![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 22.10.2008 10:33:37
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vesnozaver kar se pa nakupovanja tiče, grem rajsi s kaksno prijateljico, ker mozek ni za polurno debatiranje o tem , kakšen bodi kupit, ali onega na preklop, ali onega, ko ima tako lep napis, joooj pa glej, tale je na preklop, to je pa res praktično, kaj mislis, katerega bi vzeli? In potem rece kaj te jaz vem, kupi kaj mislis, da je v redu:) S prijateljico pa se to razvije v debato seveda.. In pol je to prijetno celodnevno dogajanje, ja
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 22.10.2008 10:33:55
|
|
|
|
Čebel@
|
brkn,petrap.........moj pa mene vleče v trgovino ko se meni že zdavnej ne da več hodit........učeraj je v BC en voziček full ugledoval in ga vozil gor in dol......pa je prodajalka vsa srečna pritekla vprašat če lohk kej pomaga,ker si je misnila ta ga bo kupu........pa sem ji sam rekla ne samo gledava ,voziček imava pa že doma pa mi ona prbije da bomo meli pa novega in se mi ni dal pogovarjat z njo in sem mojga k cunjicam ulekla ker tam je bilo več šanse da kaj kupiva(in pol glih tko nisva nič)
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 22.10.2008 10:37:50
|
|
|
|
Čebel@
|
vesnozaver........jz pa nerada jemljem kolegice s sabo ker je večina brez in je to potem še slabi kot moški....sem pa nekajkrat šla s sestro ampak sem to opustila ker potem ona pričakuje da je kar moja dolžnost da še njenmu sinu kej kupim
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 22.10.2008 10:37:52
|
|
|
|
akvalina
|
Oj ! Mene se pa neki loteva
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 22.10.2008 10:39:03
|
|
|
|
Čebel@
|
akvalina .........pozdravi se
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 22.10.2008 10:39:41
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: akvalina Oj ! Mene se pa neki loteva Ne pusti se hitro po kakšne limonce, mandarince, čajčka pit z medekom, pa bo minilo.
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 22.10.2008 10:44:00
|
|
|
|
akvalina
|
Ja sej olupki mandarin se mi že v sanjah kažejo, mandarine mi že iz ušes lezejo da ne govorim o čaju-moj mož mi skuha kake 5l čaja na dan in potem sem vsakih pet minut nawc-ju Hvala za objemčke majchy in shuka( a si že mela pregled včeraj a ga maš danes???)
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 22.10.2008 10:46:25
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 vesnozaver........jz pa nerada jemljem kolegice s sabo ker je večina brez in je to potem še slabi kot moški....sem pa nekajkrat šla s sestro ampak sem to opustila ker potem ona pričakuje da je kar moja dolžnost da še njenmu sinu kej kupim Vau, tale tvoja sestra je pa iznajdliva Ja, jst mam tud večino kolegic ki še nimajo otrok, edin ena ga ma, sam ma zdej še bolj mejhno punčko pa ne hod lih velik naokol. Pa še jst k sem brez izpita težko kam grem.
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 22.10.2008 10:50:11
|
|
|
|
birdy
|
Za srečanje v Celju tud jst težko rečem da pridem. Pa bi šla rade volje če bi imela izpit, tko sem pa odvisna od mojga. Pa če bi bla sam jst za v Celje ni blema, tko pa če mojga ni doma morm še Neli met in bi mogla pol zic od Neli v en drug avto namontirat pa to... Pa tud moj me po pravici povedan ne pusti oziroma skr joka ob misli da bi šla kam dalj kot do ljubljane z nekom ki ni on. Se boji da bi se kej zgodil Pa tud če bo kdaj v Ljubljani bo moj prišel zraven, pa bova šla pol še kam v btc-ju al pa na Rudnik,... Midva sva k rit pa srajca, povsod sva skup
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 22.10.2008 10:50:50
|
|
|
|
birdy
|
Akvalina, pozdravi se
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 22.10.2008 10:51:03
|
|
|
|
Čebel@
|
birdy...........moja sestra izkorišča.........samo jaz sem zaprla pipico in ne kupujem več za nečaka,moja mami pa kupi vse kar tamala pokaže(od previjalne naprej).........me je moj enkrat full ukregov k sem tamali kupila baby fone za 70evrov čez pol leta mi je pa rekla da mi ga bo dala nazaj da ga itak ne rabi.......to je moj prvi nečak in valda da sem mu full kupovala,ko pa sem jaz zanosila in je sestra rekla da nama ne bo posodila nobene zadeve da naj vse kupiva,mi je pa zavrelo in sem nehala tamalega zalagati z igračami in cunjicami
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 22.10.2008 10:53:26
|
|
|
|
birdy
|
Ja, jst sem pa dons kr doma, je bla Neli zjutri tok boga da me je moj prosu da doma ostanem. Sej zdej je pa skor čist dobra. Sam jo bova vseen peljala do dohtarja, tko al tko sva ta teden nameravala it v Domžale.
