|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober IVF/ICSI
20.10.2008 21:25:19   
pika.po
IZVIRNO SPOROČILO: Tina1

pika.po jaz sem začela v trebuh oz. me je moj začel. Enkat levo, enkat desno, pol me je pa tko špiknu, čeprov me ni nč bolel, da mam full flek. Zdej pa špikava v nogo-stegno enkat leva, enkat desna noga. Pa moram rečt da me v nogo sploh nč ne boli, edin čez čes me začne mal srbet.
Probi v nogo, pa boš vidla razliko.

še eno brihtno pitanje... a moraš tud mal kožo stisnit če v nogo pikneš, tak kot na trebuhu?

men res fali medicinska izobrazba user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tina1)
Neposredna povezava do sporočila: 4651
20.10.2008 21:27:01   
netka34
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

user posted image user posted image user posted image
Torek, 21.10
Mlinčka - UZ
anci banci - punkcija

Punci lepo zrihtajta jutri. Anci banci tebi čim manj bolečo punkcijo in veliko jajčk, Mlinčka tebi pa težkopričakovano stopko.

Ajde pupe, gas pa dolge luči, js navijam!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

.....V tebi se nov dan začne, kakor majhno upanje.
Vse bo prav le nasmehni se....

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 4652
20.10.2008 21:29:30   
Tina1
Jz sem si oz. mi zdej moj tud na nogi nardi gubo, ko pa iglo not zapičeš pa gubo spustiš, pol pa počaš not stiskaš.
Sej bo šlo.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pika.po)
Neposredna povezava do sporočila: 4653
20.10.2008 21:32:49   
pika.po
Tina hvala za tole user posted image

Ja sej ni druge, kot da bo šlo user posted image user posted image user posted image

Sej še malo pa bom lahk začela odštevat sitno user posted image user posted image user posted image

Hvala bogu da sem večni optimist user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tina1)
Neposredna povezava do sporočila: 4654
20.10.2008 21:32:56   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: netka34

Torek, 21.10
Mlinčka - UZ
anci banci - punkcija

Punci lepo zrihtajta jutri. Anci banci tebi čim manj bolečo punkcijo in veliko jajčk, Mlinčka tebi pa težkopričakovano stopko.

Ajde pupe, gas pa dolge luči, js navijam!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Se podpišem tudi jaz. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 4655
20.10.2008 21:34:55   
pika.po
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

Torek, 21.10
Mlinčka - UZ
anci banci - punkcija

Se podpišem tudi jaz. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 4656
20.10.2008 21:43:20   
želvica99
Lubice moje še enkrat hvala za podporo danes, ste se res izkazaleuser posted image . Daisy trda droga čaka, bo bouser posted image

Dobro spite pa kakšne lepe sanje, imam pa občutek glede na prebrano, da bodo dons bol zeleni kozli v naših sanjahuser posted image

(odgovor članu pika.po)
Neposredna povezava do sporočila: 4657
20.10.2008 21:43:34   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: pika.po

Ej pupe, eno brihtno začetniško vprašanje user posted image

A se več al manj une k mate prakso pikate v trebuh? Mene že vse boli, pa me zanima a v nogo al pa roko bolj al manj boli.

Probat pa ne upam itak, k sem že tak cela precvikana. Torej kaj je najboljša opcija?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jst sem se pikala malo v stegna, malo v trebuh.
Sem sestro vprašala, pa je rekla, da je vseeno.
Na koncu sem ugotovila, da je bolj na izi v trebuh.
Pa obvezno pod kotom 45%.
Pa to tudi nisem vedela, da potem ko si pikneš, je fino če nekaj sekund (10-15) še pustiš iglo notri preden jo zvlečeš ven.
Sem šele naknadno zvedela. Tako se mi je občasno zgodilo, da je kakšna kapljica zdravila manj pod kožo končala.

(odgovor članu pika.po)
Neposredna povezava do sporočila: 4658
20.10.2008 21:45:17   
miska73

IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Kje hodi naš Mismis....ta kužon jo bo čist znucal. A Pehtini čajčki že delujejo?

Mene tudi to zanima. Res naša mismis vzdržuje kondicijo s svojim "malim" kužonom user posted image . Čajčki pa gotovo delujejo, je treba kar tako razmišljat.user posted image

Od kar je njen dragi spet doma sta zgleda skoz pod kovtrom...

