Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 22.10.2008 22:58:47
|
|
|
|
ledenka
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 5:47:36
|
|
|
|
gigi1
|
Dobro jutro. Vse soakterke dobro opravite. Pol vas bom itak videla danes Vse ostale špikarke, trepetalke, nosečke, čakalke, navijačice in navijači lep dan
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 6:19:49
|
|
|
|
lučka 25
|
Dobro jutro punce in fantje. Za mano je že špikanje, malo RR, pa čakanja že cele noči ob telefonu (in se bo še nadaljevalo ), da mi brat sporoči kdaj je na svet prijokal . Držte pesti, da bo vse v redu.
< Sporočilo je popravil lučka 25 -- 23.10.2008 6:20:04 >
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 6:20:34
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Lučka ne mi krast stimulacije . Neee, saj jo je za vse dost Saj vidiš, da se Miška trudi, da bimi kakšnega košarkaša nalepila, pa se ne znajde v tem svetu. Hvala Miška, jaz sem zadovoljna tudi z nogometaši, čeprav po postavi, za pogldat mi najbolj sedejo plavalci.
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 7:04:01
|
|
|
|
arneja
|
Pupike, dobro jutro . Letam že cel teden naokoli, da nimam časa nič napisati. Kajsica, zares upam, da je testek prekmalu padel . WP, si super kokoška, za tvojega je bil pa tudi super dokaz, da tabletke pomagajo . Gigi, naj bodo danes foliklčki dovolj veliki za stopko . Lučka, pridno rastejo tvoje frnikulce, pridno . Pozdravčke tudi ostalim . Spet šibam.
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 7:37:40
|
|
|
|
Zvezdica
|
Jutro Arneja kako si? netka34 - UZ n74 - UZ Mlinčka - punkcija Gigi - Stopka anci banci - ET Gremo punce, dobr opravite in poročajte. papa
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 8:18:13
|
|
|
|
dajamaja
|
Dobro jutro in dober dan - sploh današnjim glavnim igralkam!!!! Me bomo pa statirale in navijale netka34 - UZ n74 - UZ Mlinčka - punkcija Gigi - Stopka anci banci - ET
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 8:40:26
|
|
|
|
zarja1
|
Dobro jutro moje srčice.......letim kr delat naprej.....
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 8:55:20
|
|
|
|
lara light
|
Dobro jutro Zarjica, Dajamaja, Zvezdica, Lučka in tanajbolj zgodnja Gigi! Pa seveda tudi vsem ostalim! Gigika, ti spiš glih pol manj kot jaz ..prihaja stopka! Punce, jaz se včeraj zvečer tle na kavču se valim ...gledamo škatlo...in potem jasno, da opazi izbočene uke ...vam povem, da me je moj včeraj vprašal, da če sem sigurna, da je to forum o ivf-ovkah, ker je par fotostimulacij vidu... Sem ga potolažila, da je vse to normalno Netka in ostale, navijam!
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 9:01:59
|
|
|
|
lara light
|
Arnejči, včeraj pod tušem sem se spomnila nate in vidiš...si si vzela minutko, super te je brat...lepo je da si aktivna, pomeni da si zdrava in da stvari šibajo! Pozdravček nazaj! Zvezdica, iskreno čestitam tvoji prijateljici! To je še en dokaz, da ni za obupat, čeprav medicina pravi drugače! Lučka, kako šiba? Gloria, za krčke bom pogledala, kako se pripravi pečena kamilica, ki jo daš na trebušček...pa še nekaj je...? Poljubčkaj ga! Žal je veliko tebi podobnih, ki so mi blizu in zato dobro vem... če ti kaj pomaga Zdržita!
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 9:15:52
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica netka34 - UZ n74 - UZ Mlinčka - punkcija Gigi - Stopka anci banci - ET Gremo punce, dobr opravite in poročajte. papa Jutro!! jaz tud navijam!!! Drugače pa .... kapo dol, sedem strani od moje včerajšnje zadnje objave....me je kar v želodcu stinilo, ko sem videla koliko imam za prebrat!!! hope2... lep dan vam želim!!!
