Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 20.10.2008 23:22:06
|
|
|
|
Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark Daj predlog za kakšno res dobro knjigo. Kar ti je zadnje ostalo v spominu. Pa da ne bo zopet izpado, da se pogovarjam sam s sabo. Ne vem, kaj je zate "res dobra knjiga". Kakšen stil imaš rad?
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 20.10.2008 23:22:34
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark IZVIRNO SPOROČILO: ssevin IZVIRNO SPOROČILO: Marogica IZVIRNO SPOROČILO: ssevin IZVIRNO SPOROČILO: Marogica Dober večer...družba moja... Oooo Kje se pa ti potikaš? Uživam kolikor se pač da v tem vremenu, pa vi? Bom piknik nardila do konca tedna če bo še dalje lepo..Vabljeni ste z otroci, pa Jana73. Samo še ne vem kdaj točno. Uuuuu jebote, kako ste me zajebale. Šaltujem na slovenački ko u petu. Inače, kad smo kod šaltanja, Ssevin je izgledala prešaltala na taktiku ignorisanja Bakfarka ne bi li se dotični počeo više interesovati za nju. Ssevine da ti skratim muke. Koliko god se trudila ne postoji šansa, ali ni najmanja, da te kontaktiram na ZS. Ili dođi i ponesi tu četkicu ili ništa. Grešiš, nije istina. Mada možda bi i uspela kad bi htela, barem nekad sam to dobro savladala i nije bilo dobro.
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 20.10.2008 23:24:42
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica IZVIRNO SPOROČILO: ssevin Uživam kolikor se pač da v tem vremenu, pa vi? Bom piknik nardila do konca tedna če bo še dalje lepo..Vabljeni ste z otroci, pa Jana73. Samo še ne vem kdaj točno. Jaz delam vse dneve, samo jutri imam fraj, pa v nedeljo...ker imamo tako ali tako zaprto...drugače pa ta teden bolj slabo kaže... Daj Marogica ne izvlači se. A da je Misek rekla doći, i mene bi zaposlila za taj dan samo da bi bila slobodna. Eto Ssevine, iako si znam da si dovoljno tvrda i odlučna da izignorišeš ovaj moj komentar, moraću da konstatujem da te i Marogica iznevjerila poput mene.
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 20.10.2008 23:25:11
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica IZVIRNO SPOROČILO: ssevin Uživam kolikor se pač da v tem vremenu, pa vi? Bom piknik nardila do konca tedna če bo še dalje lepo..Vabljeni ste z otroci, pa Jana73. Samo še ne vem kdaj točno. Jaz delam vse dneve, samo jutri imam fraj, pa v nedeljo...ker imamo tako ali tako zaprto...drugače pa ta teden bolj slabo kaže... Mogoče pa naslednji teden, javi ko zveš kak delaš naslednji teden.
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 20.10.2008 23:26:08
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark Daj predlog za kakšno res dobro knjigo. Kar ti je zadnje ostalo v spominu. Pa da ne bo zopet izpado, da se pogovarjam sam s sabo. Ne vem, kaj je zate "res dobra knjiga". Kakšen stil imaš rad? Nisam te pitao da mi predložiš knjigu po mom, nego po tvom ukusu. Dođavola, baš si teška!
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 20.10.2008 23:27:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ssevin IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark IZVIRNO SPOROČILO: ssevin IZVIRNO SPOROČILO: Marogica IZVIRNO SPOROČILO: ssevin IZVIRNO SPOROČILO: Marogica Dober večer...družba moja... Oooo Kje se pa ti potikaš? Uživam kolikor se pač da v tem vremenu, pa vi? Bom piknik nardila do konca tedna če bo še dalje lepo..Vabljeni ste z otroci, pa Jana73. Samo še ne vem kdaj točno. Uuuuu jebote, kako ste me zajebale. Šaltujem na slovenački ko u petu. Inače, kad smo kod šaltanja, Ssevin je izgledala prešaltala na taktiku ignorisanja Bakfarka ne bi li se dotični počeo više interesovati za nju. Ssevine da ti skratim muke. Koliko god se trudila ne postoji šansa, ali ni najmanja, da te kontaktiram na ZS. Ili dođi i ponesi tu četkicu ili ništa. Grešiš, nije istina. Mada možda bi i uspela kad bi htela, barem nekad sam to dobro savladala i nije bilo dobro. Nešto si mi skromna danas. Nešto nije u redu? Ili je i to dio taktike?
