|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 07
19.10.2008 20:30:53   
baja*
Nias dobrodošeluser posted image kapica čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pridno se cartajte......user posted image

< Sporočilo je popravil baja* -- 19.10.2008 20:31:47 >

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2301
19.10.2008 20:34:30   
Češnca
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Češnca...še dobr da ni blo nobenih problemov pri izhajanju zob....to je super....
Kako si ti, ??
Jst se ne skrivam za štedilnikom , ker ga ne maram kej preveč...sem pa šla počivat, kot sem rekla, da me migrena mine....

Naj ti končno odgovorim... user posted image  Jst sm ok - dokler je še vikend. Sm se prov lepo spočila za delovni teden.
Sej jst tud nism oboževalka štedilnika - le občasno me zagrabi. user posted image

Kako pa kaj tvoje počutje?

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2302
19.10.2008 20:43:39   
Ajvy

Joj punce...moram vam povedat...jst sem tolk vesela..
Danes sem bila na UZ..v bistvu na tem seminarju kjer so se kao učili delati na novih Uz......vse smo pregledali...v nulo sem vidla otročka....obrazek...sem se stopila..itak sem imela čist solzne oči...in ko mi je na koncu rekla, da je vse v redu.....da je vse ok.....sem poletela....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu angel_rebelde)
Neposredna povezava do sporočila: 2303
19.10.2008 20:46:31   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: Češnca

Češnca...še dobr da ni blo nobenih problemov pri izhajanju zob....to je super....
Kako si ti, ??
Jst se ne skrivam za štedilnikom , ker ga ne maram kej preveč...sem pa šla počivat, kot sem rekla, da me migrena mine....

Naj ti končno odgovorim... user posted image  Jst sm ok - dokler je še vikend. Sm se prov lepo spočila za delovni teden.
Sej jst tud nism oboževalka štedilnika - le občasno me zagrabi. user posted image

Kako pa kaj tvoje počutje?

A maš nov avatar??Super je....
A veš ,da sem kar v redu..ko me ta migran zagrabi je mau hudo..drugače pa kar gre...HB lahko veliko počivam....mal me ta zadeva s stanovanjem mori...ampak ni ga šment ob vseh vaših pestkah, da ne bomo kaj pametnega skup spacali...
Se vidi ,da sem čist optimistična danes, sem še pod vplivom UZ...je bilo tak lepo vidit 639 težkega user posted image .....pa ustka, pa učke si je pomel....nebesa....

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 2304
19.10.2008 21:43:35   
Ajvy
nočko vsem...grem gledat Zločinski um..potem pa aja aja

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2305
19.10.2008 23:10:23   
pupi
KAPICA ČESTITKE OB ROJSTVU MALEGA NIASA!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2306
20.10.2008 7:58:10   
zvesta
Jutro....

Čakam, da škrat vstane. Ob 9.30 sva spet naročena na mučenje v ZD.

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2307
20.10.2008 8:14:49   
siskamiska
Jutro!

Zvesta dobro opravite user posted image .
Mi smo pa že spet ob 5 vstali in rogovilimo že kar nekaj časa pokonci. Kosilo za danes je že skuhano user posted image  ( rana ura zlata ura) sedaj šibamo pa že na kavo.

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 2308
20.10.2008 8:29:32   
zvesta
saj, mi smo pa vstali ene 100x ponoči. Očitno ima že dve noči grozljive sanje, ker ga komaj komaj potolažimo ponoči.

Kaj si skuhala dobrega? Jaz moram danes tudi nekaj na hitro narediti, sploh, če bova spet celo večnost pri zdravniku.

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 2309
20.10.2008 8:29:44   
Anonimen

Joj punce...moram vam povedat...jst sem tolk vesela..
Danes sem bila na UZ..v bistvu na tem seminarju kjer so se kao učili delati na novih Uz......vse smo pregledali...v nulo sem vidla otročka....obrazek...sem se stopila..itak sem imela čist solzne oči...in ko mi je na koncu rekla, da je vse v redu.....da je vse ok.....sem poletela....

user posted image jst sem tudi bilauser posted image ob 12ih, ti?
ma ful je blo res fajn, samo na koncu je pa zašuštral oni tip in mi ni vsega posneluser posted image tko da mam sam nekaj slikic, bolj slabih, pa nobenga filmčka...mah....samo videt otročka je blo pa mega, samo naše dete je sramežljivo in je obrazek ves čas v posteljico tiščal in si ga še z rokicami zakrivaluser posted image ostalo smo pa v nulo vse pregledaliuser posted image

kapicaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke...madona, jst sem naslednja a neuser posted image user posted image

jutri grem v službo, tamala v vrtec, joj kok se mi ne dauser posted image prava lenoba sem, za une 4 ure usrane jamramuser posted image sam k je tolk fajn bit doma...

