|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobra pričakujemo ||
21.10.2008 13:57:33   
ella.
Giottka, kaj ti delaš tko, profesionalno, job? Prav presenetilo bi me, če delaš v kaki vele kapitalistični organizaciji user posted image

Tane, ti mi pa deluješ ful kozmopolitsko...kaj pa ti delaš?

Srečna sem s svojima fantoma!

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 1401
21.10.2008 14:09:31   
tane
IZVIRNO SPOROČILO: *kinnie*

Taneuser posted image user posted image

A ne, kako tisto čakanje ubijauser posted image ...jaz sedaj nekaj časa ne smem zanosit....no kot prvo moram počakati histološke izvide, da sploh vidim, kako naprej....

čakanje ubija, še bolj pa zdaj ko so mesec za mesecom neuspehi...ampak jaz sem si zdajle hitr od elči en Jaffa piškotek ukradla, tko, da sem že bolše volje in moram res nehat jamrat sploh zdaj, ko je cajt za akcijo!

drugače pa ti počaki na izvide, a to tko dolgo traja?, vem ko si že zadnjič napisala...no, in če ni nič narobe jaz mislim, da tebi ni treba čakat dolgo preden spet zanosita, ker kot vem Pušenjak pravi, če je prišlo do SS v zgodnjih tednih se gre lahko v boj že takoj, če se ne motim, tko, da še mal tam poglej.

držim pesti, da bodo izvidi ok in se nam čim prej spet pridružišuser posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1402
21.10.2008 15:47:36   
sonček85
kaj je sedaj babuške .navijammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 1403
21.10.2008 19:44:11   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: tane

Taneuser posted image user posted image

A ne, kako tisto čakanje ubijauser posted image ...jaz sedaj nekaj časa ne smem zanosit....no kot prvo moram počakati histološke izvide, da sploh vidim, kako naprej....

čakanje ubija, še bolj pa zdaj ko so mesec za mesecom neuspehi...ampak jaz sem si zdajle hitr od elči en Jaffa piškotek ukradla, tko, da sem že bolše volje in moram res nehat jamrat sploh zdaj, ko je cajt za akcijo!

drugače pa ti počaki na izvide, a to tko dolgo traja?, vem ko si že zadnjič napisala...no, in če ni nič narobe jaz mislim, da tebi ni treba čakat dolgo preden spet zanosita, ker kot vem Pušenjak pravi, če je prišlo do SS v zgodnjih tednih se gre lahko v boj že takoj, če se ne motim, tko, da še mal tam poglej.

držim pesti, da bodo izvidi ok in se nam čim prej spet pridružišuser posted image

hmmm, ja pri spontanem splavu že...pa pri odmrtju ploda tudi.....jaz sem imela pa molouser posted image , pa stvar ni tako nedolžna....glede na to, da plodka sploh ni bilo, pa verjetno šlo za popolno molo.....mah tudi tu so si mnenja precej različna....jaz sem že pred abrazijo vprašala G, ki ima res največ pojma tu pri nas daleč naokoli....je bilo rečeno , ko bo, beta HCG na nič, potem 2-3 mesece...bo pa to dobo moja G podvojilauser posted image ....nekateri odsvetujejo še dlje....mah najprej izvidi.....

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 1404
21.10.2008 19:46:10   
*kinnie*
Tane, joj tudi to čakanje poznam....v prvo ni in ni šlo, potem v drugo je bilo hitro, pa je sledilo odmrtje ploda....v tretje smo se spet načakali, sedaj kar hitro, pa spet ni bilo usojeno....

Mah saj bo....zdaj si ti na vrsti, potem po novem letu pa še jazuser posted image user posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1405
21.10.2008 19:53:09   
ursula3
Ola pozdravček, sam da javim da sem dobla user posted image in tokrat skoraj na rok, obeta pa se mi tudi nova služba. To me seveda ne ovira pri delanju user posted image . Bom mela pa dva nova izziva.Čimveč user posted image , da s emalo popravi povprečje :)

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1406
22.10.2008 8:12:10   
avaya
Dobro jutro drage moje!

