|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober IVF/ICSI
20.10.2008 20:07:20   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Punce, kaj pa v obdobju med punkcijo in transferjem. Ali je pivo tudi priporočljivo? user posted image

Ne, je pa še zadnji vlak user posted image  user posted image  user posted image . Po ET sam še brezkofeinsko rula user posted image

Žiži, od kdaj pa pir vsebuje kofein user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4601
20.10.2008 20:08:02   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

Želvi privošči si!

Jaz grem pa pakirat, ker me čakajo selitve narodov. Jutri (biradaverjelapanemoremveč user posted image ) nama pridejo hodnik rihtat, pa se ne bo smelo po njem hodit, zdaj moram pa resno razmislit, kaj vse človek potrebuje za dve noči od doma.

Aja še za s-fact mi povejte. A začneš zjutraj al zvečer. Sem se hotla na Reškota koncentrirat, ampak mi pogled na režečega se moža tega ni dovoljeval. user posted image user posted image user posted image  Mah saj verjetno je vseeno. Bom začela zvečer, da bo stara zaloga bolj dolgo trajala.

Dejzi kokr vem Reško priporoča, da se špikaš ob 6ih zjutraj. Verjetno boš istočasno kot menopur-gon wthever že dobiš naprej...

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 4602
20.10.2008 20:08:14   
DaisyE

Kaj ste neki s pirom pogruntale? Da pomaga samo, če ga drugače ne piješ? Ajme meni, pa je šla še ena arcnija za boljše folikle po vodi. user posted image user posted image user posted image

Dejzi, mogoče pa pri tistih, ki ga sicer pijejo, pomaga povečanje odmerka na primer na 3x dozo. user posted image

Če se gremo pa tako, pol mi morjo pa bolniško za cel postopek dat. Pijana pa res ne morem v službo. user posted image user posted image user posted image  Mislite, da bi tole lahko utemeljila svoji os. zdravnici?

Mater žiži, zdaj pa ne vem... A misliš, da bi se z enim zelenim pomatrala? Pol, ko spakiram?

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 4603
20.10.2008 20:08:55   
gigi1

Punce, kaj pa v obdobju med punkcijo in transferjem. Ali je pivo tudi priporočljivo? user posted image

Ne, je pa še zadnji vlak user posted image  user posted image  user posted image . Po ET sam še brezkofeinsko rula user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  a vidiš kaj mi menopur dela user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 4604
20.10.2008 20:09:43   
DaisyE

Saj, zato se pa priporoča brezkofeinsko. user posted image user posted image user posted image user posted image  Do ETja vse kar sprošča, po ETju pa samo še bel WC papir.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 4605
20.10.2008 20:10:39   
womanpolice
MBD ne poznava se, pa vendar, iskrene čestitke"!

SONČEK33 iiiii, luleka sta vidla.... fantek, fantek pa gre priimek naprej

MIŠKA 73... kaj je zdaj ti.... kak se mi držiš? vse pod kontrolo?

No, midva sva najprej (uf, je pasalo), potem pa sva zaajčala.. in nato naju zbudi policijska sirena.... na telefonu kot ton zvonenenja in nato čez par sekund (2, 3 ali 4) pa še prava policijska sirena iz "doline"..... Vam povem, da sm se tko ustrašila. Sm mislila "zdajle se je pa moralo res nekaj zelo hudega nardit, da nas verjetn kličejo na kup in gremo vsi..." In potem mojga vprašam, zakaj so ga klical, pa mi pove, da enega ne bo v službo, ker žena rojeva...
Men je pa skor srce v hlače ušlo...

Tile dve nočni in takšna neprespanost sta me pa res čist zmešali... zdaj pa se res morm umirit, policijo odmislit in samo na dobr rezultat mislit..

Ob 22.00 uri "letim" v zdravstveni dom (čeprav sm se sama špikala, bom to kr prepustila izkušenim rokam, da kaj ne zaj....), jutr pa itak nč več v službo, saj bo odvajalo nardilo svoje... ubogi moji mucki, ki so blizu wc-ja (smrdi, smrdi, smrdi.... driska... bejžta....

KAJŠICA.... Kje si ti moj persilček? sej bo tokrat ostal persil... res , ti povem, midva z Mlinčko sva prepričale da bo tokrat ratal in da bo tud potem vse ok user posted image .

