|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del
19.10.2008 22:44:09   
barika
Ruben bravo!!user posted image user posted image
Scuba, to ti misliš, da si jedla krokodilauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 3151
20.10.2008 7:19:13   
barika
Jutrouser posted image user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3152
20.10.2008 8:14:45   
tabi
dobro jutro

Barika za kavouser posted image user posted image user posted image
evo pa še jst enouser posted image častim, ker so me šefi dali še danes frejuser posted image user posted image
Tko da oči je Nejca peljal v vrtec jst pa Niko v varstvouser posted image user posted image user posted image medva bova šla pa v miru na kavo in to sama jeeeeeuser posted image nisva bila sama na kavi eno leto.
Tamalčka sta super spančkala razen Nika je začela ob 5ih amaama pa sem ji naštimala flašo čokolinota in je lepo zaspala nazajuser posted image

Skuba res ste pridni user posted image user posted image in lepo da ste uživali v restavraciji sploh pa Lanauser posted image user posted image .IN kakšen je krokodilček za papatuser posted image

Ruben user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Rozika si res lepo napisala pa še res je user posted image user posted image .

No mi smo pa ta teden spet sami popolneuser posted image ma oči popoldansko.Bo spet pestro zvečer za spatuser posted image

šibam je moj prišeluser posted image uuuuužžžžžžiiiivvvvaaajjjttttteeeee

Moder je človek,ki se uči od drugih.Mogočen je tak,ki je zadovoljen s tem kar ima.Bogat pa je ta,ki prave prijatelje ima.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3153
20.10.2008 8:15:28   
DEBELUŠKA30
DOBRO JUTRO še od nas, evo častimo zajtrk:

user posted image

Ja midva sva šla pa prvič po šestih letih (pomeni odkar imava E1) nekam sama za dva dni user posted image user posted image user posted image ! Bilo je superrrrrrrrrr, res pa da sva se vsake pol ure spraševala kaj delata najina sončka zdaj user posted image ! Čuvala pa ju je moja mami, tko da sem vedla, da sta v dobrih rokah user posted image user posted image user posted image user posted image !

Punce, če sem dobro zasledila, se v sredo dobite, sam kako pa bo z zaporami cest v Lj. saj veste obisk kraljice....

Se že nekdo oglaša.........

Prijateljstvo ne nadomesti ljubezni, a če je iskreno je vredno polovico nje!

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3154
20.10.2008 9:16:15   
nicolina
Jutro,
hvala za kavice in zajtrk. user posted image

Ruben user posted image user posted image .
Scuba, pa misliš, da je bil res krokodil? user posted image

Debeluška user posted image  za medeni vikend, samo da ste se fajn imela.

Če bojo res zapore cest, kaj pa če se zmenmo za ker drug dan? Predlagajte....

Še dva tedna, pa grem v službo...user posted image user posted image

(odgovor članu DEBELUŠKA30)
Neposredna povezava do sporočila: 3155
20.10.2008 9:58:50   
ninocka
IZVIRNO SPOROČILO: nicolina
Še dva tedna, pa grem v službo...user posted image user posted image

jst tud user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jst sem ze iz vrtca, sem malega oddala, ker sem se hotla se slect, pa sta rekle, naj kr grem. Sem se 5 min sedela pred vrati, ker je jokal in ce bi bla ful kriza, bi sla not. Se je pa ful lepo umiril, tko da sem sla domov, skocila se v hoferja po sveze kajzerce, zdej se grem pa lotit mal pospravljanja.