Tale naš seznam ni preveč lep. Sicer me veseli, da je vsaj nekaj roza barve, ampak zadnje dni samo na modro barvamo in nič več na roza. Dajmo dajmo punce!! Sploh tiste, ki ste še "zelene" javite se. Sigurno se kje skriva še kakšna nosečka.user posted image user posted image user posted image user posted image

Tukaj so vse tiste, ki zamujajo s "poročilom" in tiste, ki pričakujejo user posted image  ta teden. Jih je veliko, a ne???
xx.10. - miklarom
xx.10. - nia*
xx.10. - tropical (7. krog)
xx.10. - iskrica976
01.10. - mibi
02.10. - boob
03.10. - murkica
07.10. - talika81
07.10. - katka11
08.10. - alekasandra
09.10. - didikaa (7. krog)
10.10. - Sulfinija (66. krog)
10.10. - kalypso (2.krog)
13.10. - la-na (6. krog)
14.10. - tetka5 (2. krog)
14.10. - ninca22

17.10. - Upsss (5. krog)
19.10. - krota (3. krog)
19.10. - gospodarica            
22.10. - pikica25 (10. krog)
22.10. - pearl_shell (9. krog)
24.10. - Štručka1 (4. krog)
24.10. - a.jrad
24.10. - BEBIII
25.10. - ...Martina...
25.10. - avaya
26.10. - monty (5. krog)

Tudi jaz sem med njimi. In upam, da bom dvignila procent nosečk user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 1407
22.10.2008 8:52:43   
kalypso

xx.10. - miklarom
xx.10. - nia*
xx.10. - tropical (7. krog)
xx.10. - iskrica976
01.10. - mibi
02.10. - boob
03.10. - murkica
07.10. - talika81
07.10. - katka11
08.10. - alekasandra
09.10. - didikaa (7. krog)
10.10. - Sulfinija (66. krog)
10.10. - kalypso (1.krog) - sem že podpisana pod november user posted image
13.10. - la-na (6. krog)
14.10. - tetka5 (2. krog)
14.10. - ninca22

17.10. - Upsss (5. krog)
19.10. - krota (3. krog)
19.10. - gospodarica            
22.10. - pikica25 (10. krog)
22.10. - pearl_shell (9. krog)
24.10. - Štručka1 (4. krog)
24.10. - a.jrad
24.10. - BEBIII
25.10. - ...Martina...
25.10. - avaya
26.10. - monty (5. krog)

< Sporočilo je popravil kalypso -- 22.10.2008 8:53:05 >

(odgovor članu avaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1408
22.10.2008 8:58:06   
avaya
samo 9% nosečk je zaenkrat.  user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image dajmo dvignit ta procent! hitro nuge v luft!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Otroci so naše največje bogastvo.

(odgovor članu kalypso)
Neposredna povezava do sporočila: 1409
22.10.2008 9:02:21   
avaya
punce, ravnokar sem iz WC-ja, neglede na močno željo, da se barvam na roza in dvignem % sem dobila M. user posted image user posted image

A grem z dvignjeno glavo spet naprej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

LP
avaya

Otroci so naše največje bogastvo.

(odgovor članu avaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1410
22.10.2008 9:09:19   
kalypso
user posted image

(odgovor članu avaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1411
22.10.2008 9:35:58   
tane
Mah saj bo....zdaj si ti na vrsti, potem po novem letu pa še jazuser posted image user posted image

joj, nisem vedela, da je šlo za molo, to je pa drugo, glede mnenja naših G, pa jaz itak ne dam več tolk na to, se bom v bodoče ravnala po mnenju/nasvetu tistega ki mi najbolj ustreza. ko sem bila jaz na operaciji za odstranitev pregrade me je operirala dr. ribičeva strokovnjakinja na tem področju, no ona mi je rekla, počakat 2user posted image potem šele akcija, medtem, ko je prijateljico operiral dr. tomaževič tudi strokovnjak na tem področju, ki je rekel takoj v akcijo, no, pol se pa odloči. jaz sem si takrat rekla ok, ker je ona moja zdravnica bom upoštevala njo, zdaj mi je pa žal, aha pa še to, tista prijateljica je takoj zanosila in bo vsak čas rodila.

drugače pa iz tvojih ust v moj trebušček pravijo bejbe, tle gor, jaz bom pa zate držala pesti ko bo cajt, jih pa tudi že zdaj da bodo izvidi čim boljšiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1412
22.10.2008 9:40:59   
tane
ursula3, user posted image user posted image user posted image ampak vseeno ČESTITKE za novo službo, zdaj boš pa tako busy, da boš pozabla na 'delanje' otročka in bo takoj ratal.

