držim pesti za dobro opravljene izpite.

Balonchy - ti pa boš hitro na vrsti. Samo 100 dni. Odlično!

Maja - lepo, da maš punčko. V trgovinah imajo tako cortkane stvari za punčke. Bolj kot za fante.

Shuka - kdaj boš pa ti šla v nakupe? Se mi zdi, da sva si podobne. Jaz razen blaga za košaro in gledanja po katalogih nisem še nič nabavla.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2913
23.10.2008 13:45:45   
Vesnozaver
maksi1 seveda delim recept, bom kar link pripopala, upam, da se to sme, da ne bo kdo rekel, da delam reklamo?!

http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=8100

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2914
23.10.2008 13:52:00   
sunny24
Dan!
Joj, spet sem se prebijala skozi poste... Je bla prej pri nas na obisku sodelavka s ta malim sinekom (4m), pa smo se tu mal menli, pa igrali, pol mi je pa celo vrečo ta malih cotk prnesla, pa še ene hlače zame...Ko sem lih včeraj pisala, da nimamo nobenega, k bi kej posodu...user posted image   Zdej morm pa mal počekirat, pol pa mal oprat in bo. Včeri zvečer sem pa mal po katalogu od BC gledala kaj še rabimo oz kaj mormo kupit...

Katjusa, ti kar deli nasvete, k mi smo res še zelene...

akvalina, lep buši...user posted image   Jst se tudi že težko prepognem, pa sedim tudi na široko...

Sej sem itak že pozabla, kej vse ste napisale...Ah ja, ta moja skleroza...Sorry!

Pa danes mislim da mam še točno 4 mesece do konca...user posted image user posted image user posted image   Ku bo to hitro šlo mimo...

Grem jst cotke čekirat! Se tipkamo kaj malo bolj pole!

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2915
23.10.2008 13:52:15   
Maksi1
Hvala lepa. Mi je všeč. Ga bom probala tudi jaz naredit.

(odgovor članu Vesnozaver)
Neposredna povezava do sporočila: 2916
23.10.2008 13:58:43   
Vesnozaver
sunny user posted image user posted image user posted image  za prijazno sodelavko! Jaz vsake toliko kar šlatam in gledam te cotike, ki jih imamo doma in si predstavljam našega user posted image  v njih.....pa mi je se tako daleč po eni strani, po drugi strani pa se mi zdi da bo en dva tri nas buhtlček tu....

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2917
23.10.2008 13:58:51   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: akvalina

Ojla!

No men so mandarine očitno pomagale sem že bolj. Ampak najbolj pa mislim da mi je pomagal sladoleduser posted image user posted image user posted image .

Kar se tiče trebuha in sedenjauser posted image  sej ni čudno da težko sedim ko pa je buši že tako velikuser posted image user posted image . a vas zanima kolk???

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  
Iiiiii kolk maš lepga bušijauser posted image

Pa kosilce bo tud jamiuser posted image , jah nč pol bo pri nas segedin, da prešaltamo na bolj konkretno hrano, ne?user posted image user posted image

Maxi1 - Joj ne vem kdaj bom šla v nakupe, ne upam še, sicer čakam na robo od frendic pa bomo pol na podlagi manjkajočega kaj kupovali, prej nima smisla, ker še ne vem kaj mi bodo dale, pa tko al tko nimam kam dat (beri premalo stanovanje za delanje zaloge)user posted image . Pomoje tudi čakam bolj na to, da se dete rodi pol pa bomo razmišljali kaj nam manjka, nočem imeti preveč stvari, če ne bi potrebovala (beri ni placa)user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu akvalina)
Neposredna povezava do sporočila: 2918
23.10.2008 13:59:52   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24
Grem jst cotke čekirat!

no vidiš pa si dobla nekaj kar ne bo treba kupituser posted image user posted image user posted image user posted image sem ti kr folš za tole čekiranje..... jst pa vs evem kaj mam sam že tud razmišljam da si bom vse na kup dala in pogledala.... eno veliko vrečo mam pr mojmu doma eno mam p tle pa morem počas skupi spravit in pogledat kaj kej mam in kaj bom kej zamenjala... pa mal si po velikosto spravit k je mešano od 0-3 mesecev in ene par stavri je čist malih pol so mal večje in da tiste čist tamale nakjprej pripravim.....