Scuba, a zdej ste ze vse preselili? Ful ste pridni, resuser posted image user posted image user posted image ...sej sem ti rekla - k si lih v elementu, lahko se k men prides pospravljat user posted image Kje pa je ta restavracija? Pri Rubnu so meli pa zadnjic v vrtcu morskega psa in pire krompir user posted image
macka - moj Mufi je tud tak divjak, sploh se nobenmu ne pusti bozat (razen meni), pa tolk ma mocne kremplje, k en mali tiger. A Ruben je cist nor na obadva macka in jih skoz lovi in proba bozat. Zdej pa Frodo je OK, mu pac spizdi, mufi ga pa sam taca. Je zadnjic fasu tako prasko na roki, d amu je kr kri tekla ... Ej, mogoce bi pa tvoja macka in nas macek lih skupi  pasala user posted image user posted image user posted image sam je kastriran user posted image user posted image user posted image no, vsaj novih podivjancev nebo user posted image user posted image user posted image

Debeluska user posted image user posted image user posted image za  mini medene tedne...jst si jih se ne morem privoscit, dokler mam enga klopka na seb user posted image
tabi, upam, da uzivata na kavici s tvojim user posted image user posted image

Tole sem zdej lih 1 uro pisala user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3156
20.10.2008 10:22:51   
rozika12
Jutro, hvala za kavo in slastne kolače :)
user posted image  Mame, kako vaši otroci jejo? Ko vstanejo ... kaj ??? Pa to ni res, da mi ta tretja take počne, user posted image . Pa bi jedla, pa ne bi jedla, pa to ne gre takoooooo. Res me zanima, če se že kaj bolj držite urnika zajtrka, malice, kosila .....

Scuba user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , je veseljeuser posted image

Debeluška, kapo dol. To! Zdaj si še meni fedre dala. Dost. Dons zrihtam
varstvo, da greva vsaj skupaj SAMA v kino. Upam, da nam rata še preden se izteče film, hi hi hi.

Zdaj pa šibam še po potrdilo, da je Neža zdrava in ..., ja Nicolina, se kar stresem, a tako je ... back to reality!!!!

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3157
20.10.2008 14:17:01   
barika
Smo že iz Rogaške, z mami sma dedija peljaje (za onega, ki ste že držale pesti) na terapijo. Mali užival, dedi je tud čist srečen, ko ga vidiuser posted image .
Rozi, Martin zjutraj popije flašo mleka (takoj ko se zbudi), potem pa odvisno kar je je, danes je jedel (prvič) celo jajco s kruhom, včasih mu na krih kaj namažem, sadje, ma ni da ni. Je pa res, da mi že kak teden nič ne je. 2-3 žlice, 5 maximalno, pa potem 3 ure nič, potem se zgoba ponovi. (Hja, zobje mu rastejo).

Sem ga dala spat, ker je bil fuuul zaspan in mi zdej po postli skače, pa na glavo se postavlja... pa dane je bruhal in je bruhece lizal...mislim svašta nouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rozika12)
Neposredna povezava do sporočila: 3158
20.10.2008 19:15:08   
Oranža
Ojla čveke......

Mi pa hodimouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ......5-10 korakov pa na rit user posted image user posted image user posted image

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3159
20.10.2008 19:16:55   
Ilije
user posted image user posted image user posted image oranža

Kje pa ste vse danes?

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 3160
20.10.2008 19:29:34   
tabi
čer

Timon bravouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

no Nika že panča user posted image Nejc pa še mal nagajauser posted image
Mene čaka še kopanje in pranje glave,da bom jutri šla lepa v službouser posted image user posted image
Joj joj tamalčka bota že mal pred 6 že pokonciuser posted image mogla bi že prej pa se je mami mal zmenila v službi da mal zamudim in pol tolk vlečemuser posted image

No zdej pa uživajte še z malčki,jst pa bom uživala v službi user posted image ampak bodo pa popoldnevi tolk bolj sladki a neuser posted image

Nočkouser posted image

Moder je človek,ki se uči od drugih.Mogočen je tak,ki je zadovoljen s tem kar ima.Bogat pa je ta,ki prave prijatelje ima.

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 3161
20.10.2008 20:36:17   
naraščaj
Čer,

kje ste pa vse???

