|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 2.del...
20.10.2008 11:40:29   
brkn83
Pozdravljene.

No da se vam zopet malo oglasim. Čez vikend sploh nisem imela časa za računalnik, sem izkoristila lepe dneve, pa še moj je bil doma.

Nič vas ne bom pokomentirala, ker si morem prav čas vzeti, da preberem kaj vse ste v teh dveh dneh načvekale, ampak to bo mal kasneje, ko bom imela mal več časa.

Zjutraj sem si vzela čas zase in se malo uredila (sem kr neki časa preživela v kopalniciuser posted image ), sem se malo obrila, pa glavo oprala in lase posušila,................ no zdej sem kot nova. Zdej pa hitim perilo obesti, potem pa vas še malo preberem in še kaj napišem.

Katjuša - tvojih slik tudi meni ne pokaže, pa me res zanima kakšne omare si kupila.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2476
20.10.2008 11:42:51   
Katjusa
ja sem opazla da slikice ne delajo..... zgleda da so ble neke tehnične težave ker zdej pa že delajouser posted image user posted image tak da lahko pogladateuser posted image user posted image user posted image user posted image

zdej pa grem pospravljat čeprav bi šla raje spatuser posted image user posted image user posted image user posted image

lep dan

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 2477
20.10.2008 11:49:55   
Čebel@
katjuša so mi všeč omareuser posted image user posted image user posted image user posted image
brkn ne bit spet tok pridna........tvoj user posted image  bo skos pospravlu sobo in ga boš mogla posojat k bo tok pridenuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2478
20.10.2008 11:50:38   
boma2
Dober dan vsem nosečkam in lep sončen dan ...user posted image user posted image ..:)

katjuša......
kje si to kupila tako poceni, mogoče si napisala ampak nisem zasledila kje... omara in predalnik....

no midva z možkem oziroma on knauf rihta in beli .... jaz pa z metlo plešem.. :) Ampak bo tudi to enkrat mimo... :)

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2479
20.10.2008 11:53:42   
Čebel@
boma........kako si??od kar sem nosila siporeks plošče in me je potem špikalo v bušiju men tud pustijo samo še pometatuser posted image user posted image  aja pa s prstom kažem kaj nej nardijouser posted image user posted image user posted image  kaj pa delata iz knaufa??

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 2480
20.10.2008 11:55:06   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: boma2

Dober dan vsem nosečkam in lep sončen dan ...user posted image user posted image ..:)

katjuša......
kje si to kupila tako poceni, mogoče si napisala ampak nisem zasledila kje... omara in predalnik....

no midva z možkem oziroma on knauf rihta in beli .... jaz pa z metlo plešem.. :) Ampak bo tudi to enkrat mimo... :)

ikea v gracu user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 2481
20.10.2008 12:03:10   
sunny24
Jutro!

Punce, ne govort od križa, k mene tudi zadnje dni full boli in sploh ne vem več, kako naj se zložim...

Smo pa včeri na UZ ugotovili, da ima bejba že neki po meni...spanje v vseh možnih tetris pozah...prov tko kot se jst naštimam v postli, se je tudi ona...user posted image  Smo se z mojim full smejala, pa pol ko smo zdravnici povedala, se je tudi ona začela režat...user posted image

reckova, bravo za fanteka!!! user posted image user posted image user posted image     Vam so vsem pokazali spol, nam so pa sam rekli...Ja upam, da je prov vidla...da ne bom jst kej punčkastega nabavla, pol pa bo fantek v akciji...

Katjusa, fajn ste to nabavli! Kar uživaj v zlaganju in pospravljanju, ampak vseeno, pridi nas kaj pogledat...

vesnozaver, hvala za odgovor. Sej sam to me je zanimalo, kaj je za en tonik, k nemško mi je isto kot kitajsko...user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2482
20.10.2008 12:08:32   
petrap
boma - pol je k pr nama...midva sva tud ravno končala s knaufom, je že pokital...zdaj pa sam še zbrusi...tud meni pripada sam še metla pa sesalec...no pa kuhinja seveda user posted image

katjusa - super omara...prav podobno bova danes midva naročila...sam more bit po meri, da bo res dobro izkoriščena stena...bo pa zagotovo veliko dražja kot tale tvoja...user posted image user posted image user posted image ..super nakup...zdaj ko imam računalnik v dnevni sobi, bom malo več gor, pa vam tudi jaz nalepim kakšno slikco v moj album...

majchy - pr nama je pa tko, da ko da on roko gor, zagotovo ne bo brcik user posted image user posted image user posted image ...pol je pa še tko nepotrpežljiv in se mu ne da čakat...user posted image

LIJA - 28.01.2009 (3860g, 53cm)

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2483
20.10.2008 12:09:31   
petrap
sunny - upam,da bodo bolečine v križu kmalu minile...user posted image user posted image user posted image ...pri meni je trenutno nekoliko bolje...

