Oranža
|
Dober dan, No naju v Sn ne bo, ker je mali zaspal....potem greva pa na sončka Tintin, Debeluška in seveda vse ostale(Gruška, Scuba, Jooly......itd) kaj pravite če se dobimo v petek na standardni lokaciji???? IZVIRNO SPOROČILO: barika ninočka, brez zamere, sam men se zdi, da ti z vrtcem malo pretiravaš. Če se ti obnašaš tak, da ti je ful hudo, otrok čuti in je še njemu. Sej pa ni nič takega, če gre v vrtec. Hmm Barika, po eni strani se močno strinjam s teboj....strah otroci čutijo in zavohajo, zato je treba biti močan......po drugi strani pa razumem Ninočko, ker sem imela sama celo štalo s tavelikim,. ko je šel v vrtec, pa smo se veselili in bli zelo optimistični, ampak res je strahotno ko ti morajo otroka dobesedno strgat iz tebe in ga slišiš kako kriči še ko si že 20m stran......in to je trajalo cel mesec pa še mal....shujšal je za dobre 4kg, ker ni mogel jest, ker je bil tolk izmučen od joka, saj je prejokal cele dopoldneva dokler ni od utrujenosti omagal in zaspal ....poldan je bil pa ves apatičen in samo z mano........po letu in pol pa se je zgodba ponovila.....v glavnem nikoli ni prebavil in prebolel.....veš s kakšnim strahom sem ga peljala v šolo, ker nisem vedela ali se bo zgodba ponovila.....ampak to je pa čisto nekaj drugega......fulful se ima fajn, ful uživa, gre rad v šolo......zato ga moram sedaj hgodit iskat ob 14h ali 15h , ker je tolk fino bit v šoli ....no mal sem zašla, ampak hotla sem samo rečt da ni vse tako črno belo, kot se na prvi pogled zdi. HB vsem tistim, ki teh problemov nimate in želim si in upam, da se jiom tudi mi2 izogneva ali pa naju obiščejo smao v milejši obliki....... Ajd zdej pa dost nakladanja.... Čau