|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober IVF/ICSI II.del
22.10.2008 22:58:47   
ledenka
user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 226
23.10.2008 5:47:36   
gigi1
Dobro jutro.

Vse soakterke dobro opravite. Pol vas bom itak videla danes user posted image

Vse ostale špikarke, trepetalke, nosečke, čakalke, navijačice in navijači lep dan user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 227
23.10.2008 6:19:49   
lučka 25
Dobro jutro punce in fantje. Za mano je že špikanje, malo RR, pa čakanja že cele noči ob telefonu (in se bo še nadaljevalouser posted image ), da mi brat sporoči kdaj je na svet prijokal user posted image . Držte pesti, da bo vse v redu.

< Sporočilo je popravil lučka 25 -- 23.10.2008 6:20:04 >

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 228
23.10.2008 6:20:34   
lučka 25

IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Lučka ne mi krast stimulacije user posted image  user posted image  user posted image . Neee, saj jo je za vse dost user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Saj vidiš, da se Miška trudi, da bimi kakšnega košarkaša nalepila, pa se ne znajde v tem svetu.user posted image  Hvala Miška, jaz sem zadovoljna tudi z nogometaši, čeprav po postavi, za pogldat mi najbolj sedejo plavalci.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 229
23.10.2008 7:04:01   
arneja
Pupike, dobro jutro user posted image .

Letam že cel teden naokoli, da nimam časa nič napisati.

Kajsica, zares upam, da je testek prekmalu padel user posted image .

WP, si super kokoška, za tvojega je bil pa tudi super dokaz, da tabletke pomagajo user posted image .

Gigi, naj bodo danes foliklčki dovolj veliki za stopko user posted image .

Lučka, pridno rastejo tvoje frnikulce, pridno user posted image .

Pozdravčke tudi ostalim user posted image . Spet šibam.

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 230
23.10.2008 7:37:40   
Zvezdica
Jutrouser posted image

Arneja kako si?

netka34 - UZ
n74 - UZ
Mlinčka - punkcija
Gigi - Stopka
anci banci - ET

Gremo punce, dobr opravite in poročajte.

papa

i belive i can fly....

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 231
23.10.2008 8:18:13   
dajamaja
Dobro jutro in dober dan - sploh današnjim glavnim igralkam!!!! Me bomo pa statirale in navijale user posted image

netka34 - UZ
n74 - UZ
Mlinčka - punkcija
Gigi - Stopka
anci banci - ET

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 232
23.10.2008 8:40:26   
zarja1
Dobro jutro moje srčice.......letim kr delat naprej.....

Horny Teddy

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 233
23.10.2008 8:55:20   
lara light
Dobro jutro Zarjica, Dajamaja, Zvezdica, Lučka in tanajbolj zgodnja Gigi!user posted image  Pa seveda tudi vsem ostalim!user posted image

Gigika, ti spiš glih pol manj kot jazuser posted image user posted image  ..prihaja stopka!user posted image

Punce, jaz se včeraj zvečer tle na kavču se valim ...gledamo škatlo...in potem jasno, da opazi izbočene ukeuser posted image ...vam povem, da me je moj včeraj vprašal, da če sem sigurna, da je to forum o ivf-ovkah, ker je par fotostimulacij vidu...
Sem ga potolažila, da je vse to normalnouser posted image

Netka in ostale, navijam!user posted image user posted image user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 234
23.10.2008 9:01:59   
lara light
Arnejči, včeraj pod tušem sem se spomnila nate in vidiš...si si vzela minutko, super te je brat...lepo je da si aktivna, pomeni da si zdrava in da stvari šibajo! Pozdravček nazaj!user posted image

Zvezdica, iskreno čestitam tvoji prijateljici!user posted image To je še en dokaz, da ni za obupat, čeprav medicina pravi drugače!user posted image  

Lučka, kako šiba?user posted image

Gloria, za krčke bom pogledala, kako se pripravi pečena kamilica, ki jo daš na trebušček...pa še nekaj je...?
Poljubčkaj ga!user posted image  Žal je veliko tebi podobnih, ki so mi blizu in zato dobro vem... če ti kaj pomagauser posted image Zdržita!user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 235
23.10.2008 9:15:52   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

netka34 - UZ
n74 - UZ
Mlinčka - punkcija
Gigi - Stopka
anci banci - ET

Gremo punce, dobr opravite in poročajte.

papa

Jutro!!

jaz tud navijam!!!

