mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Torek, 21.10 Mlinčka - UZ anci banci - punkcija Punci lepo zrihtajta jutri. Anci banci tebi čim manj bolečo punkcijo in veliko jajčk, Mlinčka tebi pa težkopričakovano stopko. Evo bejbe, tudi jaz se pridružujem tem lepim mislim in seveda navijam za vaju . Drugače smo bili mi danes spet v šolo, kakor vsak ponedeljek in četrtek, potem je pa bilo potrebno še speglati do konca. Naš kužon je priden in se zahvaljuje za vse pozdrave in vas pozdravlja nazaj. Včeraj smo praznovali prvo svečko, tako da je naš kosmatinec dobil VELIKO kost in novo igračo (da se bova lahko igrala). WP, sedaj je stopka že padla kajne. Danes sta tudi že same dobre stvari. Zarja, saj sem tukaj, samo bolj redko se oglašam, saj veš v službi gužva, doma se pa bolj našemu posvečam, itak gre pa jutri spet na službeno pot za dva dni in JAZ BOM SAM . Bemti, res si bo treba zrihtat ljubimca Žižek moj, a je Union sedel? Ti ga kar pij, da bodo frnikule rastle Daisy, kam se pa ti seliš (upam da ne k meni ), ker ti hodnik rihtajo Pija, kje pa si ti spet na poslovni poti Pikovit, kje si???? Pogrešam Hedi in Noki... MDB (Savinjka), čestitke za Nikeca pikeca, naj bo pob zdrav in vesel in velik kot Triglav Sonček, tudi tebi čestitke za bodočega pobča Želvica (upam, da nisem z@****la) a tebe zafrkava . Probaj priskušen recept, in rdeče vino Lučka, še fino da si prišla sedaj na vrsto za postopek, res nima smila čakati pika.po, pri špikanju je moj menjal strani, ekrat me je pičil v levo, drugič v desno stegno. Saj bo, upam da se ti ne bo potrebno dolgo špikati gospodarica, smola na izpitu kajne, ma ni vrag da ga boš naslednjič naredila Abra, upam da počivaš, da ne bo gimnastičarka spet razigrana Shuka, kako si ti moja najljubša ščukica, še vedno plavaš v plitivini Hope, upam da bo danes mirna noč, da ne boste še dihali Ženske, a kdo ve, a je šla naša Konina že na CR? Kajši, kako si mi, se je psihično stanje že kaj popravilo. A ja, saj si rekla, še 2-3 dni, ta čas pa navijam za belino Mlinčka, kaj je sedaj z našim srečanjem, pri meni bi šlo v petek Tina, kako kaj, še vedno mi nisi odgovorila, midva se morava dobiti, da ti vrnem posodo Miška73, hitro počivati, kaj se to pravi sedeti za računalnikom in tipkati!! Mlinček, a boš še kakšno globoko delil z mano, daj daj bomo izdali pesmarico RR. Ajsi, kako kaj, je pupa/pobč bolj milostna do tebe? Dajamaja, mislim da imaš ti jutri spet pregled, navijam da se bo slišal srček Kruce fiks, jutri bo samo še 6 dni, pa se pridružita v klub klomifenk ok, bejbe moje, vem da vas nisem vseh naštela, prosim ne mi zameriti, ker sem res utrujena, namreč najprej ura in pol sprehoda, potem šola s psom in še likanje, samo še za v posteljo sem. In to sploh ne za slončkanje, ampak spanje. Itak me bo jutri spet ob cca 6. uri zbudil, tako da jaz sedaj odhajam pod tuš in se tipkamo jutri. Lahko noč vsem skupaj