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 4659
20.10.2008 21:48:04   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: pika.po

Torek, 21.10
Mlinčka - UZ
anci banci - punkcija

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa še jst dodam svoje navijačice
user posted image

(odgovor članu pika.po)
Neposredna povezava do sporočila: 4660
20.10.2008 21:57:36   
ledenka

Torek, 21.10
Mlinčka - UZ
anci banci - punkcija

navijam!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 4661
20.10.2008 21:59:53   
Pija76
Gigi hello, sem na poti ja, ampak se mal prklopim k vam če ste kaj za komunikacijo, mi prav paše kej druzga od fremdsprache user posted image . Kako si? Frnikulce ubogajo?

Lučka evo poslali mene na pot, da mi ne bi bilo slučajno dolgčas ko se vrnem nazaj. Danes sem vsem rekla/pisala - bomo urejali v četrtek user posted image , torej mi ne bo dolgčas.

Supercow hello, kako si? Dogaja? V kakšno barvo štrihate?

Zarja glede pingvinov - men je samo z njimi ratalo zagledati user posted image , ampak je šlo potem žal za IMN. Srečno

Jutrišnji akterki - NAVIJAM!!!

Vsem en lep pozdravček!

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 4662
20.10.2008 22:01:26   
Pija76
Ojla Ledenka kako si? Pa otročiček?

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4663
20.10.2008 22:03:13   
Pija76
Pika.po meni je bilo najbolj enostavno v trebuh!

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 4664
20.10.2008 22:16:05   
pika.po
Punce hvala za vse tele nasvete! Je padla špika spet v trebuh, ampak je moj mal  nasvete upošteval, pa je ratal prav šolski primerek špikanja user posted image user posted image user posted image
Nč bolel user posted image

Zdaj pa vam vsem želim lepe sanje, grem kar spat, mam že dva dni občutek da mi bo jajčnik ven vrglo. Grrrrrr.

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 4665
20.10.2008 22:45:13   
womanpolice
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

WP, evo sem se glih spravljala, da tebi nekaj napišem ... pa si me prehitela.
Srce, jaz sem dobro. Malo bolj počivam in lenarim.

Kaj potem sta zrihtala do konca, al vaju je sirena prhitro prekinila.
Ti kar pojdi v ZD danes, da bo bolj za ziher.

Sem ravno danes razmišljala o tebi, pa da si imela zdej dve nočne.
In da vprašanje koliko si se na spala in koliko si zmatrana. Hvala bogu, da boš jutri doma, da nabereš malo energije.

Za sredo ti pa želim, da bo ja čimmanj boleče. Pa če bodo živčki premočno delali, sem vedno na voljo za pogovor po telefonu.
Meni je ful pomagalo, ko mi je med posegom ena sestra ves čas tiščala roke dol. In sem se z njo pogovarjala, kot da sva na kavi in ne na posegu.

Je šlo nekako takole... sem jo prosila, če je lahko kar skoz zraven in mi roke dol tišči... pa da ima take tople roke tko kot mamica... pa je one rekla, da bi mi pa v resnici lahko bila mama... pa sva se zmenile koliko je stara, koliko so njeni otroci stara... pa da no tudi pri 15 bi že lahko bila mama (toliko je starejša od mene)... pa sva se še nekaj menile ne vem več kaj... potem je pa rekla še, da je pa negativna stran tega, ko si enkrat babica, da moraš spat zraven dedka... no in sem se jaz začela smejati... ja sredi posega...

No vglavnem, meni pač to pomaga in se tako sprostim.
Matr sem naklofala...

Ma, sej ti povem, da sm čist adijo od teh nočnih...
Sreda... ja, upam tud jst, da bodo mi res dali dozo nečesa drugega, saj ketonali meni ne primejo od dveh hudih prometnih nesreč (obakrat zlomljena spodnja medenična kost - sramna kost), in sm takrat bila na tramalih, ki te pa tko zadanejo, kot bi se zadrogiral...

Ja, vidm, da si se imela prav prijetno na punkciji... Men so takrat samo dol držale, nč se pogovarjale... jst sm pa jim sam rekla, da grem rajši na 100 intervencij kjer se tepejo, kot pa na tkole bolečo punkcijo...

Hvala ti za "roko" ... zihr se kaj slišiva... v petek, ko boš šla na ET, pa se lahk tud pr men na kavi oglasita, če bosta imela čas.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 4666
20.10.2008 22:46:06   
womanpolice
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

Torek, 21.10
Mlinčka - UZ
anci banci - punkcija

navijam!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

se podpišem pod tole....

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4667
20.10.2008 22:54:00   
gigi1
Sem po Hausu na hitr prletela sam naše jutrišnje akterke mal spodbujat.