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 2484
20.10.2008 12:13:02   
Vesnozaver
jaz bom pa sedaj sla malo v h&m - eno cotko za user posted image ....pa nic vecuser posted image    hehe se malo pa bom: Dober dan, moje ime je Vesna in sem odvisna od nakupovanja cotk za našega user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2485
20.10.2008 12:13:47   
Čebel@
že zdej nas dajejo bolečine v križu.......joj kaj šele bouser posted image user posted image user posted image  men full pomaga če me moj mal zmasira.....pa zdej boljp spim k sva nove jogije kupilauser posted image user posted image user posted image  me pa hrbet in trebuh tko srbita da se praskam kot bi mela bolheuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 2486
20.10.2008 12:15:32   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Vesnozaver

jaz bom pa sedaj sla malo v h&m - eno cotko za user posted image ....pa nic vecuser posted image    hehe se malo pa bom: Dober dan, moje ime je Vesna in sem odvisna od nakupovanja cotk za našega user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image moje ime je maja in sem zasvijena trebuškarcauser posted image user posted image user posted image user posted image  stavim da ne boš mogla kupit samo eno cotko ker majo tok luštnihuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Vesnozaver)
Neposredna povezava do sporočila: 2487
20.10.2008 12:16:52   
petrap
vesnozaver- zdaj sem se pa tko nasmejala user posted image user posted image user posted image ...mislim,da smo si kar podobne...jaz grem pa v h&m v soboto...

(odgovor članu Vesnozaver)
Neposredna povezava do sporočila: 2488
20.10.2008 12:17:59   
sunny24
vesnozaver, a se ti lahko pridružim v klubu? Ker jst sem en maniak za cote kupovat...user posted image

petrap, ja upam, da bo hmali minilo...ker mi gre prov na živce, ko ne morem niti na nogo stopit in jo vlečem za sabo...Ajoj, ko ena stara nona...user posted image

majchy, pa se mažeš? Ker to te srbi od tega, ko se ti koža širi. Jst mam moj obred pred spanjem in se lepo namažem z oljem

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2489
20.10.2008 12:22:06   
Čebel@
sunny........maževa bušija ja,samo vseeno me srbi........pa spet si morem večji moderc kupit.........me okol in kol tiši......mam tako napete da so ko žoge(žal pa niso tok velike)user posted image user posted image user posted image
sunny a tebe poleg križa še v nogo zagrabi al kako??to more bit pa grozno........ker mene "samo" v križu boliuser posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2490
20.10.2008 12:22:22   
akvalina

jaz bom pa sedaj sla malo v h&m - eno cotko za ....pa nic vec hehe se malo pa bom: Dober dan, moje ime je Vesna in sem odvisna od nakupovanja cotk za našega
moje ime je maja in sem zasvijena trebuškarca stavim da ne boš mogla kupit samo eno cotko ker majo tok luštnih
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image moje ime je maja in sem zasvijena trebuškarcauser posted image user posted image user posted image user posted image  stavim da ne boš mogla kupit samo eno cotko ker majo tok luštnihuser posted image user posted image user posted image user posted image

dober danuser posted image !

sem pa mislila da sem samo jaz zasvojena, ker sem takoj ko smo zvedl da bouser posted image user posted image  mogla v štacuno kupit oblekco roza barve.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2491
20.10.2008 12:25:24   
Čebel@
akvalina.......jaz tud čeprov vem da bo user posted image  ne upam kupit roza cotk,ker se g tok radi zmotijo.......se držim rumene,bele,zelene-nevralno.........pa še tadrug je lahko user posted image  pa ne bi ga glih oblačla v rozauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu akvalina)
Neposredna povezava do sporočila: 2492
20.10.2008 12:28:09   
boma2

boma........kako si??od kar sem nosila siporeks plošče in me je potem špikalo v bušiju men tud pustijo samo še pometatuser posted image user posted image  aja pa s prstom kažem kaj nej nardijouser posted image user posted image user posted image  kaj pa delata iz knaufa??

ja strop dajemo v knauf in pol to lepo zafugiramo prebelimo iiiiii.. upam, da bo lepo... :)

....še vedno sem mal jezna k nevem kaj se skriva  v mojem trebuščku user posted image ali user posted image ... No sej važno je da bo zdrav ali zdrava... :)
Drugače sem pa dobro .... Malo me boli glava in hčerko imam bolno.. tkao da sem doma.... :(

No še ta teden pol bo pa konec.. :)

Kasko si pa ti??

