|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November 2006 - 3. del
17.10.2008 18:06:21   
Pikapolonica_
Vse najboljše Val!

No, tudi mi že sicer delamo na drugemu, upali pa bomo čez kakšen teden, če bo ali ne.
Ravnokar smo tudi mi našli igračo, s katero se zamoti vsaj 10minut.user posted image Sem mu kupila tisti Black&Deckerjev komplet orodja, kjer vse dejansko dela, se pravi se vrti in gumbki se prestavljajo in sedaj se prestolonaslednik igra z električnim izvijačom, mašino po domače. Mi je že popravil user posted image tisklanik (se pravi, odlomil en del, ki hvala bogu ni ključnega pomena) v pisarni, sedaj se je pa ravnokar lotil omare v dnevni sobi. Ampak mir pa je in samo vrtenje se sliši user posted image In če bo delovalo kakšen dan, je vredno vsakega centauser posted image

Drugače pa danes že celi dan hodi naokoli z mojimi veržimicami. Bolj redek unikat je, bolj mu je všeč, tako da okus vsekakor ima. Po mamici sevedauser posted image user posted image

Imate kakšno idejo za večerjo?

< Sporočilo je popravil Pikapolonica_ -- 17.10.2008 18:07:44 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3051
17.10.2008 19:59:03   
malilump
Hvala punce....user posted image

Jap, pa smo stari 2 leti...v vrtcu se je imel prav luštno, potem sem ga pa zbasala v avto in sva šla v šoping...pa je bil tako zbirčen...od cotk si je samo eno srajčko izbral, igrače je sicer malo bolj gledal, na koncu je izbral black&deckerjevo motorko (je reku, da bo dediju pomagal žagat)...user posted image

Jutri gremo pa praznovat k sestri v Lj....včeraj smo bili sami (babi, dedi in midva z Valom), jutri nas bo pa malce več, pa še našega najnovejšega člana bomo malce zapili...user posted image

No v glavnem, dogaja se nama kar veliko...zdaj grem pa pod tuš in kmalu spat, ker sem kar utrujena...

Lep vikend pa se kaj tipkamo...

Val - 16.10.2006
Neva - 27.3.2013

(odgovor članu Pikapolonica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3052
17.10.2008 20:55:08   
max81
iiiiiiiiiiiii sezona rojstnih dnevov je odprtauser posted image user posted image ...malilump in Val...čestitke za 2. svečkico

(odgovor članu malilump)
Neposredna povezava do sporočila: 3053
17.10.2008 20:58:53   
max81
vidim, da zadnje dni zelo malo čvekate....Zamima tako ali tako uživauser posted image user posted image ..in prav je tako

no mi 3je smo se danes potepali, pa na obisk smo šli h kolegici in moji bodoči snahiuser posted image user posted image user posted image ...tavelka punčara se je šla pa danes kopat  s sestično, teto in mamo

pa naročit smo šli sušilca, res upam, da nam bo služil, ker se bliža sezona nesušenja perilauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 3054
18.10.2008 8:57:06   
Pikapolonica_
Sušilec je super zadeva user posted image user posted image user posted image Pa 9kg pralni stroj tudiuser posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 3055
18.10.2008 9:17:40   
max81
IZVIRNO SPOROČILO: Pikapolonica_

Sušilec je super zadeva user posted image user posted image user posted image Pa 9kg pralni stroj tudiuser posted image

predvidevam, da ga mate doma...a se stvari kej skrčijo?????...edino to me mal skrbi

(odgovor članu Pikapolonica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3056
18.10.2008 9:21:50   
max81
drugače pa dobro jutro

kot ponavadi mi3 je samevamo, ker je ati na šihtu, mala je glih kar pofruštkala in pravi mami mami roke mijat mijatuser posted image user posted image user posted image user posted image

jest pa kofetkam in jem ene piškote iz hoferja z oreščki in se ful dobriuser posted image user posted image

joj pol se bom pa spet sekirala...morm še dobre 3 kilce dol dobit...zdej se gibljejo od 57-58kg....rada bi jih melA TM okol 55, če mi bo rataluser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 3057
18.10.2008 9:22:47   
max81
Aja1 a maš komp že zrihtan...dejmo dejmo, tuki november samevauser posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 3058
18.10.2008 9:23:27   
max81
ja no sama s sabo se pa ne bom pogovarjalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 3059
18.10.2008 12:29:07   
krfjolca
Uf, nam se je pa sušilec ravno pokvaril user posted image . Spet bo likanja, da se ven ne bom videla. Če sušim s sušilcem, mi 3/4 cunj ni treba likati, samo zložim. Razen kake srajce in hlače. Meni se še ni nič skrčilo, res pa ne dajem noter prav občutljivih stvari. Zdaj pa čakam, da se bo kdo spomnil poklicati serviserja. Čeprav bi bilo bolje kar novega kupit, ker se nonstop kvari. Saj pomojem sem jaz kriva, ker sem štiri runde sušila eno za drugo, tako da je verjetno šel grelec ... Sam pššššt user posted image .

Kaj kuhate danes? Mi smo se odločili za enolončnico.