Mlinčka ti moja soborka. Upam, da vaju frnikolce ubogajo in da jutr stopka pade user posted image  user posted image  user posted image . Pa pridna bod pa Mlinkotu prec javi kako ti kaže, da nam takoj sporoči. Da se ne boš spet s kakšno začvekala user posted image  user posted image  user posted image

Anci.banci navodila maš, arcnije tud, črevo prazno jutr pa hop striptiz pa da Reško čimveč celic najde, da plavalčki od  user posted image  kar najboljše opravijo in čimveč celic oplodijo user posted image  user posted image  user posted image

Pika.po najboljš je v trebuh. Men tud če sestre dajejo v roko npr sem čist plava. Buši je pa čist OK. Sam včasih moraš mal kot al pa sistem zamenjat pa ne boli.

Pija dear kako je pr jodlarjih? Pa ti? Ti je dolgčas zvečer? Upam, da boš že jutri pot pod noge pa nazaj user posted image . Kaj pa vem, če me ubogajo. Mi dans neka sluz ven teče, je isto k O. Sam je nemogoče, da bi tolk zrasli pa popokal.. Al lahk tud tamali pokajo user posted image  Mah, klinc gleda nč ne bom milsila. Bomo vidli v sredo user posted image

Ajsi kako si lubica?

Želvica, Lučka, Netka, Miška, Zarja, Tina, pika.po, Ajsi...vse prisotne in odsotne lepo pančajte.

No, zdej pa res nočko vsem user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu pika.po)
Neposredna povezava do sporočila: 4668
20.10.2008 23:00:32   
mismis

Torek, 21.10
Mlinčka - UZ
anci banci - punkcija

Evo bejbe, tudi jaz se pridružujem tem lepim mislim in seveda navijam za vajuuser posted image user posted image user posted image . Drugače smo bili mi danes spet v šolo, kakor vsak ponedeljek in četrtek, potem je pa bilo potrebno še speglati do konca. Naš kužon je priden in se zahvaljuje za vse pozdrave in vas pozdravlja nazaj. Včeraj smo praznovali prvo svečko, tako da je naš kosmatinec dobil  VELIKO kost in novo igračo (da se bova lahko igrala).

WP, sedaj je stopka že padla kajne. Danes sta tudi že user posted image user posted image same dobre stvari.

Zarja, saj sem tukaj, samo bolj redko se oglašam, saj veš v službi gužva, doma se pa bolj našemu posvečam, itak gre pa jutri spet na službeno pot za dva dni in JAZ BOM SAMuser posted image user posted image user posted image . Bemti, res si bo treba zrihtat ljubimcauser posted image user posted image user posted image

Žižek moj, a je  Union sedel? Ti ga kar pij, da bodo frnikule rastle

Daisy, kam se pa ti seliš (upam da ne k meniuser posted image ), ker ti hodnik rihtajo

Pija, kje pa si ti spet na poslovni poti

Pikovit, kje si????

Pogrešam Hedi in Noki...

MDB (Savinjka), čestitke za Nikeca pikeca, naj bo pob zdrav in vesel in velik kot Triglavuser posted image user posted image user posted image

Sonček, tudi tebi čestitke za bodočega pobčauser posted image user posted image

Želvica (upam, da nisem z@****la) a tebe zafrkava user posted image . Probaj priskušen recept, user posted image in rdeče vino

Lučka, še fino da si prišla sedaj na vrsto za postopek, res nima smila čakati

pika.po, pri špikanju je moj menjal strani, ekrat me je pičil v levo, drugič v desno stegno. Saj bo, upam da se ti ne bo potrebno dolgo špikati

gospodarica, smola na izpitu kajne, ma ni vrag da ga boš naslednjič naredila

Abra, upam da počivaš, da ne bo gimnastičarka spet razigrana

Shuka, kako si ti moja najljubša ščukica, še vedno plavaš v plitivini

Hope, upam da bo danes mirna noč, da ne boste še dihali

Ženske, a kdo ve, a je šla naša Konina že na CR?

Kajši, kako si mi, se je psihično stanje že kaj popravilo. A ja, saj si rekla, še 2-3 dni, ta čas pa navijam za belino

Mlinčka, kaj je sedaj z našim srečanjem, pri meni bi šlo v petek

Tina, kako kaj, še vedno mi nisi odgovorila, midva se morava dobiti, da ti vrnem posodo

Miška73, hitro počivati, kaj se to pravi sedeti za računalnikom in tipkati!!

