|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2006-5
20.10.2008 7:47:04   
Maxica
Danes pa gredo moja res iskrena voščila v kurjeglavi konec, kjer je pred dvemi leti po nestrpnem pričakovanju predvsem mamice in očka, pa tudi ponosne sestrice Neže, v ta lep in sončen svet prijokala mala lepotička Iva.
user posted image
Draga Iva, ostani taka nežna lepotička, uživaj v najtoplejšem objemu svoje družinice, s sestrico se rada igraj, pusti, da te kaj finega nauči, bodi vedno očkova mala princeska, predvsem pa se lepo imej s svojo mamico, ki ima vedno sto in eno idejo, kako tvoje otroštvo narediti še bolj bogato in nepozabno. Naj današnji sonček sveti samo zate in za tvojo mamico.
user posted image

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 251
20.10.2008 8:31:53   
Pikicapokica6
Iiiiiiiiiii, sivkamivka, iskrene čestitkeuser posted image user posted image user posted image . Imaš mogoče kakšen recept, kako se to delauser posted image user posted image user posted image . Glavna si! Pa vse ostale nosečke - altati, psaša, *lina*.....Sem mogoče še kakšno spustila? Danes sem si vzela čas in prebrala nekaj strani vašega čveka. KOLK SE VAM DOGAJA!! Pogrešam pa PIKABUuser posted image  Ali še kaj piše?

Kolcalo se mi je in glej ga zlomka, pogruntala sem, da ste me opravljale. Jah, ker se tako malo javljam, ste mogle same pogruntat, da sem prvomajčica 2009. Moje počutje kar ok, zraven ne smem šteti 5 pridobljenih kg (ki pa sem jih, če iskreno priznam, morala nujno pridobiti, saj me je naša velika punca kar dobro "obrala").

Mogoče bi bilo dobro, da povem kaj o naši veliki princeski. Frrrr, za tabelco: velika je 86 cm, težka 12800g. Prava babnca. Včasih smo imeli težave s pridobivanjem teže, odkar je v vrtcu, se gramčki kar nabirajouser posted image . Trmasta pa je, jauser posted image  Včasih bi se najraje zjokala ob njenem hudem karakterju, ampak kadar je pa pridna, takrat je pa pravi angelček. Imamo težave s previjanjem - sama jo nikakor ne morem. Me tako močno brca v trebuh, da jo mora mož nujno držati. Na kahlico je že poleti hodila, zdaj pa tega noče več, razen v vrtcuuser posted image  Se ne sekiram preveč, niti silim je ne.

Za nami je ravnokar praznovanje 2. rojstnega dneva. Ko bom imela čas, bom naložila nekaj slikic v album, da boste vidli, kakšna je naša dečva.

Ja drugače pa sem, kot sem že napisala, srečka nosečka, rok imam 1. maja, jutri imam nuhalno. Upam, da je vse ok. Z razliko od prve nosečnosti, mi tokrat ni bilo nič slabo.

No, tale moj govor pišem že skoraj pol ure med službenim časom. Mislim, da je čas, da neham. Se še kaj oglasim.

Lepo se imejte!

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 252
   [Brisano sporočilo]
20.10.2008 8:40:24   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Pikicapokica6)
  Neposredna povezava do sporočila: 253
20.10.2008 8:41:12   
Pikicapokica6
Ojoj, sem narobe brala. Ampak na bolniški pa je al kako? Pa ne zaradi nosečnostiuser posted image  Ti šmentuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 254
   [Brisano sporočilo]
20.10.2008 8:42:11   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 255
20.10.2008 9:07:02   
Maxica
Jaz pa spet v službi, po 14 dneh dopusta. Jojmene, ne vem, če se bom jaz sploh kdaj navadila in sprijaznila, da je treba hoditi v službo.user posted image user posted image  Pa še te naše noči so tako slabo prespane zadnje čase, ne vem, kaj je. Smo celo posteljo obrnili, pa ni nič boljše. Ma enkrat bo že, menda.
Fotk pa ne vidim, ne vem, a shrani.si ne dela.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 256
20.10.2008 9:10:42   
Anonimen
Dobro jutro,

ma jest sem dones ko zombi. Tudi mi smo slabo spali, oziroma že dve noči je mamica, mami moja moja, ..... in potem veselo romamo v skupno posteljo. Bo res enkrat boljše.