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 22.10.2008 10:57:01
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy Ja, jst sem pa dons kr doma, je bla Neli zjutri tok boga da me je moj prosu da doma ostanem. Sej zdej je pa skor čist dobra. Sam jo bova vseen peljala do dohtarja, tko al tko sva ta teden nameravala it v Domžale. a mata zdravnika v domžalah?iz kje pa sta-mogoče sem že kdaj spraševala
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 22.10.2008 10:57:23
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 birdy...........moja sestra izkorišča.........samo jaz sem zaprla pipico in ne kupujem več za nečaka,moja mami pa kupi vse kar tamala pokaže(od previjalne naprej).........me je moj enkrat full ukregov k sem tamali kupila baby fone za 70evrov čez pol leta mi je pa rekla da mi ga bo dala nazaj da ga itak ne rabi.......to je moj prvi nečak in valda da sem mu full kupovala,ko pa sem jaz zanosila in je sestra rekla da nama ne bo posodila nobene zadeve da naj vse kupiva,mi je pa zavrelo in sem nehala tamalega zalagati z igračami in cunjicami Ja valda, lasnti sestri noče nč posodt??? No ok, jst tud priznam da ne bom nč posodila ampak to zato ker bova po tem otroku vse prodala. Dnarja nimava glih velik z eno samo plačo, pa bova tko za kako večjo stvar porabila. Čez ene 10 let ko bova pa spet mela kako bova pa vse novo kupila. Takrat bo ob dveh plačah mende lažje. Edin cunce bova verjetno komu posodila oziroma dala, kakšne najlepše pa spravla.
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 22.10.2008 11:01:12
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: birdy Ja, jst sem pa dons kr doma, je bla Neli zjutri tok boga da me je moj prosu da doma ostanem. Sej zdej je pa skor čist dobra. Sam jo bova vseen peljala do dohtarja, tko al tko sva ta teden nameravala it v Domžale. a mata zdravnika v domžalah?iz kje pa sta-mogoče sem že kdaj spraševala Ja, dohtarja ma Neli v domžalah, še mal nazaj sva pri meni (oziroma mojih starših) živela. Zdej sva pa v Smledniku, kjer mava luksuz glede na prej. Cel štuk (otroško sobo, spalnico, dnevno, kuhinjo, wc, kopalnico), prej sva bla pa v moji sobi. A maš kej cajta, se lahko dobimo? Midva bova pomoje najprej ob ene dveh v Domžalah, pol greva pa še na banko, pa na ZZZS, pa mogoče do moje babice, ne vem, naši pa pridejo šele okol šestih tko da verjetno ne bova tok dolg čakala, če bova ful prej fertik.
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 22.10.2008 11:01:42
|
|
|
|
brkn83
|
no vidim, da niste kej preveč navdušene nad tem, da bi se dobile na kavici. Mogoče si pa še premislite, sej še imate nekaj dni časa. Ja drugače, pa bo nakupovanje še kr veselo vsaj pri nama, ki se temu zaenkrat še kr spretno izogibava. Ampak v soboto bova po vsej verjetnosti šla mal v Italijo pogledat - v Trst. Tako, da tiste, ki poznate otroške trgovine v Trstu, mi lahko svetujete kam je najbolje iti. Vem, da je en nakupovalni center Torri di Europa (ne vem če se točn tak napiše). Upam, da najdem tud kakšno trgovino z nosečniškimi oblačili.