T spi, sam kak dolg je drugo vprašanje user posted image

Služba, ja res je že tu, jaz sem tut že zaklučla s porodniško (15.10 user posted image user posted image user posted image ), sam sem še na dopustu do 10.11, Kr ne morm verjet, kam je šlo to leto in kak je T že velika.
IZVIRNO SPOROČILO: ninocka
Debeluska user posted image user posted image user posted image za  mini medene tedne...jst si jih se ne morem privoscit, dokler mam enga klopka na seb user posted image
Se podpišem

IZVIRNO SPOROČILO: Oranža

Mi pa hodimouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ......5-10 korakov pa na rit user posted image user posted image user posted image  

user posted image user posted image

Mi tut, je včer, ko so prišli starši od mojga mu voščit za RD, kr naenkrat se zašibala vstran od mene proti babici. men so skor učke ven padle. Sej drgač je že kak korak tja do 5 tut nardila, sam včer pa v takmu šusuuser posted image user posted image .

Men se pa tok mozolji delajo, da bom čist popuser posted image  in to odkar sem po porodu dobla tardečo. Prej je blo OK. Sem se danes naročla h kozmetičarki pri kateri nisem bla že več kot leto dni. Je rekla, ja kje pa hodim. Ja, ni blo časa (si ga nisem vzelauser posted image ).

Nč, fajn bote

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3162
20.10.2008 20:39:49   
ajtak
Hej, moram vas spet po dolgem casu mal pozdravit.

Mi hodmo ze cel teden v vrtec in danes je ze jedel kosilo tam, vzgojiteljici ga full hvalita in zdi se mi da se je ze lepo vklopil za ta kratek cas. Seveda pa joka ko ga oddam user posted image , a upam da se kmalu vnese.

Danes sem peljala macka k veterinarju ker se je stepel in se mu je vgriz zagnojil in ne more na tacko stopit user posted image , no je dobil antibijotik in morva jutr na kontrolo.

Jaz sem se kr brez sluzbe, poslala sm ze kakih 25 prosenj, vecinoma za trgovino... Diploma pa sedaj spet stoji dokler se ne uvedeva oz se kake 3 dni dokler ne bo cele 4 ure v vrcu...

Sem pa danes dobila odlocbo za otroske in bodo kar 20€ visji kot lani user posted image .

To je vse na kratko....
Zelim vam lahko noc user posted image

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu tabi)
Neposredna povezava do sporočila: 3163
20.10.2008 21:41:59   
scubadiver
Ojla čveke,

jaz še vedno verjamem da je bil tisto krokodil, če pa bodo na Viču nenavadno izginjale mačke, mi bo pa tud jasno kam so šle user posted image . Je pa tak ful mehek meso, nežnega okusa. Men je bil ful dober. Ena je spraševala kje je to. Na Poklukarjevi ulici. Tam blizu Azurja.

Imam pa slabo novico za sredo. Naju z Lano žal ne bo. Un majster ki bi moral pridet jutri, me je danes klical, da jutri žal ne more in da pride v sredo user posted image

Bravo vsem za uvajanje in hojo user posted image . Mi se mi zdi da smo še kr daleč od tega, seveda pa se tud slučajno ne sekiram. Ko bo Lana pripravljena pa bo user posted image
Sem pa danes oddala v vrtcu papirje za znižano plačilo in potrdilo zdravnika. Mi je blo kr nekako hudo. Čez 14 dni začnem uvajat našo princesko. Mi gre že zdej kr na jok, da ne bom več cel dan z njo user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 3164
21.10.2008 3:23:16   
ajtak
kaj nj recem, dobro jutrouser posted image
takle cas se ze dobre 2-3 tedne zbujamo vsako noc in nikakor nazaj zaspat... upam da mi je za danes uspelo.

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 3165
21.10.2008 7:50:06   
DEBELUŠKA30
Ker je bilo prezgodaj, da bi nas Ajtak postregla z zajtrkom in kavo, pa jaz častim:

user posted image

Prijateljstvo ne nadomesti ljubezni, a če je iskreno je vredno polovico nje!

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 3166
21.10.2008 8:45:18   
Oranža
+63, - Timon user posted image user posted image user posted image user posted image

Dobro jutro,

Ja čveke pa take user posted image ....kaj bo šele ko bomo več al manj po službahuser posted image user posted image ...bo trajal en teden da bomo stran obrnileuser posted image

Debeluška hvala za zajtrkuser posted image user posted image user posted image

Vsem hodečim user posted image user posted image user posted image user posted image ......sej pr nas čist čist zares še ne hodimo, smo še zmer bolj varni na vseh 4 user posted image user posted image user posted image .....ampak vmes pa tud vstanemo in zašibamo po 2user posted image (do 10 korakov).

