Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 22.10.2008 20:59:34
|
|
|
|
Shuka
|
Četrtek, 23.10 netka34 - UZ n74 - UZ Mlinčka - punkcija Gigi - Stopka anci banci - ET Četrtek, 23.10. Bozza - UZ
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 22.10.2008 21:00:13
|
|
|
|
zarja1
|
lara light Zarjica, Abra, ma se hecate, mene da prime prehlad, kje pa, če me vipera, (Zarjica ne bo vedla kaj je to) pa res ne vem-PREVOD PROSIM piči, sigurno crkne ...
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 22.10.2008 21:00:32
|
|
|
|
lara light
|
Ajsi, ti piješ koprivin čaj se mi zdi, koliko na dan? Ti je v redu? Thx!
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 22.10.2008 21:02:05
|
|
|
|
Shuka
|
Pikice moje, grem gledat nogomet z mojim, pa k bi moja štruca tud rada mal navijala, pa se jutri kaj tipkamo. Nočko lubice moje
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 22.10.2008 21:03:01
|
|
|
|
lara light
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 lara light Zarjica, Abra, ma se hecate, mene da prime prehlad, kje pa, če me vipera, (Zarjica ne bo vedla kaj je to) pa res ne vem-PREVOD PROSIM piči, sigurno crkne ... tu smo tik ob meji in je veliko ita besed...gre za kačo, gada...ne bi rada probala, če ob meni crkne
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 22.10.2008 21:05:03
|
|
|
|
lara light
|
Tudi jaz grem škatlo gledat...lepe sanje in mirno noč! Lubčka!
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 22.10.2008 21:06:13
|
|
|
|
ledenka
|
netka34, N74...čim več jajčk Mlinčka - naj bo čimveč spunktiranih polnih jajčk, ki se naj lepo oplodijo ' Gigi - ti pa le stopko stisni, da bodo jajčka še lepša ' anci banci - tvoji pa že itak lepo rastejo, naj se še vgnezdijo bozza, naj srček lepo utripa! Navijamo
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 22.10.2008 21:07:47
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: lara light Ajsi, ti piješ koprivin čaj se mi zdi, koliko na dan? Ti je v redu? Thx! zdaj ne več, ker je čistilen in rahlo diuretičen. če pa ti voda zastaja, pa kar, skodelico na dan, nič več!
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 22.10.2008 21:08:15
|
|
|
|
zarja1
|
Shuki tega bi lahko uporabla za seznam.....
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 22.10.2008 21:08:16
|
|
|
|
blanč
|
Российская этом вызывает
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 22.10.2008 21:08:33
|
|
|
|
sapi
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit Punce imam novico-slabo od naše Hope2.Je bila danes na pregledu in jo je dr. mal preveč dregnila in je začela kvavet.So jo kar polifrali v bolnico in sedaj je ostala notri.Bemti a še ne bo konca???? Skratka želim je vse the best in da hitro pride ven. Hope želim ti vse najboljše, drži se ... pikovit pozdravi jo in ji prenesi lepe želje ... Punce uspešno jutri: netka34 - UZ n74 - UZ Mlinčka - punkcija Gigi - Stopka anci banci - ET in naša nosečka: Bozza - UZ
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 22.10.2008 21:08:42
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka netka34, N74...čim več jajčk Mlinčka - naj bo čimveč spunktiranih polnih jajčk, ki se naj lepo oplodijo ' Gigi - ti pa le stopko stisni, da bodo jajčka še lepša ' anci banci - tvoji pa že itak lepo rastejo, naj se še vgnezdijo bozza, naj srček lepo utripa! Navijamo ....se pridružujem temu krasnemu sporočilcu ....
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 22.10.2008 21:09:41
|
|
|
|
blanč
|
pozdravček vsem. Če kera sreča dejziko(antraks), ji povejte, da jo rabim
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 22.10.2008 21:14:38
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: blanč Российская этом вызывает в этом ты права
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 22.10.2008 21:15:27
|
|
|
|
ledenka
|
grem tudi jaz malo kavčat pridem še nazaj!
