|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 2.del...
23.10.2008 11:29:34   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: petrap

majchy - to pa tud mene zanima glede steklenič ( saj so to plajške user posted image )...pa glede sterilizatorja, pa kakšna naj bi bila duda...silikon, pa ne vem kaj še vse...kaki nasveti?

flaške mi imamo aventove so mi najbolj všeč in smo jih mel v prvo tak da smo zdej spet take kupli..... sterilizator meni je boljši električni tak da smo ga že kupli sem ga dobla v avstriji poceni sicer ni aventov je nek x firma važno je da voda izpariuser posted image user posted image user posted image user posted image sam s tem dvojim lahko počakaš tud po porodu če boš vidla da ne boš dojila se splača kupit če boš pa dojila pa ne dude in to pa lahko tudi prekuhaš v vreli vodi za 5 min

aja pa glede oblačenja dojenčka pozimi men še vedno ni jasno...okej oblečemo ga 2 majčki s dolgimi rokavi...to še štekam, kaj pa pajacek pa žabice? kako gre pa spodnji del....se opravičujem, sam sem totalen amater na tem področju user posted image

jst ga bom oblačla tako kot sem Florjana torej body z dolgimi rokavi in pajacek brez rokavov oz. body s kratkimi rokavi in pajac z dolgimi..... to je obleka za pr 21°C kar boste imele v stanovanju ko greš pa ven  mu pa že še daš kej gor  in še z odejo ga pokriješ.....

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 2876
23.10.2008 11:31:30   
Katjusa
črpalko priporočam kupit po porodi to lahko gre tud tvoj iskatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hotla sem še dodat če se vam zdi da jim je hladno se jim pa še kej obleče pa ne pozabit rokice niso merilo za hladno toplo dojenčki imajo večino časa rokice mrzle pa jih ne zebe......

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 2877
23.10.2008 11:34:20   
petrap
katjusa - hvala za odgovor...no jaz bom vseeno kupila 2 steklenički, pa dudiko...za vsak slučaj...ker po porodu ne vem kdo bo hodu okrog...aja...kaj pa prsna črpalka...to je pod obvezna oprema user posted image ...se opravičujem, če so kaka vprašanja neumna, sam res vas raje vprašam k da nč ne vem...

LIJA - 28.01.2009 (3860g, 53cm)

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2878
23.10.2008 11:34:24   
Čebel@
ja madoniš ..flašk tudi še nimam.....to bo treba iti iskat ampak se še ne mudiuser posted image user posted image user posted image user posted image  ja pomoje se velik stvari lahko kupi po poroduuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2879
23.10.2008 11:35:15   
petrap
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

črpalko priporočam kupit po porodi to lahko gre tud tvoj iskatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hotla sem še dodat če se vam zdi da jim je hladno se jim pa še kej obleče pa ne pozabit rokice niso merilo za hladno toplo dojenčki imajo večino časa rokice mrzle pa jih ne zebe......

aha...no pol bo črpalko kupu moj, če jo bomo rabil user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2880
23.10.2008 11:36:25   
Čebel@
kok super da so tudi dekleta tuki gor ki imajo že enga čmrlja doma da po še nas zelence kej naučiteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  hvala ker nama odgovarjaš katjušauser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2881
23.10.2008 11:37:40   
Urša08
Ojla!

Joj kupovanje za naše user posted image je tok fino. Sicer po večini vse mam od Nejca. Rade volje pa kako cunco kupim. user posted image Plajškov pa jaz nisem uporabljala, sem mela body-je , na začetku kar tiste na preklop in se je super izteklo. Me je blo kr groza kako čez tisto miceno glavco vlečt, tako da sem si za prve tri mesece same na preklop kupila. Me je pa včerej malce zagrabilo in bi šla po kak kompletek za našega novega člana.user posted image

Jaz sem Nejca na začetku imela v zibki (je še od mojga) in mi je blo tako fino, da bom tadruzga tud mela.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2882
23.10.2008 11:41:40   
Čebel@
ola urša08!!!
sem učeraj vidla en fffffffffuuuuullllllllllll luškan bodi samo je imal drukarčke uzadej in ga nisem uzela ker si ne predstavljam kako bi to mogla obačituser posted image user posted image user posted image
jaz imam zibko v kateri sem še jaz spala ampak moram kupit jogi,obrobo in baldahinček ker je vse to moja zlata sestrica posodila eni znanki.......no pustmo našo tamalo
je pa moj za to da dava user posted image  direktno v posteljico in ga založiva.......tko da res ne vem kaj nejuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2883
23.10.2008 11:44:41   
petrap
majchy - če imaš zibiko, jo uporabi, če bi jo mogla pa na novo kupovat...pol se pa strinjam, da je brez veze dvojno kupovat...jaz mam pa zibiko od tetke...je tko lepa, mami mi pa posteljnino šiva...super a ne?

