|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 2.del...
22.10.2008 10:33:37   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: Vesnozaver

kar se pa nakupovanja tiče, grem rajsi s kaksno prijateljico, ker mozek ni za polurno debatiranje o tem , kakšen bodi kupit, ali onega na preklop, ali onega, ko ima tako lep napis, joooj pa glej, tale je na preklop, to je pa res praktično, kaj mislis, katerega bi vzeli? In potem rece kaj te jaz vem, kupi kaj mislis, da je v redu:) S prijateljico pa se to razvije v debato seveda..user posted image user posted image user posted image
In pol je to prijetno celodnevno dogajanje, ja user posted image user posted image user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu Vesnozaver)
Neposredna povezava do sporočila: 2701
22.10.2008 10:33:55   
Čebel@
brkn,petrap.........moj pa mene vleče v trgovino ko se meni že zdavnej ne da več hodit........učeraj je v BC en voziček full ugledoval in ga vozil gor in dol......pa je prodajalka vsa srečna pritekla vprašat če lohk kej pomaga,ker si je misnila ta ga bo kupu........pa sem ji sam rekla ne samo gledava ,voziček imava pa že domauser posted image user posted image  pa mi ona prbije da bomo meli pa novega in se mi ni dal pogovarjat z njo in sem mojga k cunjicam ulekla ker tam je bilo več šanse da kaj kupiva(in pol glih tko nisva nič)user posted image user posted image

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 2702
22.10.2008 10:37:50   
Čebel@
vesnozaver........jz pa nerada jemljem kolegice s sabo ker je večina brez user posted image  in je to potem še slabi kot moški....sem pa nekajkrat šla s sestro ampak sem to opustila ker potem ona pričakuje da je kar moja dolžnost da še njenmu sinu kej kupim

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2703
22.10.2008 10:37:52   
akvalina
Oj user posted image !

Mene se pa neki lotevauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 2704
22.10.2008 10:39:03   
Čebel@
akvalina .........pozdravi seuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu akvalina)
Neposredna povezava do sporočila: 2705
22.10.2008 10:39:41   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: akvalina

Oj user posted image !

Mene se pa neki lotevauser posted image user posted image user posted image user posted image
Ne pusti se  user posted image   hitro po kakšne limonce, mandarince, čajčka pit z medekom, pa bo minilo.user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu akvalina)
Neposredna povezava do sporočila: 2706
22.10.2008 10:44:00   
akvalina
Ja sej olupki mandarin se mi že v sanjah kažejo, mandarine mi že iz ušes lezejouser posted image  da ne govorim o čaju-moj mož mi skuha kake 5l čaja na dan in potem sem vsakih pet minut nawc-juuser posted image

Hvala za objemčke majchy in shuka( a si že mela pregled včeraj a ga maš danes???)user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2707
22.10.2008 10:46:25   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

vesnozaver........jz pa nerada jemljem kolegice s sabo ker je večina brez user posted image  in je to potem še slabi kot moški....sem pa nekajkrat šla s sestro ampak sem to opustila ker potem ona pričakuje da je kar moja dolžnost da še njenmu sinu kej kupim

Vau, tale tvoja sestra je pa iznajdlivauser posted image
Ja, jst mam tud večino kolegic ki še nimajo otrok, edin ena ga ma, sam ma zdej še bolj mejhno punčko pa ne hod lih velik naokol. Pa še jst k sem brez izpita težko kam grem.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2708
22.10.2008 10:50:11   
birdy
Za srečanje v Celju tud jst težko rečem da pridem. Pa bi šla rade volje če bi imela izpit, tko sem pa odvisna od mojga. Pa če bi bla sam jst za v Celje ni blema, tko pa če mojga ni doma morm še Neli met in bi mogla pol zic od Neli v en drug avto namontirat pa to... Pa tud moj me po pravici povedan ne pusti oziroma skr joka ob misli da bi šla kam dalj kot do ljubljane z nekom ki ni on. Se boji da bi se kej zgodiluser posted image
Pa tud če bo kdaj v Ljubljani bo moj prišel zraven, pa bova šla pol še kam v btc-ju al pa na Rudnik,... Midva sva k rit pa srajca, povsod sva skupuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2709
22.10.2008 10:50:50   
birdy
Akvalina, pozdravi seuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2710
22.10.2008 10:51:03   
Čebel@
birdy...........moja sestra izkorišča.........samo jaz sem zaprla pipico in ne kupujem več za nečaka,moja mami pa kupi vse kar tamala pokaže(od previjalne naprej).........me je moj enkrat full ukregov k sem tamali kupila baby fone za 70evrov čez pol leta mi je pa rekla da mi ga bo dala nazaj da ga itak ne rabi.......to je moj prvi nečak in valda da sem mu full kupovala,ko pa sem jaz zanosila in je sestra rekla da nama ne bo posodila nobene zadeve da naj vse kupiva,mi je pa zavrelo in sem nehala tamalega zalagati z igračami in cunjicami