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 22.10.2008 11:02:54
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 birdy...........moja sestra izkorišča.........samo jaz sem zaprla pipico in ne kupujem več za nečaka,moja mami pa kupi vse kar tamala pokaže(od previjalne naprej).........me je moj enkrat full ukregov k sem tamali kupila baby fone za 70evrov čez pol leta mi je pa rekla da mi ga bo dala nazaj da ga itak ne rabi.......to je moj prvi nečak in valda da sem mu full kupovala,ko pa sem jaz zanosila in je sestra rekla da nama ne bo posodila nobene zadeve da naj vse kupiva,mi je pa zavrelo in sem nehala tamalega zalagati z igračami in cunjicami Ja valda, lasnti sestri noče nč posodt??? No ok, jst tud priznam da ne bom nč posodila ampak to zato ker bova po tem otroku vse prodala. Dnarja nimava glih velik z eno samo plačo, pa bova tko za kako večjo stvar porabila. Čez ene 10 let ko bova pa spet mela kako bova pa vse novo kupila. Takrat bo ob dveh plačah mende lažje. Edin cunce bova verjetno komu posodila oziroma dala, kakšne najlepše pa spravla. onadva mislita imeti čez kaki 2 leti spet otroka in sem rekla če nama posodilupinico in voziček da ne bo treba kupovat........in je rekla da pač ne(svakinja ki je bila glih zraven ni mogla verjeti) in sem rekla ok......bom kupila vse novo ampak na razna darila lahko kar pozabi......jaz bom potem posojala stvari(se ne znucajo)ampak definitivno takemu ki je normalen do mene........bom pa na koncu jaz tud vse prodala kej mi je škoda da svar stoji in se stara če pa lahko še kej zaslužiš
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 22.10.2008 11:06:04
|
|
|
|
Čebel@
|
birdy.....greva okoli 12-13h v lj in ne vem kdaj bom nazaj škoda da nimaš izpita bi lahko večkrat prišla v domžale,pa še vozičkale bi lahko skupaj
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 22.10.2008 11:06:52
|
|
|
|
Čebel@
|
brkn......če se nas bo več najdlo za prevoz meni ni panike
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 22.10.2008 11:12:23
|
|
|
|
petrap
|
majchy - tale tvoja sestra pa je... ...ne vem kako so eni lahko tko čudni...mah saj ni važno...saj bo mela vaša pa vse novo ...pa še očitat ti ne bo mogla nč...jaz sem pa dobila ful lepe stvari na posojo od moje sestrične, pa niti nimamo kakih stikov, vidmo se parkrat na leto...in sem bla prou presenečena, ko je rekla, da če mi kaj posodi... ..bravo moja sestrična...drugače se pa strinjam...midva bova pol tud kar prodala stvari...mava namen imet 2 otroka kar blizu skupaj, tako da pol pa ne bova več rabila...če pa se slučajno še kaj ponesreči, bomo pa spet veselo nakupovali
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 22.10.2008 11:19:01
|
|
|
|
Balonchy
|
Ejla babnce moje... Sem končala pregled že ob 7:45...sam sploh nimam časa do računalnika pridt. Naš fantina pridno raste, danes na UZ nama je ritko kazal in se veselo kobacal. Poslušali (in videli) smo . Dala sem kri, po 12 uri pa moram še po eno pikico v rit, k sm Rh - .... G mi je pregledal še MV (kot vedno), ki je primerno dolg (kolk je to ne vem ) in zaprt. Edin k me je kmal kap so kg... Stopim na vago in mi pokaže +6,5 kg Res me je kmal kap!!! Sem bla sigurna, da me bo nap 100/h... sam ni niti nič ni omenil... Zgleda, da je to še kolkr tolk OK!? Naslednji pregled (kjer mi bo dal paprirje za porodniško, CSD) pa imam 19.11.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 22.10.2008 11:19:51
|
|
|
|
Čebel@
|
petrap......sej zato sem ji pa rekla ker sva pač sestri,kolegica ki je pa marca rodila in se niti ne družva toliko mi je rekla če bom rabila kej da ji nej samo rečem......mah eni so pač čudni.....mi je pa škoda ker je le moja sestra ampak kar je preveč je pa preveč.....no da še neki povem........sva bila midva in ona s fantom pri najinih starših na obisku in je mela mami tv prižgan in je bila reklama za kinder pingvin(ice ice pingvin) in nas je tamala sredi pogovora utišala da mormo biti čist tiho ko je ta reklama ker jo njem mali full rad gleda in sem jo napizdila s kakšno pravico ona pet odraslih utiša ki se pogovarjajo zato da bo mali slišu reklamo ki se zvrsti 20x na dan ona je res še otrok(v glavi) in se mi ne da obadat z njo
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 22.10.2008 11:21:58
|
|
|
|
Čebel@
|
balonchy..... za vašo fantalino važen je da je MV zaprt za inekcijo ti pa nisem čisto nič fouš
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 22.10.2008 11:22:17
|
|
|
|
Balonchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Balonchy...dej mi povej, a Bivacyn sploh še obstaja??Sem ga enkrat iskala, pa ga ni bilo....ker pa je dober za učke??(nisem še slišala za varianto...pa me zanima) Glede fizioločke se strinjam, je pa res , da omejiš vnetje.....potrebne so pa itak kapljice.... Seveda obstaja... Zakaj pa ne bi??? Res, da samo lokalno omeji vnetje... sam za prvo silo, dokler ne prideš do zdravnika je OK!!!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 22.10.2008 11:23:54
|
|
|
|
Balonchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: akvalina Oj ! Mene se pa neki loteva akvalina - mirki se!!!
< Sporočilo je popravil Balonchy -- 22.10.2008 11:25:00 >
|
|
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.