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2884
23.10.2008 11:46:56   
Katjusa
ja ja kako stekleničko in dudo si pripravite sej steklenička pride prav tud kasneje..... za kakega sokeca, vodo.... sicer pravjo će dojoš da ne rabiš vode za pit dajat sam jst bi vseeno dala sploh pol poleti k je toplo....

majchy če moreš vse nabavit (si ne nardiš sama) pol ne vem če se splača kupovat.... kako imaš pa košaro al torbo od vozička.... kot sme rekla naš je bil kr v taki mehki torbi pa pol v postlci in je tist večer k smo to nardil takoj zaspal prej ej bil pa kr jok in jok....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2885
23.10.2008 11:47:29   
Urša08
Maychy to se morta pa kar vidva odločit glede zibke. Jaz nisem jogija kupovala ampak eno tako peno - no sej to tud v trgovinah ponujajo za zibko. Sam če jo kupiš v kaki otroški trgovini pride bistveno draži kot če greš tja kjer majo šivilske stvari in jo kupiš, pa sam oblečeš. Pr zibki je blo men všeč k sm jo kr v dnevno zapeljala in sem mela user posted image skoz na učeh, zvečer pa v spalnico.

Pri Nejcu nisem kupovala ležalnika - a ima katera s tem izkušnje? Imela sem igralno blazino na kateri je zelo užival. Sedaj pa ra<zmišljam o ležalniku?

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2886
23.10.2008 11:47:58   
Shuka
Ojla pupe user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2887
23.10.2008 11:48:27   
Čebel@
petrap....to je full dober da ti mami nardi posteljinouser posted image user posted image user posted image  jaz sem user posted image  misnila pokrivat z dekico(verjetno ga bi dala še v spalni vrečo) ker bomo itak imeli skos toplo v hišiuser posted image user posted image user posted image user posted image
fora je to da nebi rada nevem koliko denarja zmetala za dodatke pri zibki ker to je res samo za nekaj mesecevuser posted image user posted image

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 2888
23.10.2008 11:49:21   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: Maksi1

Ej, punce, a vas že kaj moti trebuh, ko sedite. Jaz moram kar bolj na široko sedet, da mi je udobno.
Ja tudi jaz, me pa mali zna pobrcat, če sem preveč skrčena, kar je tud znak, da se ali presedem v boljšo pozo ali pa vstanem/vležem, kdo bi vedel, kaj mi želi povedat.user posted image

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2889
23.10.2008 11:49:42   
Katjusa
sicer pa od posteljnine ne rabiš kej veliko rjuhice se ne rabi no vsaj mi je nismo v prvih mesecih ker nam je partonažna svetovala da ga damo na flis odeejo ajat tak da je mel spodaj flis odedjo tam k je glavica daš tak al tak eno tetra pleničko, če slučajno bruha.... za pokrit s epa lahko tud porabi kaka flis odejica tak da čim manj komplicirat pa jim je tem bolj udobno res pa je da bi rabla kako obrobo da je bolj luštno..... pa baldahinček če boš imela

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2890
23.10.2008 11:51:50   
Katjusa
zdej pa grem mal stran da vem ne bom preveč pametovalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2891
23.10.2008 11:52:05   
Čebel@
ola shuka!!!
urša.....jaz sem ležalnik dobila,bom pa sigurno kupila uno peno za na tla(puzzle) da bo mali gor!!
katjuša......sej to je to....nebi rada zmetala en kup denarja za neki kar bomo full malo uporabljali

glede mojga........na koncu bo reku da se nej sama odločim in bom spet tmuser posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2892
23.10.2008 11:53:38   
Čebel@
katjuša.......ne pametuješ......jaz rabim nasvete.......sem že napisala,sem zelo zelenauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2893
23.10.2008 11:54:36   
petrap
katjusa - ja saj to sem mislila...obrobo, pa baldahinček mi bo naredila mami..s posteljnino vem, da ni treba komplicirat, bom pa jaz tud pokrivala user posted image kar z odejico, sam mislim, da jo bom vseeno oblekla v kako pralno zadevo...ne vem...ker imam mami, ki rada šiva, ni problem zmišljevati se...

