|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke, 2008, II. del
21.10.2008 21:11:27   
neboglasnica
Dajmo še malo stisnit - še malo pa  bo 200

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4726
21.10.2008 21:12:03   
Anonimen
Joj, pišem cele traktateuser posted image ...in pol naj to kdo bereuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4727
21.10.2008 21:13:34   
nanka
Angelina ti kar piši, je lušno brati, vsaj meni. Za pisanje sem bolj lena, berem pa rada.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4728
21.10.2008 21:14:43   
24julij
frutka jaz imam i phone pa za to kar ga jaz uporabljam ga nebi rabla ampak je bila priloznost in smo ga iz amerike narocil,takrat ko se se tukaj niso prodajali

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 4729
   [Brisano sporočilo]
21.10.2008 21:15:34   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu maja24)
  Neposredna povezava do sporočila: 4730
21.10.2008 21:15:58   
dzanika
Angelina teli dohtarji so pa res obupni.  user posted image

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 4731
21.10.2008 21:16:58   
Anonimen
He he, no pa bom, če se vam da bratuser posted image .
Pri meni je vedno tako, da ko začnem ne morem nehat...tud v šoli sem imela težave, ker mi je vedno zmanjkalo časa pri tistih prostih spisih, ki smo jih mogli pisati. Če mam pa tok za povedat zmeriuser posted image

Aja Lunica, pa ja ni mali spet dobil krče? A naj ne bi bilo to tko da ko enkrat minejo, minejo za vednouser posted image

(odgovor članu nanka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4732
   [Brisano sporočilo]
21.10.2008 21:17:49   
Brisani uporabnik

(odgovor članu frutka_)
  Neposredna povezava do sporočila: 4733
21.10.2008 21:17:54   
24julij
IZVIRNO SPOROČILO: nanka

Angelina ti kar piši, je lušno brati, vsaj meni. Za pisanje sem bolj lena, berem pa rada.

nanka ti si faca hahaha men se pa brat ne da glih takt ko odprem strqanin vidim da ste ze ne vem kolk velik strani nakracale me kr glava boli ko vem kolk moram brat pol pa ucas kr preskakujem

ju3 upam da nama z Laro rata it u lj ker sva hotle it ze danes pa je bla pol tko sitna dopoldan da nisma sle nikamor.ju3 bo mogoce vec srece u cet. mava pa P in pikico-tadrugo user posted image

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 4734
21.10.2008 21:18:20   
dzanika
Angelina ti kar piši, je fino brati!

Ja še malo pa bo 200!!

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 4735
21.10.2008 21:19:53   
dzanika
Jaz tudi če sem sama z avtom ga dam spredaj. Saj lupinica se lahko spredaj montira, sedež pa ne. Je bolje če rabi dudo mu jo hitro lahko vtakneš! 

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 4736
21.10.2008 21:21:59   
Blacky30
Da mi niste kam šle, preden vse preberem. Maraton se lahko prične. Sem v totalni kondiciji, otroka spita, deda ni doma, družbo mi delata 2 krofa in cedevita, seveda si bom še kaj namislila, kakšni keksi bodo padli ali pa grozdje, če bom bolj skromna. Edina ovira vmes bo dr. House, ki me bo s svojimi prečudovitimi modrimi očkami spravil na kavč za eno uro, potem pa še ziher pridem nazaj.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image crknila bom od smeha. A vidite spodaj levo, kateri je recept dneva?????