Mlinček, a boš še kakšno globoko delil z mano, daj daj bomo izdali pesmarico RR.

Ajsi, kako kaj, je pupa/pobč bolj milostna do tebe?

Dajamaja, mislim da imaš ti jutri spet pregled, navijam da se bo slišal srčekuser posted image user posted image user posted image

Kruce fiks, jutri bo samo še 6 dni, pa se pridružita v klub klomifenk

ok, bejbe moje, vem da vas nisem vseh naštela, prosim ne mi zameriti, ker sem res utrujena, namreč najprej ura in pol sprehoda, potem šola s psom in še likanje, samo še za v posteljo sem. In to sploh ne za slončkanje, ampak spanje. Itak me bo jutri spet user posted image ob cca 6. uri zbudil, tako da jaz sedaj odhajam pod tuš in se tipkamo jutri. Lahko noč vsem skupaj

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 4669
20.10.2008 23:04:22   
womanpolice
Še en dogodek, da vam opišem, preden mi moj mašino zapleni...

Zdajle sm šla v ZD na stop injekcijo. Beri tole: TO MORATE SAM DOŽIVET.... BERITE, NE BO VAM ŽAL... DA VIDITE KAJ VSE SE LAHKO ZGODI ŽIVEMU ĆLOVEKU.... A upam, da ne vam!!! Men se namreč je....

Dam medicinski sestri ampule z vodicami in praški ter injekcijo z iglami.
Jaz: "A veste kaj je to?"
Ona. "Ja, vem." nekaj trenutkov tišine...
Ona: "Zakaj pa je to?"
Jaz: user posted image user posted image user posted image
Jaz: "Za umetno oploditev... stop injekcija.
Ona: "Ene pa že kr namešano prinesejo in jih samo špiknem"
Jaz: "Ja, ker še imajo terapijo in vam prinesejo verjetno Gonal"
Ona: "Kam pa dam te ampule? Kako to nardiš?"
Jaz: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Jaz: "eno vodo v en prašek, drugo vodo v drug prašek in potem potegneš z eno injekcijo in vbrizgaš."
Ona: "aha, eno vodo v ta prašek, .. Kam pa to vodo?"
Jaz: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Jaz: "Ja, drugo vodo pa v drug prašek."
Ona: "aha.. " in si ogleduje ampule, praške, injekcijo, igle....
čakam, in čakam in čakam.... in vidim izraz, da JI NI NČ JASNO... user posted image user posted image user posted image user posted image
jaz: "Glejte... vam bom pokazala, bom zmešala, vi pa mi jo boste ubrizgnili..."
In namešam eno vodo en prašek....
Ona: "aja, tkole ... men pa ni bilo jasno, kam daš kej..."
Jaz (potiho v mislih): "ma, bejž no... nisi vedela... kaj ne poveš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ?"
In ko jst namešam eno ampulo , ona reče, da bo pa drugo ona....
In da vidite kako je vlekla tisto vodo vn, vbrizgala v prašek in potem kako je ampulo držala, ko je vlekla mešanico ven... tko postrani, da sm sam gledala a ji bo vse se po tleh polilo in bi morala še na GK LJuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Srce mi je bilo 300 na uro... da se ji ja neb razlilo...
In ko ona to končno uspe nardit (da vam ne pravim o položajih rok in prstov in kako JE BILA ŠTORASTA Z INJEKCIJO....) - KOT DA NEB BLA MEDICINSKA SESTRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!1, me vpraša kam zdaj to vbrizga. Pa ji povem, da naj v ramo.
Ona: "zbodla vas bom"
Jaz (tiho): "a bejž no..."
Ona: "bi blo dobr da posedite 10 minut , če bo kakšna reakcija "
jaz: " user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !"
Jaz: "Ne, ne , je že v redu... hvala..."
In potem gleda tisti moj papir... a mora kaj kam napisati...user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa ji rečem, da ni treba, da sm to sam tolk prinesla , da vidi, zakaj gre...

Punce, kaj imamo zaposleno v zdravstvu. Osnovna stvar za medicinsko sestro pa je ja zmešat injekcijo in jo vbrizgat. Ona pa... to je ravno tko, kot jst neb znala rečt: "Dobr dan, vozniško in prometno prosim..." user posted image user posted image user posted image user posted image a si predstavljate....