Drugače pa .... kapo dol, sedem strani od moje včerajšnje zadnje objave....me je kar v želodcu stinilo, ko sem videla koliko imam za prebrat!!!user posted image user posted image

hope2...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lep dan vam želim!!!

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 236
23.10.2008 9:21:35   
Grethy
Jutrčk !!!!!!!!

Dons sem mela mal podaljšano bivanje v pojstlci ... mam občutek da mi en energijo krade user posted image user posted image user posted image user posted image ,

Zdej pa samo en velik navijaški pozdrav vsem današnjim aktivistkam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in pa pesti za grelke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in vspodbudni GO GIRLS user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za borke v pripravah na boj, pa HELLO navijačicam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , vsekakor pa ALL THE BEST našim nosečkam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

netka34 - UZ
n74 - UZ
Mlinčka - punkcija
Gigi - Stopka
anci banci - ET

in že bezljam dalje ... želim vam lep dan !!!!!!!!!!!!!!

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 237
23.10.2008 9:35:28   
T1979
- Od dodatkov sem jemala cinkove tablete (obvezno cinkov citrat), tudi 3-5x dozo na dan, vendar ne vsak dan in le od M do stop inekcije. Za cink je znanstveno dokazano, da edini izboljšuje ženske celice. Potem pa še Q-encim in multivitamine za nosečnice.

Pozdravljene,

mene zanima, če katera ve, kje se kupijo te cinkove tablete oz. cinkov citrat. Včeraj sem v lekarni spraševala in tam ni nič vedela. To sem prekopirala od MISEK13.

Prosim, če katera ve, da bi pove.

Hvala in lep dan še naprej, čeprav danes ni sončka. Mogoče pa posvetita naša dva sončka.

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 238
23.10.2008 9:49:06   
mojsonček
Jutrčka dekline!

Evo na brzino se javim, je treba delat, če hodim v službo...

GRETHY mal bl na izi si ga vzem, če ne boš prekurla...

JAZZZ, jst sem mela zadnjič 30 strani za prebrat user posted image  sm mela vizinke že pripravljene, če mi kuglce pordečijo pa k sreči ni blo treba user posted image

LARČI, boljš? Če ne kr do splošnega, ni fajn kr odlašat pa čakat... sej veš kaj pravi Murphyev zakon.... STVARI PREPUŠČENE SAME SEBI GREDO LAHKO LE NA SLABŠE al neki tacga... no v glavnem pazi nase in pikici.

GIGI, stopka padla? Je blo kej pekoče? Sej si mela učer stimulacijo, sm si še jst mal učke napasla na tvojih fuzbalerčkihuser posted image  sej nisi huda ane... če ni foušije je za vse dost, a se strinjaš?

ZARJA že tko pridna, sam šibaš te dni... še dobr, da bo kmalu vikend

ARNEJA aloha... ti se že neki časa nisi oglasila... upam, da si OK in da ti ne manjka energije in volje za nove podvige

DAJAMAJA kako počutje? Kkšne jutranje slabosti al ni časa tut za to ne... ti maš tut tko natempiran urnik... pazi nase

LUČKA, ZVEZDICA pozdravčke tut vama in seveda vsem ki ste tu gor pa vas ne vidim in vsem, ki še pridete... No, zdej pa pljunem v dlani, vklopim turbo in šibam delaaaaaaaaaaat!

Pa seveda še Zarjino umetniško delo si sposodim:

IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

mater spet tolko akcije.......

netka34, N74...čim več jajčk

user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image 'user posted image

Mlinčka - naj bo čimveč spunktiranih polnih jajčk, ki se naj lepo oplodijo
'user posted image

Gigi - ti pa le stopko stisni, da bodo jajčka še lepša
'user posted image

anci banci - tvoji pa že itak lepo rastejo, naj se še vgnezdijo
user posted image

čim lepše novičke in čim manj bolečin!

Čaaaaaaaaauuuuuuuuuuuuu!

Moja sreča sta moja sončka...