Rozika super si napisala tisto o staranju in odvečni prtljagi....se strinjam...jo je treba kar za sabo pustit in živeti.......

Vsem uvajalčkom vse dobro..........uf mi2 začneva 3.11.................upam da bo šlo ok.....

Srečanje......pomoje bi blo res boljš da se tale sreda prestavi na četrtek al pa petek....sicer baje ne bo nekih hudih varnostnih ukrepov pa vseeno........medtem bi se pa lohk še gorenjke kej dobile na kak quick kofi, ker pol pa Tintin gre že delat pa kmal tud Debeluška, Manca je pa pomoje že šlauser posted image ...........Ste za?

Čau......

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu DEBELUŠKA30)
Neposredna povezava do sporočila: 3167
21.10.2008 9:14:51   
Mamathea
Pozdravljene

Jaz se moram pa pohvalit, da so mi za 90 dni podaljšali porodniško zarad alergij na mleko, mlečne izdelke in jajca in jajčne izdelke. Jaz bi sicer ful raje videla, da bi bil mali brez kakršnihkoli alergij in da bi šla v službo, sam kaj, ko je pa moral pokasirat ta najslabše. Pediatrinja je ful za to, da bi se mali dojil vsaj do 2. leta starosti, tudi podnevi, zato so mi tud podaljšali porodniško. Tako se nama zamakne tudi vstop v vrtec, kamor gre namesto sredi novembra v začetku januarja. Pa sej še bolš, bo vsej že cepljenje  (OMR) za njim, to bo itak cepljen v bolnici pod kontrolo, ker je cepivo na jajčni osnovi.
Čestitke vsem malim hodalčkom in hodalčicamuser posted image user posted image user posted image user posted image . Mi zaenkrat tud naredimo kakšen korakce, vendar skoz iščemo neko oporo, al je to tovornjaček, al pa mamičina roka, sam, da je nekaj oprijemljivegauser posted image user posted image user posted image .
Če se boste res dogovorile za srečanje v lJ poskušam priti tudi jaz. Res bo jutri verjetno mal zmede v lj zaradi visokoskega obiska, tk da kakdrkol se zmenite se vam bom upam da tokrat pa res pridružila.

Na prelepi torkov dan 04.12.2007 Tijan pokukal je na plan. Mamica in očka sta zelo vesela, da sta ga končno lahko objela in k sebi vzela.

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 3168
21.10.2008 11:11:06   
mama11
Bravo vsem malim sprehajalčkom. Mi še nismo tako daleč, ampak počasi stopicamo za vami.

Debeluška user posted image , medeni vikend je najboljši možni zaključek porodniške.

IZVIRNO SPOROČILO: rozika12

Jutro, hvala za kavo in slastne kolače :)
user posted image  Mame, kako vaši otroci jejo? Ko vstanejo ... kaj ??? Pa to ni res, da mi ta tretja take počne, user posted image . Pa bi jedla, pa ne bi jedla, pa to ne gre takoooooo. Res me zanima, če se že kaj bolj držite urnika zajtrka, malice, kosila .....

Kakor kdaj, v glavnem je kar ješča, hrana pa mora biti pripravljena, ko se zbudi... ni potrpežljive sorte. Začnemo z zajtrkom ponavadi malček pred deveto zjutraj, zadnje dni je to kruh in kaj zraven (skuta, jogurt, ipd), po dopoldanskem spancu je okoli 1h kosilo, po popoldanskem spancu okoli pol šestih malica - sadje in kak piškot, pa ponavadi okoli 20h večerja. Ja, pa pred spanjem se še doji. Jutranje dojenje smo pa v nedeljo ukinili. Je bolje, da se navadi, preden grem v službo, glede na to, da bom odhajala tudi 2 uri preden se ponavadi zbudi. Pa sploh ni videti, da bi ji manjkalo...