PIVO IN JAJCA.... Dans sva z našo tajnico poslušale pesem ki gre nekako takole: "všeč so mi ženske, ki pijejo pivo,... nanannanannana, .... nanannanannanan, ne vedo da po pivu prsi rastejo...."
Jst sm si pa pela tkole (po tihem): "saj zdaj pa že vedo, da po pivu celice rastejo... " user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Torej punce "Na zdravje" tiste, ki ga ponavadi konzumirate ali tiste ki ga ne... je čist vseeno...

Jajca... za ta pa res upam, da vam ne bodo že kje vn gledala kot men.. tko, da jih resnično ne morm več videt... no, edin še KINDER JAJČKA... Kajne , GIGI IN MLINČKA? user posted image

MLINČKA... Res, še enkrat ti hvala! Tko lepo si naju presenetila z Žiži... ti povem, da mi je  ta lepa pozornost pomenila več kot pa da bi mi kdo dal milijon evrov... Zelo lepo od tebe in še enkrat HVALA TI, ZLATA SI!!!

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 4606
20.10.2008 20:10:54   
gigi1

Kaj ste neki s pirom pogruntale? Da pomaga samo, če ga drugače ne piješ? Ajme meni, pa je šla še ena arcnija za boljše folikle po vodi. user posted image user posted image user posted image

Dejzi, mogoče pa pri tistih, ki ga sicer pijejo, pomaga povečanje odmerka na primer na 3x dozo. user posted image

Če se gremo pa tako, pol mi morjo pa bolniško za cel postopek dat. Pijana pa res ne morem v službo. user posted image user posted image user posted image  Mislite, da bi tole lahko utemeljila svoji os. zdravnici?

Mater žiži, zdaj pa ne vem... A misliš, da bi se z enim zelenim pomatrala? Pol, ko spakiram?

V sili hudič še muhe žre user posted image  user posted image  user posted image . Al je pa una...Podarjenemu konju se ne gleda v zobe user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 4607
20.10.2008 20:12:36   
womanpolice
MADONCA... TEGALE NI PRIJELO, ko sm napisala da sva najprej... pa sej vse veste za kaj se gre ane... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image TOLE JA.. SLONČKANJE... zdaj pa post user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 4608
20.10.2008 20:13:43   
DaisyE

V sili hudič še muhe žre user posted image  user posted image  user posted image . Al je pa una...Podarjenemu konju se ne gleda v zobe user posted image  user posted image  user posted image

No prav. Ti si pa le še enga odpri, da ne boš prej ušla. Grem zdaj in pridem kuj nazaj.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4609
20.10.2008 20:14:56   
gigi1
Wp saj smo zaštekale, kaj si mislila user posted image  user posted image  user posted image .
Ja Mlinčka je pa carica user posted image , No jaz bi pa vseen raj miljonček, pa ne pufa user posted image  user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4610
20.10.2008 20:17:58   
womanpolice
daj, no, žiži... potem pa neb bla prava Slovenka, če neb imela pufa ane... welcome to the blockuser posted image user posted image user posted image

Zdaj morm iti jest (sm dans sam sendvič) in potem pa muckom čistit, prej nism utegnila....

se kasneje tipkamo...

punce.. prodajam mojega .... a ga ktera kupi? včasih se vprašam kdo pri nam je tisti, ki se fila s hormoni...

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4611
20.10.2008 20:20:33   
miska73
WP, evo sem se glih spravljala, da tebi nekaj napišem ... pa si me prehitela.
Srce, jaz sem dobro. Malo bolj počivam in lenarim.

Kaj potem sta zrihtala do konca, al vaju je sirena prhitro prekinila.
Ti kar pojdi v ZD danes, da bo bolj za ziher.

Sem ravno danes razmišljala o tebi, pa da si imela zdej dve nočne.
In da vprašanje koliko si se na spala in koliko si zmatrana. Hvala bogu, da boš jutri doma, da nabereš malo energije.

Za sredo ti pa želim, da bo ja čimmanj boleče. Pa če bodo živčki premočno delali, sem vedno na voljo za pogovor po telefonu.
Meni je ful pomagalo, ko mi je med posegom ena sestra ves čas tiščala roke dol. In sem se z njo pogovarjala, kot da sva na kavi in ne na posegu.

Je šlo nekako takole... sem jo prosila, če je lahko kar skoz zraven in mi roke dol tišči... pa da ima take tople roke tko kot mamica... pa je one rekla, da bi mi pa v resnici lahko bila mama... pa sva se zmenile koliko je stara, koliko so njeni otroci stara... pa da no tudi pri 15 bi že lahko bila mama (toliko je starejša od mene)... pa sva se še nekaj menile ne vem več kaj... potem je pa rekla še, da je pa negativna stran tega, ko si enkrat babica, da moraš spat zraven dedka... no in sem se jaz začela smejati... ja sredi posega...