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 239
23.10.2008 9:52:36   
mojsonček
IZVIRNO SPOROČILO: T1979

- Od dodatkov sem jemala cinkove tablete (obvezno cinkov citrat), tudi 3-5x dozo na dan, vendar ne vsak dan in le od M do stop inekcije. Za cink je znanstveno dokazano, da edini izboljšuje ženske celice. Potem pa še Q-encim in multivitamine za nosečnice.

Pozdravljene,

mene zanima, če katera ve, kje se kupijo te cinkove tablete oz. cinkov citrat. Včeraj sem v lekarni spraševala in tam ni nič vedela. To sem prekopirala od MISEK13.

Prosim, če katera ve, da bi pove.

Hvala in lep dan še naprej, čeprav danes ni sončka. Mogoče pa posvetita naša dva sončka.

Čau T1979!

Jst sicer nisem jemala cinkovega citrata ampak ene tabletke za polizat  Cink + Vitamin C, kupila sem jih pa v Milerju (piši kao što govorišuser posted image user posted image ), če ti to kej pomaga.... 

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 240
23.10.2008 9:53:17   
Grethy
http://www2.bayer-pharma.si/?topCid=189&cid=192&subCid=452&id=2676

Supradyn vsebuje dovolj cinka za dnevno potrebo organizma dobit ga pa moraš tako v lekarni kot v kaki zeliščn, ker je skupek vitaminčkov in mineralčkov

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 241
23.10.2008 9:58:29   
n74
JUTRO!

Poročam ilegalno iz službe. Moram malo potožit, ker ste ve edine, ki razumete,...danes imela prvi uz-pridelala samo 3 folikle-katastrofa. Je Reš bil zelo pesimističen, tko da mi je vse dol padlo. Kolikor sem na forumih brala o njemu ima vedno prav. Trije folikli niso nič, pa vprašanje če je v kakšnem sploh celica user posted image . Je pa to moj prvi ivf in sem že malo v letih (34).
Upam, da imate ostale danes veliko bolj uspešen dan.

lp

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 242
23.10.2008 9:58:32   
Goldy
mojsonček - pa ti delaš, klljub izzivom teh dni?

Za vse današnje akterke pa user posted image !

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 243
23.10.2008 9:59:09   
Grethy
 ooooooooooo mojsonček ... ma kaki prekurla user posted image user posted image user posted image ... zdejle šibam v fast šoping, pa južno zmečem skupej in grem na šiht ... to je ustaljena praksa ... le časa mi primanjkuje ... pa se ne pritožujem too much ... vzameš za svoje in živiš s tem ...

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 244
23.10.2008 9:59:44   
sonček33
Lučka25 - kaj novega pr vas? Držim pesti!

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 245
23.10.2008 10:01:06   
Grethy
n74  -  ne obupaj ... bori se naprej .... me smo s tabo ...

(odgovor članu n74)
Neposredna povezava do sporočila: 246
23.10.2008 10:01:53   
mojsonček
IZVIRNO SPOROČILO: Goldy

mojsonček - pa ti delaš, klljub izzivom teh dni?

Kaj pa čem Goldy... doma bi sam tuhtala, kaj vse se lahk zašuštra... Itak sem pisarniški molj, edino kar se vsak dan vozim v LJ... ata pravi, da to itak ne spremeni dejstva, da ima vse v rokah mati narava... izcedka že od nedelje ni več, sveže krvav sploh ni bil, jst upam na tanartabolš možn izid... se pravi junijauser posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 247
23.10.2008 10:04:06   
sonček33
n74 - prav je, da nam potožiš. Jaz ti rečem - ne obupat. Gremo naprej. jajčka in pivo, pa cink pa optimizem. Verjeti moraš, da so te tri celice čist dovolj!!!!!!!!!Velja? nasmeh na ustnice!

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 248
23.10.2008 10:04:48   
sonček33
mojsonček - kljub vsemu se čuvaj -velja?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 249
23.10.2008 10:06:46   
sapi

nf nič se sekirat jaz sem isto imela samo tri folikle pa so bile v vseh treh celice, ki so se oplodile, no jaz na žalost nisem bila med srečkami nosečkami ... je pa naša lara kolikor se spomnim imela 4 folikle in je sedaj srečka nosečka z dvojčki ...

V&V ... in najine sanje so dvakrat postale resničnost.

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?