|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober IVF/ICSI II.del
22.10.2008 21:40:44   
sonček33
Naj bo jutri SUPERDAN za vas SUPERBEJBE!!!!

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 176
22.10.2008 21:41:07   
gigi1
A greš spat user posted image  Sem upala, da me boš še mal stimulirala user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 177
22.10.2008 21:41:51   
Tina1
mojsonček hvala ti za razlago. Očitno bo res treba pridno čičat in čakat, da se gospa s Krvavca prmaje k men na obisk. Nč ni fino brat da bo treba špikanje s suprefaktom podaljšat, ampak kar se mora ni težko. Če bi to prej vedla bi ble pa špike v vzorcih, npr. v obliki rožice, srčka....user posted image user posted image user posted image . Če pa pomislem bom mela pa kar nekaj več kot 1mesec špikanja.
Sem se že veselila da bom u petek dobila menopur, pa bo očitno še mal počaku.
Bom pa kmal k cedi zgledala.user posted image user posted image user posted image .

pika.po tud jz upam da kmal pride, če ne pa kako pravjo milom ili silom.user posted image user posted image user posted image .

Vsem jutrišnjim akterkam in ostalim pa

user posted image

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 178
22.10.2008 21:41:59   
gloria
Gigi kok kateri dan....danes so spet bolj intenzivni....glih zdej mi je zaspal po dolgem matranju revčekuser posted image ....drži se jaz držim pestiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 179
22.10.2008 21:42:11   
miska73
Žiži, a ni blo dost.
Ne upam preveč, ker tvoji foliklčki ne rabje več velik...

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 180
22.10.2008 21:42:27   
Zvezdica
Pozdravljene drage moje,
najprej od petka sem hodila s takim ksihtom user posted image okoli, ker so mi KAO dokončno zrihtal balkon (pvc okna + izolacija + fasada), sam ploščice bi morala položit, pa nanest fasado, ker pa rada kompliciram hVALA bogu, da nismo dokončali, ker ..... V petek veste kako je deževalo, jast se zbudim, si nardim kavo po dolgem času, odjadram na svoj novi balkonček študirat barve (rihtamo stanovanje do konca zaraduser posted image ) in STOPIM V LUŽO!!! Men se je skor strgal, ker si predstavljaš, vse zaprt, tu pa vode za izvoz. Seveda, kličem ljubija, kličem delavce, KRIČIM, da me skor zaprejo na zaprti oddelek, delavcev NI. Naslednji dan mojster pride, enga še zdaj ni od nikoder, in kaj vidim, on začne pulit dol tisti stiropor, seveda špral je in ni dal HIDROIZOLACIJE. Zdaj mam v stanovanju kaos, in sama sem kriva, kaj koji klinac ljudem vse v naprej plačam. Ok, potem mi seveda crkne vajerles, jast spet tulim na siol, da kaj delajo, ampak niso krvi oni ampak moj vajerles. Tako, zdaj je možek zrihtal za silo, ker je revež user posted image ampak sem ga morala prosit, da vidim kako kaj napredujejo jajčka, če je kje kak plus itd,....

Brala za nazaj itak da nisem ker jast ne vem (me na januarčicah imamo napisanih 120 strani v obdobju od maja do zdaj) ve napišete 200 strani v 15ih dneh. Moram kar čestitatuser posted image user posted image user posted image user posted image .

IN ŠE ENO ZGODBO; KI JE SKORAJ NEVERJETNA, za dvig morale vsem nam
Imam zelo dobro prijateljico, ki se za user posted image trudi že 8 let. Stara je manj kot 30, zdrava aktivna punca, z policističnimi jajčniki, z mali miljion opravljnenimi preiskavami,  ki je v 6ih ULTRA DOLGIH postopkih pridela vsega skupaj 7 jajčec, od tega 4 celice. Njen ima spremije počasne k polž, od tistih nekaj, ki jih pljune ven je 90°% nepravilne oblike. Njima je reš rekel celo naj gresta v Švico al kam že, oz naj vložita prošnjo za posvojitev. In tako se ona odloči za kariero, odnos med njima je bil tik pred koncem, ko ženska čudežno zanosi. Danes je noseča 9 t, zgleda vse ok in sploh ne more verjet. In zdaj sta oba čisto zgubljena, seveda srečna ampak čakata NS, da vidita če je res vse ok. Hočem povedat, za vse tiste, ki si mislimo da ne bo ratalo, ko nam vse dol pade pa se zgodi tole. Sem jo prepričala, da se pridruži in je rekla, da ko opravi NS nam osebno pove svojo zgodbico.

Tako, zdaj grem mal pobrskat da vidim kaj ste pridelale, vsem pošiljam en velik pozdravček in želim lepe sanje.

Nočka

i belive i can fly....

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 181
22.10.2008 21:42:58   
lučka 25
miška, tvoje fotostimulacije pa prav dobr nardijo. Se mi kar sline cedijo.user posted image

n74, tudi jaz upam, da se ti bo jutri smejalo. Midva ponavadi prideva ob 5.30. Samo danes sta bila že 3 pari pred nama in sva prišla na vrsto "šele" 5.45.

gigi, kako kaj. jaz sem enega kozla že spila, jajčka tudi pojedla. Samo po moje potem vsaj do velike noči ne bom jedla nič jajc (tudi umešanih ne).user posted image

gospodarica, po moje bi ti pa sedaj CB pokazal pravi, realen rezultat. Naredi ga, da bo konec teh muk in ugibanj.user posted image

WP, ti kar lepo počij. Toliko jajc znesti tudi ni kar tako. user posted image

blanč, čim več uspeha pri detektivskem poslu ti želim.

miška, še kaj slikic bi rada. Me ne tako razganja, pa mojega še ni domov s treninga.user posted image

lara, kako kaj pikici, a te ubogata?

ledenka, te je spet ruščina čisto zmešala, prevzela?

gloria, kako kaj korenjak? A ga še kaj krči dajejo?