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2711
22.10.2008 10:53:26   
birdy
Ja, jst sem pa dons kr doma, je bla Neli zjutri tok boga da me je moj prosu da doma ostanem. Sej zdej je pa skor čist dobra. Sam jo bova vseen peljala do dohtarja, tko al tko sva ta teden nameravala it v Domžale.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2712
22.10.2008 10:57:01   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Ja, jst sem pa dons kr doma, je bla Neli zjutri tok boga da me je moj prosu da doma ostanem. Sej zdej je pa skor čist dobra. Sam jo bova vseen peljala do dohtarja, tko al tko sva ta teden nameravala it v Domžale.
a mata zdravnika v domžalah?iz kje pa sta-mogoče sem že kdaj spraševalauser posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2713
22.10.2008 10:57:23   
birdy

birdy...........moja sestra izkorišča.........samo jaz sem zaprla pipico in ne kupujem več za nečaka,moja mami pa kupi vse kar tamala pokaže(od previjalne naprej).........me je moj enkrat full ukregov k sem tamali kupila baby fone za 70evrov čez pol leta mi je pa rekla da mi ga bo dala nazaj da ga itak ne rabi.......to je moj prvi nečak in valda da sem mu full kupovala,ko pa sem jaz zanosila in je sestra rekla da nama ne bo posodila nobene zadeve da naj vse kupiva,mi je pa zavrelo in sem nehala tamalega zalagati z igračami in cunjicami

Ja valda, lasnti sestri noče nč posodt???
No ok, jst tud priznam da ne bom nč posodila ampak to zato ker bova po tem otroku vse prodala. Dnarja nimava glih velik z eno samo plačo, pa bova tko za kako večjo stvar porabila. Čez ene 10 let ko bova pa spet mela kako user posted image  bova pa vse novo kupila. Takrat bo ob dveh plačah mende lažje. Edin cunce bova verjetno komu posodila oziroma dala, kakšne najlepše pa spravla.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2714
22.10.2008 11:01:12   
birdy

a mata zdravnika v domžalah?iz kje pa sta-mogoče sem že kdaj spraševalauser posted image

Ja, dohtarja ma Neli v domžalah, še mal nazaj sva pri meni (oziroma mojih starših) živela. Zdej sva pa v Smledniku, kjer mava luksuz glede na prej. Cel štuk (otroško sobo, spalnico, dnevno, kuhinjo, wc, kopalnico), prej sva bla pa v moji sobi.
A maš kej cajta, se lahko dobimo? Midva bova pomoje najprej ob ene dveh v Domžalah, pol greva pa še na banko, pa na ZZZS, pa mogoče do moje babice, ne vem, naši pa pridejo šele okol šestih tko da verjetno ne bova tok dolg čakala, če bova ful prej fertik.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2715
22.10.2008 11:01:42   
brkn83
no vidim, da niste kej preveč navdušene nad tem, da bi se dobile na kavici.user posted image

Mogoče si pa še premislite, sej še imate nekaj dni časa.

Ja drugače, pa bo nakupovanje še kr veselo vsaj pri nama, ki se temu zaenkrat še kr spretno izogibava. Ampak v soboto bova po vsej verjetnosti šla mal v Italijo pogledat - v Trst. Tako, da tiste, ki poznate otroške trgovine v Trstu, mi lahko svetujete kam je najbolje iti. Vem, da je en nakupovalni center Torri di Europa (ne vem če se točn tak napiše). Upam, da najdem tud kakšno trgovino z nosečniškimi oblačili.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2716
22.10.2008 11:02:54   
Čebel@

Ja valda, lasnti sestri noče nč posodt???
No ok, jst tud priznam da ne bom nč posodila ampak to zato ker bova po tem otroku vse prodala. Dnarja nimava glih velik z eno samo plačo, pa bova tko za kako večjo stvar porabila. Čez ene 10 let ko bova pa spet mela kako user posted image  bova pa vse novo kupila. Takrat bo ob dveh plačah mende lažje. Edin cunce bova verjetno komu posodila oziroma dala, kakšne najlepše pa spravla.
onadva mislita imeti čez kaki 2 leti spet otroka in sem rekla če nama posodilupinico in voziček da ne bo treba kupovat........in je rekla da pač ne(svakinja ki je bila glih zraven ni mogla verjeti) in sem rekla ok......bom kupila vse novo ampak na razna darila lahko kar pozabi......jaz bom potem posojala stvari(se ne znucajo)ampak definitivno takemu ki je normalen do mene........bom pa na koncu jaz tud vse prodala kej mi je škoda da svar stoji in se stara če pa lahko še kej zaslužiš