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2310
20.10.2008 8:37:59   
corfu
Dober dan, čvekice user posted image user posted image user posted image

Kapica, čestitke ob rojstvu sina user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2311
20.10.2008 8:41:35   
siskamiska
Zvesta piščančji paprikaš in pečeno polento

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 2312
20.10.2008 8:48:39   
Freycha

dobro jutro!

Dita v vrtcu, mami pa ati pa v službi user posted image  Danes zjutraj je bila pa tak smešna. Evo Dialog med mano in njo:

mami: Dita, kam greš danes?
Dita: adijo (pa zraven maha)
mami: kam adijo greš?
Dita: adijo (pa spet maha)
mami: greš v vrtec?
Dita: jaaaaa
mami: greš rada v vrtec?
Dita: jaa
mami: gremo?
Dita: adijo (in spet pomaha)

user posted image user posted image user posted image  men je bila tolk smešna ko tako suvereno odgovarja, kot bi bila odrasel človek user posted image

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 2313
20.10.2008 9:10:59   
SANEK1
Kapica, ČEEEEEEEEEEEEEESTITKEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vsem 4 želim veliko cartanja, smeha, veselja, igranja in tudi jokanja....

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2314
20.10.2008 9:14:54   
SANEK1
Ajvy, jaz sem kar ok, edino zebe me, pa nisem zmrzljiv človek.
Pa še zdaj ne vem, kaj naj oblečem na poroko, morem se spravit, da vidim, če si morem kaj kupit, upam, da nič, ker se mi ne dauser posted image
Super za UZuser posted image user posted image user posted image
Jato so eni posebni občutki, sem že skor pozabla...meni ko so ga v bolnici delali vsak dan, mi je blo najbolj všeč, ko je rekla, glejte, se že premika...kak sem bla ganjenauser posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 2315
20.10.2008 9:51:07   
ksenjak
kapica_čestitke user posted image .

ajvy_super za veselo novico z opravljenega UZ.

Lp

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 2316
20.10.2008 10:09:02   
*maja
Kapica čestitke user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 2317
20.10.2008 10:14:11   
Ajvy
Jutro vsem.....

Zvesta...dobro opravite danes...pa naj se le razjasni kaj Izaku nagajauser posted image user posted image user posted image user posted image

Ulla....a ti si tudi bila...super, a ne? Temu lahko komot rečeš UZ...ko lahko laik prešteje vse kostke in žile......user posted image
Kaj pa so ti rekli za srčeka.??
A res, vaš je obrazek skrival?? Moj pa srčka..smo ga šele potem pregledali.....amapak je bilo pa fino...kolk je migal....pol je pa po eni uri zaspaluser posted image , pa ga nihče ni mogu zbudit user posted image user posted image
MAh meni ni žal....pa še G so bile ene take faconarke, da sem htela kar rečt. če me mau vzame k sebiuser posted image
Slikice sem pa jst dobila par obraznih, hrbtenica......dost za moje pojme.....nisem zahtevna. konec koncev sem gledala pravi film....česar si nisem nikoli predstavljala.....res je bilo noro......
Aja...jst sem bila ob 16.00....do 18.00user posted image

Freycha----tamala je dobra....carica....user posted image user posted image

Sanek ...mene je tudi zeblo prve mesece, potem pa sem se prelevila v radiatoruser posted image user posted image
Verjamem ,da ti  ni do ničesar...ti kar počivčkej...že s tem ogromno dela opravišuser posted image user posted image

JA, res je en poseben užitek tale UZ..pa ni ga lepšga ko reče...tako gospa...vse smo pogledali...vse je super....ostalo kar izpuhti...to sem rabla....