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 3060
18.10.2008 12:57:38   
majas
Tudi jaz imam sušilca... ne bi mogla brez njega, sploh v zimskem času. Pa cote, sploh brisače so tak fajn mehke.

Jaz kuham juhico, zrezke v gobovi omaki in kruhove cmoke... čakam da moj pride.

Zunaj se pokazal sonček-prav paše da je vikend lep. Kopalnica pa se že fugira. Še malo... komaj čakam,,, pa čeprav me čaka gooora pucanja in pospravljanja.

Lep vikend.

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 3061
18.10.2008 12:58:36   
majas
še ma katera link, da si malo pogledam datume roj.dnevov...naših lumpov user posted image

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 3062
20.10.2008 8:34:21   
Zamima
Daaan user posted image

včeraj proti večeru smo prispeli z dopustka,... ja vse lepo hitro mine user posted image ,... no imeli smo se čudovito, ko mi bo bom nalepila par fotk v album,... včeraj sem se do polnoči zafrkavala s fotkami, se mi je cela zmeda nardila user posted image , prvič pa zadnjič sem nastavljala datum in uro na fotoaparatu user posted image

No zdaj grem pa kavico pit,... user posted image , dobro jutro vsem

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 3063
20.10.2008 8:41:23   
max81
oooo Zamima helovvvvuser posted image

za prebrat ne boš imela ravno velikouser posted image , smo bile zelo slabe čvekeuser posted image

pri nas je svinjsko mrazzzz, sem bila par minutk pred hišo, pa se mi je skoraj zanohtalo...no sedaj pijem kavico in zelo pašeuser posted image

tastar gre zdejle na šiht...tavelka čmrla, pa učeraj popoldan ni šla spat in ne morem verjet, da še kr spi.....no nč večuser posted image user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 3064
20.10.2008 9:05:45   
max81
user posted image user posted image user posted image  tamali dirka po dnevni, no v bistvu mal polira...se slini in lepo za seboj vse pobrišeuser posted image user posted image ...a ni pridenuser posted image user posted image user posted image .....čmrla je, mami pa še kr kofetka..kakšna slaba razvadauser posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 3065
20.10.2008 10:44:48   
Zamima
max imaš pridne otročke user posted image , moja je pa v vrtcu-pridna, upam vsaj user posted image , mami pa tud še kar kofetka, user posted image pa danes doma nekaj počne, še sama ne vem kaj, mu dam malo za dihat, zdaj ko naju je 4 dni prenašal user posted image

< Sporočilo je popravil Zamima -- 20.10.2008 10:47:18 >

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 3066
20.10.2008 11:56:41   
Žiga
Sem bil kregan, da se nič ne oglasim... user posted image

Pa bom dal nekaj za razvedrilo...

Klik: Bejbi, kva ti bom delu... user posted image user posted image user posted image

LP
Ž.

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 3067
20.10.2008 12:35:38   
viv_
Dan!

Max, si se lepo pogovorila sama s sabo?user posted image user posted image user posted image

Jaz končno nisem več samohranilka. Jeeeeeeeeee user posted image user posted image user posted image  Čeprav so dnevi kar hitro minili. Malo smo se s puncami potepale, pa je šlo!

Jaz pa nimam sušilca. Ga nimam kam dat user posted image  Tako da imam stojalo celo zimo v dnevni, kar mi gre res na živce. Klavir, Mersad Berber na steni in stojalo s cunjami zraven... Ampak, ne gre drugače!

Zamima, čakam na geslo...

Krfjolca, čestitke za brcike. A ime imate že zbrano?user posted image

Za katero je pa treba navijat?

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Žiga)
Neposredna povezava do sporočila: 3068
20.10.2008 15:55:24   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: viv

Zamima, čakam na geslo...

evo poslano, če katera ni dobila naj mi javi na ZS user posted image

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 3069
20.10.2008 20:47:38   
Aja1
Evo mene spet na liniji user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 3070
20.10.2008 20:48:25   
Aja1
Zamima, kako naj vidim tvoj album? Če kliknem tvoj album vidim samo čopko in plusek user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3071
20.10.2008 20:56:45   
Zamima
Aja1, bom poslala še tebi povezavo. user posted image Možno, da je nisem, malo sem zmedena s temi novimi albumi user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3072
20.10.2008 20:59:52   
Zamima
ali pa ZS poglej user posted image , zdaj sem ti še povezavo poslala

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 3073
20.10.2008 21:07:52   
Aja1
Zdaj je pa odprlo. Prej link ni bil aktiven.  Te prenove forumov mi niso všeč. Mamina čvekalnica je tudi čist drugačna user posted image .

Ja, so pa super lepe slikice. Se vidi, da ste uživali in da vsi izžarevate srečo user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 3074
20.10.2008 21:09:25   
Aja1
Pa vse najboljše Valu (malo z zamudo).

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Nakupovanje ni "čas za mamo"
Tuširanje ne bi smel biti odmor, nakupovanje in pregled pri zdravniku prav tako ne. To so osnovne potrebe, ampak izgleda...
Likovne počitnice za otroke, zimske počitn...
Otroci bodo v času zimskih likovnih počitnic, ki jih organizira NIČ ART likovna šola, ustvarjali v ateljeju in v galerij...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?