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 20.10.2008 23:28:41
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark IZVIRNO SPOROČILO: Marogica IZVIRNO SPOROČILO: ssevin Uživam kolikor se pač da v tem vremenu, pa vi? Bom piknik nardila do konca tedna če bo še dalje lepo..Vabljeni ste z otroci, pa Jana73. Samo še ne vem kdaj točno. Jaz delam vse dneve, samo jutri imam fraj, pa v nedeljo...ker imamo tako ali tako zaprto...drugače pa ta teden bolj slabo kaže... Daj Marogica ne izvlači se. A da je Misek rekla doći, i mene bi zaposlila za taj dan samo da bi bila slobodna. Eto Ssevine, iako si znam da si dovoljno tvrda i odlučna da izignorišeš ovaj moj komentar, moraću da konstatujem da te i Marogica iznevjerila poput mene. Ti si lud. Pazi, sad moraš da odgovoriš samo za tobom.
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 20.10.2008 23:29:17
|
|
|
|
Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: ssevin Mogoče pa naslednji teden, javi ko zveš kak delaš naslednji teden. OK, te pokličem...
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 20.10.2008 23:30:44
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark IZVIRNO SPOROČILO: ssevin IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark IZVIRNO SPOROČILO: ssevin IZVIRNO SPOROČILO: Marogica IZVIRNO SPOROČILO: ssevin IZVIRNO SPOROČILO: Marogica Dober večer...družba moja... Oooo Kje se pa ti potikaš? Uživam kolikor se pač da v tem vremenu, pa vi? Bom piknik nardila do konca tedna če bo še dalje lepo..Vabljeni ste z otroci, pa Jana73. Samo še ne vem kdaj točno. Uuuuu jebote, kako ste me zajebale. Šaltujem na slovenački ko u petu. Inače, kad smo kod šaltanja, Ssevin je izgledala prešaltala na taktiku ignorisanja Bakfarka ne bi li se dotični počeo više interesovati za nju. Ssevine da ti skratim muke. Koliko god se trudila ne postoji šansa, ali ni najmanja, da te kontaktiram na ZS. Ili dođi i ponesi tu četkicu ili ništa. Grešiš, nije istina. Mada možda bi i uspela kad bi htela, barem nekad sam to dobro savladala i nije bilo dobro. Nešto si mi skromna danas. Nešto nije u redu? Ili je i to dio taktike? Opet ponavljam, ti si lud.
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 20.10.2008 23:31:18
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica IZVIRNO SPOROČILO: ssevin Mogoče pa naslednji teden, javi ko zveš kak delaš naslednji teden. OK, te pokličem... Opa, pa ovdje se i telefonski brojevi izmjenjuju. Marogica daj ti meni od svog muža, on mi je interesantniji. Ala, ste obadvije nadrkane noćes.
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 20.10.2008 23:31:51
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica IZVIRNO SPOROČILO: ssevin Mogoče pa naslednji teden, javi ko zveš kak delaš naslednji teden. OK, te pokličem... Supercaaaa. Če bo pa že bolj mrzlo, pa se bomo pač bolj oblekli in segreli ob kostanju.
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 20.10.2008 23:32:32
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ssevin IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark IZVIRNO SPOROČILO: ssevin IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark IZVIRNO SPOROČILO: ssevin IZVIRNO SPOROČILO: Marogica IZVIRNO SPOROČILO: ssevin IZVIRNO SPOROČILO: Marogica Dober večer...družba moja... Oooo Kje se pa ti potikaš? Uživam kolikor se pač da v tem vremenu, pa vi? Bom piknik nardila do konca tedna če bo še dalje lepo..Vabljeni ste z otroci, pa Jana73. Samo še ne vem kdaj točno. Uuuuu jebote, kako ste me zajebale. Šaltujem na slovenački ko u petu. Inače, kad smo kod šaltanja, Ssevin je izgledala prešaltala na taktiku ignorisanja Bakfarka ne bi li se dotični počeo više interesovati za nju. Ssevine da ti skratim muke. Koliko god se trudila ne postoji šansa, ali ni najmanja, da te kontaktiram na ZS. Ili dođi i ponesi tu četkicu ili ništa. Grešiš, nije istina. Mada možda bi i uspela kad bi htela, barem nekad sam to dobro savladala i nije bilo dobro. Nešto si mi skromna danas. Nešto nije u redu? Ili je i to dio taktike? Opet ponavljam, ti si lud. Mali je korak između ljubavi i mržnje... Miseku, kad budeš to sutra čitala znaćeš da mi večeras baš nedostaješ.
