|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 2.del...
20.10.2008 12:37:14   
brkn83
katjuša - super ste to kupili. Dej mi povej a je bila gužva? Ker kadar midva greva gor, je vedno ful gužva in že komaj parkirni prostor najdeva. Kaj pa v Toysu sta bla kaj? Sta kej pametnega najdla?

majchy - sej nisem tok pridna, sam mi je dolgčas, pa potem ne vem kaj naj delam, pa si raje najdem neko zaposlitev, sam da mi čas mine. No danes moram napisat še dispozicijo za seminarsko nalogo.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2501
20.10.2008 12:37:20   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

IZVIRNO SPOROČILO: boma2

boma........kako si??od kar sem nosila siporeks plošče in me je potem špikalo v bušiju men tud pustijo samo še pometatuser posted image user posted image  aja pa s prstom kažem kaj nej nardijouser posted image user posted image user posted image  kaj pa delata iz knaufa??

še vedno sem mal jezna k nevem kaj se skriva  v mojem trebuščku user posted image ali user posted image ... No sej važno je da bo zdrav ali zdrava... :)
Drugače sem pa dobro .... Malo me boli glava in hčerko imam bolno.. tkao da sem doma.... :(

No še ta teden pol bo pa konec.. :)

Kako si pa ti??

sem super!!ja važno da je user posted image  zdrav in nima veze kaj ima med nogicami......upam da bo glavobol  kmal miniluser posted image user posted image  želim tud da se mala hitro pozraviuser posted image user posted image user posted image  upam da ni hujšega!!

ja upam, da bo glavobol popustil, ker sem že vzela en lekadol...

ja hčerka je ok... sej mora full veliko pit....:)

kako si pa ti??

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2502
20.10.2008 12:38:21   
Čebel@

boma........kako si??od kar sem nosila siporeks plošče in me je potem špikalo v bušiju men tud pustijo samo še pometatuser posted image user posted image  aja pa s prstom kažem kaj nej nardijouser posted image user posted image user posted image  kaj pa delata iz knaufa??

še vedno sem mal jezna k nevem kaj se skriva  v mojem trebuščku user posted image ali user posted image ... No sej važno je da bo zdrav ali zdrava... :)
Drugače sem pa dobro .... Malo me boli glava in hčerko imam bolno.. tkao da sem doma.... :(

Kasko si pa ti??

sem super!!ja važno da je user posted image  zdrav in nima veze kaj ima med nogicami......upam da bo glavobol  kmal miniluser posted image user posted image  želim tud da se mala hitro pozraviuser posted image user posted image user posted image  upam da ni hujšega!!

hvala....

hčerkica nima nič hujšega samo veliko mora piti in piti.. In se bo pozdravila...Hvalabogu vsaj ponoči tako ne kašlja, da mi ne bruha...:)

ja upam, da res, ker sem en lekadol kr uzela.....

kako si pa ti??

sem vesela da ni hujšegauser posted image user posted image user posted image user posted image  jaz sem pa ko pušelc.....sem polna energije(vsaj danes)user posted image user posted image user posted image  men lekadol nuca če mi kej manjjka tko da upam da bo tudi tebiuser posted image

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 2503
20.10.2008 12:39:49   
akvalina
majchy- veš mi k mamo pa doma že vse od prvegauser posted image  (žan ) imam velik v rumeni,zeleni,modri,... ampak roza me je pa tolk matrala da sem mogla nekaj kupituser posted image user posted image user posted image

A ve kej vidte na tej slikci, men se zdi da se kr lepo vidi nosek in usta-moj mož je pa reku da če nebi dohtarca desetkrat rekla da je to obraz da sploh nebi vedu kaj gledauser posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 2504
20.10.2008 12:41:14   
petrap
ja boma vem...sem cel vikend se trudila brisat po vseh vogalih, ker smo belili hodnik in se pol po malem kar povsod raznese...no danes bomo pa še brusili...tko da ni kakšnega večjega pomena moje drgnjenje čez vikend user posted image

jaz kupujem tudi vse v nevtralnih barvah...rumena, oranžna, zelena, bela...se mi zdi da za tam do treh mesecev je tko najbolje...potem pa itak vidiš kaj imaš, pa potem kupuješ roza/modro...no čeprav se mi zdi da deklice še vedno lahko oblečemo v modro, fantka pa bolj težko v roza user posted image ..lahko pa tudi no, če se kateri dopade...

saj jaz nimam veliko stvari...ene par bodijev številka 56, zdaj bom pa še kakega 62 kupila, ker ne vem kako velik bo naš user posted image , čeprav pravijo, da je ponavadi bolj po mami...jaz sem bila pa povprečen dojenček...tko da bo 56 kar okej za takoj...user posted image ..so pa te oblekice tako lepe...res...

