Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 21.10.2008 12:41:37
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Misek IZVIRNO SPOROČILO: ssevin IZVIRNO SPOROČILO: Misek IZVIRNO SPOROČILO: sneška_ A torta već napravljena i čeka u zamrzivaču Javi koji dan u koliko sati i dolazimo! I to treba sad da verujemo? Pa ne dolazim kod tebe, osim ako spremis sarme... Da, da, spremam sarme isto ko što spremam burek. Misek, ne, stvarno. Ajde da nam dođete u goste sledeću nedelju. Jedno fino popodne...da se izljubimo i popijemo kaficu. Barem to. A ja ću da zvrcnem Marogicu, pa da nam bude što toplije i veselije.
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 21.10.2008 12:47:06
|
|
|
|
Anonimen
|
moraću na kurs kod mame A ja kod oca. Mislim da sam jedini Bosančeros koji ne zna da skuva sarmu. A volio bih da to predam svojo đeci.
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 21.10.2008 12:49:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Misek, ne, stvarno. Ajde da nam dođete u goste sledeću nedelju. Jedno fino popodne...da se izljubimo i popijemo kaficu. Barem to. A ja ću da zvrcnem Marogicu, pa da nam bude što toplije i veselije. Kako volim kad me se svjesno izbacuje iz plana. I to samo zato što sam muško. Jeli, Miseku, šta ti misliš, dali se ovdje radi o diskriminaciji.
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 21.10.2008 13:22:49
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark Misek, ne, stvarno. Ajde da nam dođete u goste sledeću nedelju. Jedno fino popodne...da se izljubimo i popijemo kaficu. Barem to. A ja ću da zvrcnem Marogicu, pa da nam bude što toplije i veselije. Kako volim kad me se svjesno izbacuje iz plana. I to samo zato što sam muško. Jeli, Miseku, šta ti misliš, dali se ovdje radi o diskriminaciji. Ma nema problema, obavezno povedi i ženu i decu.
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 21.10.2008 13:31:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Važi... bićemo najbolji prijatelji.
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 21.10.2008 13:37:49
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark Važi... bićemo najbolji prijatelji. Pa neko jako prijateljstvo ne mogu da obećam, nema vremena za to, ali da nam se deca pozabave tu i tamo, što da ne. Eto biće Marogica i njeni, Misek i njeni, ja i moja a i Jana73 i njeni...što da ne. A i tvojoj ženi bi se sigurno dopala ideja.
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 21.10.2008 13:38:10
|
|
|
|
Misek
|
IZVIRNO SPOROČILO: ssevin Misek, ne, stvarno. Ajde da nam dođete u goste sledeću nedelju. Jedno fino popodne...da se izljubimo i popijemo kaficu. Barem to. A ja ću da zvrcnem Marogicu, pa da nam bude što toplije i veselije. Cucemo se oko toga. Zavisi kako ce biti s pomladkom. Ok?
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 21.10.2008 13:38:43
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Misek IZVIRNO SPOROČILO: ssevin Misek, ne, stvarno. Ajde da nam dođete u goste sledeću nedelju. Jedno fino popodne...da se izljubimo i popijemo kaficu. Barem to. A ja ću da zvrcnem Marogicu, pa da nam bude što toplije i veselije. Cucemo se oko toga. Zavisi kako ce biti s pomladkom. Ok? OK, držim palčeve Al obavezno me zvrcni, ja više nemam tvoj broj Ne pitaj zašto.
< Sporočilo je popravil ssevin -- 21.10.2008 13:39:24 >
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 21.10.2008 13:39:36
|
|
|
|
Misek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark Kako volim kad me se svjesno izbacuje iz plana. I to samo zato što sam muško. Jeli, Miseku, šta ti misliš, dali se ovdje radi o diskriminaciji. Ne. ne radi se o diskriminaciji, vec o obicnoj ignoranci.
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 21.10.2008 13:39:40
|
|
|
|
Anonimen
|
ja i moja Neko fali?
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 21.10.2008 13:41:26
|
|
|
|
Misek
|
IZVIRNO SPOROČILO: ssevin IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark Važi... bićemo najbolji prijatelji. Pa neko jako prijateljstvo ne mogu da obećam, nema vremena za to, ali da nam se deca pozabave tu i tamo, što da ne. Eto biće Marogica i njeni, Misek i njeni, ja i moja a i Jana73 i njeni...što da ne. A i tvojoj ženi bi se sigurno dopala ideja. Hm... coporativan susret? Malo me plasis
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 21.10.2008 13:41:48
|
|
|
|
Anonimen
|
ja više nemam tvoj broj Sada mi još više smrdi nego juče. Kakve su ovo fore i fazoni?