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 22.10.2008 21:17:29
|
|
|
|
zarja1
|
pa ta je zlat...je roza pikica zgubila dudiko.....
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 22.10.2008 21:21:23
|
|
|
|
bambi75
|
Mojsonček za borca in srček. WP ti pa si tokrat razturala pa tvoj praviš je tud boljši . Tudi jaz se pridružujem željam, da bo s Hope čimprej spet vse OK in da pride v enem kosu še zaenkrat domov. IZVIRNO SPOROČILO: ledenka netka34, N74...čim več jajčk Mlinčka - naj bo čimveč spunktiranih polnih jajčk, ki se naj lepo oplodijo ' Gigi - ti pa le stopko stisni, da bodo jajčka še lepša ' anci banci - tvoji pa že itak lepo rastejo, naj se še vgnezdijo bozza, naj srček lepo utripa! Navijamo Navijam tudi jaz.
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 22.10.2008 21:27:38
|
|
|
|
gigi1
|
Blanči Miška uživajta . Upam, da tečke še ni. Wp ti kar ležkaj. Danes si si res zaslužila počitek Sonček2 to mora bit pa super Nikita, Zarja ac/dc bomo pa še zvrtali Gospodarica a imaš kakšno možnost iti na krvnega. res se nikoli ne ve Hope joooj kolk me je pa tole zadelo . upam, da bo vse OK. Šuki teb se bo pa res sanjal od seznamov. Pridna si Tanartaljubša podganca VOLIM TE!!!! To mi deli srce. Sam Fabio je pa mmmmfwuuf za pogrizt . No Bacham tud ni za stran vržt, a ne Šuki Larica lubica se boš kar jutri topila k bo dvojna padla - moja in Netkina . Sam da si ti nam boljš Zarjica R. Jaz sem itak za Lahe. K so tolk popedencani , pa fuzbal znajo špilat N74 tud na GK si jo same damo. Ampak samo tiste, ki smo na menopurju. Računajo, da smo že profiji pri špikah Ajsi in Blanči sta pa po rusko sprivatizirali Glorči helou Kako je z Nikcom. Krči popuščajo? Bambi kaj dogaja?
< Sporočilo je popravil gigi1 -- 22.10.2008 21:28:54 >
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 22.10.2008 21:28:37
|
|
|
|
zarja1
|
Nočko srčice....
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 22.10.2008 21:29:41
|
|
|
|
gigi1
|
Nočko Zarji
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 22.10.2008 21:33:34
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 mater spet tolko akcije....... netka34, N74...čim več jajčk Mlinčka - naj bo čimveč spunktiranih polnih jajčk, ki se naj lepo oplodijo ' Gigi - ti pa le stopko stisni, da bodo jajčka še lepša ' anci banci - tvoji pa že itak lepo rastejo, naj se še vgnezdijo bozza, naj srček lepo utripa! Se podpišem pod tole. Punce, tudi jaz navijam.
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 22.10.2008 21:33:45
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit Punce imam novico-slabo od naše Hope2.Je bila danes na pregledu in jo je dr. mal preveč dregnila in je začela kvavet.So jo kar polifrali v bolnico in sedaj je ostala notri.Bemti a še ne bo konca???? Skratka želim je vse the best in da hitro pride ven. Pa saj to ni res. Vse dobro ji želim.
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 22.10.2008 21:33:52
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka Evo mal sem se igrala Meni je pa parv všeč. Pa kako lepo slikico si pri meni pripopala.
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 22.10.2008 21:34:02
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Shuki tega bi lahko uporabla za seznam..... Saj res. Zarja, tale je res bombastičen. Prav seka ven pozitivna energija.
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 22.10.2008 21:39:40
|
|
|
|
miska73
|
Lučkec, je že kej novga pri svakinji. Grem tudi jst pančat. Lahko noč pupe.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?