LIJA - 28.01.2009 (3860g, 53cm)

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 2505
20.10.2008 12:41:38   
akvalina
user posted image

(odgovor članu akvalina)
Neposredna povezava do sporočila: 2506
20.10.2008 12:42:32   
Čebel@
sunny.......cotke kupujem v h&m(bolj bele),v c&a mi imajo veliko izbiro in pa v BCuser posted image  modrih se pa izogibam ker sem full modrih dobila
brkn.....a veš da sem misnila da hodiš v službo......ne vem od kje mi touser posted image  no saj dan ti mine....samo meni se nebi dalo skos pospravljat.....mi je mal mučenje to pospravljanjeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2507
20.10.2008 12:43:23   
boma2

Kasko si pa ti??

hvala....

hčerkica nima nič hujšega samo veliko mora piti in piti.. In se bo pozdravila...Hvalabogu vsaj ponoči tako ne kašlja, da mi ne bruha...:)

ja upam, da res, ker sem en lekadol kr uzela.....

kako si pa ti??

sem vesela da ni hujšegauser posted image user posted image user posted image user posted image  jaz sem pa ko pušelc.....sem polna energije(vsaj danes)user posted image user posted image user posted image  men lekadol nuca če mi kej manjjka tko da upam da bo tudi tebiuser posted image

no lepo  je to slišat... )
in upam, da men lekadol kmalu prime... :)user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2508
20.10.2008 12:44:54   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: petrap

ja boma vem...sem cel vikend se trudila brisat po vseh vogalih, ker smo belili hodnik in se pol po malem kar povsod raznese...no danes bomo pa še brusili...tko da ni kakšnega večjega pomena moje drgnjenje čez vikend user posted image

jaz kupujem tudi vse v nevtralnih barvah...rumena, oranžna, zelena, bela...se mi zdi da za tam do treh mesecev je tko najbolje...potem pa itak vidiš kaj imaš, pa potem kupuješ roza/modro...no čeprav se mi zdi da deklice še vedno lahko oblečemo v modro, fantka pa bolj težko v roza user posted image ..lahko pa tudi no, če se kateri dopade...

saj jaz nimam veliko stvari...ene par bodijev številka 56, zdaj bom pa še kakega 62 kupila, ker ne vem kako velik bo naš user posted image , čeprav pravijo, da je ponavadi bolj po mami...jaz sem bila pa povprečen dojenček...tko da bo 56 kar okej za takoj...user posted image ..so pa te oblekice tako lepe...res...

no .. hehe.. jaz bom tudi tako naredila, kar se cunjic tiče...

ja pospravljanje pa tudi meni ne uide.. :(

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 2509
20.10.2008 12:44:55   
Čebel@
akvalina.......pri nama bo pa to 1.user posted image  tko da....
na tisti slikici ki je manjša se bolše vidiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2510
20.10.2008 12:45:17   
akvalina
Ja petrap sej maš prov, če bomo slučajn dobiluser posted image  pa pošljem cunjce vam februarčice k boste imele user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu akvalina)
Neposredna povezava do sporočila: 2511
20.10.2008 12:48:17   
sunny24
akvalina, sej je lapo videt obrazek. Učke, nosek, usta...

majchy, aha, pol kupujemo na istih koncih...Ti, kolk so pa kaj cene v BC?

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 2512
20.10.2008 12:51:24   
Čebel@
sunny......nazadje sem v BC dala 9evrov za rumen pajacek(iz flisa)pa sovico ima narisano....pa full drukarčkov ima(čez cel pajacek)tko da sem ga uzela

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2513
20.10.2008 12:54:18   
Katjusa

katjuša....

a si ti tolk bliz ikee ali kako se spraviš na tolk dolgo pot..?

:) res si faca... :)

1 urco vožnje v eno smer to je mal več k do LJ tak da mi ni tak hudo in za tako omaro bi pri nas dala 160€ za komodo pa 100€ali celo več.... tak da se vsekakor splača it na izlet...... nafta naju pride nekje 20€ in vinjeta za avstrijo za 10 dni je mal čez 7€ (ne vem točno) user posted image user posted image user posted image user posted image torej gor sem dala za nakup in prevoz 130€ tukaj bi dala samo za omaro in komodo 260€ torej?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: brkn83

katjuša - super ste to kupili. Dej mi povej a je bila gužva? Ker kadar midva greva gor, je vedno ful gužva in že komaj parkirni prostor najdeva. Kaj pa v Toysu sta bla kaj? Sta kej pametnega najdla?

ja v ikei je bla kr gužva sam sma hitro našla plac sem bpa pa zdej prvič tam in s emi ful dopade način nakupovanja čeprav se lahko zgubiš tam not:) ma najprej mal pogledala ins ma našla omaro in vse sam si nisma še nič zapisala pol sma pa vsaj 1 uro hodla v krogu in nisma našla omare da bi si zapisalauser posted image user posted image user posted image user posted image no pol nama je pa le ratal....
v toysu sma tud bla k sma misla tst dvosed kupit ampak je bil preveč majhen.... joj sami slovenci so bli..... mal sem pogladela cotke sam se ne splača tam kupovat k tle dobiš še za kak€ ceneje.... sicar pa jst niti kej ne rabim tak da sem bolj oči pasla... mi2 sma se bolj na igračah zadrževala.... si lahko predstavljaš da sma v tako veliki trgovini zapravla sam 3€ ker sma kupla neko foljo za azščito sprednjega sedeža zadaj k ma otrok noge..... vidla sme pa ful lepo zibko za mal več k 100€ mislim da je bla 109€ s komplet posteljnino in vsem..... tak da če ma katera namen zibko kupit priporočam.....

sem tok zasvojena z vami da še delat ne morem sicer morem pa zdej mir dat k je šel Florjan ajatuser posted image user posted image user posted image user posted image

sem mal brala vidim da ste mel lepe preglede včerajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestitam za fante in punčke sicer si nisem zapomnla kaj ma katera sam vseen vse čestitke in uživajte v nakupih za svoje prince in princeze.....