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 21.10.2008 13:42:29
|
|
|
|
Misek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark ja i moja Neko fali? Ne znam odakle si ovo izvukao, ali: ja i moja dva muskarca. Jel sad nesto jasnije?
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 21.10.2008 13:44:07
|
|
|
|
Misek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark ja više nemam tvoj broj Sada mi još više smrdi nego juče. Kakve su ovo fore i fazoni? Bila jednom jedna poslovna saradnja.
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 21.10.2008 13:46:11
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Misek IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark ja više nemam tvoj broj Sada mi još više smrdi nego juče. Kakve su ovo fore i fazoni? Bila jednom jedna poslovna saradnja. Vrlo uspešna. Ali za mene nije bila samo poslovna
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 21.10.2008 13:47:25
|
|
|
|
Misek
|
IZVIRNO SPOROČILO: ssevin IZVIRNO SPOROČILO: Misek IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark ja više nemam tvoj broj Sada mi još više smrdi nego juče. Kakve su ovo fore i fazoni? Bila jednom jedna poslovna saradnja. Vrlo uspešna. Ali za mene nije bila samo poslovna I ti sad moras bas sve da izdas....
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 21.10.2008 13:47:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Misek IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark ja i moja Neko fali? Ne znam odakle si ovo izvukao, ali: ja i moja dva muskarca. Jel sad nesto jasnije? Pitanje se odnosilo na Ssevina.
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 21.10.2008 13:49:24
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ssevin IZVIRNO SPOROČILO: Misek IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark ja više nemam tvoj broj Sada mi još više smrdi nego juče. Kakve su ovo fore i fazoni? Bila jednom jedna poslovna saradnja. Vrlo uspešna. Ali za mene nije bila samo poslovna Postajem sumnjičav. Mislim da ću polako prestati da se družim sa vama.
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 21.10.2008 13:49:49
|
|
|
|
Misek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark IZVIRNO SPOROČILO: Misek IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark ja i moja Neko fali? Ne znam odakle si ovo izvukao, ali: ja i moja dva muskarca. Jel sad nesto jasnije? Pitanje se odnosilo na Ssevina. Vidis kako unosis pomutnju u nase redove Koji onaj onda odgovaras meni? a? aaa??
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 21.10.2008 13:50:20
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Misek IZVIRNO SPOROČILO: ssevin IZVIRNO SPOROČILO: Misek IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark ja više nemam tvoj broj Sada mi još više smrdi nego juče. Kakve su ovo fore i fazoni? Bila jednom jedna poslovna saradnja. Vrlo uspešna. Ali za mene nije bila samo poslovna I ti sad moras bas sve da izdas....
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 21.10.2008 13:51:18
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark ja i moja Neko fali? Šta sad tebi fali?? Meni ništa.
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 21.10.2008 13:52:03
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ssevin IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark ja i moja Neko fali? Šta sad tebi fali?? Meni ništa. Jesi sigurna?
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 21.10.2008 13:52:38
|
|
|
|
Misek
|
IZVIRNO SPOROČILO: ssevin IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark ja i moja Neko fali? Šta sad tebi fali?? Meni ništa. Meni fali. cca 2000 eur mesecno!
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 21.10.2008 13:53:40
|
|
|
|
Misek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark Jesi sigurna? Fokice draga, ne diraj lava dok spava......
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 21.10.2008 13:54:08
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark [Postajem sumnjičav. Mislim da ću polako prestati da se družim sa vama. Ma daj, ti si i ne usuđuješ na bilokakvo druženje. Prvo se žališ zbog "diskriminacije" a posle ne reaguješ na poziv. Pa rekla sam ti lepo, ja kad skupim sve prisutne, evo zovem i tebe i tvoje da preživimo zajedno jedno lepo popodne. I šta sad? Ja ne vidim nikakav problem, mislim ja nemam nikakav problem, a ti?
|
|
|
prevaradanuskaAli bi oprostili partnerju če bi vas prevaral?da (
9%)
ne (
58%)
mogoče (
33%)
Število vseh glasov: 500Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!