Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 20.10.2008 15:15:57
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Misek IZVIRNO SPOROČILO: ssevin IZVIRNO SPOROČILO: sneška_ Evo ih stigli do krava, pica, košenja, pa neko je zalutao jaooooooo Još uvek nije zalutao. ssevin ajde stavi kahfu, skupila se raja vidim Kad ti kažem, niko se još nije okupio ni okupao
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 20.10.2008 15:27:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobro, jel ti planiraš da stigneš uskoro.
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 20.10.2008 15:35:21
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark Dobro, jel ti planiraš da stigneš uskoro. Ja? Pa planiram al nešto gubim motivaciju.
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 20.10.2008 15:36:10
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ssevin IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark Dobro, jel ti planiraš da stigneš uskoro. Ja? Pa planiram al nešto gubim motivaciju. I šta ćemo s tim? Treba ja da te motivišem?
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 20.10.2008 15:43:15
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark IZVIRNO SPOROČILO: ssevin IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark Dobro, jel ti planiraš da stigneš uskoro. Ja? Pa planiram al nešto gubim motivaciju. I šta ćemo s tim? Treba ja da te motivišem? Pa nego ko? Jesi li ti muško il nisi? Ja sam još uvek malo staromodna i stidljiva.
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 20.10.2008 15:45:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa što moram stalno da te gurkam? Kreni već jednom.
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 20.10.2008 15:52:11
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark Pa što moram stalno da te gurkam? Kreni već jednom. Evo krećem. Idem kući pevajući. Ćao.
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 20.10.2008 16:06:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Kreni već jednom. Evo krećem. Za Partibrejkerse, vidim, nisi čula.
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 20.10.2008 16:24:33
|
|
|
|
Misek
|
IZVIRNO SPOROČILO: ssevin IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark Dobro, jel ti planiraš da stigneš uskoro. Ja? Pa planiram al nešto gubim motivaciju. Stavi kahfu. Ceka me jedan sastanak jos danas, pa da ne zaspem... sto se motivacije tice... muskarci kuvaju bolju kahfu nego zene, samo ih adekvatno moras motivisati i odgojiti.
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 20.10.2008 16:25:42
|
|
|
|
Misek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark Kreni već jednom. Evo krećem. Za Partibrejkerse, vidim, nisi čula. ssevin fokica aludira na onu: kreni, kreni prema meni.... tako ti je to kad slusas narodnjake.... fridaaaaa je bila moja kraljica... mozda cete vecer da zapevate.
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 20.10.2008 19:40:40
|
|
|
|
sneška_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Misek IZVIRNO SPOROČILO: ssevin IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark Dobro, jel ti planiraš da stigneš uskoro. Ja? Pa planiram al nešto gubim motivaciju. Stavi kahfu. Ceka me jedan sastanak jos danas, pa da ne zaspem... sto se motivacije tice... muskarci kuvaju bolju kahfu nego zene, samo ih adekvatno moras motivisati i odgojiti. Mišek pa to iz iskustva ti kažem za kafu. Pravi moj lepu kafu
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 20.10.2008 19:58:25
|
|
|
|
Misek
|
IZVIRNO SPOROČILO: sneška_ Mišek pa to iz iskustva ti kažem za kafu. Pravi moj lepu kafu sneska, ja se duboko pardoniram ali kada bese onaj RD na koji si nas zvala??? Sledece subote??
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 20.10.2008 20:26:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Pravi moj lepu kafu Onu pravu, tursku, u đezvi (ili kako se vec ova đezva pise)?
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 20.10.2008 22:10:19
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark Kreni već jednom. Evo krećem. Za Partibrejkerse, vidim, nisi čula. Pa za njih sam nešto čula, mada njih nisam i verovatno nikad neću. I šta sad?
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 20.10.2008 22:27:00
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: ssevin IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark Kreni već jednom. Evo krećem. Za Partibrejkerse, vidim, nisi čula. Pa za njih sam nešto čula, mada njih nisam i verovatno nikad neću. I šta sad? Očigledno opet ništa.
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 20.10.2008 22:48:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Tu smo poneki.
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 20.10.2008 22:51:10
|
|
|
|
Marogica
|
Dober večer...družba moja...
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 20.10.2008 22:52:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Evo je, došla i tetka. Dobro veče gazdarice. Jesi pročitala Sartrea?
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 20.10.2008 23:04:45
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica Dober večer...družba moja... Oooo
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 20.10.2008 23:08:34
|
|
|
|
Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark Evo je, došla i tetka. Dobro veče gazdarice. Jesi pročitala Sartrea? Ne še...ne gre to tako hitro....SEm si pa pravi naslov knjige izbrala, čisto zame: "Zrela leta"
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 20.10.2008 23:09:04
|
|
|
|
Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: ssevin IZVIRNO SPOROČILO: Marogica Dober večer...družba moja... Oooo Kje se pa ti potikaš?
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 20.10.2008 23:14:10
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica IZVIRNO SPOROČILO: ssevin IZVIRNO SPOROČILO: Marogica Dober večer...družba moja... Oooo Kje se pa ti potikaš? Uživam kolikor se pač da v tem vremenu, pa vi? Bom piknik nardila do konca tedna če bo še dalje lepo..Vabljeni ste z otroci, pa Jana73. Samo še ne vem kdaj točno.
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 20.10.2008 23:14:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Daj predlog za kakšno res dobro knjigo. Kar ti je zadnje ostalo v spominu. Pa da ne bo zopet izpado, da se pogovarjam sam s sabo.
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 20.10.2008 23:18:46
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ssevin IZVIRNO SPOROČILO: Marogica IZVIRNO SPOROČILO: ssevin IZVIRNO SPOROČILO: Marogica Dober večer...družba moja... Oooo Kje se pa ti potikaš? Uživam kolikor se pač da v tem vremenu, pa vi? Bom piknik nardila do konca tedna če bo še dalje lepo..Vabljeni ste z otroci, pa Jana73. Samo še ne vem kdaj točno. Uuuuu jebote, kako ste me zajebale. Šaltujem na slovenački ko u petu. Inače, kad smo kod šaltanja, Ssevin je izgledala prešaltala na taktiku ignorisanja Bakfarka ne bi li se dotični počeo više interesovati za nju. Ssevine da ti skratim muke. Koliko god se trudila ne postoji šansa, ali ni najmanja, da te kontaktiram na ZS. Ili dođi i ponesi tu četkicu ili ništa.
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 20.10.2008 23:21:07
|
|
|
|
Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: ssevin Uživam kolikor se pač da v tem vremenu, pa vi? Bom piknik nardila do konca tedna če bo še dalje lepo..Vabljeni ste z otroci, pa Jana73. Samo še ne vem kdaj točno. Jaz delam vse dneve, samo jutri imam fraj, pa v nedeljo...ker imamo tako ali tako zaprto...drugače pa ta teden bolj slabo kaže...
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?