klepetka
|
Jutro, niti nimam kaj pametnega napisat, amapk samo toliko da me čist ne pozabite . KARIN, ANŽE IN NINA HANA, VID, KLEMEN intruder, se veselim s tabo glede zmajevke mml, joj, če ste pa vi zrel iza CSD, potem pa najbolje da jaz kar obmolknem nana, sem pol uredila včeraj-že, in je res zanimivo. SUper. Slike so pa kot vedno 1A, sploh tista ko Klemen tako lepo sonči zobke v posteljici .Za stol pa itak ni problema, vešda. In ja, prav imaš, suhe robe "kukr čš" sunny, amapk tale vaša Neja bo pa res gospodinjski tip. Za štunfe tud v stroj, na vse ali nič .Super slike in komentarji zraven martinca, sem se pa tako nasmejala tvoji izjavi alfabeta, super mojstrica si . Jaz sem tud včasih na tak način in podoben delala, zdaj pa akr ni časa. triš, boga revca Lana .Upam da ne bo nič hujšega.En kup za njo.PA za tebe tud. limma, kako je pol Neži prespala noč, glede na to, da ni čez dan spala takorekoč nič.KER če pri nas ne spi čez dan skoraj nič, je noč katastrofa.Upam da je bila današnja noč prijazna do vas Lusa, suepr za vsedanje . No vidiš, pa se je začelo premikat.Jaz ne vem, ampak tele naše punce mislijo iti vse bolj na izi al kaj. NO, pri na spa Lan aiz dneva v dan bolje kobaca. Včeraj je skobacala že pol metra, potem pa pičila na nos. Amap počasi se daleč pride. TI pa povem, da sem zadnjič, ko smo se z ljubljančankami dobile na kavi kar obnemela. Žan Luka in MAtic sta tako šibala po tleh(po vseh 4) po cityparku, da sem samo debelo gledala. TAm zraven je bila ena cvetličarna in sta se skoz trudila, da bi mamicama prinesla rožice-očitno, ekr sta kar velikokrat zavila tja .Ampak res nisem mogla verjet, sploh za Matica, ki je 1 mesec mlajši od Lane .Zato so tele naše čebelce res držijo tistga ; počas i in strpno se daleč pride ursalara, joj nič kaj prijazen delovnik. Pa upam da se boš lahko zmenlia za kaj krajšega(do 16. ure) sani, izvid. JAz sem tudi že lep čas naročam h kakšnemu dobrem okulistu, ker bi rada še kakšno drugo mnenje glede mojih oči, kot pa samo od naše ribnške okulistke. hm, kaj sem še mislila....sem vedla da bom pozabila. Zato pa vam napišem še Domnovo najnovejšo; včeraj je bil na TV en posnetek, ko je prišla kraljica dol iz aviona in Domen to gleda(predvesm zarad aviona )in vpraša, zakaj je mogla mami priti s kraljico .JAz ga čudno pogledam, ker nisem imela pojma kakšna mami. Pa pravi ; "ja lej jo, to je od kraljice mami, ko je pa tako stara. Samo kje je pa pol kraljica?"Jaz sem se tako smejala, ekr on je mislil, da so kraljice mlade, kot v risankah in pravljicah šibam se pižamo preoblečt
< Sporočilo je popravil klepetka -- 23.10.2008 9:30:45 >