|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 6.del
22.10.2008 21:57:09   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

čeprav so nebesa z napako. ni user posted image . user posted image user posted image user posted image
težka odločitev....user posted image
ma moj srečo, da je v eni stvari res ful dober user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tole pa me je nasmejalo user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image sam to je pa potem res zlo težka odločitev user posted image user posted image user posted image user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 2226
22.10.2008 21:59:39   
listek1
čer, sem vas uspela sam na hitr prebrat, pa nič napisat, ker sva bila dopoldne s tamalim uzunej, potem kosilo, pa spet ven, malica in ven. POl sem pa šibala na aerobiko in ga je moja mami  zrihtala, zdej pa že spančka (od 20h). Upam, da bo tako kot danes ponoči, ko je spal od 19:40 pa do 6:30, pojedel in spal do 8:30 :)
Punce vse, ki imate kakršnekoli težave en velik user posted image
Dolenjka, super, da je tvoj že doma in da je vse ok. ZDej ga pa fejst nagon u scrabblu, da bo vedu, da s tabo ni dobr češenj zobat user posted image
Janey- upam,da je vse ok user posted image
Buči, tale tvoj fantiček je pa tud že ornk dec user posted image Pa res že ful lepo papa piškotke.
Itata, user posted image , si full pridna.
Februarka, full cool za novo barvo. Jest bi tud mogla it k frizerju, pa ne vem kdaj user posted image

Midva imava pa jutri spet plavanje user posted image , pol greva pa  po atija user posted image user posted image user posted image user posted image . Komaj čakam.  Aja, neki sem zasledila, da ste se menila za bowling 7.11, ampak tudi jaz takrat ne morem, ker bomo na avionu za Španijo. Ma dragi službeno pot v Barcelono pa greva z Davidom zraven. Me prou zanima kkako bo mali prenesel vse skupi. Me pa mal skrbi kako bo. Pa nekaj slikc sem dodala gor.
Zdej pa počasi šlafat.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2227
22.10.2008 22:03:21   
Februarka08
Mesečnicauser posted image zate in za tvojo Luno in user posted image za tvoje prispevke. Res sta obe dobri, da se takole držita... jaz se ne biuser posted image me je kar groza naših izvidov, ko takole berem, kaj se je dogajalo z Lunouser posted image upam, da se porihta samo od sebeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdej grem pa spat, neki me hoče glava bolet pa še zebe me kar naenkratuser posted image

Nočkouser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 2228
22.10.2008 22:04:29   
srečka nosečka
mesecnica - kapo dol pred tabo in Luno, no pa vaš ati je tudi tukaj zraven. user posted image  
Pikica mala, zdaj pa še ta user posted image  z ledvičkami. Močno stiskam pesti, da se bo popravilo samo od sebe in ne bo treba na kakšno operacijo. user posted image
Luna ja itak velika borka in bo to premagala bp. user posted image

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2229
22.10.2008 22:07:56   
ella79
mesecnica user posted image user posted image jaz srčno upam, da se bo ledvička sama od sebe popravila user posted image user posted image so pa user posted image res tako močni, da še starše pokonci držijo user posted image HB user posted image res so pravi naši sončki. Je pa Luna taka borka po mami in očku user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2230
22.10.2008 22:08:14   
listek1
mesečnica, kar kurjo polt sem dobila, ko sem prebrala tvoj post. Boš videla, da bo vse ok, pa tvoja Luna je itak borka in se bo vse uredilo tako kot je treba. user posted image

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 2231
22.10.2008 22:14:43   
nizy
mesečnica  -user posted image user posted image user posted image user posted image za Luno , ja naši sončki so taki cukrčki , tudi ko jim je najhujše , nam podarijo najlepši nasmešek ,  takrat tudi nas držijo pokonci user posted image user posted image user posted image  

< Sporočilo je popravil nizy -- 22.10.2008 22:15:04 >

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 2232
22.10.2008 22:25:06   
MetiLu
Čer!
Mami je bila pa še z eno mami v šopingu, otroc so bli pa doma pri atijih user posted image  sem  bila v pikapolonici in sem našmu fantolinu kupila en ful dober trikolesnik 4v1 (gugalnik, poganjalček, s pedali kot kolo in s podstavki za nogice in ročajem za rinit kot vozek user posted image user posted image user posted image  pa na balanci ma obliko konjička user posted image  ful je dober, Janez pa čist navdušen user posted image  Pol pa še ne usnjene copatke, pa štunfke z bremzicami, pa robčke... No, pol sve šle pa še v leclerca, pa sem mu kupila ful dobro obrobo za posteljico, eno posteljnino, pa še nekaj drobnarij zase, med drugim en ful ful lep modrček user posted image  no, pa sem kartico spraznila skor v nulo, dobesedno je gor ostal sam še za en kafe user posted image  in kje je šele naslednja porodniška user posted image user posted image user posted image  Še dobr da delam, da je še nekaj gotovince doma user posted image  