pozdravljene vse, ki ste se nam zdaj pridružile user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2894
23.10.2008 12:00:45   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

ola shuka!!!
urša.....jaz sem ležalnik dobila,bom pa sigurno kupila uno peno za na tla(puzzle) da bo mali gor!!
katjuša......sej to je to....nebi rada zmetala en kup denarja za neki kar bomo full malo uporabljali

glede mojga........na koncu bo reku da se nej sama odločim in bom spet tmuser posted image user posted image

mi smo mel to puzzle peno sme že skoraj vso stran zmetala mi je šla na živce sploh pol mal kasneje okol 5 meseca je že s prtski krempal in jo narazen trgal pol k se je začel pa na noge postavljat in če sem jo mal premaknla je blo tam spolzko k hudič...... tak da ne bomo mel nikol več tega na tleh..... sej je fino pa mehko če se prevrže sam meni ni blo všeč.....

sej tud v zibki lahko namesto jogija uporabiš al kako gobo al pa kr kako večo odejo lepo zložiš da je napeta pa je to to k se res preveč denarja zmeče za tiste par mesecev.....

ja meni je tud fino k si lahko sama kej zašijem tak da si bom nardila preobleko za oddejo sam zato da bo bolj cart zgledalo in ker mi je ostalo ravno tolk materiala od košare zadnič tak da bo baldahinček obroba in odeeja ista not bom pa dala flis odejico k jo bom tud sama nardila...... če pa nebi znala sama delat bi pa vsekakor ne kupovala moboče bi mi pa od petrep mama kej zašilauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2895
23.10.2008 12:04:29   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

katjuša.......ne pametuješ......jaz rabim nasvete.......sem že napisala,sem zelo zelenauser posted image user posted image user posted image user posted image

ja ene ne marajo da jim daješ nasvete tak al tak se je treba pa pol v vsaki situaciji znajt.... in pol vse to kr pride nagonskouser posted image user posted image user posted image user posted image

zdej pa res grem k že mal tale stol škripljeuser posted image user posted image user posted image user posted image sej pridem kmal nazaj sam mal grem s florjanom lsikice gledat pol gre pa tak ajatuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2896
23.10.2008 12:05:08   
petrap
katjusa - user posted image user posted image user posted image mogoče pa res user posted image ...sam ti si taka mojstrica za šivanje...user posted image user posted image user posted image ... moja mami je čist navdušena nad otročkom, ki ga pričakujem ja...pa pol vse nardi kar jo prosim...njen prvi vnuk, no vnukinja user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2897
23.10.2008 12:27:42   
Shuka
Sem mislila, da mi bo ratal iti čez vse debate pa sem obupalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 2898
23.10.2008 12:32:14   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

Sem mislila, da mi bo ratal iti čez vse debate pa sem obupalauser posted image user posted image user posted image

smo čveke in poluser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2899
23.10.2008 12:36:44   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: petrap

katjusa - user posted image user posted image user posted image mogoče pa res user posted image ...sam ti si taka mojstrica za šivanje...user posted image user posted image user posted image ... moja mami je čist navdušena nad otročkom, ki ga pričakujem ja...pa pol vse nardi kar jo prosim...njen prvi vnuk, no vnukinja user posted image user posted image user posted image

ja jst bom tud za vnučke šivala če mi bodo tamlade pustile glede na to da bom imela 2 sinova.... upam da bom dobra tašča...... sem zadnič mojmu  rekla da komi čakam da se naš fantek rodi je pa reku da on že komi čaka na tretjo k bo punčkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kak se je spremenil najprej je govoril da boma mela sam 1. otroka zdej pa že o tretjem sanja.... se pa prav veseli da bo še en fant in že sanjari kak jima bo igrišče zrihtaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 2900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.