rumba
|
kapica, iiiiiiiiiiiiiii, ČESTITKE!!!!!! Dobrodošel Nias! ulla in Ajvy, super za UZ. Jaz nisem nikoli šla na 3D, čeprav me je ful matralo. zvesta, no, super, da ste končno izvedeli, kaj malega muči. Pri nas smo tudi virozni, ni streptokokna angina, tako da je čisto možno, da je Hana čisto brezveze jedla antibiotik. Sem jezna nase, ker sem do sedaj vedno zahtevala preglad krvi, tokrat pa mi je zdravnica delovala tako prepričljivo, da je ziher bakterijskega značaja..... No, pro Juliji smo zahtevali bris, nakar se je izkazalo, da je virozna angina. Danes je že skoraj dobra, Anej je že tudi kar uredu. Včeraj je bilo pa prav hecno, ker je zjutraj po živ žavu zaspal na kauču. Sva ga odnesla v splanico in je spal do večera. Vmes sem hodila k njemu, če bi že vstal, pa ni hotel. No, malo pred večerno risanko pa se primaje v dnevno, se pokne na kauč in gleda TV. In se začne risanka. On pa se čudi, kaj je tej danes, da so same risanke. Po koncu risanke je Lumpi, ki reče lahko noč, Anej pa gleda najprej mene, pa skozi okno, pa spet mene in spet skozi okno in ves zmeden vpraša, kaj se danes dogaja, da je tako kratek dan. No, verjetno mi ni treba napisat, da potem dolgo ni videl zaspati.
|