|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del
21.10.2008 14:33:40   
nana35
IZVIRNO SPOROČILO: koala

klepetka, se strinjam da ni kaj veliko na teh vražah. No mi imamo še dav zamrznječka, ati pravi da sta fanta(smo baje samo fante naročili), bomo vidli čez par let.

No kar se vrež tiče, sem jaz dobila pod nos, da se je malemu popkovina ovila ker sem v nosečnosti perilo obešala in to dva tedna po porodu, ko sem bila še čisto na tleh, ker nisem rodila po naravni poti.  Nekateri pač znajo, ne?user posted image user posted image user posted image

Tudi moj pravi da imamo v zmrzovalniku še dva fanta,pa jaz sem istega mnenja,saj moj res dela same fante,pa v celi naši družini jih imamo na pretek,nobene punce,tako da po moje jar drži.

Kar se pa tiče obešanja perila...mislim no,to so meni tudi govorili,pa sem ga obešala,pa se stegovala za krožniki v element v kuhinji in še in še,pa ni bilo nič ovito. Tako da...jaz takim in podobnim fintam ne verjamem.Pa tistim o obliki trebuha,kako nosiš in podobno,pa bo dete takega in takega spola...Eh...

ursulina,naš Klemen vsak dan vse slike in mojo "dekoracijo"pomete s polic,pa mami še kar vztraja in lepo zliži nazaj,pa je vedno isto.Bomo videli,kako dolgo bom še vztrajala.In vsak dan vztrajno navija glasbo na stolpu in ga prižiga in ugaša,le da sem zdaj spremenila funkcijo,da je preklopljen na CD,tako da se ubogi otrok ne prestraši več,ko se stolp prižge.Moj dragi pa se p...,ker pravi,da bo stolp uničil.user posted image No,jaz tega tako ne vidim in pri meni kar vztrajno priklaplja.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Lusa

nana-oh jaz tud predobro vem to čakanje in napetost v nosečnosti.Najprej nuhalna ,potem AC ,potem 1mes čakanje na izvid ,nato pa nestrpno pričakovanje male štruce ,pa čakanje pediatras ,da ti pove ,z vašo punčko je pa tokrat vse vredu-in takrat komaj zadihaš.Vsaj pri meni je bilo tako.

lusa,no vidiš,tudi pri meni je bilo tako...pa se seveda spomnim,kako smo čakale,ti,klaja,jaz...glavno da je vse vredu!!

triš,user posted image za barvanje sobice,super podvig,jaz uživam v takih opravilih.user posted image Bi mogla biti moški,ker me še marsikaj "moškega"veseli,no,razen nogometauser posted image in še kakega športa.

klaja,pridna,pridna,da si čistila in prala,pa obešala...takoj je bolj sveže in lepše,kajne?In sevedauser posted image za lustre,da ste jih nabavili.

:))

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 3001
21.10.2008 14:35:56   
Sunny Morning
martinca kako si ti dobra. Nekako nisem imela nič pametnega za napisat, nisem bila pri volji in sem raje samo prebrala.

IZVIRNO SPOROČILO: anitav
Jutri pa gremo na plavalni tečaj za dojenčke, komaj čakam. Smo imeli že 2 krat in naš je užival 100/h, je šprical vse naokoli, pa najbolj mene in sebe.

Ob kateri uri pa hodita? Sem kasneje prebrala. Medve sva ob 16.00.
Neja je začela najprej puzat in se je par dni vlekla po trebuhu. Potem se je začela postavljat na vse štiri in se je samo guncala naprej nazaj. To je trajalo ene 10 dni, potem je pa skužila kako se noge premakne in je začela kobacat. Potem se je pa takoj začela postavljat na nogice in zdaj že lepo hodi ob kavču, sprehajalček je tudi ful dober za porivat in je prav jezna, ko pride do konca in ne more več naprej. Še malo pa bo čisto sama hodila.