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2318
20.10.2008 10:24:10   
SANEK1
Ajvy in Ulla, na kašnem seminarju sta pa to bliuser posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2319
20.10.2008 10:31:38   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: SANEK1

Ajvy in Ulla, na kašnem seminarju sta pa to bliuser posted image

Šola ultrazvočne diagnostike --tko piše na cd-ju...jst sem klelele na RR zvedla da Pušenjak vabi k sodelovanju nosečnice....zastonj UZ na boljših mašinah in  te zadeve..kolkr da se G naučijo....pa še mi se fajn nagledamo....če se čist iskrena sem šla, ker sem htela Pušenjaka vidt...pa ga nisemuser posted image ...sem se pa nagledala našega  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 2320
20.10.2008 10:40:55   
SANEK1
Super zadevauser posted image user posted image user posted image
To je bilo pri vas v Lj.user posted image  
Je bla gužvauser posted image

Mater sem radovedna, samo prvič slišim za to zadevo, ki je še povrhu zastojnuser posted image  (kar je danes zelo, zelo, zelo...redko).

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2321
20.10.2008 11:32:21   
Anonimen
Pušenjaka pa res ni blo videtuser posted image

sej men je blo tud mega, samo res mislila da bo mal več posnetkovuser posted image
pri Uli sem šla plačniško na 3D Uz, samo tam pač plačaš in se res ekstra potrudijo, pa če je otrok stran zasukan, lohk prideš še enkrat, tko da od Ule mam ful slikic in fimčkovuser posted image tule pa valjda jim ni bil glavni interes fotke za starše delatuser posted image sam se je res potrudil, da je vse razkazal. srček je pa ok, je tudi ta rekeluser posted image
no, sej neki slikic je, tko da ekstra na 3D zdej ne bom hodila, mi je velik dat 100€user posted image

(odgovor članu SANEK1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2322
20.10.2008 11:52:05   
zvesta
Tako... pa imamo diagnozo...

Virusna angina :(

Krvi pa po skupnem dogovoru nismo vzeli, ker je bil Izak preveč znerviran in jo bomo pregledali, če se angina poslabša lai pa potem enkrat, ko bo že zdrav.

Sem pa ta teden z njim na bolniški.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2323
20.10.2008 14:12:32   
Češnca
Izak user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Zvesta kar cartajta se. Zdaj vsaj veste, kaj je narobe. Držim pesti, da bo kmalu bolje.

Ajvy, ulla ful lepo!!! user posted image  Super, da sta izkoristile priložnost!

Freycha ful dobre naumijo tile naši srčki! user posted image user posted image user posted image

Ja, Ajvy, res je nov avatar - Anžej po klancu navzgor še ne zmore po dveh, ga daje ravnotežje - pa je blo treba poslikat, kako se mu mudi k očku. user posted image

< Sporočilo je popravil Češnca -- 20.10.2008 14:16:27 >

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 2324
20.10.2008 16:19:50   
rumba
kapica, iiiiiiiiiiiiiii, ČESTITKE!!!!!! Dobrodošel Nias!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ulla in Ajvy, super za UZ. Jaz nisem nikoli šla na 3D, čeprav me je ful matralo. user posted image
zvesta, no, super, da ste končno izvedeli, kaj malega muči.

Pri nas smo tudi virozni, ni streptokokna angina, tako da je čisto možno, da je Hana čisto brezveze jedla antibiotik.user posted image Sem jezna nase, ker sem do sedaj vedno zahtevala preglad krvi, tokrat pa mi je zdravnica delovala tako prepričljivo, da je ziher bakterijskega značaja.....  No, pro Juliji smo zahtevali bris, nakar se je izkazalo, da je virozna angina.user posted image  Danes je že skoraj dobra, Anej je že tudi kar uredu. Včeraj je bilo pa prav hecno, ker je zjutraj po živ žavu zaspal na kauču. Sva ga odnesla v splanico in je spal do večera. Vmes sem hodila k njemu, če bi že vstal, pa ni hotel. No, malo pred večerno risanko pa se primaje v dnevno, se pokne na kauč in gleda TV. In se začne risanka. On pa se čudi, kaj je tej danes, da so same risanke. Po koncu risanke je Lumpi, ki reče lahko noč, Anej pa gleda najprej mene, pa skozi okno, pa spet mene in spet skozi okno in ves zmeden vpraša, kaj se danes dogaja, da je tako kratek dan.user posted image user posted image user posted image user posted image  No, verjetno mi ni treba napisat, da potem dolgo ni videl zaspati.user posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 2325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
Ko je otroka strah pustnih mask ...
Kaj storiti, ko se otrok boji pustnih šem, se tudi sam noče našemiti ter mu je vse okrog pusta nekako strašno in preveč?

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?