< Sporočilo je popravil boma2 -- 20.10.2008 12:30:34 >

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2493
20.10.2008 12:28:43   
glen
pozdravljeneuser posted image .
Nisem vas brala za nazaj tako da nebom nič komentirala.
Jaz sem o.k.,hrbet me je začel malo bolet,ampak kaj čmo, to pride zraven v paketu neuser posted image .
Lahko se pohvalim, da se mi je malo malo prebava uredila, je pa res, da vsak večer pred spanjem in vsako jutro na tešče spijem kozarec mleka z namočenim lanenim semenom,zgleda da pomaga,ker grem vsak drugi dan na wc, kar je zame že luksuz, glede na to, da prej po 4-5-6- dni nisem hodila na veliko potrebouser posted image .
Punce meni pa tej tedni user posted image tako hitro šibajo,danes sem že v 23 ted. ,a prve tri mes. mi ni šlo nikamor.
Ta vikend smo se odločli da bommo prebarvali otroško sobico.
Lin jo ima sedaj pobarvano v roza in zelini pastelni barvi zdaj pa bomo pobarvali v zeleno rumenem odtenku ,pa malo bomo pohištvo prestavlida naredimo malo placa za črva brva ki prihaja,ko bo pa fertik vam pa poslikam.
Lp

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2494
20.10.2008 12:29:20   
boma2
katjuša....

a si ti tolk bliz ikee ali kako se spraviš na tolk dolgo pot..?

:) res si faca... :)

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2495
20.10.2008 12:30:45   
Čebel@

še vedno sem mal jezna k nevem kaj se skriva  v mojem trebuščku user posted image ali user posted image ... No sej važno je da bo zdrav ali zdrava... :)
Drugače sem pa dobro .... Malo me boli glava in hčerko imam bolno.. tkao da sem doma.... :(

Kasko si pa ti??

sem super!!ja važno da je user posted image  zdrav in nima veze kaj ima med nogicami......upam da bo glavobol  kmal miniluser posted image user posted image  želim tud da se mala hitro pozraviuser posted image user posted image user posted image  upam da ni hujšega!!

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 2496
20.10.2008 12:32:43   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: petrap

boma - pol je k pr nama...midva sva tud ravno končala s knaufom, je že pokital...zdaj pa sam še zbrusi...tud meni pripada sam še metla pa sesalec...no pa kuhinja seveda user posted image

ja ja sej kuhinja tudi men pripada, pa še varuška sem... :) moje hčerke... :) Petrap tisti del je najboljši ko se brusi.... za pop.. ker pomivaš 10x in pogledaš ko sonček posije pa je tako kot preje... user posted image user posted image

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 2497
20.10.2008 12:34:45   
Čebel@
glen........men tud tok hiter šibajo teli tedni.....so me pa učer spraševali kdaj imam rok in sem rekla februarja in dobim nazaj sej to je pa še full dalečuser posted image men 4 mesece ni daleč!!ko pa rečem da grem rodit čez manj kot 130 dni pa vsi kok bo to hiter........folk ima res čudne reakcijeuser posted image user posted image
jaz že komaj čakam februar da dobim malo pikico v naročje.......sem kar nestrpnauser posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2498
20.10.2008 12:35:36   
sunny24
Joj majchy, veš kako boli to...zaboli v križu in pol zaseka dol v desno nogo in sploh ne morm stopit nanjo, ker bi pomojem kar padla, ker me ne bi noga držala...user posted image   Pa sej bo bujše!

Kej pa ti kupuješ cotke? Ker v HM mi gre mal na živce, k nimajo full izbire glede nevtralnih barv... Al pa je niman+jo sam tuki pri nas v GO...

Glen, uau, si nas pršla mal pogledat...fajn to, da se ti je prebava uredila! Pa sobico kar hitro barvat in to, da vidmo slikice! user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2499
20.10.2008 12:35:38   
boma2

še vedno sem mal jezna k nevem kaj se skriva  v mojem trebuščku user posted image ali user posted image ... No sej važno je da bo zdrav ali zdrava... :)

Kasko si pa ti??

sem super!!ja važno da je user posted image  zdrav in nima veze kaj ima med nogicami......upam da bo glavobol  kmal miniluser posted image user posted image  želim tud da se mala hitro pozraviuser posted image user posted image user posted image  upam da ni hujšega!!

hvala....

hčerkica nima nič hujšega samo veliko mora piti in piti.. In se bo pozdravila...Hvalabogu vsaj ponoči tako ne kašlja, da mi ne bruha...:)

ja upam, da res, ker sem en lekadol kr uzela.....

kako si pa ti??

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.