Tko, zdej grem pa počas spat, Janez je zaspal šele ob 22.00, ker je frajer popoldan spal 2 uri in pol user posted image  tko da se je ob sedmih šele zbudil... no, pa sej nič hudega, bo itak treba uro prestavit user posted image  če gre jutri spat okol 21.00 bomo to prestavitev super opravili user posted image

Nočko user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 2233
22.10.2008 22:45:09   
MetiLu
Joj Mesečnica, tud mene je mal stisnilo, da bo se le vse izšlo BP in da bo z Lunico vse OK user posted image

Mi smo meli pa zdele celo štalo... Se je Janez zakašljal, pa se mu ni izšlo in je kar bruhal revček user posted image  no, pa je šla večerja ven user posted image  zdej je pa nazaj zaspal, spet brez dude, ker je ne more cuzat user posted image  me prov zanima današnja noč, revček moj mali user posted image  upam, da ni grlo vneto, ker nosa pa zdele nima polnega user posted image  pa se mi zdi da tko pokašljuje kot bi imel gnojček v grlu user posted image  zdej pa ne vem, al mu z nosa dol steka al ma grlo vneto user posted image  ker do zdej ni nič kašljal, razen če se mu je zaletelo user posted image  vročine nima...

No, bova zjutraj vidla, kakšna bo situacija, če bo treba do dohtarja user posted image

Zdej pa res grem ...

Aja Buči, Tilen je ful dober s piškotkom user posted image  naš ga tud tko hitr zmaže, sem mu dones kupila slinček ki se obleče čez rokave prov za piškote jest, ker drugač mu lahko skoz sam puloverje perem user posted image user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2234
22.10.2008 23:10:53   
jencili
čer,

itak, spet jst takrat, k že vse spiteuser posted image
Dons sva se s Tajem spet cel dan potepala. Kot že veste, se je pri nas odprl Planet Tuš in sva v bistvu sam atija pelala na šiht (zaradi gužve s parkiranjem), se je pa izkazalo, da je tam pred lokalom ful placa za parkirat, pol sva se pa kr sparkirala, pa šla mal učke past, pa mal zapravlat.
Sm si kupila ene čeveljčke, pol sva šla pa še na kavo s kolegom in domov jest.

Je mel Taj 1. za kosilo meska (purana) in je šlo kr lepo doluser posted image

Zvečer je pa še mami pršla v Kr in smo šli spet v Tuša, pa mi je še mami ene balerinkice kupilauser posted image user posted image

Skratka, Ella, Bajsa, sploh ni blo nobene panike z gužvo. No, čist zjutri ja, okol enih, dveh, je blo pa kr lepo na pol prazno že vse in je blo prov luštnouser posted image . No, to pa seveda ne pomeni, da v petek ne gremo en krog - kaj veš, mogoče pa že kej nove robe dobijouser posted image

Aja in čvekice za tortico...jst v pon. verjetno ne bom mogla, tko da bi blo fino, če bi se alhko za kak drug dan zmenile - no, če bi šlo...

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2235
22.10.2008 23:10:56   
dolenjka
Čer user posted image

Idat da sem zmagala, tko da grem zdej zalsuženo spat, prebere vas pa ju3 preden grem na plavanje user posted image  Pa še Stipe bo šel z nama user posted image  user posted image  user posted image

Nočko

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2236
22.10.2008 23:26:06   
jencili
aja, to sm še pozabla...
Dolenjka...knjigica je pa zakon. Jst sm se tko narežalauser posted image , da me je moj prov debelo gledal, kaj mi je. Prov super za sprostitevuser posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2237
23.10.2008 0:13:05   
jencili
nč, grem se potrudit mal zaspat...

nočko

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 2238
23.10.2008 7:55:22   
Februarka08
Jutro.

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 2239
23.10.2008 7:55:47   
misar
dobro jutro

prva?

