Zvezdica
|
Pozdravljene drage moje, najprej od petka sem hodila s takim ksihtom okoli, ker so mi KAO dokončno zrihtal balkon (pvc okna + izolacija + fasada), sam ploščice bi morala položit, pa nanest fasado, ker pa rada kompliciram hVALA bogu, da nismo dokončali, ker ..... V petek veste kako je deževalo, jast se zbudim, si nardim kavo po dolgem času, odjadram na svoj novi balkonček študirat barve (rihtamo stanovanje do konca zarad ) in STOPIM V LUŽO!!! Men se je skor strgal, ker si predstavljaš, vse zaprt, tu pa vode za izvoz. Seveda, kličem ljubija, kličem delavce, KRIČIM, da me skor zaprejo na zaprti oddelek, delavcev NI. Naslednji dan mojster pride, enga še zdaj ni od nikoder, in kaj vidim, on začne pulit dol tisti stiropor, seveda špral je in ni dal HIDROIZOLACIJE. Zdaj mam v stanovanju kaos, in sama sem kriva, kaj koji klinac ljudem vse v naprej plačam. Ok, potem mi seveda crkne vajerles, jast spet tulim na siol, da kaj delajo, ampak niso krvi oni ampak moj vajerles. Tako, zdaj je možek zrihtal za silo, ker je revež ampak sem ga morala prosit, da vidim kako kaj napredujejo jajčka, če je kje kak plus itd,.... Brala za nazaj itak da nisem ker jast ne vem (me na januarčicah imamo napisanih 120 strani v obdobju od maja do zdaj) ve napišete 200 strani v 15ih dneh. Moram kar čestitat . IN ŠE ENO ZGODBO; KI JE SKORAJ NEVERJETNA, za dvig morale vsem nam Imam zelo dobro prijateljico, ki se za trudi že 8 let. Stara je manj kot 30, zdrava aktivna punca, z policističnimi jajčniki, z mali miljion opravljnenimi preiskavami, ki je v 6ih ULTRA DOLGIH postopkih pridela vsega skupaj 7 jajčec, od tega 4 celice. Njen ima spremije počasne k polž, od tistih nekaj, ki jih pljune ven je 90°% nepravilne oblike. Njima je reš rekel celo naj gresta v Švico al kam že, oz naj vložita prošnjo za posvojitev. In tako se ona odloči za kariero, odnos med njima je bil tik pred koncem, ko ženska čudežno zanosi. Danes je noseča 9 t, zgleda vse ok in sploh ne more verjet. In zdaj sta oba čisto zgubljena, seveda srečna ampak čakata NS, da vidita če je res vse ok. Hočem povedat, za vse tiste, ki si mislimo da ne bo ratalo, ko nam vse dol pade pa se zgodi tole. Sem jo prepričala, da se pridruži in je rekla, da ko opravi NS nam osebno pove svojo zgodbico. Tako, zdaj grem mal pobrskat da vidim kaj ste pridelale, vsem pošiljam en velik pozdravček in želim lepe sanje. Nočka