|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 21.10.2008 21:22:23
|
|
|
|
Anonimen
|
angelina pa saj ni za verjet no. ti pa res srečuješ psihične invalide. madona pa kdo bo nam sračkal kako naj delamo z otroci no. daj, če ma kaj za povedat, kar se zdravja tiče, naj pove, kako boš ti delala z otročkom kar se tiče ljubezni, joka, cartanja, razvajanja, je pa tvoja skrb. mojcek. men so na pediatriji rekli, da naj bi otročka pustil jokat, če izsiljuje. samo po moje ne izsiljuje, samo lutšno ji je pri tebi. varno se počuti, rada te ima, lepo ji dišiš. je tvoja mala punčka precej zahtevna, to je res, ampak jaz je ne bi pustila jokat. tudi luka je mel dva meseca obdobja neprestanega joka, pa nisem mela srca, da bi jokal sam. edino kar je blo pa res, da včasih, če vidim, da mu nič ne manjka, pa joka, ga dam na posteljico, sem ob njem, ga božam, mu prigovarjam... in čeprav joka, sem ob njem. res je 5 ur ne moreš nosit otroka. poskusi ji preusmerit pozornost. recimo brrrrrrrrrrr ponavadi zapre usteca mojemu malemu, pa to nardim stokrat, če je treba in potem pojem in vsega boga, da neha jokat. mogoče bi tud pri tvoji delovalo. je pa težko to ja. pa hudo je ko pomisliš, da bo vedno večja, težja in se bo še vedno želela nosit, sam jst res nimam srca pustit otroka jokat. kadar joka malo , ga že pustim, ko pa kriči, pa četudi želi svojo voljo uveljavit, sem ob njem. aja še to, tudi luka je skoz hotu, da ga nosim in tudi pri njem sem mogla hodit, hodit, hodit, če ne je bil jok. no zdej sem pa pogruntala, da se vsedem na posteljo, noge stegnem in ga posedem gor, naslonim na svoj trebuh in tak dolg iščem položaj oz naklon, da mu paše, tako bi lahko sedel ure in ure, to je edini položaj, ki nadomesti nošenje. in včasih ko je siten sediva tudi po uro tak, pa gledava knjigice, mu dam dudiko in se pomiri, tudi če je najbolj zjokan.
|
|
|