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 20.10.2008 23:33:31
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark IZVIRNO SPOROČILO: Marogica IZVIRNO SPOROČILO: ssevin Mogoče pa naslednji teden, javi ko zveš kak delaš naslednji teden. OK, te pokličem... Opa, pa ovdje se i telefonski brojevi izmjenjuju. Marogica daj ti meni od svog muža, on mi je interesantniji. Ala, ste obadvije nadrkane noćes. Jaooo, pa šta bi ti? Ajde siđi da se provozamo malo i pustimo muziku
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 20.10.2008 23:34:25
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ssevin IZVIRNO SPOROČILO: Marogica IZVIRNO SPOROČILO: ssevin Mogoče pa naslednji teden, javi ko zveš kak delaš naslednji teden. OK, te pokličem... Supercaaaa. Če bo pa že bolj mrzlo, pa se bomo pač bolj oblekli in segreli ob kostanju. Ovdje nešto gadno smrdi, Ssevin, pa tako fina i kulturna. Šta je ovo, up`o sam u Tuajlajt zoun.
< Sporočilo je popravil Bakfark -- 20.10.2008 23:35:08 >
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 20.10.2008 23:35:05
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark Mali je korak između ljubavi i mržnje... Miseku, kad budeš to sutra čitala znaćeš da mi večeras baš nedostaješ. E jeste upravo tako.
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 20.10.2008 23:36:35
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark IZVIRNO SPOROČILO: ssevin IZVIRNO SPOROČILO: Marogica IZVIRNO SPOROČILO: ssevin Mogoče pa naslednji teden, javi ko zveš kak delaš naslednji teden. OK, te pokličem... Supercaaaa. Če bo pa že bolj mrzlo, pa se bomo pač bolj oblekli in segreli ob kostanju. Ovdje nešto gadno smrdi, Ssevin, pa tako fina i kulturna. Šta je ovo, up`o sam u Tuajlajt zoun. Pa znaš kako kažu, dama na ulici, u krevetu...
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 20.10.2008 23:36:40
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ssevin IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark IZVIRNO SPOROČILO: Marogica IZVIRNO SPOROČILO: ssevin Mogoče pa naslednji teden, javi ko zveš kak delaš naslednji teden. OK, te pokličem... Opa, pa ovdje se i telefonski brojevi izmjenjuju. Marogica daj ti meni od svog muža, on mi je interesantniji. Ala, ste obadvije nadrkane noćes. Jaooo, pa šta bi ti? Ajde siđi da se provozamo malo i pustimo muziku Šta bi Ssevin drugo nego da pušta muziku. A možemo i do Stend apa.
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 20.10.2008 23:37:13
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ssevin IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark IZVIRNO SPOROČILO: ssevin IZVIRNO SPOROČILO: Marogica IZVIRNO SPOROČILO: ssevin Mogoče pa naslednji teden, javi ko zveš kak delaš naslednji teden. OK, te pokličem... Supercaaaa. Če bo pa že bolj mrzlo, pa se bomo pač bolj oblekli in segreli ob kostanju. Ovdje nešto gadno smrdi, Ssevin, pa tako fina i kulturna. Šta je ovo, up`o sam u Tuajlajt zoun. Pa znaš kako kažu, dama na ulici, u krevetu... ... drvo.
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 20.10.2008 23:37:53
|
|
|
|
Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark Nisam te pitao da mi predložiš knjigu po mom, nego po tvom ukusu. Dođavola, baš si teška! . Jaz sem vedno težka...kar vprašaj mojega moža...bi me sigurno dostikrat raje nosil, kot pa prenašal... Torej, nazadnje sem brala Kavabato, Japonca(tudi nobelovca), Speče lepotice.....zanimiva izkušnja, kar se tiče japonskih (posebnih) javnih hiš...čisto drugače, posebno, zanimivo, nepoznano... nič v zvezi z gejšami...to je že klasika... Potem Pearl S. Buck-ova "Dobra zemlja" in S. Undset "Olaf Audnovov sin"...