Pa na srečanje kar pridi. Res nismo taki user posted image , da bi se nas morala bat.

Pri nas pa kakav ne gre in sem že razmišljala, da bom kupila še MAM-ov cucelj in probala, ker mogoče ji pa Aventova duda ni več všeč. Bi bilo prav fajn, da bi ji ob 4.00 dala flaško, ne pa da smo zdaj že dva dni jedle na žličko. Še dobro, da ji sploh usta zadenem, ker sem čisto zalimana.

Pa kako vaši pikeci spijo do 8.00 ali pa 8.30? user posted image Pri nas nikako ne potegne in sploh ne vem kaj naj naredim, ker se mi bo 6.00 pa res ne vstaja. user posted image

Tudi Neja ima vse nogice v črnivkah, ker samo šiba in jo nič ne vstavi.

Jaz sem bila pred leti na chippendalsi in sem se prav lepo zabavala.user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: katee
Mi smo imeli spet eno slabših noči. Se je Žan Luka zbudil enen  10×, potem sem ga dala k sebi v posteljo, pa se je z glavo ful udaril od stranico postelje, tako da je bilo joka dovolj za vse.

Pri nas je tudi enako, zato sem jo nehala dajat k sebi v posteljo.

Lenart user posted image za zobek.

Kaja user posted image za zobek.

karmyka kot vedno ful lepe slikice tvojih pupik. Pa tako kapo imamo tude mi.

katarinas saj se nisva nič zmenili. Še dobro, da nisi hodila, ker sem bila s svojimi vozičkaricami na Loki.user posted image

< Sporočilo je popravil Sunny Morning -- 21.10.2008 14:36:51 >

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3002
21.10.2008 14:39:59   
koala
nana, saj tudi jaz ne dam nič na te vraže. In če bi mi zdaj kaj takega prijavla, bi ji že povedla svoje, takrat pa sem bila čisto na tleh, pa hormoni in sem se samo zjokala.

klaja, ti si pa fuuuuuul pridna, moja okna tudi kličijo, pa si vedno rečem bom jutri.Pa super za lustre.

lusa, super za prespano noč.

ursalarauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , naj ti prvi delovni dan hitro mine, do ponedeljka pa maksimalno uživaj z princesko.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3003
21.10.2008 14:45:05   
martinca
koala, meni je babica v nosečnosti tudi vedno pravila, da naj se ne prepogibam pretirano ali stegujemo previsoko. da se bo Patriku popkovina ovila okrog vrata ali noge ali česar koli. jaz sem na nek način to verjela, še nani sem to govorila. user posted image a se spomniš nana? kaj te vem, če se mi zdi da te stare vraže včasih še kako držijo. user posted image včasih pa res čist nič.user posted image

mala pikica, saj se potem tudi s tistimi manj dobrimi prijateljicami da pogovorit. user posted image pa priden Dušan, da je tako lepo krbel za Gašperja. jaz tudi moram mojega moža pohvalit kako je priden vsak večer. da Patriku večerjo, ga oba skopava ali stuširava potem pa ga da on spat. no saj včasih se je potrebno še ne vem kolikokrat vstat in mu dat čaj in dudo. pa vseeno, večino dela on opravi.user posted image zdaj mu tako rit zrastla ko ga tako hvalim.user posted image

lusa, user posted image za celo prespano noč. še več takih.

triš, veš, da ti bo možek priskočil na pomoč. saj zato pa jih imamo. user posted image pa super, za oranžno barvo. jaz sem čist nora na njo. imava večino prostorov pobarvanih na oranžno.

ursalara, saj se boš navadila. user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 3004
21.10.2008 14:46:00   
mml
Dan,