No vglavnem, meni pač to pomaga in se tako sprostim.
Matr sem naklofala...

Neposredna povezava do sporočila: 4612
20.10.2008 20:22:22   
gigi1
A zdej boste pa vse šle? Mene tud moj hoče pred tv spravt, ker je dobr film na A kanalu.

Dejziiiii a te je tazelen zavedel na stranska pota, da te še ni nazaj?

Neposredna povezava do sporočila: 4613
20.10.2008 20:23:20   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: womanpolice

daj, no, žiži... potem pa neb bla prava Slovenka, če neb imela pufa ane... welcome to the blockuser posted image user posted image user posted image

Zdaj morm iti jest (sm dans sam sendvič) in potem pa muckom čistit, prej nism utegnila....

se kasneje tipkamo...

punce.. prodajam mojega .... a ga ktera kupi? včasih se vprašam kdo pri nam je tisti, ki se fila s hormoni...

Pendrek v roke, pa ga spravi v red!!! user posted image user posted image user posted image  Bom raj tih, mam nešto slično kod kuče. user posted image user posted image user posted image

Evo, kovter mam, povšter tud, pa gate, štunfe, S-fact, kavbojke, pulover. A rabim še kaj? Aja pir! user posted image user posted image user posted image  Denarnico in ključe.

Neposredna povezava do sporočila: 4614
20.10.2008 20:24:14   
DaisyE

Če pakiram! Zgrožensmajlikizmajujezglavo.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4615
20.10.2008 20:25:47   
gigi1
Miška a je ena taka drobna, ki ima bolj svetle goste lase? Meni je tud zlo pomagala med punkcijo in ET. Zlata je user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4616
20.10.2008 20:26:50   
miska73
WP, Dejzi, Žiži, na zdravje user posted image

Jst grem pa malo v horizontalo.

A ja pa še to sem vas mislila vprašati , a seks je dovoljen v obdobju med punkcijo in transferjem?

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4617
20.10.2008 20:27:14   
DaisyE
Na, zdaj sem pa sama s pirom tazelenim. In noben mi ne pomaga pakirat. Ti šment ti.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 4618
20.10.2008 20:28:27   
gigi1

Pa sej si že spakirala, a ne? user posted image  Čak men ni čist jasno user posted image  A se seliš sam v drugo sobo, al kam drugam zarad hodnika?

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 4619
20.10.2008 20:28:46   
DaisyE

A ja pa še to sem vas mislila vprašati , a seks je dovoljen v obdobju med punkcijo in transferjem?

Samo če je brezkofeinski  user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil DaisyE -- 20.10.2008 20:30:57 >

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 4620
20.10.2008 20:30:08   
miska73
Miška a je ena taka drobna, ki ima bolj svetle goste lase?

Ne, ni bila ta. Je bila malo bolj močna pa s slabšimi lasmi.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4621
20.10.2008 20:30:16   
DaisyE

Pa sej si že spakirala, a ne? user posted image  Čak men ni čist jasno user posted image  A se seliš sam v drugo sobo, al kam drugam zarad hodnika?

Pri nas mamo tak sistem, da se po hodniku do vseh sob pride. user posted image user posted image user posted image  Tega pa menda zdaj dve noči ne bom mogla počet. Grem pa raj drugam! user posted image user posted image user posted image

Kaj še rabim?

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4622
20.10.2008 20:31:40   
gigi1

WP, Dejzi, Žiži, na zdravje user posted image

Jst grem pa malo v horizontalo.

Na GK odsvetujejo. Lahko bi prišlo do kakšnega infekta user posted image . Mal se pa tud bojijo, da je kakšna frnikolca ostala, pa da po naravni poti zanosiš...pol pa troooojčkiuser posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 4623
20.10.2008 20:33:00   
gigi1

Samo če je brezkofeinski  user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 4624
20.10.2008 20:34:14   
gigi1

Pri nas mamo tak sistem, da se po hodniku do vseh sob pride. user posted image user posted image user posted image  Tega pa menda zdaj dve noči ne bom mogla počet. Grem pa raj drugam! user posted image user posted image user posted image

Kaj še rabim?

Pa ne da se boš k Mlinčki in Mlinkotu povabla?

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 4625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?