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2919
23.10.2008 14:05:53   
claud
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

Dobro jutrouser posted image user posted image user posted image user posted image

Men se tud zdijo ti trikolesniki mal nestabilni sam so lepiuser posted image user posted image user posted image user posted image Mojga mi nikakor nebi usel prepričat v trikolesnika mu tud delujejo ful nestabilni pa se ne sekiram k tak mi je bolj k ne vseeno važno mi je da ima večja kolesa k mam tle tud makedam in da ma košaro za dojenčka, da gre v popolnoma ležeč položaj ter seveda da ne obračaš celega sedežnega dela ampak da gre ročaj na obe smeri (ker so malčki ko začnejo sedet tok nepredvidljivi enkrat bi gledal v svet enkrat mamico in sma ročaj obrneš in je to touser posted image user posted image user posted image user posted image vsaj florjan je bil tak in hvala bogu smo mel tak voziček ko je postal siten sem obrnala in že je gledal v drugo smeruser posted image user posted image user posted image user posted image )

Claud a gre ta tvoj voziček v ležeč položaj al je od 3 mesecev naprej? kaj pa slikica?
tebi tvoj vsaj pove da te ne posluša večuser posted image user posted image .... moj ponavad sredi mojega govorenja zaspi in pol čet kako uro k postavim vprašanje vidim da že spi k ni nobenga odgovora.... pol se pa naštimam za spat začne pa on smrčatuser posted image user posted image user posted image user posted image kot da bi mel svojo zgodbo za povedatuser posted image user posted image user posted image

Katjusa-Moj voziček gre tudi v čisto ležeč položaj in tudi ročaj se da obrnit-in ravno to sva iskala (zarad otroškega firbca pa fajn pride tud ko piha veter da ga obrneš)!!

Maja83- čestitke za user posted image !!user posted image user posted image user posted image user posted image

majchy23-nisem vedla da ti tud maturo delašuser posted image user posted image a maturitetni tečaj? jaz delam maturitetni tečaj in mam še 2 izpita za narest, pa upam da mi bo ratal maja.

Mi2 bova mela tud našo malo najprej v zibelki-k je bla še moja....pol mava pa ful lepo postlco (ovalno).

Pa še to...a boste vse po flaškah hranle svoje user posted image al boste kj dojile....k men so rekl da če mislm dojit da naj ne kupujem stekleničk k pol je konc če s tem začneš pol maš manj mleka,........

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2920
23.10.2008 14:06:40   
petrap
joj s temi malmi cotkami je fino...jaz bi jih tud skoz gledala, pa stiskala...user posted image včasih se kar mal zamislim, če mi slučajno že mal ne škodi vse skupaj...user posted image

jaz bom pa oblekce začela skupaj zbirat, ko mi bo možek sestavu sobico za user posted image ... danes je končno prebeljeno in posušeno, tako da bom mogla še itison spucala (sicer je nou, ampak vseeno) pol se bo pa počasi lahko že pohištvo zmontiralo user posted image user posted image user posted image ...no to so plani, ki naj  bi bili realizirani tam sredi novembra...da pol mal operem stvari, ki sem jih dobila, pa da še mal pogledam kaj morm kupit, da bom decembra še ostalo kupila....user posted image ..joj bo lepo...

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2921
23.10.2008 14:08:43   
claud
sm prekmal enter stisnla....vozička pa žal še nimam na sliki k sva ga kr na podstreho za tok cajt pospravla....sva ga pa najdla samo v pikapolonci na rudniku, v drugih pikapoloncah sploh ne vejo da obstaja ta voziček....

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2922
23.10.2008 14:09:34   
petrap
sunny - čestitke za oblekice user posted image user posted image user posted image

claud - jaz mam namen dojit, sam mogoče bo pa treba dodajat al kaj pa jaz vem...zato bom lepo kupila kar še kakšno stekleničko...user posted image

no zdaj vas pa pozdravljam...morm it na teren...pol bom šla pa kar domou, nč več delat user posted image

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 2923
23.10.2008 14:21:38   
Urša08
Katjuša in ostale hvala za mnenje o ležalniku. Pomoje ga bom res kupila. Pa sej glede na to, da ostalo že mam ne bo tak strošek.user posted image

Claud jaz imam tud namen dojit. Nejca sem dojila, pa občasno tudi mal dodajala, občasno sem si morala stiskati mleko cn zarad bulic in vozlov, ki privedejo do mastitisa,... Tako da bom za vsak slučaj tud kako flaško pripravila, pa črpalko tud. Seveda pa imam namen dojit, če bo šlo.user posted image Pridejo pa flaške tud prov za dodajanje vode, čajčka,... sploh poleti oz. ko začneš z gosto hrano.

Ker so moje cunce še sposojene sem šla včer prov album gledat in mal spomine obujat kake cunce mam. Je pa res lepo gledat cunce, pa potem to prat, pa zlagat,... joj te priprave so tako lepe. Sem pa dons pogledala na koledarček in ugotovila, da počasi 26 teden zaključujem. kako beži čas.user posted image

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 2924
23.10.2008 14:33:01   
Maksi1
Urša, ja 26. teden. Odlično!

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.