Matic spančka, Manca je v vrtcu, mama mi ureja vrt, jaz sem pa tukaj user posted image . Sem bila včeraj pridna in sem po Mancini telovadbi še zlikala en gromozanski kup perila ,tako da imam sedaj čas, da sem tukaj user posted image .
Včeraj sva šli z Manco pogledat na telovadbo, Manca je bila sicer navdušena, jaz pa malo manj...tako da se še nisem odločila ali bo hodila ali ne, kaj pavem vaditelja sta bolj tako tako in se mi zdi ,da se jim nič kaj dosti ne da...čeprav po drugi strani si pa mislim, da če je Manci všeč in uživa in tako pomembno, kako je meni všeč user posted image .
Sem pa bila danes prijetno presenečena, ko sem šla z njo v igralnico (ker sva nesli domače grozdje), ko se je kar takoj vsedla in začela risati, ker so ostali otroci že sedeli in risali...
Jaz sem prav vesela, da ima Manca takšni super vzgojiteljici. Sploh Jana je res vzgojiteljcia s srcem in je taka pozitivka in se razveseli vsakega otroka posebaj, Petra je pa bolj enota za razvajanje in ujčkanje...skupaj sta pa prav super. Tako da sem vesela, da bo Manca ves čas v tej skupini in čisto resno razmišljam, da bo šel Matic tudi septembra v vrtec, za eno leto v jaslično skupino, po tem pa v skupino k Manci. Tukaj namreč vzpodbujajo, da so bratci in sestrice skupaj v skupini...

Matic ima trenutno 5 zobkov, mu je zrasla še manjkajoča desna enka zgoraj..zdaj pa čakam še na levo zgornjo dvojko in po tem mislim ,da so na vidiku že spodnje dvojke...
...sem pa danes bogemu revčku popraskala nos do krvi, ko sem mu stiskala noter fiziološko...bogi revček, že tako se mi smili, ko mu čistim nos, po tem pa še to user posted image

karmyka super fotke user posted image

ursalara nekaj dni bo hudo, po tem se boš pa spet navadila službe user posted image . Kakšen boš imela pa delvoni čas?

triš meni je tvoaj ideja o grozdu na Mancini sliki prav simpatična user posted image . Manca in Matic imata tudi oranžno/belo sobo, samo Matic še ni v njej, ampak je še pri nama v spalnici...

klaja super, da ste našli lustre, ki so vam všeč user posted image . Ampak si bila pa včeraj re spridna user posted image

lusa super, da je Daša pustial mamico lepo spati user posted image

urslulina zdaj bo pa res postalo zabavno, ko je Lenart pogruntal nov način premikanja user posted image

mala pikcia ne jokat, saj te ima Gašper rad, samo trenutno tega še ne zna pokazti user posted image user posted image user posted image

lutiropan in majra upam, da vas prehlad kamlu zapusti user posted image user posted image user posted image

klepetka super, da je Lana že spet prava Lana in so AB hitro prijeli user posted image user posted image user posted image

koala in martinca super za lepe noči user posted image . Pri nas je tudi trenutno že kar standard, da spi od 22. do 8. zjutraj

nana pa saj če imaš zamrznjenčke, po tem ni toliko pikanja in zbadanja...mogče se pa premisliš in bo Klemen vseeno imel bratca ali sestrico user posted image

sani dnevi tako minevajo, da mi včasih sploh ne znese napisati kaj na RR, trudim se pa kolikor toliko brati user posted image

Jaz tudi pogrešam limmo, intruder, suzano, sonček balonček, rajo,...

Pa HVALA vsem za pohvale Mancinih "umetnij"...saj veste, koliko mam to pomeni user posted image

Danes bom šla verjetno sama po Manco in se bova nazaj grede ustavile pri enem pasjem "frizerskem" salonu, ker si ga Manco staršno želi videti in sem ji obljubila, da bova šli pogledat, ko ne bo Matica zraven...sicer si ne predstavljam, kaj si misli, da bo noter...ampak če si želi...