Srečanje - ko se domenite, bom videla, če se lahko pridruživa.

Ta oz. naslednji teden je pa skrajni čas, da grem v shopping za službo. Se mi zdi, da tudi najlonk nimam nobenih user posted image

(odgovor članu rozika12)
Neposredna povezava do sporočila: 3169
21.10.2008 12:56:38   
tintin
Oranža - sem za kavo. Četrtek ali petek, jutri ne morem...sem se že zmenila z eno kolegico, s ktero se nisva videli sto let.

Šoping. Dala uspešno skoz. Sem bogatejša za hmmm en hlačni kostim, balonar, čevlje, dvoje kavbojke, ene hlače na rob, tri majčke, tri pulije, eno bluzo(tuniko), štiri pare nogavic. Denarnica se je zmerno olajšala, za začetek bo dovolj.

Vrtec - ok. Se je kar navadil, ne joka kaj dosti. Pridno spi tudi po 2 uri po kosilu, hitro zaspi. Kriza je doma. Non stop bi se dojil, pa po meni vlekel, slabo spi ponoči.

Služba - ponedeljek. Uf, je blizu. Se veselim.

Zakaj sem tako malo na RR?
Pospravljam. Predvsem tisto, kar se skriva po omarah.

čestitke vsem hodečim. Vasja gre korak, dva, tri sam. A še raje po vseh 4-h, ali če greva skupaj, držeč za eno roko.

lp

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 3170
21.10.2008 14:13:44   
ninocka
Odstevam minute, da grem lahko po moja pikipokija v vrtec. Grozno se pocutim, ko vem, da bi lahko mela Rubna se dva  tedna doma in se z njim crkljala, pa ga vozim v vrtec, da je tam sam...user posted image user posted image user posted image
HB, da je naslednji teden praznik, pa se bomo lahko skupaj stiskali, preden grem v sluzbo.

Vcerajsnje porocilo iz vrtca:
Ko sem ga prisla iskat, je sedel na tleh in ful zavzeto opazoval eno ovcko, ki je hodila in se z njo igral. Pred mano je prisla po svojo pikico lih ena mami, in ko so se doprla vrata, je zacel jokat (baje to vsi pocnejo in ta faza traja tam do novega leta - mi je rekla tud Evanova pomocnica). Pol je pa vidu mene in Evana (sem sla njprej po njega in potem skupaj po Rubna) in je pridirjal do naju (seveda po vseh stirih), smo se oblekli in sli. Je rekla, da je blo OK, mal jokal, ampak se je hitro potolazil; spal je samo 1/2 ure, da baje ni blo nekih tezav z uspavanjem - najprej je mal pocival na lezalniku, pol ga je pa zmanjkalo. Jedel je tud bolj tko, je pa skoz svojga oslicka s sabo nosil in ga je se v juho namocil user posted image .
Danes sva ga pa z Evanom spet samo oddala, je fuul jokal user posted image user posted image Ko sem sla ven iz Evanovega trakta, sem pa vidla, da stoji pred vrati user posted image user posted image user posted image Sej ne vem, komu je huje - meni ali njemu user posted image user posted image user posted image

Doma se je pa k men stiskal, pa bil je mal tecen (zaspan, ker je premalo spal), pa pojedel en kroznik kuskusa in golaza.

Narascaj, jst sem tud pizzaface user posted image - tolk mozoljev, kot jih mam zdej, jih nisem mela v celi puberteti user posted image pa cestitke za hojo user posted image user posted image user posted image
Oranza, user posted image user posted image user posted image za Timona in korakce
Rozika, pri nam zdej itak je v vrtcu, ampak drugace je blo pa tkole - dojenje, med 8-9 zajtrk (kruh+sirni namaz, sadje al pa kasica), med 10-11 smo meli malico (sadje ali jogurt, skuta), okrog 14 spet kosilo, pa potem je cez popoldne mal piskotke zvecil, okorg 18:30 pa cokolino in potem v postelji se dojenje, ponoci pa xxxxx dojenj
mamatheauser posted image user posted image user posted image za podaljsano porodnisko. Uzivajta s pikcem se na polno user posted image user posted image user posted image
scuba, vem, kje je ta restavracija. Sva lih zadnjic z mojim gledala, ko sva sla na kavo k Zabarju,  kaj so spet tam odprli (sto let nazaj, ko smo mi tja zahajali, je bla pizzeria)

