womanpolice
|
PUNCE! Najprej še enkrat hvala tako za navijanje kot za čestitke.. Brez vas ne vem kaj bi bilo danes. Res ste enkratne!!!! Unikatne!!! Ja, mojmu sm res (Z VAŠO POMOČJO, DA NE BO POMOTE) dokazala, da se moti. In res sm vesela, da sm mu uspela to njegovo trmo zbiti z rezultati. ANALGEZIJA... Tkole je blo... Pri prvi punkciji si nism niti malo predstavljala, da to boli, zato jim nisem omenjala dveh prometnih nesreč, v katerih sm utrpela hude poškodbe. Tokrat pa sm povedala. In sicer: dvakrat (v dveh prometnih nesrečah) sm imela zlom spodnje medenične kosti zaradi česar sm imela 1 mesec strogega ležanja + dodatnih 3 mesece na berglah. Takrat so mi lajšali bolečine s <Tramali, kateri te tko zadanejo, kot bi se zadrogiral. To sm jim sedaj povedala, in so mi rekli, da ni čudno, da imam tako visoko toleranco zdravil, če sm bila 4 mesece na Tramalih, in da jim je sedaj jasno zakaj men ketonal ne prime. Povedali so mi, da v LJ GK dajo analgezijo v 1% od 100% (to mi je rekel danes dr. Vogler), in da je pri meni to res upravičeno. Zgledal je pa tko, da sm dobila analgezijo v roko in sm bila zelo omotična. Čutila sem le, da mi nekaj "štema" tam dol, bolečin pa nobenih. Spomnim se, da je na začetku rekel: "tole je pa zelo ozko..." ker ni mogel instrumenta za pregled dobiti v mojo tamalo... ; je rekel, da manjšega instrumenta pa nima. Ja, seveda, če pa sm zadnje dni tko napihnjena bila od teh celic, da sm imela občutek, da bo me razneslo... Ampak se je obrestovalo in res sm srečna. Zdaj pa tista obljubljena štorija.. Šla sm prva noter. Punce, ki so čakale zunaj niso vedele, da dobim analgezijo. Ena izmed punc je bila prvič na punkciji. Ko so me ven pripeljali na postelji vso omotično z zaprtimi očmi, se je menda ta punca tolk ustrašla, da so jo komaj uspele pomiriti, ko so ji potem sestre povedale, da sm imela analgezijo. Uboga... Mene bi tud panika.... UTROGESTAN... Dans so mi rekle na oddelku, da še moram imeti Utrogestan. Mislila sem, da imam še celo škatlo, pa sm ugotovila, da jih imam dovolj samo do sobote, za nedeljo imam pa le 3; v ponedeljek pa imam transfer. Kriza. Sedaj bom prosila Kajšico, če ima za posodit 3 tabletke Utrogestana, pa bi jst v ponedeljek, ko bom šla na ET, jih vrnila. Kajšica...zato sm te klicala, če imaš. Drugače bom jst v petek mojga poslala ne oddelek, da mi gre iskat. Upam, da mi javiš do jutri dopoldan, da lahk jst v primeru, da nimaš za posodit, pokličem na oddelek, da se zmenim, da bo moj prišel iskat. Hvala ti že v naprej.
|