Daniel in Manja vse vse lepo in najlepše ob obmesečnici 
user posted image  

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3005
21.10.2008 14:53:18   
martinca
sunny, a mi lahko razložiš zakaj sem jaz dobra? zdaj mi ni najbolj jasno.
nimam pojma po kom ima Patrik da zjutraj tako dolgo spi. no saj Uroš med vikendom včasih tudi dalj spi. verjetno je pa krivo tudi to da gre zvečer spat šele ob 10 ali 10.30.user posted image me zanima kako dolgo bo v nedeljo spal, ker se ura premakne nazaj?user posted image

klaja, user posted image za pomita okna in nove lustre. 

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 3006
21.10.2008 15:47:09   
TRIŠ
 Mala pikica sedaj pa te bom kar okregala.Gašper te ima najrajši.TI JE TO JASNO!!!!MAMA JE ENA SAMAuser posted image in to si ti.To nas vse čaka jaz pa sem naprimer vesela če me malo pusti na miru ker ko me vidi je tečen za pop....,prej pa se igra in poje ,pleše...Tako da res ne user posted image ker tako kot ti je Klaja rekla to vpliva nanjuser posted image

Klaja
ti lusterčki morajo bit pa krasni.Le poslikaj in nam pokažiuser posted image .Si bila pa pridna z okenčkiuser posted image

Ursalara kako pa da greš že v službouser posted image

Nana glede stolpa pauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image si me nasmejalauser posted image user posted image user posted image

Jaz pa začnem s 1.februarjem ,tako da bom januarja kot kraljica.Otroci v šoli in vrtcu mati pa doma noge v luftuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja,ja se mi kar zdiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3007
21.10.2008 16:20:20   
nana35
sunny m.Klemen se zbuja zdaj po novem ob 7.30 zjutraj,pa kaj mi pomaga,da ne več ob 6h??Če pa itak spim na obroke,ko vso noč jamra in cmiha,pa dajem čaj,ob pol 2h zjutraj pa sem mu tiščala kakav,pa ni hotel,sem mislila,da je mogoče lačen,pa ga nočem več hraniti in sem mislila,da bi samo kakav dajala,malo se bo že najedel,pa sploh ni hotel in ga je šele zjutraj popil. Nimam pojma,kaj bi raduser posted image .

ursalara,upam,da ti prvi delovni dan mine čimprej pa da boš z veseljem hodila v službo in se še z večjim veseljem vračala domov!

martinca,kako da se ne spomnim,ko si mi rekla,da bova v Sparu rekli trgovki naj nama nekaj pokaže iz zgornje police,pa sem se jaz stegnila in si mi rekla,da naj se ne,ker bo otrok imel popkovino okoli vratu.Kar naježila sem se,ko sem slišala tako kislo,sicer sem se pošalila in nasmejala.Mene ne prepriča nič,mi gre prav na živce,ko neke bakice pa ne samo bakice,tudi druge ženske(moški mi še noben ni nič takega rekel)bi najraje nekaj rekla,pa se raje vgriznem v jezik,ker nima smisla.Začuda pa je toliko vraž samo okoli nosečnosti,pri drugih rečeh jih je manj.
Kaj zdaj boste šrotali ali ne v nedeljo?
Urošu pa naj kar rit zraste od tvojega hvaljenja,ker ima itak premalo. R.pa se mora še malo potrudit do večje riti!!user posted image Saj tudi on vsak večer daje Klemna spančkat,ker meni zvečer že živci delajo preveč,pa še delo me čaka...Hranim pa ga jaz,ker samo takrat vem koliko in kaj poje pa če bo ponoči uzbuna,saj ponoči moram jaz vstajat.