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 9:21:35
|
|
|
|
Grethy
|
Jutrčk !!!!!!!! Dons sem mela mal podaljšano bivanje v pojstlci ... mam občutek da mi en energijo krade , Zdej pa samo en velik navijaški pozdrav vsem današnjim aktivistkam in pa pesti za grelke in vspodbudni GO GIRLS za borke v pripravah na boj, pa HELLO navijačicam , vsekakor pa ALL THE BEST našim nosečkam netka34 - UZ n74 - UZ Mlinčka - punkcija Gigi - Stopka anci banci - ET in že bezljam dalje ... želim vam lep dan !!!!!!!!!!!!!!
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 9:35:28
|
|
|
|
T1979
|
- Od dodatkov sem jemala cinkove tablete (obvezno cinkov citrat), tudi 3-5x dozo na dan, vendar ne vsak dan in le od M do stop inekcije. Za cink je znanstveno dokazano, da edini izboljšuje ženske celice. Potem pa še Q-encim in multivitamine za nosečnice. Pozdravljene, mene zanima, če katera ve, kje se kupijo te cinkove tablete oz. cinkov citrat. Včeraj sem v lekarni spraševala in tam ni nič vedela. To sem prekopirala od MISEK13. Prosim, če katera ve, da bi pove. Hvala in lep dan še naprej, čeprav danes ni sončka. Mogoče pa posvetita naša dva sončka.
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 9:49:06
|
|
|
|
mojsonček
|
Jutrčka dekline! Evo na brzino se javim, je treba delat, če hodim v službo... GRETHY mal bl na izi si ga vzem, če ne boš prekurla... JAZZZ, jst sem mela zadnjič 30 strani za prebrat sm mela vizinke že pripravljene, če mi kuglce pordečijo pa k sreči ni blo treba LARČI, boljš? Če ne kr do splošnega, ni fajn kr odlašat pa čakat... sej veš kaj pravi Murphyev zakon.... STVARI PREPUŠČENE SAME SEBI GREDO LAHKO LE NA SLABŠE al neki tacga... no v glavnem pazi nase in pikici. GIGI, stopka padla? Je blo kej pekoče? Sej si mela učer stimulacijo, sm si še jst mal učke napasla na tvojih fuzbalerčkih sej nisi huda ane... če ni foušije je za vse dost, a se strinjaš? ZARJA že tko pridna, sam šibaš te dni... še dobr, da bo kmalu vikend ARNEJA aloha... ti se že neki časa nisi oglasila... upam, da si OK in da ti ne manjka energije in volje za nove podvige DAJAMAJA kako počutje? Kkšne jutranje slabosti al ni časa tut za to ne... ti maš tut tko natempiran urnik... pazi nase LUČKA, ZVEZDICA pozdravčke tut vama in seveda vsem ki ste tu gor pa vas ne vidim in vsem, ki še pridete... No, zdej pa pljunem v dlani, vklopim turbo in šibam delaaaaaaaaaaat! Pa seveda še Zarjino umetniško delo si sposodim: IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 mater spet tolko akcije....... netka34, N74...čim več jajčk Mlinčka - naj bo čimveč spunktiranih polnih jajčk, ki se naj lepo oplodijo ' Gigi - ti pa le stopko stisni, da bodo jajčka še lepša ' anci banci - tvoji pa že itak lepo rastejo, naj se še vgnezdijo čim lepše novičke in čim manj bolečin! Čaaaaaaaaauuuuuuuuuuuuu!
