|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
21.10.2008 23:29:22   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Julijske čveke 2008, III. del
21.10.2008 23:30:29   
Blacky30
Mojcek, zdaj si še mene zagrela s House-om. Zdaj pa spat ne bom mogla. Punca, katera punca, ziher jo poznamo. Sigurno bo umrla. Joj, jaz bi lahko bila pisec telenovel.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 27
21.10.2008 23:30:38   
lex
13,3'' Apple Macbook
Kompakten, zmogljiv, mobilen, prikupen, moden - prenosnik, ki je osvojil svet!
Nizka cena: 1.039,99 €
Nora cena: 899 €
na superstore - sem pravkar dobila mejl

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 28
21.10.2008 23:32:23   
tims
Evo, da se še jaz pofočkam. Za mano je prov naporen dan. Zaspat pa ziher ne bom mogla user posted image . To se mi vedno dogaja, ko sem ful utrujena. Tamala je pa dons bla tud taka tečka.... Sploh mi ni blo jasno kaj ji je, ker ponavadi ni taka. Je pa res, da dons popoldne nisva šle ven, ker je ful pihal, se mi pa zdi, da ima malo vnet uček. Sem ji zdaj zvečer umila s kamilicami. A ima katera še kakšen dober zdravil za učke? Sicer sem rekla, da če ne bo do četrtka bolš, jo bom kar k zdravniku pelala.

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 29
21.10.2008 23:33:02   
frutka_
Jaz imam novega Dell Inspirona 1520. Prvo dražjo stvar v življenju, ki je samo moja. user posted image Rdečega. Super lastnosti ima.

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 30
21.10.2008 23:34:06   
Anonimen
Vsem skupaj lahko nočuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu frutka_)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
21.10.2008 23:34:35   
frutka_
Tims kamilice kao niso priporočljive, ker nekaterim še dodatno dražijo očke.user posted image Najboljša je navadna prekuhana voda in spiranje očke od zunaj proti nosku. Takšna sem jaz dobila navodila.

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 32
21.10.2008 23:35:02   
frutka_
IZVIRNO SPOROČILO: nya

Vsem skupaj lahko nočuser posted image user posted image user posted image

Noč, noč!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 33
21.10.2008 23:35:23   
Anonimen
uuuffff, samo Housa pogledam in ste se že scufale z junijkami:-).
Saj jaz bi glede na to, da se je moj malček teden prej rodil, tudi mogla biti pri julijkah, pa sem bila celo nosečnost z vami in se nisem preselila. Bom dobila prisilno izselitev?user posted image

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 34
21.10.2008 23:38:32   
Anonimen
Tims, če si prebrala mojo zgodbico s fizioterapevtko danes....je tvoja mala definitivno hiper odzivna in živčna.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 35
21.10.2008 23:38:33   
tims
Mater, jest sem pa mislila kok bom fajn nardila, če ji bom s kamilicami sprala. Sicer postopek sem že vedla, za kamilce pa res ne user posted image . Jah, nč, zdej itak že spi. Bom vidla kako bo jutri. Upam, da se ne bo poslabšal zarad teh kamilc.

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 36
21.10.2008 23:39:59   
tims
IZVIRNO SPOROČILO: *Angelina*

Tims, če si prebrala mojo zgodbico s fizioterapevtko danes....je tvoja mala definitivno hiper odzivna in živčna.user posted image

Tvojo zgodbo sem celo mojmu povedala in me je vprašal, če si jo okol kepe user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 37
21.10.2008 23:41:28   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tims

Je pa res, da dons popoldne nisva šle ven, ker je ful pihal, se mi pa zdi, da ima malo vnet uček. Sem ji zdaj zvečer umila s kamilicami. A ima katera še kakšen dober zdravil za učke? Sicer sem rekla, da če ne bo do četrtka bolš, jo bom kar k zdravniku pelala.

Najbolje je materino mleko - pri vsakem dojenju 1 kapljico v oko kaneš - naš je mel tudi vneto oko, pa smo mu tko pozdravili. Če pa ne dojiš - se opravičujem, ampak res ne vem, ker toliko vas pa res ne spremljam - je pa ok fiziološka tekočina.

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 38
21.10.2008 23:46:36   
rovar_ka
kak pa sem jaz smotanaaaa..joooj..gledam slike od ksenci, ker mi jih je poslala na zs..pa študiram in študiram kak mi je znana, da jo morem poznat al kaj, pa ne vem od kje..pol pa se jaz budalo spomnim, da sem jo vidla na slikah iz srečanja  joooj, sem budalo no user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

za piko na i pa sem še na stari temi zdaj pisala, ko vas itak že ni več tamuser posted image

< Sporočilo je popravil rovar_ka -- 21.10.2008 23:47:16 >

***Pomeniš mi vse in še več***

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 39
21.10.2008 23:47:10   
Anonimen
he he, nisem je okol kepe. Sem se že naučila, da nekaterim pač ni pomočiuser posted image  ...če bi jo, bi me samo roka bolela potem....pa bi spet naletela na kakega drugega pametnjakoviča, ki bi mi roko v gips tlačil in potem bi bila v nevarnosti še druga roka  in...ehuser posted image

< Sporočilo je popravil *Angelina* -- 21.10.2008 23:48:26 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 40
21.10.2008 23:50:12   
tims
Nya, bom poskusla. Zdej si me spomnila, da sem že brala o tem.