mml,jaz sem kupila fiziološko raztopino,ki jo posprejam noter,mislim da se reče marinase,pa jo lahko tudi napolnim,tako sem hitro gotova,pa še Klemna popraskat nimam časa,je hitro gotovo in ni toliko drenja pri nas.Klemen skozi kriči,ko mu dajem fiziološko v nos.Mi je martinca rekla,da ona takšno uporablja,pa sem poskusila in deluje.
Ubogi Matic,upam,da bo kmalu nosek zdrav.
Kar se tiče pikanja in zbadanja pri OBMP bi še vse šlo,ampak ko pride do tiste faze,bo ali ne bo,pa potem nadaljevanje-nuhalna,ČHT ali DHT(karkoli),pa vse ostalo...in slabe izkušnje s krvavitvijo v 17.tednu,pa potem placenta previa,pa CR...ne vem no,ne bi se raje odločala.Ampak pustimo času čas in bomo videli,mogoče pri 38.letih,kaj pa vemuser posted image .Drugače pa Klemen že ima enega bratca,samo je 8 let starejši,ima pa ga le.
Manca pa ima super ideje,da hoče videti pasjega frizerjauser posted image ,mogoče bi pa rada gledala,kako se kužki strižejo?

Daniel

user posted image

Manja

user posted image

Vse najboljše!!

IZVIRNO SPOROČILO: martinca

verjetno je pa krivo tudi to da gre zvečer spat šele ob 10 ali 10.30.user posted image me zanima kako dolgo bo v nedeljo spal, ker se ura premakne nazaj?user posted image  

To je zame še skoraj danuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ

Nana glede stolpa pauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image si me nasmejalauser posted image user posted image user posted image

Triš,jaz mislim,da bo Klemen začel delati najprej kot dee jay.user posted image

Zvečer se javim!

< Sporočilo je popravil nana35 -- 21.10.2008 16:24:05 >

Neposredna povezava do sporočila: 3008
21.10.2008 16:21:20   
klepetka
MANJA IN DANIEL, VSE NAJ NAJ VAMA ŽELIVA Z LANO

user posted image
mml, suepr da ste tako zadovoljni z vzgojiteljicama. To veliko pomeniuser posted image .PA  pozabila sem ti že prej napisat, da mogoče še ne veš , amapk doma imaš fenomen. NAmreč  sem za foro  probala prej sestavit tak stolp kot MAnca iz enakih kock, ker se mi je zdelo res zelo visoko, no in v parih poskusih mi ni uspelo pol tolko.Saj ne vem  al je za smejat al za jokatuser posted image user posted image .
Umetnina je pa tud mene takoj spomnila na grozdje.

Pa pikapolonice za MAtica in  njegov nosekuser posted image

nana, sem skoraj prepričana , da  bi se tud BEna ustrašilauser posted image

spanje zvečer; LAna gre spat okoli 20. ure , najkasneje do 21. včasih .Tako da je to čisto ok, spi pa točno do 7 zjutraj. KO ura točna.Zanimivo
klaja , ti si pa res rušila rekorde.Pridna, pridnauser posted image
ursalara, saj bo.... v začetku bo kakšen dan malo težje, potem pa bouser posted image

sani, da nisi morebiti pretiravala včeraj v količini čaja?user posted image user posted image user posted image user posted image

katee  in sani , kako sta lepa na slikci tale naša dva januarčka. OZ . decemberčkauser posted image

lusa, glede motorike; tud jaz sem mislila da bomo ostali pri sedenju, če je posedena seveda. IN kar naenkart vidi premik; useda se kot za stavo, se gunca na vseh 4.-ih, včeraj pa je poskusila še kobacat. Tako da nč bat, še je upanjeuser posted image .Tako da glede na to, da je Daša 14 dni mlaša od Lane imate še kar nekaj foreuser posted image