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 9:52:36
|
|
|
|
mojsonček
|
IZVIRNO SPOROČILO: T1979 - Od dodatkov sem jemala cinkove tablete (obvezno cinkov citrat), tudi 3-5x dozo na dan, vendar ne vsak dan in le od M do stop inekcije. Za cink je znanstveno dokazano, da edini izboljšuje ženske celice. Potem pa še Q-encim in multivitamine za nosečnice. Pozdravljene, mene zanima, če katera ve, kje se kupijo te cinkove tablete oz. cinkov citrat. Včeraj sem v lekarni spraševala in tam ni nič vedela. To sem prekopirala od MISEK13. Prosim, če katera ve, da bi pove. Hvala in lep dan še naprej, čeprav danes ni sončka. Mogoče pa posvetita naša dva sončka. Čau T1979! Jst sicer nisem jemala cinkovega citrata ampak ene tabletke za polizat Cink + Vitamin C, kupila sem jih pa v Milerju (piši kao što govoriš ), če ti to kej pomaga....
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 9:53:17
|
|
|
|
Grethy
|
http://www2.bayer-pharma.si/?topCid=189&cid=192&subCid=452&id=2676 Supradyn vsebuje dovolj cinka za dnevno potrebo organizma dobit ga pa moraš tako v lekarni kot v kaki zeliščn, ker je skupek vitaminčkov in mineralčkov
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 9:58:29
|
|
|
|
n74
|
JUTRO! Poročam ilegalno iz službe. Moram malo potožit, ker ste ve edine, ki razumete,...danes imela prvi uz-pridelala samo 3 folikle-katastrofa. Je Reš bil zelo pesimističen, tko da mi je vse dol padlo. Kolikor sem na forumih brala o njemu ima vedno prav. Trije folikli niso nič, pa vprašanje če je v kakšnem sploh celica . Je pa to moj prvi ivf in sem že malo v letih (34). Upam, da imate ostale danes veliko bolj uspešen dan. lp
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 9:58:32
|
|
|
|
Goldy
|
mojsonček - pa ti delaš, klljub izzivom teh dni? Za vse današnje akterke pa !
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 9:59:09
|
|
|
|
Grethy
|
ooooooooooo mojsonček ... ma kaki prekurla ... zdejle šibam v fast šoping, pa južno zmečem skupej in grem na šiht ... to je ustaljena praksa ... le časa mi primanjkuje ... pa se ne pritožujem too much ... vzameš za svoje in živiš s tem ...
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 9:59:44
|
|
|
|
sonček33
|
Lučka25 - kaj novega pr vas? Držim pesti!
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 10:01:06
|
|
|
|
Grethy
|
n74 - ne obupaj ... bori se naprej .... me smo s tabo ...
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 10:01:53
|
|
|
|
mojsonček
|
IZVIRNO SPOROČILO: Goldy mojsonček - pa ti delaš, klljub izzivom teh dni? Kaj pa čem Goldy... doma bi sam tuhtala, kaj vse se lahk zašuštra... Itak sem pisarniški molj, edino kar se vsak dan vozim v LJ... ata pravi, da to itak ne spremeni dejstva, da ima vse v rokah mati narava... izcedka že od nedelje ni več, sveže krvav sploh ni bil, jst upam na tanartabolš možn izid... se pravi junija .
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 10:04:06
|
|
|
|
sonček33
|
n74 - prav je, da nam potožiš. Jaz ti rečem - ne obupat. Gremo naprej. jajčka in pivo, pa cink pa optimizem. Verjeti moraš, da so te tri celice čist dovolj!!!!!!!!!Velja? nasmeh na ustnice!
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 10:04:48
|
|
|
|
sonček33
|
mojsonček - kljub vsemu se čuvaj -velja?
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 10:06:46
|
|
|
|
sapi
|
nf nič se sekirat jaz sem isto imela samo tri folikle pa so bile v vseh treh celice, ki so se oplodile, no jaz na žalost nisem bila med srečkami nosečkami ... je pa naša lara kolikor se spomnim imela 4 folikle in je sedaj srečka nosečka z dvojčki ...
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?