maktub -> test plenic: Pampers,Huggies, Muller (10.8.2008 9:09:32)
|
Ker moj dragi nima kaj drugega čez dan za počet , se je odločil da bo naredu domač preizkus plenic...., no vsaj neki koristnega:) Ker smo šele starši začetniki, smo do sedaj poslušali nasvete izkušenih in po priporočilih uporabljali plenice Pampers. Vendar sem vseeno zaradi firbca kupila še ostale da vidim če tudi sama opazim razliko. Uporabili smo sicer samo plenice: Pampers baby-dry ki naj bi imele extra upojno jedro, Huggies premium ( up to 12 hours absorbency) ter Beauty-Baby oz. navadne Mullerjeve. V vsako smo zlili sprva 2 dcl nato še 6. Rezultat je bil presenetljiv. Najbolj upojna in iz nje NITI 1 KAPLJICA, in na dotik skoraj suha roka so bile plenice Beauty-baby in poudarjam popolnoma nič curljanja. 2 so bile Huggies iz katerih je curljajo kr lepo in na dotik je bila roka mokra. Na zadnjem mestu pa Pampers, iz njih je kr teklo in teklo, na dotik je pa prst se kr potopil v vodi...POPOLNA KATASTROFA!!!!! torej: 1.mesto: Beauty-baby 2.mesto: Huggies 3.mesto: Pampers zaključek: Popolnoma sem bila ogorčena in razočarana nad takim slabim rezultatom plenic Pampers saj glede na to da so 1x dražje od Mullerjevih in jih tako na veliko reklamirajo in človek za njih porabi eno premoženje( saj naš ogromno lula), sem mislila da se bodo veliko bolje.Smešno je pa to da so posebne za ponoči z dodatno extra upojno plastjo tako slabe!!!Zato jih ne kupim NIKOLI več in naj mi še kdo reče da velja rek: Toliko para toliko muzike! absolutno ni res... Tudi Huggies so se slabo odnesle kljub napisu do 12 urnega upijanja in tudi njihova cena je kr visoka. Zato vam priporočam da tudi same naredite tak domač preizkus in se prepričate na lastne oči. No naslednjič se bo v naš preizkus vključilo še nekaj plenic in bom ponovno rezultate delila z vami.(Lumpi, Hofer, Sparky)
|
|
|
|