nokes
|
hoj, kaj je shuka in abra, sta pametni, COPY pa PASTE pravita, ha??? bi se lasali??? joj babike, saj sem sejvala, pa kopirala, pa tud brisala, celo nekajkrat , pa narobe pejstala, mal prevelik zalogaj je bil današnji post! jaz pa zblooooda! ja, saj vem da se morem skulirat, ampak ne morem iz svoje kože, itak pa sem zdaj, ko sem nosečka, ful neki poduhovljena, pa mal lebdim in bi drevesa objemala, pa tako... anci. banci, po moje je super pridelek, zakaj pa imaš tako zgodaj Et, pa nimam pojma. so enkrat že pisale reševe punce, da vstavlja glede na količino celic, ne na kvaliteto, na GK dobimo vse 5 dan, če le ni zeeeelo slabo z razvojem celic. netka, kak pa ti? še pivička laufa? pa jajčka? jutri maš UZ,. bomo stiskale! pa še to šukec, škoda, da maš samo tako kontrolo, jaz (pa abra tudi verjetno) imam skozi UZje, še dobro, da sploh štekam, da nekaj dogaja , kar rabim malo dokaznega materiala, mi še ne potegne kljub trebuhu , no, ampak rediš se pa po propisima, a ne? pa pritisk je tud tapravi! prejšnjič jaz nisem pustila, da mi ga zmeri pred pregledom, ker sem na parkplacu eno bjondo, ki ne zna parkirat, poslala nekam, pa še en se je potem hotel na MOJ parking uštulit, sem bla čist razkajfana , ja, ja saj vem, ležerno je moderno, čakre so odprte.... Koliko t imaš ti zdaj? tikerčka ne bi?? kajši, pozabi na ta grdi test, pa počakaj še nekaj časa. do takrat pa navijam za persil in držim pesti. , evo ena zate. lučka, tebi čestitam za dobre folikle in za rojstnodnevni UZ, naj bo lepo darilo! WP, nate itak mislim, pa da čimveč pridelaš in čimhitreje končaš! poročaj! pikovitka, groza in strah, naj se tvoj čimprej pozdravi, tako da lahko pride domov k tebi. joj, ubožica hedika, je zdaj luštno, ne, ko ju čutiš? jaz komaj čakam na morfo, da vidim kako ležita, imam občutek, da mal prevale delata. no, kar naj, dokler je še kaj prostora. drugače praviš, da je bilo fajn pri pušenjaku. super. imaš pa taka vprašanja, kot jaz, res preveč beremo forume... moja g mi je rekla, naj rajši športam, če imam dovolj časa, mi bo bolj koristilo. Pa še prav ima okidoki, šibam.