ninocka
|
Odstevam minute, da grem lahko po moja pikipokija v vrtec. Grozno se pocutim, ko vem, da bi lahko mela Rubna se dva tedna doma in se z njim crkljala, pa ga vozim v vrtec, da je tam sam... HB, da je naslednji teden praznik, pa se bomo lahko skupaj stiskali, preden grem v sluzbo. Vcerajsnje porocilo iz vrtca: Ko sem ga prisla iskat, je sedel na tleh in ful zavzeto opazoval eno ovcko, ki je hodila in se z njo igral. Pred mano je prisla po svojo pikico lih ena mami, in ko so se doprla vrata, je zacel jokat (baje to vsi pocnejo in ta faza traja tam do novega leta - mi je rekla tud Evanova pomocnica). Pol je pa vidu mene in Evana (sem sla njprej po njega in potem skupaj po Rubna) in je pridirjal do naju (seveda po vseh stirih), smo se oblekli in sli. Je rekla, da je blo OK, mal jokal, ampak se je hitro potolazil; spal je samo 1/2 ure, da baje ni blo nekih tezav z uspavanjem - najprej je mal pocival na lezalniku, pol ga je pa zmanjkalo. Jedel je tud bolj tko, je pa skoz svojga oslicka s sabo nosil in ga je se v juho namocil . Danes sva ga pa z Evanom spet samo oddala, je fuul jokal Ko sem sla ven iz Evanovega trakta, sem pa vidla, da stoji pred vrati Sej ne vem, komu je huje - meni ali njemu Doma se je pa k men stiskal, pa bil je mal tecen (zaspan, ker je premalo spal), pa pojedel en kroznik kuskusa in golaza. Narascaj, jst sem tud pizzaface - tolk mozoljev, kot jih mam zdej, jih nisem mela v celi puberteti pa cestitke za hojo Oranza, za Timona in korakce Rozika, pri nam zdej itak je v vrtcu, ampak drugace je blo pa tkole - dojenje, med 8-9 zajtrk (kruh+sirni namaz, sadje al pa kasica), med 10-11 smo meli malico (sadje ali jogurt, skuta), okrog 14 spet kosilo, pa potem je cez popoldne mal piskotke zvecil, okorg 18:30 pa cokolino in potem v postelji se dojenje, ponoci pa xxxxx dojenj mamathea, za podaljsano porodnisko. Uzivajta s pikcem se na polno scuba, vem, kje je ta restavracija. Sva lih zadnjic z mojim gledala, ko sva sla na kavo k Zabarju, kaj so spet tam odprli (sto let nazaj, ko smo mi tja zahajali, je bla pizzeria) Tko, zdej pa grem po moja dva skrata in pol se po mojga. Je ford parkiran pred hiso, ker je "nevozen" oz. tehnicno neizpraven, pol se pa moj raj ne vozi z njim, da se kaksne kazni ne pokasira. Je pa ocenjena skoda cca. 3000 EUR Sem pa jedla zdejle ful dobro kosilo - matevza, pa zelje, pa neko otrosko pecenico ... mljask, za vse prste oblizat...