Prej ste pisale o glasnem smehu user posted image . Naša se vedno fuuul smeji, če se jo oponašam ko čeblja. Ponavad se tok smeji, da se vedno konča s kolcanjem. Pol se mi pa smil. Ampak ta smeh poskušam že ne vem kok časa posnet, pa mi nikakor ne uspe. Čim zagleda fotkič al pa kamero, je konc. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 41
22.10.2008 0:00:02   
tims
Angelina, da ne boš mislila, je pa nam naša P tud rekla, da naj jo navadim na dudo. Si je ravno na pregledu tlačila pestko v usta, ker je bila razdražena, ko jo je tok premetavala. Sem ji rekla, da sem že parkrat probala, pa mi je skor bruhala, al jo pa tok plune ven, da tista duda kar frči in sem potem pač odnehala. Njen odgovor je bil, da moram bit vztrajna user posted image  A zdej po novem morjo met dude v ustih? Pa sej si ne daje prste ves čas u usta. Jest sem tud upala, da bo imela dudo, da bi se včasih z njo potolažla, ker v porodnišnici jo je vlekla kot za stavo, čim sem jo pa začela dojit, dude ni več hotla met. Ni pa zdej namesto dude ves čas priklopljena na men, tko kokr je P omenila, da otroci radi zamenjajo dudo za joške. Sicer pa me prov briga.

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 42
22.10.2008 0:27:05   
Anonimen
Ma bolj ko berem, bolj sem prepričana, da je kar se naših otrok tiče najbolje poslušat sebe in fajn izluščit vsa mnenja, ki ti jih dajo zdravniki. Pa če bi vsi zagovarjali iste zadeve bi še nekako šlo, tako pa vsak zagovarja svoje stališče in prepričanja, potem pa se naj novopečeni starš znajde!

Sicer pa se je zdaj malo čez polnoč moj mali zbudil in je bil grooooozno lačen. Je pohlastal 150 ml in zadrnjohal nazaj. Se mi zdi, da ga Aptamil ne nasiti tako kot ga je Novalac. Moram pogledat, če obstaja kakšna nočna formula pri Aptamilu, ker od kar uporabljam to mleko, se mi okoli pol petih zbudi za hranjenje, pa je že tako lepo celo noč pančkal. Danes pa že kar malo čez polnoč. Hm.

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 43
22.10.2008 0:27:34   
Majuska
Ja madona, kolk ste naklofale ... sploh nisem imela cajta brat, sem samo preletela in nekaj moram komentirat - kaj za vraga si dajete toliko opravka, koliko strani je naklofanih?? Še na vsakem forumu, kjer sem bila, se ljudje "stepejo" zaradi neke tekmovalnosti user posted image

grem kar spat, dost mam tega user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 44
22.10.2008 7:35:35   
neboglasnica
Dobro jutro!

Sem vedela, da ste ta prave babe... Čvekat, pa naklofat... Super ste! Vmes s eše malo skregat, ni kaj, prave smo!!

tims: kamilice ali materino mleko - jaz sem preizkusila oboje hkrati in je pomagalo.

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 45
22.10.2008 7:50:42   
neboglasnica
Takole, prebrala še za nazaj...

HD: oprosti, četrti del pa ti odpri

blacky30: nič s emi ni kolcalo, smo celo spali do treh zjutraj, ko me je začela noga neusmoljeno bolet

Tak, čas za RR je trenutno potekel, gre k sinku pobalinku. Aja, pa ne se pustit junijkam. Sem videla, da ste ene močno zagrabile, ene ste jih pa ignorirale. Bravo za tiste, ki to zmorete, jaz se vedno kregam. Pa brez zveze, samo meni rit raste, ker se jezim.

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 46
22.10.2008 9:02:17   
neboglasnica
Kaj je zdaj? Omagale?

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 47
22.10.2008 9:29:19   
Tinky
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30

IZVIRNO SPOROČILO: levinja t.

eh,nisem mis jezična user posted image
sem 1. spremljevalka user posted image

Saj to je na lunico letelo, ne nate.user posted image  Ti si res samo 1. spremljevalka, samo včasih je to boljše, veš. Nisi tolk v središču pozornosti.user posted image

blacky, ma mislim, da  lunici delaš tudi ti kar veliko konkurenco user posted image

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 48
22.10.2008 9:30:03   
Tinky
čveke, čvekaste, kolko ste čvekale user posted image

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 49
   [Brisano sporočilo]
22.10.2008 9:34:35   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Tinky)
  Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

PORODNIŠNICA
petrcaaa

S katero porodnišnico imate boljše izkušnje?

POSTOJNA (47%)

LJUBLJANA (53%)

Število vseh glasov: 74

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!