|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 21.10.2008 21:06:40
|
|
|
|
Anonimen
|
frutka - moje sožalje... kak žalostno! sploh si ne predstavljam, da bi našla Brina zjutraj, pa nebi več dihal... Kaj? O čem pa tukaj pišete? HD, lušne slikce, sem eno pokomentirala v albumu. Jaz imam tudi par novih v svojem albumu Sicer pa imam vseh teh dohtarjev poln kufr. Danes je imel moj fantek spet fizioterapijo in je bila fizioterapavtka spet pogumna. Imel je malce slabši dan in ni mu bilo všeč sedeti v lupinici zadaj in je jokal celo pot do ZD. Posledično je bil razdražljiv in utrujen in ni bil prav pri volji, da bi ga kdo preveč premetaval in telovadil z njim, zato je kakšnih pet minut precej namrgodeno gledal, nato pa je začel jokat. In ona ga nekaj časa opazuje, nato pa reče, ja hiper odziven je tale otrok, očitno je nervozen in pod stresom za kaj pa je takšen pa jaz zdaj ne morem soditi. Ne vem kaj pričakuje, če otroku nekaj ne paše, se bo valda drl, kaj pa naj bo čisto apatičen, da bi zadovoljil njenim pričakovanjem! Ja madona no, sem samo še čakala, da me bo obtožila, da delam otroka živčnega doma in me vprašala ob kakšnih odnosih odrašča. Že una v razvojni me je zadnjič pojezila s tisto izjavo slavno, ki sem vam jo zadnjič napisala, da je otrok le na posojo . Mislim 10 min ima otroka pred sabo in mu postavi psihološko diagnozo. Da bi jo koklja v rit brcnila, res. Ko sem ga pa pomirila in se je začel nasmihat, pa je imela že novo pripombo in sicer, da če vem, da otroku nič ne manjka, da je sit, previt, da ni žejen itd., naj ga pustim, da se dere, kajti sicer bom imela težave in bo čustveni invalid, če bo vedel, da sem vedno ob njemu. Ja saj zato pa otrok ima mamo, da ve, da je nekdo ob njemu. Potem pa sem govorila s sosedo, ki je otroška psihologinja in ji povedala današnjo izkušnjo, je pa rekla, nikar ga pustiti samega, potem imajo otroci šele težave. Tako majhen otrok joka, ker potrebuje nekaj - pozornost, toplino...in če mu tega ne daš, potem je to izguba s čemer se strinjam. Še rekla mi je, mama vedno ve najbolje - samo poslušaj srcek in vedela boš kaj je prav. Ma saj z mojim vedno delava, kot sama misliva da je prav, ampak samo toliko da sem vam povedala, kaj se grejo teli dohtarji.
|
|
|