Danes sm klicala mojo zdravnico, katere medicinska sestra je bivša od mojga (že dolg nazaj sta bila skupaj).. o tem sem vam pisala že v prejšnjem postopku... Ona mi je dala tisto injekcijo in prej namešala v eni minuti. Pa je blo vse konc... In danes sva še govorili, pa sm jo vprašala, če bo ona na urgenci, pa je rekla da ne, in da naj kr grem na urgenco, da punce to znajo.... Če bi za tako vedela, vam povem, da bi šla k njej na dom in bi jo prosila, če mi jo ona da....
Res... mislila sm da bo me srčni infarkt ko sm videla, da ta medicinka z urgence ne zna niti iglo pravilno držat... No vsaj vbrizgala je v redu, saj sm kr čutila kak mi gre znotraj po telesu tekočina... mi je pa nardila skrbi.. me je postarala kr za nekaj let.. kakšn stres....

In potem mi moj pove, da jo pozna, da je ona bila včasih asistentka zobozdravniku in da se od tam poznata..... user posted image user posted image user posted image user posted image

Punce, velik sreče pri stop injekcijah in upam, da ne takšno "srečanje" kot sm ga doživela jst....

Uf, kaj me še čaka v tem postopku...

Upam, da samo še user posted image user posted image ... pa bom ZELOOOOOOOOOOO SREČNAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA...., tko, da bom na te prigode takoj pozabila....

Zdaj pa moram iti dol s "kište" saj jo moj rabi... bom res si morala net priklopit na prenosnika.. bom vidla kak bi blo to izvedljivo, da bo mir.... Mu že gre kr mal na živce ker sm non stop "gor" na RR. Potem pa mu rečem: "Ti tega ne razumeš, če neb blo teh žensk, bi jst zdajle bila že ne vem kje...."

In še ironija... moj je zdajle jedel pečena umešana jajčka... in vam povem, ko sm vonjala ta vonj do semle... se mi je že vse dvignilo......... mislim, da bom kr bruhalaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..........user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 4670
21.10.2008 0:09:43   
womanpolice
PUNCE... Vidm, da že ajate... Sladke sanje vsem vam... aja fantoma tudi, da ne bo favšije...

nočko...

se jutr slišmo..

p.s. jutr pride mlajša sestra na obisk s tamalmu... spet bo moje mucke tepel user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 4671
   Oktober IVF/ICSI
21.10.2008 5:38:32   
Kruce Fiks
Br'jutr! Tudi z našega konca ene lepe želje za spodnje
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Torek, 21.10
Mlinčka - UZ
anci banci - punkcija

Punci lepo zrihtajta. Anci banci tebi čim manj bolečo punkcijo in veliko jajčk, Mlinčka tebi pa težko pričakovano stopko.

Kruce fiks, jutri bo samo še 6 dni, pa se pridružita v klub klomifenk

Sem sedaj na hitro zračunal,pa mislim da jih je 8. Ma sej samo da se dogaja........

< Sporočilo je popravil Kruce Fiks -- 21.10.2008 5:39:02 >

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4672
21.10.2008 7:15:06   
Pija76
Dobro jutro,

evo predno grem spet jodlščino poslušat user posted image  vam moram zaželeti en lep dan. Tukaj zgleda bo lep, vsaj tak se kaže.

Gigi domov grem ju3, komaj čakam! Zvečer grem ponavadi v mesto tako da kar mine, pol pa spat. Včeraj sem malo TV še gledala, ampak me je hitr zmatral. Drugač sem QL, kaj pa čem!

Mismis potepam se po AUT.

Dananšnje akterke dobr opravita!

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 4673
21.10.2008 7:15:20   
nokes
jutro, krucefix in zaspanke in pija!

navijam za mlinčko, da so folikli veliki in pade stopka, pol pa jiiiiha, en divji se.ks pod budnimi očmi biologov na gk oz. mikroskopomuser posted image user posted image

anci banci, drž se danes, punca, naj mine hitro in naj bo obilna!!!,

mišmiš, jaz nisem pogrešana user posted image , se javljam vsako jutro ob istem času, povej krucefix!!! sprašuješ za konino, ima zmenjeno menda za CR 28.10, tak da naslednji teden dihamo user posted image user posted image  

lep dan vsem skupaj, pa pridne bodite!

< Sporočilo je popravil nokes -- 21.10.2008 7:16:00 >

nokes

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 4674
21.10.2008 7:17:52   
gospodarica
dobro jutro babike moje!
vidim, da nas je samo enih par prijavljenih...zaspankeuser posted image user posted image user posted image

no ena dobra user posted image  samo za vas,ker ste tok vredu punce!!!
navijam za vse današnje akterke....user posted image

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 4675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?