avaya, user posted image user posted image user posted image , to je blo pa nekam hiter a ni res, pridruži se nam v novembru

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 1413
22.10.2008 9:48:53   
lenna
Na seznamu sem sicer zapisana za drug teden, ampak grem na odvzem krvi že ta petek!!! Še malo pa bo rezultat znanuser posted image user posted image . Močnao upam da bom dvignila ta oktobrski procent, če ne se pa vidimo v naslednjem krogu.
user posted image user posted image čestitke vsem nosečkamuser posted image user posted image  navijamoooooo za še in še...

(odgovor članu kalypso)
Neposredna povezava do sporočila: 1414
22.10.2008 10:00:19   
dini
Čestitke usem user posted image user posted image user posted image user posted image

NIKOLI NE REČI NIKOLI!!!!

(odgovor članu lenna)
Neposredna povezava do sporočila: 1415
22.10.2008 10:12:05   
miklarom
avaya - moja M zamuja, tako da čakamo kaj bo čas pokazal. takoj ko bo vedeti kako in kaj vam javim, brezskrbi.

čestitkam pa vsem user posted image in en velikuser posted image user posted image user posted image user posted image vsem tistim ki ste dobile touser posted image , in pa držim pestke na čimvečuser posted image , in upam da bom med njimi , če ne zdaj pa v kratkem

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu avaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1416
22.10.2008 10:24:32   
giotti
IZVIRNO SPOROČILO: avaya

samo 9% nosečk je zaenkrat.  user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image dajmo dvignit ta procent! hitro nuge v luft!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Avaya, moraš štet samo tiste, ki so sporočile ali user posted image  ali pa user posted image , ker za ostale ne vemo in jih ne moremo kar tako štet med user posted image  (modre). Sem na hitro preštela, pa pride okrog 30 modrih (sem štela še kalypso in uršolo) in okrog 6 roza. Torej, skupaj 36 pup, za katere vemo, kakšno je njihovo stanje, torej 16.6 % nosečk zaenkrat. Pa za september so pupe tudi narobe računale, ker so štele vse tiste, ki se niso javile, med nenosečke, kar seveda ni prav. Tako, da stvari le niso tako porazne kot na videz izgledajo. Je pa res, da je 16.6 še vedno daleč od teh tako opevanih 25 %. Spet po drugi strani pa je res, da je teh 25 % možnosti v primeru, da je res vse okej z obema, tega pa spet ne vemo vse.

No, tako malo statistike za danes, sicer pa Ella, ne bom ti nič razlagala o moji službi, dokler mi ti ne dovoliš, da brskam po tvojih postih user posted image . Sicer bi te pa itak razočarala z mojo pripadnostjo kapitalistični organizaciji user posted image , kakorkoli se ti zdi to nemogoče user posted image

Pa *kinnie* moram ful user posted image , ker tole, kar se ti je zgodilo, pa ni niti najmanj tok nedolžno kot zgodnji splav, da ne govorim o tem, da pride tečka na obisk. Ful ti želim čim hitrejše okrevanje in da ne izgubiš upanja za naprej! user posted image

Nič, imejte fenomenalen dan, smejte se ves dan in sploh naredite si dan lep. Vedno sta dve poti, ali se imaš fajn ali pa ne, odločitev je vedno tvoja, tako da ni izgovorov, da so stvari zunaj nas krive za to, da se nimamo fino user posted image

Grem na user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image   

(odgovor članu avaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1417
22.10.2008 10:37:53   
giotti

no ona mi je rekla, počakat 2user posted image potem šele akcija, zdaj mi je pa žal,