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 20.10.2008 23:38:08
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark IZVIRNO SPOROČILO: ssevin IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark IZVIRNO SPOROČILO: ssevin IZVIRNO SPOROČILO: Marogica IZVIRNO SPOROČILO: ssevin Mogoče pa naslednji teden, javi ko zveš kak delaš naslednji teden. OK, te pokličem... Supercaaaa. Če bo pa že bolj mrzlo, pa se bomo pač bolj oblekli in segreli ob kostanju. Ovdje nešto gadno smrdi, Ssevin, pa tako fina i kulturna. Šta je ovo, up`o sam u Tuajlajt zoun. Pa znaš kako kažu, dama na ulici, u krevetu... ... drvo. Da, da, to, upravo to.
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 20.10.2008 23:38:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ssevin IZVIRNO SPOROČILO: Marogica IZVIRNO SPOROČILO: ssevin Mogoče pa naslednji teden, javi ko zveš kak delaš naslednji teden. OK, te pokličem... Supercaaaa. Če bo pa že bolj mrzlo, pa se bomo pač bolj oblekli in segreli ob kostanju. Zanimljivo da se čak ni Marogica nije usudila da me pozove. Kakvu li tajnu krije?
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 20.10.2008 23:39:54
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark Nisam te pitao da mi predložiš knjigu po mom, nego po tvom ukusu. Dođavola, baš si teška! . Jaz sem vedno težka...kar vprašaj mojega moža...bi me sigurno dostikrat raje nosil, kot pa prenašal... Torej, nazadnje sem brala Kavabato, Japonca(tudi nobelovca), Speče lepotice.....zanimiva izkušnja, kar se tiče japonskih (posebnih) javnih hiš...čisto drugače, posebno, zanimivo, nepoznano... nič v zvezi z gejšami...to je že klasika... Potem Pearl S. Buck-ova "Dobra zemlja" in S. Undset "Olaf Audnovov sin"... Uh, mislim da si ga trofla.
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 20.10.2008 23:41:50
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark IZVIRNO SPOROČILO: ssevin IZVIRNO SPOROČILO: Marogica IZVIRNO SPOROČILO: ssevin Mogoče pa naslednji teden, javi ko zveš kak delaš naslednji teden. OK, te pokličem... Supercaaaa. Če bo pa že bolj mrzlo, pa se bomo pač bolj oblekli in segreli ob kostanju. Zanimljivo da se čak ni Marogica nije usudila da me pozove. Kakvu li tajnu krije? Marogica je kulturna i ne poziva ljude u tuđe kuće.
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 20.10.2008 23:42:08
|
|
|
|
Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark Opa, pa ovdje se i telefonski brojevi izmjenjuju. Marogica daj ti meni od svog muža, on mi je interesantniji. Ala, ste obadvije nadrkane noćes. Pa ne samo to....jaz celo obožujem ssevinin burek...ti burek... Pa sigurno, da je moj mož bolj interesanten od mene....saj drugače me ne bi zanimal.... In nihče ni nadrkan danes. Sva extra prijazni s teboj. To pa bi res lahko opazil....
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 20.10.2008 23:42:10
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ssevin IZVIRNO SPOROČILO: Marogica IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark Nisam te pitao da mi predložiš knjigu po mom, nego po tvom ukusu. Dođavola, baš si teška! . Jaz sem vedno težka...kar vprašaj mojega moža...bi me sigurno dostikrat raje nosil, kot pa prenašal... Torej, nazadnje sem brala Kavabato, Japonca(tudi nobelovca), Speče lepotice.....zanimiva izkušnja, kar se tiče japonskih (posebnih) javnih hiš...čisto drugače, posebno, zanimivo, nepoznano... nič v zvezi z gejšami...to je že klasika... Potem Pearl S. Buck-ova "Dobra zemlja" in S. Undset "Olaf Audnovov sin"... Uh, mislim da si ga trofla. Ti znaš, to je kao moja osobina. Javne kuće i cice sumljivog morala.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?