Tko, zdej pa grem po moja dva skrata in pol se po mojga. Je ford parkiran pred hiso, ker je "nevozen" oz. tehnicno neizpraven, pol se pa moj raj ne vozi z njim, da se kaksne kazni ne pokasira. Je pa ocenjena skoda cca. 3000 EUR user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem pa jedla zdejle ful dobro kosilo - matevza, pa zelje, pa neko otrosko pecenico ... mljask, za vse prste oblizat...user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 3171
21.10.2008 14:50:50   
mklks
helou!

se že dolgo nisem javla....pospravljamo, uvajamo se....

najprej user posted image user posted image user posted image vsem na novo hodečim!!!

bom bolj hitra, ker se mi mudi...

pri nas v vrtcu je kar fino....na vsake tolk se spomni name in takrat malo pojoka, drugač se je pa kar lepo vklopila....edin ni vajena otrok, ki vpijejo tko da se še malo boji ampak sej bo po moje tud ona kmal skušpni jezik najdlauser posted image user posted image
jutri bo prvič na zajtrku in jo bom kar do kosila pustila samo tm...držite pesti da bo vse v redu...

mislim da mam bol jst probleme kot pa onauser posted image

ajdi se oglasim kasnej...letim

zdej sva pa že velike punce in prave dame:)

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3172
21.10.2008 16:26:36   
mama11
IZVIRNO SPOROČILO: ninocka
Odstevam minute, da grem lahko po moja pikipokija v vrtec. Grozno se pocutim, ko vem, da bi lahko mela Rubna se dva  tedna doma in se z njim crkljala, pa ga vozim v vrtec, da je tam sam...user posted image user posted image user posted image

user posted image  , ampak svojega otroka najbolj poznaš in najbolje oceniš, koliko časa potrebuje za uvajanje. In kolikor pišeš je razbrati, da je ful navezan nate in da si ocenila čisto prav.

Jaz sem bila pa danes v službi, se vse zmenila s šefico, narejena že delna primopredaja od sodelavke. Imam ful domačega branja, ki se ga veselim skoraj tako kot službe user posted image . Ampak res, se mi zdi, da imam tak delovni zagon, da se bo kar kadilo. Pupa sicer ne gre v vrtec, zato mi je tudi pri srcu toliko lažje, ker vem, da bo zjutraj lahko pančala kolikor bo hotela in da bo v najboljši možni oskrbi pri babici, ki jo obožuje.

Pred nastopom službe pa še dve pomembni nalogi - za shopping sem že napisala, druga je pa dobiti hišno pomoč za 3-4 ure tedensko. Da se lahko polno posvetim službi v službenem in pupi v preostalem času.

Grem kar brat... pa še s čokolado oblite medenjake imam za zraven user posted image

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3173
21.10.2008 17:44:19   
Ilije
IZVIRNO SPOROČILO: mama11

pa še s čokolado oblite medenjake imam za zraven user posted image

mmmmm... men se tud čokolade luštauser posted image  

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 3174
21.10.2008 18:56:04   
scubadiver
Čer :)

Gruška mi je poslala SMS če velja za jutri ob 11h v SN. Glede na to, da ste nekatere predlagale da se prestavi, ne vem kaj naj ji odgovorim?

Torej velja ali ne?

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 3175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Paket presenenja
nada56

Bi zlahka kupili zase ali komu drugemu paket presencenja v vrednosti npr.15 eur s poštnino vred?

Da, 15 eur ni veliko za cel paket (20%)

Da, rad imam presenečenja (6%)

Da, če bi vedel, da dobim ok zadevo (33%)

Da, vsec mi je, da je poštnina že všteta (4%)

Ne, ker nimam rad presenečenj (7%)

Ne vem, bi premislil, tudi 15 eur je denar (31%)

Število vseh glasov: 142

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!