|
RE: test plenic: Pampers,Huggies, Muller 30.8.2008 19:38:50
|
|
|
|
Paštetka
|
Večna dilema, vprašanja okrog teh plenic. Drage moje vse plenice so lahko OK oz. vsaka je lahko porazna. ZAKAJ? Zaradi naših otrok, ker so si tako drugačni. Eni imajo občutljivo kožo, drugi imajo alergijo na eno snov v pleniscah, drugi na drugo..., treji lulajo gor, 4. lulajo dol, 5. lulajo počasi, drugi s curkoma.... In zato je ena plenica lahko OK, potem pri 2. otroku pa porazna. Maktub je napisala, da je testirala plenice z vodo. Povsod je bila voda enako polita. Torej je s tega stališča, Mullerjeva plenica najboljša. To pa še ne pomeni, da pri drugem otroku, kateremu nese pipica drugače ali ima občuljivejšo ritko, ta plenica paše. In obratno. Zato so meni podobna vprašanja o plenicah, sploh pa odgovori.... hm... brezpredmetni. Vsaka ritka je drugačna. Sami pa moramo ugotoviti, katera našim na rito najbolj paše in katera cena je najprimernejša. No in da še jaz podam naše rezultate... Za sina sem porabila tisoče in tisoče tolarjev dragih Pampersk iz Mullerja (ker sem bila prepričana, da če so najdražje, da so najboljše). Hvala bogu, da je bil po 1,5 letu suh, ker bi drugače lahko bankrotirali. 23 starih jurjev so me prišle plenice in robčki na mesec. In hvala bogu, da sem uporabila pri hčeri malo pameti in preizkusila tudi najcenejše plenice - mullerjeve. In tako prišparam za hčerino rito več kot 3x manj denarja. Ja, res hvala bogu. Poleg tega vse tiste, ki pišete, da imajo plenice losijone.... Vse to je kemikalija. Hčeri sem mogoče namazala s kremico ritko 4x, pa do zdaj še nikoli ni imela vnete ritke. Plenica, in voda in brisačka... to je to. Najcenejše in najbolj prijazno koži. Če mene vprašate. Brez kremic, brez robčkov, brez losijonov.
< Sporočilo je popravil Paštetka -- 30.8.2008 19:39:30 >
|