TRIŠ, marička ti pa si za kajuser posted image . JAz se pa kaj takega ne  bi sploh upala začet; ker bi bla po moje kot v tistmu vicu, ko je mojster naročil delavcu, naj pobarva okna, pa ga delavec vpraša kasneje, če je treba okvirje tud prebarvatuser posted image user posted image

tudi jaz pogrešam limmo, pa sonček b.; se ečkart spomnim na njeno  Marušo in refluks, pa rajo, pa Katrin se tako malo javlja,pa nusy, ..pa še kar nekaj je takih puncuser posted image .Ja vidte punce, akko se človek navadi en na drugega

to je to zaenkart .... čakam obisk zdajle, pa grem dekorirat pecivo na krožnikuser posted image

lp

< Sporočilo je popravil klepetka -- 21.10.2008 16:26:11 >

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3009
21.10.2008 17:20:15   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: martinca
sunny, a mi lahko razložiš zakaj sem jaz dobra? zdaj mi ni najbolj jasno.

Zato, ker si me pogrešala.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: nana35
sunny m.Klemen se zbuja zdaj po novem ob 7.30 zjutraj,pa kaj mi pomaga,da ne več ob 6h??Če pa itak spim na obroke,ko vso noč jamra in cmiha,pa dajem čaj,ob pol 2h zjutraj pa sem mu tiščala kakav,pa ni hotel,sem mislila,da je mogoče lačen,pa ga nočem več hraniti in sem mislila,da bi samo kakav dajala,malo se bo že najedel,pa sploh ni hotel in ga je šele zjutraj popil. Nimam pojma,kaj bi raduser posted image .

nana, bolje išta nego ništa. Jaz bi bila prav vesela, če bi Neja spala do 7.30, ker tudi jaz spim na obroke. Je popolnoma enako kot pri vas, pa tudi nisem še pogruntala kaj bi rada. Saj jo vprašam pa mi noče povedat.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3010
21.10.2008 17:53:42   
klaja
Hočem slike prilepit, pa mi nekaj šteka, sem že jezna ko user posted image .

Kaj so vaši otroci danes tudi kaj sitni, Juliji nič ni prav, samo godrnja in tečnari.

Neposredna povezava do sporočila: 3011
21.10.2008 18:18:58   
Lunca1
IZVIRNO SPOROČILO: nana35

Tudi moj pravi da imamo v zmrzovalniku še dva fanta,pa jaz sem istega mnenja,saj moj res dela same fante,pa v celi naši družini jih imamo na pretek,nobene punce,tako da po moje jar drži.

Pri mojem so bili tudi sami fanti, on ima brata, pa dva bratranca, no pa je že njegov brat dobil punco, potem pa še midva v prvo.

No pravkar je tavelika iz stajce ven padla na glavo. se more not basat,user posted image user posted image  Ni nič hujšega.

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 3012
21.10.2008 18:25:08   
Golobček
No najprej se moram pohvalit da sta bila pri nama Suzana in Aljaž- hvala za družbouser posted image .

Manja in Daniel čestitke za mini rojstni dan
user posted image
Pridem še kasneje, se Jan in Nik kopata pa mislim da bo poplava, ker zelo fejst vriskatauser posted image user posted image

Sedaj imam tri navihančke...

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3013
21.10.2008 18:28:23   
Lunca1
Sem poklicala Rajo. Je polno zasedena in trenutno študira za en izpit. Ji ne uspe prit do računalnika.

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3014
21.10.2008 18:28:56   
Lunca1
Manja in Daniel čestitke. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3015
21.10.2008 19:18:20   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: Lunca1
No pravkar je tavelika iz stajce ven padla na glavo. se more not basat,user posted image user posted image  Ni nič hujšega.

to pa mi je tako znanouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Golobček mogoče bosta fanta potapljačauser posted image user posted image user posted image user posted image

Drugače pa sem jezna kotuser posted image user posted image user posted image user posted image .Za 1 kvadratni meter mi je zmanjkalo barveuser posted image ,tako da jo moram jutri kupit v Novo mestouser posted image .

