nokes
|
IZVIRNO SPOROČILO: hedviga ma, ja... cenzura... ja... Evo cenzure: je.bemu Ja, Noki vsakič se nasmehnem ko jo fašem od katerga. Se pa še ful obračajo zgleda pri tej starosti. Fantič je enkrat na glavi enkrat na nogah. Tamala pa zaenkrat skos na glavi. Vprašanj je miljon, ja. Mamo cajt. Jaz se tudi kar ok počutim in potem divjam okol in doma, potem se pa v grozi zamislim, da sem ja noseča z dvema in da je treba mal pazit. Tako da.. ma..šport...ne da se mi. Sem pa tja grem še na kakšen sprehod, sicer pa športam od kave do štacune pa do strašev pa še kam na obisk... Sem neki probavala z eno nosečniško telovadbo ampak men to ni potegnil, sem preveč pričakovala poleg tega mi pa taki organizirani športi sploh ne potegnejo. Sem rada kolesarila, pa to je zdej mim...Mhm, to so bli cajti, k zdej slike gledam kolk sem bla našportana... ..kakšne noge, pa ritka... Zdej pa vaga kaže 10 kilc plusa. A viš Šukica, tolk pa ti zihr nisi gor dobila najprej cenzuro poštimat, pokramadona pol pa otroci: a tak da tvoja pupa že na glavi??? oooo!! moja sta bila nazadnje še prečno oz. en na drugem, sam zdaj pa se mi zdi, da sta se vseeno obrnila, ne vem zakaj, filing pač. najboljši zdravorazumski nasvet mi je dal pri prvem uz-ju naš super heroj drd, ki je rekel, telo bo samo povedalo, kdaj je preveč. torej, ni se ti treba štopat, če zmoreš tak tempo, kot ga imaš. jaz na primer ful hitro hodim in zdaj res ne morem več tak šibat, pa mi je ful težko upočasnit, ker čutim, da ne gre. pol pa se šetkam s cuckom ko ena pezionistka. sicer pa: je.be.š šport, pa je.be.š alkohol, zdaj je sezona škornjev, a ne anci banci!!!! hedi, ti si na +10??? ja, kam pa to dobivaš, saj si še vedno taka lepa suhica, ki gre z žogo pod pulovrom na telovadbo . jaz pa bom še mal goljufala pri kilah, ha, ha, tale predpisana dieta je malo ušla izpod kontole čak, čak, ajsi, čuj, kaka telovadba? kdaj maš NS? no, sonček, pa si le pokukala še k meni, hfala! babuške, kje je zvezdica??