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2717
22.10.2008 11:06:04   
Čebel@
birdy.....greva okoli 12-13h v lj in  ne vem kdaj bom nazajuser posted image user posted image škoda da nimaš izpita bi lahko večkrat prišla v domžale,pa še vozičkale bi lahko skupajuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2718
22.10.2008 11:06:52   
Čebel@
brkn......če se nas bo več najdlo za prevoz meni ni panikeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2719
22.10.2008 11:12:23   
petrap
majchy - tale tvoja sestra pa je...user posted image ...ne vem kako so eni lahko tko čudni...mah saj ni važno...saj bo mela vaša pa vse novo user posted image user posted image user posted image ...pa še očitat ti ne bo mogla nč...jaz sem pa dobila ful lepe stvari na posojo od moje sestrične, pa niti nimamo kakih stikov, vidmo se parkrat na leto...in sem bla prou presenečena, ko je rekla, da če mi kaj posodi...user posted image user posted image user posted image ..bravo moja sestrična...drugače se pa strinjam...midva bova pol tud kar prodala stvari...mava namen imet 2 otroka kar blizu skupaj, tako da pol pa ne bova več rabila...če pa se slučajno še kaj ponesreči, bomo pa spet veselo nakupovali user posted image

LIJA - 28.01.2009 (3860g, 53cm)

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2720
22.10.2008 11:19:01   
Balonchy
Ejla babnce moje...
Sem končala pregled že ob 7:45...sam sploh nimam časa do računalnika pridt. user posted image

Naš fantina pridno raste, danes na UZ nama je ritko kazal user posted image  user posted image  in se veselo kobacal. Poslušali (in videli) smo user posted image . Dala sem kri, po 12 uri pa moram še po eno pikico v rit, k sm Rh - ....
G mi je pregledal še MV (kot vedno), ki je primerno dolg (kolk je to ne vem user posted image  user posted image ) in zaprt.
Edin k me je kmal kap so kg... Stopim na vago in mi pokaže +6,5 kg user posted image user posted image user posted image  Res me je kmal kap!!! Sem bla sigurna, da me bo napuser posted image  100/h... sam ni niti nič ni omenil... Zgleda, da je to še kolkr tolk OK!? user posted image
Naslednji pregled (kjer mi bo dal paprirje za porodniško, CSD) pa imam 19.11.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2721
22.10.2008 11:19:51   
Čebel@
petrap......sej zato sem ji pa rekla ker sva pač sestri,kolegica ki je pa marca rodila in se niti ne družva toliko mi je rekla če bom rabila kej da ji nej samo rečem......mah eni so pač čudni.....mi je pa škoda ker je le moja sestra ampak kar je preveč je pa preveč.....no da še neki povem........sva bila midva in ona s fantom pri najinih starših na obisku in je mela mami tv prižgan in je bila reklama za kinder pingvin(ice ice pingvin) in nas je tamala sredi pogovora utišala da mormo biti čist tiho ko je ta reklama ker jo njem mali full rad gledauser posted image user posted image  in sem jo napizdila s kakšno pravico ona pet odraslih utiša ki se pogovarjajo zato da bo mali slišu reklamo ki se zvrsti 20x na danuser posted image user posted image user posted image  ona je res še otrok(v glavi) in se mi ne da obadat z njo

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 2722
22.10.2008 11:21:58   
Čebel@
balonchy.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za vašo fantalinouser posted image user posted image user posted image user posted image  važen je da je MV zaprtuser posted image user posted image user posted image user posted image  za inekcijo ti pa nisem čisto nič foušuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2723
22.10.2008 11:22:17   
Balonchy
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Balonchy...dej mi povej, a Bivacyn sploh še obstaja??Sem ga enkrat iskala, pa ga ni bilo....ker pa je dober za učke??(nisem še slišala za varianto...pa me zanima)
Glede fizioločke se strinjam, je pa res , da omejiš vnetje.....potrebne so pa itak kapljice....

Seveda obstaja... Zakaj pa ne bi??? user posted image
Res, da samo lokalno omeji vnetje... sam za prvo silo, dokler ne prideš do zdravnika je OK!!! user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2724
22.10.2008 11:23:54   
Balonchy
IZVIRNO SPOROČILO: akvalina

Oj user posted image !

akvalina - mirki se!!! user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Balonchy -- 22.10.2008 11:25:00 >

(odgovor članu akvalina)
Neposredna povezava do sporočila: 2725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Predviden datuma poroda je vedno samo okviren
Ginekolog vam bo rok poroda izračunal s pomočjo posebne formule, vendar je to le približna ocena in ne pomeni, da se bo ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.