(odgovor članu Maxica)
  Neposredna povezava do sporočila: 257
20.10.2008 9:15:55   
Anonimen
Se pa zadnje čase tudi mi ubadamo s tem, da je vsaka druga beseda ''SAM''. Pa sam čevlje gor, pa sam čevlje dol, pa sam hlače gor, pa sam bundo dol, pa sam jedel, pa sam lulal, pa sam tuširal,.... obup user posted image ... in potem je to enega pregovarjanja, lovljenja, kričanja, smeha user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 258
20.10.2008 9:42:54   
Anonimen
jutro

jaz sem pa izvedela, da je moja kolegica tudi majčica 2009user posted image

drugih novosti pa ni, razen, da je moj naredil tekočo torto in Tinkara od letos nima slikice s tortouser posted image , moram enga ježka kupit, da svečke noter zapičim in jo slikamuser posted image
Jaz sem zadnjič delala skutino torto in sm v nadev dala še borovnice, no ampak on ni hotel skutine ampak borovničevo torto in zgledala je takole, namesto testa je bil spodaj piškot testo, potem 3cm skute in navrhu naj bi bile borovnice z želejem, ampak on je uporabil škrob, ta je stekel skozi skuto in jo razredčil.....user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 259
20.10.2008 10:28:58   
@lina
Jaz sem pa dolžna še nekaj čestitik:
Vse najboljše, Gael!
user posted image

Tina, tudi tebi vse najboljše, predvsem pa en velik koš zdravja!
user posted image

In mala princeska Iva, danes je tvoj dan, vse najboljše!
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 260
20.10.2008 10:43:02   
@lina
Jaz tudi ne vidim fotk, kje so?

No, drage moje, malo se vam oglasim iz službe, medtem ko jem ananas. Samo da ne bo tipkovnica vsa sladkauser posted image

Za nami je lep vikend. V soboto sva si z user posted image  in še enimi prijatelji privoščila večerni izhod in smo šli na bowling. Za prvo preizkušnjo sem se več kot odlično odrezalauser posted image
Včeraj smo imeli pa kostanjev piknik pri nas doma, smo malo povabili prijatelje in preživeli prijetno popoldne. V tej družbi imamo vsi same fante (otroke mislim) in tastari smo res uživali v čveku, saj so otroci bili, kot da jih ni.user posted image

Današnji dan pa ne praznuje samo Iva, ampak tudi midva z user posted image : sedem ta hudih (zakonskih) let je za namauser posted image , še devet dni, pa bo tudi obletnica druženja, ki bo pa kar 14. po vrstiuser posted image

Frrrr, sem kliknila pa ne vem, če je dovolj - a to samo tam klikneš na zvezdice pod glasuj?
Glede cm: Matjaž jih ima 89cm, merjeno na drugi rojstni dan, kg pa ne vem, vsekakor pa tudi s kilami napredujemo, saj naš otrok zadnje čase zelo veliko je. Upam, da tako tudi ostane.

Mis, upam, da je Tina že bolje...user posted image

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 261
20.10.2008 11:59:56   
Anonimen
ampak tale ''samogovor'' mi je pa danes zelooo sedel...

http://bibaleze.si/clanek/starsi/sasina-kolumna-spanje.html

(odgovor članu @lina)
  Neposredna povezava do sporočila: 262
20.10.2008 12:02:39   
psaša
Iva vse najboljše za 2.rojstni dan user posted image user posted image
Kolk lepe slikiceuser posted image

Mi smo OK, mali zmeraj večji user posted image , včasih komaj zdržim, me tko okol obrača, nič ne sliši, vse po svoje dela smajlikisemukadiizušes user posted image

Jaz sem z počutje malo bolje, se vidi, da sem nastopila že 12.teden, že. Naš oči je začel spet s šolo in ga ni skoraj cel teden nič doma in sem za vse vse sama. Še dobro, da imam babi en štuk nižje, da mi zvečer pomaga malega skopat. Pa mali čez vikend noče nič spati od kar nimamo dude. Saj, če se pravimo spat, zaspi v roku 1-1,5ure. Za znoret, ni vredno. Raje delamo ta čas kaj koristnega, ne da se kregamo, jokamo, tulimo, deremo, izsiljujemo. Ni vredno. Gre zvečer mal prej spat, pa je OK.

< Sporočilo je popravil psaša -- 20.10.2008 12:09:21 >

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 263
20.10.2008 12:05:44   
pikapolona2
muki in ostale...kako naredite hrenovke v testu? ...a to v kvašenem ali v pivskem testu???