POLNJENI ŠAMPINJONI!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4737
   [Brisano sporočilo]
21.10.2008 21:22:02   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4738
21.10.2008 21:22:23   
Anonimen
angelina pa saj ni za verjet no. ti pa res srečuješ psihične invalide. madona pa kdo bo nam sračkal kako naj delamo z otroci no. daj, če ma kaj za povedat, kar se zdravja tiče, naj pove, kako boš ti delala z otročkom kar se tiče ljubezni, joka, cartanja, razvajanja, je pa tvoja skrb.

mojcek. men so na pediatriji rekli, da naj bi otročka pustil jokat, če izsiljuje. samo po moje ne izsiljuje, samo lutšno ji je pri tebi. varno se počuti, rada te ima, lepo ji dišiš. je tvoja mala punčka precej zahtevna, to je res, ampak jaz je ne bi pustila jokat. tudi luka je mel dva meseca obdobja neprestanega joka, pa nisem mela srca, da bi jokal sam. edino kar je blo pa res, da včasih, če vidim, da mu nič ne manjka, pa joka, ga dam na posteljico, sem ob njem, ga božam, mu prigovarjam... in čeprav joka, sem ob njem. res je 5 ur ne moreš nosit otroka. poskusi ji preusmerit pozornost. recimo brrrrrrrrrrr ponavadi zapre usteca mojemu malemu, pa to nardim stokrat, če je treba in potem pojem in vsega boga, da neha jokat. mogoče bi tud pri tvoji delovalo.

je pa težko to ja. pa hudo je ko pomisliš, da bo vedno večja, težja in se bo še vedno želela nosit, sam jst res nimam srca pustit otroka jokat.

kadar joka malo , ga že pustim, ko pa kriči, pa četudi želi svojo voljo uveljavit, sem ob njem.

aja še to, tudi luka je skoz hotu, da ga nosim in tudi pri njem sem mogla hodit, hodit, hodit, če ne je bil jok. no zdej sem pa pogruntala, da se vsedem na posteljo, noge stegnem in ga posedem gor, naslonim na svoj trebuh in tak dolg iščem položaj oz naklon, da mu paše, tako bi lahko sedel ure in ure, to je edini položaj, ki nadomesti nošenje. in včasih ko je siten sediva tudi po uro tak, pa gledava knjigice, mu dam dudiko in se pomiri, tudi če je najbolj zjokan.

(odgovor članu 24julij)
  Neposredna povezava do sporočila: 4739
21.10.2008 21:23:18   
Anonimen
angelina, zakaj ga pa daješ zadaj v avtu? jaz si jo dam pa spredaj in če joka, ji dudo v usta porinem al pa čaj. je pa res, da sem airbag izkopila.

Ja k ne vem kje se izklopi airbag pri mojem avtuuser posted image . Sej imam servis ta teden pa bom vprašala če se da in kako.

uuuuu, pol mam pa jz u iber pod stresom otroka, prav za na pomirjevala . k se včas tok dere da je joj . pa čustvenga invalida tud (sproti berem ), k je ne puščam jokat. to mam pa u nulo .

Ma saj pravim, če poslušaš vse te trapaste izjave vseh teh dohtarjev, lahko pristaneš v norišnici, ker misliš da vse kar delaš, delaš narobe in boš otroka čist ugonobil. Res mimo no. Predvsem pa ne vem, kako si upajo podajat take izjave, po 10 minutah ko so z otrokom no. Ne vem, al sami apatični otroci hodijo k njej, da jo je pevski nastop našega tako podražil.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4740
   [Brisano sporočilo]
21.10.2008 21:24:01   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4741
21.10.2008 21:24:05   
Blacky30
Ostala sem na 187. strani in vas moram prebrat še do sem, tak da prosim, da ne bi kam šle prej. Junijke nas bodo pa itak linčale.user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4742
21.10.2008 21:25:55   
Anonimen
angelina, probleme ma z napenjanjem, ne zan prdnit... vsake tri dni je sila, zdej pa sva dala nočni obrok novalav noča foruma plus ad3 kapljice... sumim novalac nočno hranjenje, zdej sva tudi to ukinla... 5 obrokov je pojedel, pa čist spremenil ritem kakanja, pa se ful matra, pa trdo. dans mu pa nisem dala in bomo vidli... no in je zdej tri dni mel grozljive krče, kot takrat en mesec nazaj. 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4743
   [Brisano sporočilo]
21.10.2008 21:26:34   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4744
   [Brisano sporočilo]
21.10.2008 21:27:48   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4745
21.10.2008 21:29:15   
Anonimen
sffjdkfljkfjnmnzprzi

tu so vse črke, ki sem jih nenamenom spustila v prejšnem postu, upam da se da prebrat, ne da se mi popravljat.