TAKOLE JE IZGLEDAL LANIN DEL SOBE PRED BARVANJEM

user posted image

TAKOLE PA PO BARVANJUuser posted image SAMO NI TAKO FLURESTENTNA

user posted image

ZA TA DEL PA MI JE ZMANJKALO BARVEuser posted image

user posted image

MED TEM KO SEM JAZ KUHALA,PRALA IN ZRAVEN ŠE BARVALA PA SE JE ŽAN ZELOOO ZABAVALuser posted image NAMAZAL SE JE S SUDOCREAM KREMO ZA RITKO,

user posted image

ZA KONEC PA JO JE ŠE MALO POSKUSIL

user posted image

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3016
21.10.2008 19:42:05   
koala
Triš, ful lepa barva.Žan pa ga pihne, mu je teknila kremica?user posted image

Manja in Danijel vse naj naj.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3017
21.10.2008 20:01:03   
martinca
pridem po kmetiji nazaj. ali pa že vmes.user posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3018
21.10.2008 20:08:00   
vaney
joj, ste pridne s klepetanjem...

fotke, vse zelo zelo lepeuser posted image user posted image

kobacanje; pri nas je šlo postopoma, najprej pol metra matranja, da je prišel do daljinca, potem pa vsakič več, zdaj pa itak pride povsod, najrajši tam, kjer ne sme in od kjer ne more potem venuser posted image  ja, zabavni otročkiuser posted image

no, saj nimam nič pametnega za povedat, grem gledat tv in spat (1x za spremembo nisem napisala, da grem jest-sem glihkar pojedlauser posted image )

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 3019
21.10.2008 20:11:40   
mala pikica
Vas pozdravim še za lahko noč user posted image

Danes sem že malo boljše volje. Jaz res več ne vem, zakaj toliko jokam. Pa kaj je to še vedno poporodna depresija user posted image Joj, upam, da me kmalu mine vsa ta žalost.

IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ

ZA KONEC PA JO JE ŠE MALO POSKUSIL

user posted image

triš in ti si še imela ob vsem tem čas za fotoaparat user posted image Pa čisto prav, da me okregaš. Saj pravim, sploh ne vem, kaj se mi to dogaja. To sploh nisem jaz user posted image Soba pa je uau!!!

spanje... o tem jaz raje ne bi razpravljala. Jaz sem zelo vesela, če pogledam na uro in vidim, da je po šesti. Danes smo imeli budnico že 4.20 user posted image user posted image user posted image Sem mu potem naredila flaško in ko sem jaz morala v službo, bi Gašper še kar veselo spal user posted image

klaja neverjetna si, res. Kako zmoreš vse to ob dveh malih navihankah?

Se jutri oglasim kaj iz službe, bo kar manj dela user posted image

Nočko vsem user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 3020
21.10.2008 20:34:34   
klaja
Triš ful lepo iiiiii!

Mala pikica kako zmorem, hm, zjutraj vstanem ob 6, da skuham, če še kaj časa ostane še kaj naredim do 8, potem še kaj vmes postorim, ko se igrata, pa potem ko zaspita ob 12 imam do 14 ure fraj, tako da če sem pridna lahko marsikaj naredim, če pa mi ni, pa tukaj visim.

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3021
21.10.2008 20:38:07   
sani1
Dober večer...

Danes pa res nisem imela prej časa se vsesti za računalnik...  Noro. Sem tako zmatrana, da niti Hausa ne bom mogla gledat.user posted image user posted image user posted image

Manja se vam vsem zahvaljuje za čestitke. Je pa pri 10 mesecih ostala nespremenjena...user posted image   Ima 72,5 cm in 8,1 kg. No dobila je borih 100g.  Sicer so to domače mere ampak vseeno malo za evidenco...user posted image

klepetka- nisem popila preveč metinega čaja. Danes sem imela meritve očesnega pritiska na očesni kliniki jutri imam pa okulista. Tako, da sem se napešačila za tev teden...user posted image   Zdej sem si pa naredila med z metinim čajem ne metin čaj z medom. Sladko za user posted image . Ne vem kaj sem razmišljala.

triš- jaz tudi začnem z 2. februarjem delat. Tako, da bom isto cel januar uživala dopoldan. Bom tudi jaz držala noge v luft in pila metin čaj...user posted image   Sobo si pa super pobarvala...user posted image za ta podvig. Jaz se tega nikoli nebi lotila.

