|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 07
20.10.2008 19:42:36   
bačko
Da potrkam na les.Žana je zenkrat kar zdrava!
Imajo pa vsi otroci polno energije ni važno ali so bolani ali zdravi.Vsaka jim čast!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 2351
20.10.2008 19:43:39   
bačko
No pa sem spet sama!user posted image
Sem dodala nekaj novih slik v album.Če katero zanima!user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2352
20.10.2008 19:50:18   
zvesta
Seveda nas zanima. :)

Jaz čakam, da me moj izrine izpred tipkovnice. In grem spat.

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2353
20.10.2008 19:51:50   
bačko
NIč lepo se imejte!Gremo počasi se pripraviti na spanje.Se javim jutri.Vsem želim lepe sanje.

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 2354
20.10.2008 19:53:29   
zvesta
Bačko, tvoja pupa je pa prav velika. In tako navihana izgleda. :)

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2355
20.10.2008 20:06:28   
Češnca
Mali se je zbudu - ga je sirena predramla...
bačko luštne slikce! Žana je res že velika punca pa videt je prava navihanka - kako pomaga pri sestavljanju pohištva! user posted image

< Sporočilo je popravil Češnca -- 20.10.2008 20:07:02 >

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 2356
20.10.2008 21:13:04   
Ajvy
OJla.....

Sanek...mah niti ni bla gužva...nas je bilo pet na uro naročenih....trajalo naj bi eno uro...samo  jst sem bila med zadnjimi, pa sem imela malo privilegijev......
JA, zanimivo, kar zastonj....sej pravim sem ar malo kolebala a čem it al ne...ker ponavadi nisem za te stvari----pol pa me je firbec le pognal v P---moram rečt, da mi ni žal....sploh glede na to ,da nimam kej pretiranega zaupanja v svojo G...kle sem pa še jst vidla marsikaj.....

Ulla....super za srček...me veseli.....zelo veseli....pa lahko pomirjeno zakorakaš naprej a ne..no ,razen če te ne bojo kolki boleluser posted image

Zvesta..super da ste našli odgovor oz. diagnozo....sedaj vsaj veste proti čemu se borite....user posted image user posted image user posted image  za Izaka

Češnca...full lep avatar......user posted image user posted image

Rumba.....sem vesela, d se ti je uspelo malo javit, ker to pomeni da ste malo bolje...tale prigoda z Anejem je pa res smešna...bogec..ga je najbrž čist zmedlo.....

MAdejka...a se bojiš igel..a ti pač samo ni prijetno...a veš česa je pa mene najbolj strah..pa ne tolk strah, kolk tolk kumi ne čakam --- unih vaginalnih pregledov v porodni...to mi je bilo najhuje.....
Boga tvoja mami....user posted image user posted image držim pesti, dabo bolje
Jst pravim, če se ti da ..jst sem vesela seznamov..meni so zelo všeč.....

Bačko..vem kako je ko čakaš na prvi pregled.....sej bo..boš vidla kako bo čas hitro minil......
Super slikice...tale ŽAna je pa že fejst baba...pa kako atiju pomaga :-)
TArja gre spat 20.00 ponavadi spi do pol sedmih....

Siskamiska....superca za odpravljanje ven...imej se skrajno lepo

Danes sem čist utrujena..smo šli na kratek sprehod...smo lovili našo pupo naokoli...barabinka....zdej me pa user posted image  tišči za znoret....prav smešno zgleda trebuh...čist visi na desno stran...leva pa prazna user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2357
20.10.2008 21:21:12   
Ajvy
user posted image

to pa je naš user posted image ...

pa rečte če ni to čudo tehnike....

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2358
20.10.2008 21:29:36   
Češnca
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Ajvy! user posted image user posted image user posted image

madejka poročaj, kako je z mami. Upam, da bo kmalu bolje! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zgleda, da našemu malčku spet zobki poganjajo in ga mal daje - se vsake tolko oglasi in zastoka.
Nočko! user posted image

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2359
20.10.2008 23:08:08   
madejka
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

MAdejka...a se bojiš igel..a ti pač samo ni prijetno...a veš česa je pa mene najbolj strah..pa ne tolk strah, kolk tolk kumi ne čakam --- unih vaginalnih pregledov v porodni...to mi je bilo najhuje.....
Boga tvoja mami....user posted image user posted image držim pesti, dabo bolje
Jst pravim, če se ti da ..jst sem vesela seznamov..meni so zelo všeč.....