angelina, meni je zadnjič pediatrinja rekla, ko je lukcu ponudila igračo: aha ne zanima ga še. torej ves teden ko je doma nosil igračo v usta ni pomenil nič, ker tisto sekundo ni prijel tistega groznega zvončka.

se ni za sekirat.

sicr pa veš kaj ti ZKP pove?? če vsak pediater, vsak psiholog, vsak zdravnik pravi drugačno verzijo, pol je najbolj da vzameš svojo, ker itak ni nobena bolj prava od tvoje. dokler vzgajaš z ljubeznijo in z mislijo na svojega otroka, da mu bo najboljš, je to zadetek v polno!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4746
   [Brisano sporočilo]
21.10.2008 21:30:23   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4747
21.10.2008 21:30:27   
Blacky30
Teja se dvigne v sedeči položaj, če jo primem za rokice, se na glas smeji, da jo takoj kolcat začne, tak da po hrani tega ne smeva delat, prime igračko, če ji jo dam v roke, vse nosi v usta, najraje svojo "ajiko", mala plenička, včeraj mi je celo kar bodi na previjalni zgrabila in ga je že jedla.user posted image  Prevali se ne iz trebuha, sem jo do zdaj sicer imela bolj malo na kravicah, ker enostavno ni hotela, pa še zaspana je bla skoz in je tečkala.user posted image  Včeraj ko sem jo naslonila na moj trebuh, da je sedela na kavču, naslonjena nazaj, je opazila svoje nogice in jih je ful gledala. Če pa so tak lepe, je imela Kitty nogavičke gor.user posted image  Kaj še...temenc smo se rešili, v četrtek imamo posvetovalnico. Aja, pogovarja se ful, agnnnnnn, pa tak čeljust skup stisne, da je tak smešna kot brezzobi starčki, take polne ličke se ji naredijo zraven, kot pri hrčku. Pa še jamica se ji naredi na levem ličku, ko se smeji. Plazi se še ne. Zdaj smo uvedli stajico, jo dam ležat noter, pa igrače sem gor navesila, pa tudi igralo z igračkami ji noter postavim, da jih lovi in ji muzika špila. Pa da malo okolje menjava, da ni skoz v ležalniku. Grem pa še po igralno podlogo v kratkem. Papca na 3 ure 130 ml, počasi bom začela viševat količino. Bom vidla, kaj bo P rekla v četrtek, nazadnje mi je rekla, naj ji dajem še kar naprej 120ml.

Evo, to je bilo malo raporta o Tejči.

Neposredna povezava do sporočila: 4748
21.10.2008 21:32:03   
nanka
Angelina, saj jaz sem se jih tudi naposlušala pri vsakem so nekaj našli (pa ni z nobenim nič), pa sem rekla da se ne bom več sekirala, na pa imamo spet težave s pridobivanjem na teži. Čeprav si govorim, da me ne bodo sekirali, pa se vseeno mali, ampak res čisto malo.

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 4749
21.10.2008 21:32:03   
recelj
Ojla!

Moji trije možaki že spijo. Najstarejši in najmlajši se bosta še verjetno zbudila.

petra1984 ni problema. A hodiš v KK k pedijatru?

zimska živimo ob glavni cesti, tako da se z lahkoto ustavite na kavi naslednjič ko greste mimo. Samo sporočite ko štartate iz LJ, da ne bodo gate in modrci vsepovsoduser posted image .

netki pa ne da sva tudi prvorojenca rodili na isti dan, kajti jaz imam sistematskega pri treh letih naslednji teden. Starejši sin je bil rojen 5.10.2005.

Drugače pa danes zelo utrujajoč dan. Pa še grlo me hoče nekaj bolet. Ne čvekajte preveč, ker sem že itak v zaostanku. Mislim, da bom kmalu začela kinkat pred ekranom.

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?