Draga Tančika, naj ti ne bo žal. Ne vem sicer, zakaj je Tomaževič tako vztrajen glede tega, ampak je edini zdravnik, ki tako pravi, vsi ostali (sem slišala mnenja kakšnih štirih, ki tudi operirajo) pravijo počakat. In če pomisliš, da se maternica celi približno 6 tednov (tudi po porodu, carskem rezu...), to sploh ni tako nedolžno malo. Rana pa je velika, sem gledala, kaj so meni delali, in si ne bi želela takoj zanosit, sem se še sama nazaj držala še dodaten mesec, da bo res zaceljeno!! Je lahklo cel kup komplikacij in krvavitev, če uspe kljub temu, pa se potem človek samo sekira po nepotrebnem (tudi pri tem dekletu ni šlo vse tako easy, se spomniš, da je krvavela?) in če bog ne daj pride do splava, se potem še toliko bolj človek zasekira, da ni upošteval navodil.
Mislim, da si naredila popolnoma pravilno, da si upoštevala mnenje svoje zdravnice. Stvari od tu naprej pa več niso v naših rokah in se lahko mirno in brez skrbi prepustimo toku življenja ter seveda užitkom v postelji brez zaščite (ko to kaže user posted image ). Bodi lepo! user posted image

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 1418
22.10.2008 10:39:31   
giotti
Zdaj gem pa res na user posted image   Si zaslužim, a ne user posted image

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 1419
22.10.2008 10:43:32   
sonček85
hejla!Da se vam malo javim in navijam za vas  in za ta mesec ,da bi ja bil bolj rozastuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 1420
22.10.2008 11:34:53   
bjondi
Še tretjič se javljam,da me niste dali na seznam ,ko naj nebi
prišla 18.10 in tudi ni prišla imamo plusek...
Za v prihodnje malo bolj gledat med posti,ko se javljamo.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1421
22.10.2008 11:35:02   
ella.
Jutro, bejbike

jest včasih ponoči ne morem spat in danes sem recimo okoli 4:13 ure grizla napolitanke (bravo, Ella, to se dela, bajska ;)) in premišljevala, da moram Giotti, kljub njeni super utemeljitvi, prepričat, da začneš jest folno kislino! Plis, no... sej vem, daimaš svoje mnenje, ampak ko je mene ginekologinja nahrulila, kako sem se pustila na finto vržt tem farmacevtom in jedla ne samo folne, ampak zraven še en kup drugih vitaminov, zraven pa poudarila, da vse kar rabi tale mali človeček v prvih treh mesecih, JE FOLNA KISLINA. Zato, Giottka draga kapitalistka ;)), daj...sej so čist mejhne Tifol tabletke no....da bomo mirni. Ker tvoje dete se ravno zdej gužva nekam in rabi to. Tko, upam, da imaš kaj slabe vesti, ker ne samo, da nisem spala ponoči, še mojmu sem morila in ga budila iz dolgčasa pa še redila sem se z napolitankami user posted image user posted image

Tane, jest tudi mislim, da mora bit telo 110% pripravljeno na tak podvig, kot je novo dete. Je ipak kar zalogaj to in prezgodnja zanositev lahko res pripelje v novo žalost...en/dva meseca gor ali dol. Mam spet Jaffa piškotke na mizi, vzem enga...jest sem se v zadnjih treh mesecih zredila za 3,5 kg, zato ti bom hvaležna user posted image

Vsem pričakujočim ful lepe novičke želim, vsem ,ki ste pa malo žalostne zaradi M pa ful objem pošiljam. Aja, pa Jafice, če jih bi kera user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1422
22.10.2008 11:36:17   
ella.
Bjondi, bravoooooooooooooooo! Se mi zdi, da sem te že med junijkami zasledila user posted image user posted image user posted image
Uživaj, future mum!

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 1423
22.10.2008 11:41:27   
*kinnie*

jaz sem si takrat rekla ok, ker je ona moja zdravnica bom upoštevala njo, zdaj mi je pa žal, aha pa še to, tista prijateljica je takoj zanosila in bo vsak čas rodila.

Tanči, jaz mislim, da si se prav odločila, veš.....user posted image user posted image , en mesec res ni toliko, se je pa telo bolj opomoglo....

....jaz sem že pred posegom vprašala tega omenjenega G (tudi dr. Pušenjak svetuje podobno), in moram rečt, da se bom verjetno tega držala....seveda mora najprej bhcg na nič.....moja ginekologinja bo pa gotovo priporočala daljšo pavzo...tako da bom verjetno v precej neprijetni situaciji iti preko njenega mnenja....no je pa tako, da itak dvomim da bi ratalo v prvo....

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 1424
22.10.2008 11:44:10   
*kinnie*
Giotti: jaz sem tudi zvezdica, ki ni jedla folne, pa me je G okregalauser posted image user posted image ...

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?