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 2240
23.10.2008 7:56:00   
misar
hmmm druga user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 2241
23.10.2008 7:57:23   
misar
naša češplja je danes super spala, no zame vsaj. je bla budnica sam 3x, pa potegnili sva do 7:30 user posted image user posted image user posted image

zdaj pa razgraja po postelji, pridem prec nazaj, sam pogledat grem če je že kaj s police dol vrgla- nova igrica je to namreč

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 2242
23.10.2008 8:07:32   
Februarka08
Larisa se je danes zbudila 6.15user posted image user posted image user posted image dej nehi... jest sem še čist fertikuser posted image komaj čakam kavo...

Itak nori že po stanovanju pa skoz me kličeuser posted image sem šla na wc, za sabo vsa vrata priprla, pa je pršla takoj za manouser posted image ne vem kako ve, kje semuser posted image evo, je že pod stolom, se pravi, morm nehatuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2243
23.10.2008 8:12:52   
ella79
jutro user posted image
dolenjka to bo Tara danes brcala, k jo bo očka ves ponosen gledal user posted image user posted image user posted image

meti user posted image user posted image user posted image za super šoping

jencili midve jutri zagotovo prideva v KR. Kdaj se dobimo user posted image kje si kupila čevlje? jaz bi tudiiiiii

naša pa za čuda danes spala do osmih user posted image zdej pa že radio ogleduje, kako bi kej prtisnila da bi bil kak efekt user posted image user posted image user posted image a so povsod komponente najbolj zanimive user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2244
23.10.2008 8:20:53   
dolenjka
Jutro user posted image

Evo nas 3 user posted image  Noč še kar, jedli 2x, spali do 7.15 user posted image

Ella, oči ne bo nič gledal, bo plaval z nama user posted image  user posted image  user posted image  Jaz sem pa spet nekaj smrkava user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2245
23.10.2008 8:35:22   
buči
Jutro, se hočem privadit na delovno vstajanje , pa mi me rata riti dvignit pred 7.20. To bo še kriza, sem se res razvadila! je mlekarnar na terenu, pa je Aljaž pribremzalč k meni v posteljo. Ta otrok še huje smrči kot fotr! Je skoraj Tilna zbudil!

Vi ne veste, kako se mala že lepo skupaj igrata! Tilen šiba k Aljažu v sobo, on hiti pospravljat, oba kričita, se smejita, potem se celo malo žogo podajata, Alkjaž ga ves čas stiska, lubčka. Kako je to lepo gledat!

mesečnica, srčno upam, da se vam vse uredi, da ne bo treba operacij, ampak bodi vesela, da ste kljub vsemu zadevo odkrili zgodaj. Aljaž je imel lukenco na srčku, ki se pri večini otrok zaraste sicer nekje do 3 leta, ostalim do 7, nekaterim se ne. Moja mama je šla teden dni potem, ko sva prišla iz porodnišnice na neko potovanje v Italijo in so bili tudi v nekem romarskem središču. Je nesla tja Aljaževo sliko, molila, dala za mašo. ko mi je povedala, nisem dala veliko na to. Saj sem verna, ampak sem pač mnenja, da kakršna koli pozitivna misel lahko naredi dobro, da je sigirno tudi bog koga drugega lahko dober itd. ko je bil Aljaž star 2 meseca, smo imeli kontrolo. Na pediatrični so leteli kar trije zdravniki na kup. Bila sva ful zmedena. Nato je najin zdravnik rekel, da luknjice ni več, čeprav jo je ob porodu diagnosticiral on in da ve, da se ni zmotil. je rekel: Tole je pa lahko samo božje delo, če ste verni ali pa ne. Mesečnica, mi ti iz naših koncev pošiljamo pozitivno energijo, in to veliko! Mislimo na vas, naj bo Luna še naprej tak sonček!

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2246
23.10.2008 8:40:17   
buči
grem še malo pospravit, samo še to povem, da sta bila včeraj oba v varstvu, eden pri tašči, mali pri moji mami, ker sem šla delat - za 3,5 ure. Pa je moja mama rekla, da je pa res zahteven Tilen, da še na stranišče ni mogla, da zdaj pa vidi, da jaz res kdaj ne morem naredit vsega - je mislila na likanje, ki mi edino ostaja. mislim, ne da imam otroka, dva imam, pa ne samo 4 ure, cel dan, pa skuham - 2x kosilo, pospravim, dam prat, grem na sprehod, ne samo 1x na dan, greem v nabavo, pa še kaj delam zraven. joj, me je malo strah, akko bo to ona s čuvanjem.