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 2514
20.10.2008 12:55:28   
sunny24
Joj, k nevem, al sm jst slepa al pa res nimajo neki v rumeni, zdelni, oranžni barvi...razen pižamc. Pa kake majčke za na vrh sem iskala, pa sem v HM dobila neki, sam niso meli lih neke full izbire...

Zdej pa išem po netu mal za kako lepo ime za našo bejbo... Tako, k ni prepogosto...Kaka ideja?

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2515
20.10.2008 12:58:58   
Katjusa

sunny......nazadje sem v BC dala 9evrov za rumen pajacek(iz flisa)pa sovico ima narisano....pa full drukarčkov ima(čez cel pajacek)tko da sem ga uzela

punce ko ste ravno pri drukrčkih sam en nasvest fino je če ima te drukarčke spredaj ker jih je lažje previjat no take so moje izkušnje jst sem mela raje če je blo spredaj pa po eni nogici ker ko je blo treba sam pleničko zamenjat nisi rabu vsega dol dat eni pajacki imajo samo na ramenih eni pa tak nad ritiko zadaj in posredi hrbta.... ti dvoji meni niso všeč tak da ..... same se odločite so pa ti ponavadi malo cenejši

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2516
20.10.2008 12:59:23   
Čebel@
sunny....ne sikeri se zarad barve.....jaz t najdem v manjših BC v večjih itak nič ne najdemuser posted image user posted image user posted image  kako bo našmu črlju ime pa lahko prebereš na trakcu(čeprov če bo fant je varianta da bo drugo ime)user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2517
20.10.2008 13:00:37   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

punce ko ste ravno pri drukrčkih sam en nasvest fino je če ima te drukarčke spredaj ker jih je lažje previjat no take so moje izkušnje jst sem mela raje če je blo spredaj pa po eni nogici ker ko je blo treba sam pleničko zamenjat nisi rabu vsega dol dat eni pajacki imajo samo na ramenih eni pa tak nad ritiko zadaj in posredi hrbta.... ti dvoji meni niso všeč tak da ..... same se odločite so pa ti ponavadi malo cenejši

jaz gledam da ima okli spodnjega dela oz.čez cel pajacek ker nebi neki vlačila čez glavico

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2518
20.10.2008 13:05:17   
sunny24
Ma jst mam vse možne načine, no, razn teh k se na hrbtu zapirajo nisem kupovala, k se mi smili otrok, da more na tistm ležat...Sem pa tudi kak bodi k ma za čez glavo dat, pa sej tisto se full razširi...bi še skor mojo bučo skozi dala...user posted image user posted image user posted image

Še kar iščem ime...sam pol se more pa še moj strinjat, k do zdej je skor za vse reku ne, razn za eno se strinjava, ampak jih je fullllllll

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2519
20.10.2008 13:06:18   
petrap
Majchy to ime je tudi meni zelo všeč...user posted image user posted image user posted image ...

LIJA - 28.01.2009 (3860g, 53cm)

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2520
20.10.2008 13:43:25   
sunny24
Kam ste pa zdej poniknle?

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 2521
20.10.2008 13:50:45   
Urša08
Ojla!

Eto mene nazajuser posted image V Umagu je bilo fantastično. Spočila sem se, naužila morkega zraka, pa sončka, poležavala na ležalnikih na sončku,... Skratka vse je bilo super.user posted image user posted image

Za nazaj vas še nisem uspela prebrat tako da ne bom nč komentirala.

Vas pa vse lepo pozdravljam.user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2522
20.10.2008 13:52:50   
Čebel@
evo mene nazaj.......sva šla z mojim v trgovino in položnice plačat ampak je bila taka gužva na pošti da naju je minilo in bom  šla jaz jutri dopoldne

petrap.....meni je vseč ker jih ni tok zlo veliko pa sem najprej hotla ano in se moj ni strinjov in sem samo h dodalo in mi je še bolj všečuser posted image user posted image

suny.....tistih na hrbtu tudi jaz ne maram,če pa že izberem tistega ki ima drukarčke pri vratu gledam da jih je dost ne samo  2

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2523
20.10.2008 13:53:59   
Čebel@
urša08.....dobrodošla nazajuser posted image user posted image user posted image user posted image  fino da ste uživaleuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2524
20.10.2008 14:07:02   
Čebel@
spet sem sama tuki gor ustalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.