Pa ne tolko, da bi se jih bala. Bolj mi je neprijetno ja... Gledat absolutno ne smem. Me je sestra, ki mi je jemala kri rekla, da me pri tretjem ne bo več strahuser posted image In pol sma se zmenle, da bom jaz govorila, ona pa gledlauser posted image

Bom nardila seznamčke... samo malo časa rabim.user posted image

Ajvy iiii lepi je (al lepauser posted image ) user posted image user posted image user posted image Bolj deški obrazek imauser posted image

Češnca, Ajvy hvala za pikepoke. Bom poročala ko bo kaj novega.

Zdaj grem spat... hin sem. Nočko!user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2360
21.10.2008 9:07:09   
bačko
Jutro!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kava, čaj in kapučino!
Ajvy
kako lepo!user posted image user posted image user posted image Že zdaj zgleda pravi cuker.Kako bo šelel ko pride na svet!
Ja Žana je prava navihanka.Ko zagleda fotoaparat in ji rečeš daj nasmej se se smeji ko pečena.Resnično rada pomaga pri vsaki stvari.Posebej pa pri sestavljanju kake omare.
Madejka upam, da bo tvoja mami kmalu bolje!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 2361
21.10.2008 10:28:43   
rumba
Jutro!
Sem včeraj pozabili: HVALA za vse pikepoke, so res pomagale, saj sta oba že v vrtcu, Hana pa se še cajta pri babici.user posted image
Ajvy, kak cukerček!!!!!user posted image  Hudo, kako dobra slikca. Jaz bi se verjetno kar topila, če bi šlo za mojo bebico. A že veš spol?
madejka, na seznamčku nosečk pogrešam spol.user posted image  user posted image user posted image user posted image  za mami.
siskamiska, a si se fajn nažurala? user posted image user posted image
bačko, hvala za kavico. Njami, paše!user posted image  Pa lepe slikce. Kako velika že izgleda Žana.user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2362
21.10.2008 10:30:56   
bačko
Pa ni tako velika!Samo 80 cm meri.Meni se zdi mala.Je pa močna.Ima 14300g.Veliko.Sploh ne vem kako jo bom lahko še sploh lahko dvignila.Za zdaj še gre!
Rumba me veseli, da se Hana lepo cajta!user posted image user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 2363
21.10.2008 11:07:27   
Ajvy
Punce..hvala za komentarčke ...res je lep /lepa...no, vsaj meni......

Češnca...bogec..upam, da so res samo zobki...
TArja ma pa žurke zdej ponoči....ne vem, kaj je to..pa joka, pa nerga....pa je neutolažljiva....pomaga samo moje naročje..pa še to je gužva zdej....user posted image

Madejka..ja, pr ta tretjemuser posted image user posted image samo, a si ji rekla , da je treba do tja še pridet....jst tudi vedno gobcat začnem...ne govorit...gobcat...pa me ni strah...samo ne maram tišine ki nastane....

Bačko..no, ŽAna se nasmeje...TArja se pa pačit začneuser posted image user posted image
Super da je tako zainterresirana..za okolico...meni pa ne zgleda močna....meni zgleda prav fejst babnica....
Glede nošenja pa...jst nisem nikoli glede na to...mogoče je to narobe...samo če je TArja padla al pa kej bla žalostna..je bila 1,2,3 v mojem naročju ne glede na vse...sej pravim, ne vem če je to prav..ampak drugače ni šlo...niti nisem htela drugače....

Rumba..super za Rumbčke...kolkr vas je Siskamiska poimenovalauser posted image ..me veseli , da so že v vrtcu oz. v varstvu....zdej pa noge gor v luft....pa počivčkej....

No, zdej pa sem dobila obiske....tak da punce lep dan ...pa se beremo pol...

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2364
21.10.2008 11:17:06   
Anonimen
ajvyuser posted image kok dobra slikcauser posted image user posted image

jst mam samo eno, kjer se vsaj malo vidi iz profilauser posted image se kremži, ma kaj težiteuser posted image

user posted image

tile dve sta pa od Ule, sta mi carskeuser posted image user posted image

user posted image

user posted image

dans je šla v vrtec moja pupa, jst pa v službo...pa tko mi ne štima neki, ful mi dol tišči v trebuhu, pa boli meuser posted image grem počivat mal zdej...kaj pa čem drugegauser posted image

(odgovor članu bačko)
  Neposredna povezava do sporočila: 2365
21.10.2008 11:26:37   
bačko
Ulla super slike!user posted image user posted image user posted image user posted image
Ajvy saj mi ne bo drugega preostalo kot da jo bom dvigovala.Moram jo dati iz pojsteljice in na previjalno.Sploh ne razmišljam kaj preveč.Ko hoče k meni v naročje jo pač dvignem samo se prej usedem na stol.
Grem še malo pospraviti potem pa v trgovino.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2366
21.10.2008 12:00:50   
siskamiska
Ajvy in Ulla fullll ful ful lepe slikce user posted image user posted image user posted image user posted image .Jaz bi bla ravno zarad teh malih radosti lohk skoz noseča, samo bi se mi otrok nabral user posted image .