Jutri še kaj pokomentiram, ker sem zdej pa res že čist aut... Grem pod tuš in spat...

nočko...

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

Neposredna povezava do sporočila: 3022
21.10.2008 20:38:20   
Anonimen
Čer!

Evi še en fajn dan je za nami. Danes pa sem si vzela čas za prijateljice, sem cel dopoldan kofetkala in se toliko načvekala. user posted image user posted image Popoldan pa smo vsi 4 preživeli zunaj, sicer je nekoliko pihal veter, ampak vseeno sm bli na sprehodu. Sedaj pa že oba cukrčka spita.

Triš user posted image za barvanje sobice. Pa še to si sama počela z Žanom? Vsaka čast! Jaz to raje prepustim malarjem.

Lusa user posted image za prespano noč!

Klaja pridna.

Ursalara do ponedeljka max izkoristi dneve s svojo princesko. Joj, jaz grem čez 2 mes delat, pa mi je že zdaj hudo ko pomislim kako hitro bo to prišlo in se bom mogla poslovit od najinih dopoldnevov. Zato user posted image user posted image user posted image zate.

mml jaz sem tudi zelo vesela, da je Lea tako dobro sprejela vrtec in tudi ima zelo dobre vzogjiteljice in pomočnice. Nikoli ne dela problemov in takoj, ko pride v igralnico se najprej objame z vzgojiteljico, potem pa se že veselo igra. Vrtec je super!

Manja vse naj naj za 10.mes!

Neposredna povezava do sporočila: 3023
21.10.2008 20:55:06   
nana35
IZVIRNO SPOROČILO: klaja

Kaj so vaši otroci danes tudi kaj sitni, Juliji nič ni prav, samo godrnja in tečnari.

Klemen niti ni tčnaril,samo malo premalo je spal čez dan,pa nekaj ni hotel zvečer preveč jesti,tako da dobi flaško ko grem jaz v posteljo.Je pa postal siten zdaj zvečer,po moje od premalo počitka čez dan.Nekaj se še z mojim mučita v postelji s spanjem,pa bo kmalu,ker ne čujem več jokanja na obroke.

Lunca,kdo ve,mogoče pa je med mojima dvema zamrznjenčkoma ena deklinauser posted image .Mogoče kdaj zvemo,mogoče pa ne.

triš,res super sprememba sobe.Kaj nisi mogla napraskat ven iz vedra še za ta del barve??Meni bi se že user posted image .A imaš daleč do NM?HB da če bi meni zmanjkalo barve je vse pri roki,a bi vseeno malo preklinjala.
Žan je pa res sladek tukaj na slikah,pravi mali mož je že.

martinca,lepo kmetujuser posted image .

No,ko smo že pri delu-jaz grem delat spet najverjetneje v ponedeljek,ker so prazniki,pa bo gužva(Alfabeta pa nisem v službi v cvetličarni ali svečarstvuuser posted image ,pa saj se hecam,vem da veš,kje sem v službi)in potem bom delala še en teden v novembru(gre ena na dopust in najverjetneje komaj čakala,da mine,da bom spet dalje doma s svojim sončkom do vsaj 12.12.Bomo že preživeli,pa še kakšen ever(kot pravi martincauser posted image )mi bo kapnil v denarnico za zapravljanje.user posted image

Sem mislila,da bo več za brat.No,grem,pa pridem še kasneje kaj pogledat,če bo kaj načvekanega.

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3024
21.10.2008 21:17:43   
Sunny Morning
MANJA
user posted image

DANIJEL
user posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 3025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.