P

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 264
20.10.2008 12:07:07   
pikapolona2
Draga Iva........lepo praznuj in uživaj v vili čiračara ki ste jo naredili skupaj s sestrico in mamico.

Frrr...kva maš še ti mladega očetauser posted image

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 265
20.10.2008 12:08:43   
psaša
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

Meni tudi user posted image

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 266
20.10.2008 12:45:46   
Pikicapokica6
IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

muki in ostale...kako naredite hrenovke v testu? ...a to v kvašenem ali v pivskem testu???

P

Pri nas v listnatem testu to delamouser posted image  Čist na izi.

Neposredna povezava do sporočila: 267
20.10.2008 12:52:17   
piskot
IZVIRNO SPOROČILO: psaša

IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

Meni tudi user posted image

hjma, res je. martin je ze od petka pri babici, ker ugotavljamo, ce je vzrok alergije v stanovanju. in moram rect, da moj ritem ni prilagojen samostojnemu spanju. sem vsaki dve uri budna tudi brez njega user posted image .

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 268
20.10.2008 13:16:56   
pikapolona2
Piškot....kako pa je z Martinom?

P

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 269
20.10.2008 13:21:08   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

Jaz kupim kar tisto zamrznjeno listnato testo, počakam, da se odtali, razvaljam, dam hrenovke noter, pa kakšno rezino sira, zavijem in dam peči.

Neposredna povezava do sporočila: 270
20.10.2008 13:23:14   
Maxica
Zdaj se pa vidijo slikice.user posted image
Sivkamivka, res, večkrat nam pokaži vašega lepotca, se mi zdi, da je postal cel dečko, odkar smo ga zadnjič videli.user posted image  Darilo pa super prekrasno, sprejemate kaj naročil?user posted image
Muki, vaši lepotički pa itak, človek ostane brez besed. Se mi pa zdita tako podobni, da sem morala prav gruntati, katera je zdaj slikana ob vašem novem zajčku. Lepo, topim se.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 271
20.10.2008 13:24:02   
Maxica
Tisti, ki ste že praznovali, povejte, kaj so vaši otročički kaj dobili za rojstni dan. Da dobim kakšno idejo.user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 272
20.10.2008 13:33:02   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Tisti, ki ste že praznovali, povejte, kaj so vaši otročički kaj dobili za rojstni dan. Da dobim kakšno idejo.user posted image

majčke z dolgimi rokavi, avtomobilčke, jakno, kocke, karte za ZOO, smučarski kombinezon, otroški radio s CD, kitaro, trenerka, preobleka za posteljo (za povštr in kovtr - tiste z otroškim motivom ), torto telebajsek.....no neki takega..

(odgovor članu Maxica)
  Neposredna povezava do sporočila: 273
20.10.2008 13:57:40   
pikapolona2
maxi naša bo dobila...poganjalca od dedija 1.......dedi2 ji dela leseno posteljico za njeno punčko Nino....babi in dedi 3 sta ji kupila kuhinjo....midva sva ji kupila eno leseno igračo ki je neznam opisat i....nekaj z vrvicami in da se vleče in potiska...je ena igra.....pa še knjigo 

< Sporočilo je popravil pikapolona2 -- 20.10.2008 13:58:47 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 274
20.10.2008 14:12:40   
tasha23
Joj tle pa se res dogajauser posted image

V glavnem je pri nas pestro, Gabriel ima malo manj ko 6kg in je cel fantina. Gael pa je končno spet začel malo več jesti in je spet dobrovoljček. Mu pa 5-ke nagajajo in ima spet vnete očke user posted image . Drugače pa smo nkje 86 cm visoki in cca 11kg težki... zdaj pa si lahko zamislite: Gael 2 leti polni in 11kg, Gabriel 1mesec in pol 6kg user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Gabriel je dober jedec, nona mu pravi:''Pravi moški, ki visi non stop na joškiuser posted image user posted image user posted image user posted image ''

Sicer pa ČESTITKE VSEM NOSEČKAM; take novičke mi kar polepšajo danuser posted image user posted image

Iva vse naj naj za tvoj 2.rojstni dan:
user posted image

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Čudovit način, da otroku poveste resnico o...
Otrok je star sedem let in postaja vedno bolj sumničav glede Miklavža, Dedka Mraza, Božička. Zastavlja veliko vprašanj, ...
Starši, ali poznate pravilo 3-6-9-12?
V dobi sodobne tehnologije je zasvojenost z internetom žal vedno bolj prisotna, predvsem med mladimi. Kot vsaka druga bo...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?