A ima mogoče katera Antilopo, ki je ne potrebuje, jo odkupim, ker nam ne bo uspelo v Ikeo v enem tednu, ko začnem delat, pa jo bi potrebovali pri tašči.

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2247
23.10.2008 8:48:11   
Neni13
Dobro jutro,

Mesečnicauser posted image user posted image user posted image user posted image

Buči kako je to fajn slišat, da se tako skupaj igrata,ravno včeraj sva se s frendico pogovarjali o tem in + če nimajo otroci prevelike razlike..user posted image

Naša noč je pa bla rekordna, Mark je zaspal ob 18-ih in spal do 6-ih zjutraj!!!user posted image  Res pa je, da je čez dan spal samo eno uro, in to dopoldan..

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2248
23.10.2008 9:32:22   
mala_pikica
Dobro jutro!

Joj punce kaj jaz to berem. Vse gre nekaj narobe. Saj pri nas je tudi Luka zopet bolan, jaz res ne vem kaj je s tem mojim otrokom. Bom danes prosila Dr., da mu pregleda protitelesa.

Buči, pa sem nekaj časa nazaj spraševala, če katera rabi kaj iz Ikeje, škoda, bi ti lahko jaz prinesla, pa potem po pošti poslala. Joj, kako že tilen obvlada GH, moj pa še sploh noče žvečiti, mora biti še vse zmiksano. A Tilena bo pa tašča pazila, ko boš ti delala. Jaz imam še ful skrbi kdo mi ga bo čuval, ko grem v službo. Moja mami je še v službi, tašča pa pazi nečakinjo pol leta starejšo od Lukca in dva verjetno ne bo zmogla.

Srečka nosečka a vidve sta že zdravi? Pa upam, da se bo zvok čimprej vrniluser posted image .

Janey upam, da si vredu user posted image . Glede padcev iz postelje pa te razumem, meni je Lana padla iz previjalne in sem bila popolnoma šokirana.

mesečnica tvoja Luna je pa prava pogumna punca. Res upam, da jo bom kdaj videla in spoznala, pa tebe tudi sevedauser posted image . Držim pesti za Luno.

Februarka upam, da bodo izvidi čimprej in, da bo vse vredu. Držim pesti tudi za tvojo Lariso.

meti tvoj janez pa je isti revež kot moj Luka s tem polnim noskom. Luka ima totalno zabasan nosek, mu na 1 ali 2 uri pumpam nosek, pa ful mu fiziološko špricam noter, pa še Operil P za otroke. Upam , da bosta oba čimprej boljša.

Dolenjka, hvala bogu, da je tvoj user posted image  že zdrav in doma. Zdaj pa le uživajte skupaj.

Pina zate pa user posted image user posted image . Upam, da se pri vas stvari čimprej uredijo. Naredi tako, da boste ti in otroka najmanj trpeli. V časih pač ne gre, pa, če se ti še tako trudiš, mora se potrudi tudi on. Ampak izgleda, da njemu sploh ni do tega. Živi pa kot kralj na betajnovi, jaz tega sigurno ne bi prenašala, niti zaradi otrok ne bi vstrajala v takšnih razmerah.
Pa upam, da vsaj zdravstvene težave rešiš čimprej user posted image .

(odgovor članu Neni13)
Neposredna povezava do sporočila: 2249
23.10.2008 9:35:57   
larisa
Joj mesecnica, vi ste vsi eni heroji user posted image user posted image user posted image  Sej bo, sploh zato, ker ste tako potrpežljivi in pozitivni user posted image

Mi smo imeli pa spet eno čist novo spanje na sporedu. Brez bujenja kar do 7.30. user posted image  Pol pa nisem vedla, al naj takrat dam zizo, ker ponavadi ob 6h eno zizo pomalca, ampak sem mela filing, da jo bolj iz navade user posted image  Pa je pol takrat pomalcal eno, pa ob 9h še drugo, ampak nisem ziher da je blo vse skup najbolj optimalno. Mal sem user posted image .....bomo vidli kako bo v prihodnjih dneh user posted image

Zdejle greva pa k babici v dom počitka na obisk, pol pa pančkat user posted image

Dolenjka, čuvaj Stipeta user posted image , pa uživajte na plavanju. Ja, kar naj športa tud Stipe, to je za zdravje ključnega pomena.

Kje pa je novi planet Tuš?user posted image

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu Neni13)
Neposredna povezava do sporočila: 2250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?