Mi smo pa danes spali, malo pred 8 smo šele  ustali user posted image . To je že uspeh.

Kako ste kej ostale nosečke? Pa bivše nosečke? Pa bodoče nosečke? user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2367
21.10.2008 12:16:42   
corfu
Dober dan

Punce prečudovite slikice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No, nama pa spet dogaja user posted image , nekaj postov nazaj sem napisala, da nikakor ne bi bila sedaj noseča, a nisem? user posted image  No, zdaj delava na načrtu, oz. smo ga že naredili, za hišo in so pač tri otroške sobe, ker si očitno ne bova nikoli premislila in so nama usojeni trije otročki user posted image user posted image user posted image  in sedaj kdaj začeti user posted image user posted image user posted image  jao, moja glava user posted image user posted image user posted image  glede nato, da rabiva midva cca eno leto, preden narediva tako dobro kvalitetouser posted image user posted image , bi bilo fino kar začet, a ne? Se pravi Manca je recimo stara 1,5 +1 leto dela+9mesev je potem to Manca stara...se pravi je razlika 34 mesecev, se pravi dva meseca manj kot tri leta...torej danes akcija user posted image user posted image , no ne bi rada imela prevec let razlike...punce dogaja mi user posted image user posted image user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 2368
21.10.2008 12:18:38   
siskamiska
IZVIRNO SPOROČILO: corfu

Dober dan

Punce prečudovite slikice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No, nama pa spet dogaja user posted image , nekaj postov nazaj sem napisala, da nikakor ne bi bila sedaj noseča, a nisem? user posted image  No, zdaj delava na načrtu, oz. smo ga že naredili, za hišo in so pač tri otroške sobe, ker si očitno ne bova nikoli premislila in so nama usojeni trije otročki user posted image user posted image user posted image  in sedaj kdaj začeti user posted image user posted image user posted image  jao, moja glava user posted image user posted image user posted image  glede nato, da rabiva midva cca eno leto, preden narediva tako dobro kvalitetouser posted image user posted image , bi bilo fino kar začet, a ne? Se pravi Manca je recimo stara 1,5 +1 leto dela+9mesev je potem to Manca stara...se pravi je razlika 34 mesecev, se pravi dva meseca manj kot tri leta...torej danes akcija user posted image user posted image , no ne bi rada imela prevec let razlike...punce dogaja mi user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tako se govori punca
Midva imava v hiši predvidene 4 sobe da so lahko vse otroške user posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 2369
21.10.2008 12:18:51   
corfu
Freycha, dan...no napiši kakšno modro user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 2370
21.10.2008 12:20:10   
corfu
IZVIRNO SPOROČILO: siskamiska

IZVIRNO SPOROČILO: corfu

Dober dan

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tako se govori punca
Midva imava v hiši predvidene 4 sobe da so lahko vse otroške user posted image

user posted image user posted image user posted image  No, vidva še eno rudno užgeta pa bo hitr polno user posted image user posted image user posted image

A misliš, da mam jajca za kaj takega, spet?

Uživaj življenje...

Neposredna povezava do sporočila: 2371
21.10.2008 12:23:34   
Freycha
Ajvy in Ulla res so luštne fotke user posted image user posted image user posted image

ste bile pa pridne večeke zadnjih nekaj dni user posted image user posted image

rumba, Anej me je pa pošteno nasmejal user posted image user posted image user posted image  zmedenko mali user posted image

pridne bit babike!!

Neposredna povezava do sporočila: 2372
21.10.2008 12:23:38   
Anonimen
siskamiska pa corfuuser posted image user posted image user posted image user posted image valda da ne gre sob praznih metuser posted image da se krama pol notri vlačiuser posted image

(odgovor članu corfu)
  Neposredna povezava do sporočila: 2373
21.10.2008 12:24:00   
bačko
Corfu pol pa kar v akcijo.user posted image user posted image user posted image user posted image Samo pazi da ne bo tako kot pri nama.Midva sva se pri Žani tudi malo dlje časa mučila.Zdaj v drugo pa je že drugič prijelo.Jaz nisem mogla verjeti.

Neposredna povezava do sporočila: 2374
21.10.2008 12:24:51   
corfu
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

siskamiska pa corfuuser posted image user posted image user posted image user posted image valda da ne gre sob praznih metuser posted image da se krama pol notri vlačiuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
Ko je otroka strah pustnih mask ...
Kaj storiti, ko se otrok boji pustnih šem, se tudi sam noče našemiti ter mu je vse okrog pusta nekako strašno in preveč?

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?