womanpolice
|
MBD ne poznava se, pa vendar, iskrene čestitke"! SONČEK33 iiiii, luleka sta vidla.... fantek, fantek pa gre priimek naprej MIŠKA 73... kaj je zdaj ti.... kak se mi držiš? vse pod kontrolo? No, midva sva najprej (uf, je pasalo), potem pa sva zaajčala.. in nato naju zbudi policijska sirena.... na telefonu kot ton zvonenenja in nato čez par sekund (2, 3 ali 4) pa še prava policijska sirena iz "doline"..... Vam povem, da sm se tko ustrašila. Sm mislila "zdajle se je pa moralo res nekaj zelo hudega nardit, da nas verjetn kličejo na kup in gremo vsi..." In potem mojga vprašam, zakaj so ga klical, pa mi pove, da enega ne bo v službo, ker žena rojeva... Men je pa skor srce v hlače ušlo... Tile dve nočni in takšna neprespanost sta me pa res čist zmešali... zdaj pa se res morm umirit, policijo odmislit in samo na dobr rezultat mislit.. Ob 22.00 uri "letim" v zdravstveni dom (čeprav sm se sama špikala, bom to kr prepustila izkušenim rokam, da kaj ne zaj....), jutr pa itak nč več v službo, saj bo odvajalo nardilo svoje... ubogi moji mucki, ki so blizu wc-ja (smrdi, smrdi, smrdi.... driska... bejžta.... KAJŠICA.... Kje si ti moj persilček? sej bo tokrat ostal persil... res , ti povem, midva z Mlinčko sva prepričale da bo tokrat ratal in da bo tud potem vse ok . PIVO IN JAJCA.... Dans sva z našo tajnico poslušale pesem ki gre nekako takole: "všeč so mi ženske, ki pijejo pivo,... nanannanannana, .... nanannanannanan, ne vedo da po pivu prsi rastejo...." Jst sm si pa pela tkole (po tihem): "saj zdaj pa že vedo, da po pivu celice rastejo... " Torej punce "Na zdravje" tiste, ki ga ponavadi konzumirate ali tiste ki ga ne... je čist vseeno... Jajca... za ta pa res upam, da vam ne bodo že kje vn gledala kot men.. tko, da jih resnično ne morm več videt... no, edin še KINDER JAJČKA... Kajne , GIGI IN MLINČKA? MLINČKA... Res, še enkrat ti hvala! Tko lepo si naju presenetila z Žiži... ti povem, da mi je ta lepa pozornost pomenila več kot pa da bi mi kdo dal milijon evrov... Zelo lepo od tebe in še enkrat HVALA TI, ZLATA SI!!!
|