Gorenjski sonček, hvala ker si še tako lepo svetila danes.

Želvica, a se user posted image  že kaj kaže? Kot so rkle punce, user posted image  in kozarec rdečega.

nokes, kako si kaj nosečniška telovadka? Si vsako jutro tako pridna in se javiš že med prvimi. user posted image

Kajsica, a belina še ostaja zvesta?

Super kravica, sem prebrala, da si prava detektivka. Je izlet z mlinčko uspel? Naj se ji dobrota jutri obrestuje s polno bero jajčk.

Kruce Fiks, pa se nas ja nisi ustrašil? Ali pa težko slediš temu tempu. ja tako je tu gori, ko je akcija,nas ni za ustavit.user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 182
22.10.2008 21:43:43   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Lučkec, je že kej novga pri svakinji.

Grem tudi jst pančat. Lahko noč pupe. user posted image

Nič še, še kar čakamo. Se je vse umirilo.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 183
22.10.2008 21:45:39   
miska73
Evo žiži

user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 184
22.10.2008 21:46:36   
Zvezdica
Gloria, a ga krčki matrajo? Si probala z aventovim masažnim oljčkom v smeri urinega kazalca masirat? To je meni pri liamu najbolj pomagalo? pa komarčkov čaj? Pa lefaxin?

Gigi, kdaj pade stopka? Nisem čist na tekočem, ker sem imela plavajoči balkon?
WP, 16 jajčk? Bravo puncauser posted image user posted image user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 185
22.10.2008 21:47:36   
gigi1
Glorija pa ti paziš na hrano, da ne napenja..sorrry k te verjetno butast sprašujem. Saj vem, da je to pri fantkih vedno problem. Sam mogoče..če bi še ti kakšen bebe čajček spila...ma saj vem, da is že vse preštudirala. rada bi pomagala, pa ne morem user posted image
Hvala ti srce user posted image

Tina ne se obremenjevat. Moj prejšnji postopek je bil dolg 45 dni...sam pozitivno pliiiz. To je pomembno user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 186
22.10.2008 21:47:56   
miska73
Pa še za lučko

user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 187
22.10.2008 21:48:31   
gigi1

Žiži, a ni blo dost.
Ne upam preveč, ker tvoji foliklčki ne rabje več velik...

O ja, RABJO user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 188
22.10.2008 21:51:09   
gigi1

Pa še za lučko

user posted image

Ta je pa moj user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 189
22.10.2008 21:53:03   
Pija76
Čveke čveke čvekaste!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sem na noviu temi obupala!

Novinki dobrodošli, WP - pa ti si ULTRAQQŠ-ka. Naj gre vse dobro še naprej.

Gigi pivo sledi user posted image

Pozdravček prav vsem, sem mal utrujena in se mi ne da več pisat, sorry!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 190
22.10.2008 21:54:25   
miska73
Žiži, kaj pa tale...
Tale je meni namreč za popapcat...

user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 191
22.10.2008 21:55:23   
gigi1
Zvezdica jutri naj bi padla stopka. Je.beš balkon. Saj se vse uredi. Pazi na pikico in ne se tolk nervirat pliiiz.

Lučka ne mi krast stimulacije user posted image  user posted image  user posted image . Neee, saj jo je za vse dost user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 192
22.10.2008 21:55:57   
pikovit
Žiži a bi te lahko še enkrat prosila za link.Plizzz.Hvala zlata si.Lav yu

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 193
22.10.2008 21:56:19   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Ta je pa moj user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Saj bi kajga košarkarja poiskala za Lučko... pa ge nea najdem oziroma ne poznam... Milko je pa vedno oblečen na fotkah.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 194
22.10.2008 21:57:06   
Zvezdica

Zvezdica jutri naj bi padla stopka. Je.beš balkon. Saj se vse uredi. Pazi na pikico in ne se tolk nervirat pliiiz.

Naj bo stopka čim manj boleča, pa da bo čimveč jajčk, pa da bo vse kot mora in bo rezultatuser posted image user posted image . A prov?

i belive i can fly....

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 195
22.10.2008 21:57:16   
gigi1

Žiži, kaj pa tale...
Tale je meni namreč za popapcat...

user posted image

Sej je čist OK. Sam ta je tvoj, Fabio in Željko sta pa moja (mi ni en dost user posted image ). Kdo pa je tale dečko?

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 196
22.10.2008 21:58:51   
Tina1
gigi1 jz sem full pozitivna, sam majke mi da se mi tud sanjal ni da bom user posted image  tok težko in komi čakala. Do postopka se me je pa držala k pjanc plota. Ampak suprefact dela svoje.
Gremo naprej  v pričakovanjuuser posted image .

Hvala ti.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 197
22.10.2008 21:59:09   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

Naj bo stopka čim manj boleča, pa da bo čimveč jajčk, pa da bo vse kot mora in bo rezultatuser posted image user posted image . A prov?

Prov user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 198
22.10.2008 21:59:49   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

Žiži a bi te lahko še enkrat prosila za link.Plizzz.Hvala zlata si.Lav yu

Evo draga. Pa pokliči jo ker na maile ne odgovarja.

http://www.fizioterapija-majerle.si/bowen.html#bow

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 199
22.10.2008 22:00:54   
gigi1

Saj bi kajga košarkarja poiskala za Lučko... pa ge nea najdem oziroma ne poznam... Milko je pa vedno oblečen na fotkah.

Milko je od Mlinčke, pa res je skoz oblečen user posted image . Lučka pa še ni sporočila na kerga tripa user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?