mojsonček
|
O Šuki, rešila si me, jst sm bla že čist zgubljena med vsemi tistimi stranim... in preden sm se skos prebila... đizs, sm že s ta belimi gledala... No pič.ka.ra.la ne bom prou velik, mela sem že cel roman, pa res sem se potrudila, naštela vse, ki sem jih uspela priklicati v spomin, vsaki nekaj napisala (kros maj hart, ne lažem ++) in evo... me gladko ven f... likne... Pa zgodbico s ponedeljkovega UZ sm mela spesnjeno, ker je bil ata tako dobre volje in nasmejan... Človek al ga mara al mu gre pa fejst na jetra, pri njemu zgleda druge ni... in jst ga maram, ker mi je spet nafilal baterije, potolažil, dal upanja... Navijačice moje drage, hvala vam za vsako lepo misel, besedo, za ves živalski vrt, fige, pestke, vibratorje (vibracije) in vse ostalo, kar je pripomoglo, da se naš srček bori in utripa... Še sem nosečka, upam, da ostanem vsaj še 30 tednov, bi blo krasno, če bi sredi junija zibali . WP vidim da si svetska kura, bravo za jajčka, bravo za vztrajnost, da ti je uspelo tvojega prepričat, da sodeluje pri dodatkih... zdej očitno lahko zapre usta glede tega a pomaga al ne... GIGI navijam, da stopka pade čim prej in da se vsa jajčka lepo oplodijo, da boš bla pridna koka in jih lepo grela TINA1 meni je zamujala 14 dni, jst sm mislila, da je ne bom nikol dobila, mene je suprefact čist zj..., čeprav se nisem špikala ampak snifala na 12 ur... Naš ata pravi, da je vse to normalno... Telo mal zabluzi pol mamo pa take... Ko je men zamujala 12 dni sem ga klicala in je rekel, če v enem tednu ne pride bova pa kaj ukrepala in se ga je očitno tko ustrašila, da se je prikazala.... Upam, da se ti vse uredi... Itak te čaka pol spet špikanje naprej... si ne znam predstavljat, da bi se morala 20 dni špikat s Suprefactom... bogaaaa, si zihr že čist prešpikana, ti nism nč fouš... Ostale akterke? Vse šlo po planu? Upam, da ja... Evo, da ne bom spet fuuuul dolga in me bo zabrisal ven še preden odpošljem svoj prispevek VSEM, ČISTO VSEM HVALA ZA VSE LEPE MISLI IN ŽELJE, KI SO POMAGALE! Držim pestke za vse, ki to rabite, vedno! Lep dan vsem, šibam domov ujet še malo sončka! Lepo mi bodte!