nana35
|
sunny m.Klemen se zbuja zdaj po novem ob 7.30 zjutraj,pa kaj mi pomaga,da ne več ob 6h??Če pa itak spim na obroke,ko vso noč jamra in cmiha,pa dajem čaj,ob pol 2h zjutraj pa sem mu tiščala kakav,pa ni hotel,sem mislila,da je mogoče lačen,pa ga nočem več hraniti in sem mislila,da bi samo kakav dajala,malo se bo že najedel,pa sploh ni hotel in ga je šele zjutraj popil. Nimam pojma,kaj bi rad . ursalara,upam,da ti prvi delovni dan mine čimprej pa da boš z veseljem hodila v službo in se še z večjim veseljem vračala domov! martinca,kako da se ne spomnim,ko si mi rekla,da bova v Sparu rekli trgovki naj nama nekaj pokaže iz zgornje police,pa sem se jaz stegnila in si mi rekla,da naj se ne,ker bo otrok imel popkovino okoli vratu.Kar naježila sem se,ko sem slišala tako kislo,sicer sem se pošalila in nasmejala.Mene ne prepriča nič,mi gre prav na živce,ko neke bakice pa ne samo bakice,tudi druge ženske(moški mi še noben ni nič takega rekel)bi najraje nekaj rekla,pa se raje vgriznem v jezik,ker nima smisla.Začuda pa je toliko vraž samo okoli nosečnosti,pri drugih rečeh jih je manj. Kaj zdaj boste šrotali ali ne v nedeljo? Urošu pa naj kar rit zraste od tvojega hvaljenja,ker ima itak premalo. R.pa se mora še malo potrudit do večje riti!! Saj tudi on vsak večer daje Klemna spančkat,ker meni zvečer že živci delajo preveč,pa še delo me čaka...Hranim pa ga jaz,ker samo takrat vem koliko in kaj poje pa če bo ponoči uzbuna,saj ponoči moram jaz vstajat. mml,jaz sem kupila fiziološko raztopino,ki jo posprejam noter,mislim da se reče marinase,pa jo lahko tudi napolnim,tako sem hitro gotova,pa še Klemna popraskat nimam časa,je hitro gotovo in ni toliko drenja pri nas.Klemen skozi kriči,ko mu dajem fiziološko v nos.Mi je martinca rekla,da ona takšno uporablja,pa sem poskusila in deluje. Ubogi Matic,upam,da bo kmalu nosek zdrav. Kar se tiče pikanja in zbadanja pri OBMP bi še vse šlo,ampak ko pride do tiste faze,bo ali ne bo,pa potem nadaljevanje-nuhalna,ČHT ali DHT(karkoli),pa vse ostalo...in slabe izkušnje s krvavitvijo v 17.tednu,pa potem placenta previa,pa CR...ne vem no,ne bi se raje odločala.Ampak pustimo času čas in bomo videli,mogoče pri 38.letih,kaj pa vem .Drugače pa Klemen že ima enega bratca,samo je 8 let starejši,ima pa ga le. Manca pa ima super ideje,da hoče videti pasjega frizerja ,mogoče bi pa rada gledala,kako se kužki strižejo? Daniel Manja Vse najboljše!! IZVIRNO SPOROČILO: martinca verjetno je pa krivo tudi to da gre zvečer spat šele ob 10 ali 10.30. me zanima kako dolgo bo v nedeljo spal, ker se ura premakne nazaj? To je zame še skoraj dan IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ Nana glede stolpa pa si me nasmejala Triš,jaz mislim,da bo Klemen začel delati najprej kot dee jay. Zvečer se javim!
< Sporočilo je popravil nana35 -- 21.10.2008 16:24:05 >