|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladi marčevk 2
20.10.2008 11:38:05   
tina50
IZVIRNO SPOROČILO: san

tina, lan se zna tud lepo umazatuser posted image . res luškan fantekuser posted image

vse nas zna umazat!

sam, spet noče jest!
včeraj sem mu naredila kolerabico in korenček, to je imel ful rad, pa še tako na sladko potegne! pojedel je 4 žlice potem pa konc! ne vem kdaj bo naš dečko začel jestuser posted image  včasih sem že prav obupana!

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 401
20.10.2008 11:44:00   
tina50
IZVIRNO SPOROČILO: lucalu

Pozdravljene mamice! Kaj bo dobrega?
Na brzino se javljam, ker potem šibamo ven...
Prebrala vas bom kasneje, zdaj sem samo dodala nekaj novejših slikic...
Lep dan vam želim, uživajte na sončku!!!

kakšen sonček je tvoj Tai!user posted image user posted image

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 402
20.10.2008 11:45:54   
tina50
IZVIRNO SPOROČILO: terida

Sicer pa smo jo včeraj krstili. Se mi je zdelo, da smo eni zadnjih, pa vidim, da tudi Perp ni bila kaj dosti hitrejša user posted image

user posted image  za krst! boš dala kakšno fotko v album?

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 403
20.10.2008 11:55:06   
tina50
IZVIRNO SPOROČILO: *medica*

tina50 ..lan je na teh slikicah pravi cukrček...tiste očke..tam na ta prvi sliki ko kaže jezička je pa user posted image   drgač pa vidim da mava isto žličko pa body pa še dudouser posted image user posted image user posted image

hvala

< Sporočilo je popravil tina50 -- 20.10.2008 11:56:05 >

(odgovor članu *medica*)
Neposredna povezava do sporočila: 404
20.10.2008 12:02:49   
tina50
midva še pa kr notri strašima, se tak bojim, da bi Lanu spet ušeske prehladila, ker gremo konec tedna v Čatež, pol se pa ne bi mogel kopat! sej boma šla potem ven, ko bo najbolj toplo! mu bom dala kapico gor, pa bo! zdejle bo še jedel, če bo seveda hotel pol še pa pančkat!
grem mu skuhat mal krompirčka pa bučke!

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 405
20.10.2008 12:49:58   
*medica*
IZVIRNO SPOROČILO: Lona76

Sedaj pa še Anis, Jaka in Kaja vse naj naj za obmesečnico user posted image user posted image user posted image .

hvala...

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 406
20.10.2008 13:10:42   
*medica*
pokomentiram še mal kasnej ker mam lih en del ...pa sem sam en post uspela prehle no zj spet šibam..

(odgovor članu *medica*)
Neposredna povezava do sporočila: 407
20.10.2008 13:25:06   
mumu
ČAO MAČKE

Sej prebrala vas nisem nč, ker sem že zdej čist user posted image . Noč je bla katastrofalna, zajterk in sprehod vse ok, od 11.30 pa do zdele smo mela pa borbe. No sej če ne bo hujš bo še vse uredu. Zdej je končno zaspala in upam, da bo trajalo vsaj 30 minut, da mal k seb pridem. Pa še ob denar sem  k mam registracijo avta, še dober da je sam twingo, ker drugač bi pa bankrotiralauser posted image . Bi blo faj če bi biu spet kakšen poračun pa bi se porodniška za kakšen evro dvigenla.

Tako zdej vas grem pa brat, ker drugač me bo prej Tia prehitela...

(odgovor članu *medica*)
Neposredna povezava do sporočila: 408
20.10.2008 13:30:42   
mumu
ANIS
user posted image

JAKA
user posted image

KAJA

user posted image

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 409
20.10.2008 13:48:14   
mumu
Noč videm da smo mele vse super specialnouser posted image .

Hvala vsem za pohvale moje Tie, Dinki žal te moram razočart naša piška ni čist popolnoma nč men podobna čista kopija očitauser posted image , tko da ne more rečt da je od poštarja. V Vavto vas sem jaz priseljena on pa je tukaj živel 18 let, na začetku ko sem začela hodit na sprehod so vsi vedel da sem Vintarca ker so po Tii pogruntal čigava semuser posted image user posted image user posted image , pa še za fantka so jo proglasel pa tut če je bla cela rozauser posted image .

Julija user posted image user posted image user posted image  za kobacanje, prid še našo Tio naučit, bi bla mami tako vsela, pa za zobke tut user posted image  čeprov še niso čist vn pokukal.

Dinki, to da so vsi marčevci zelo luštkani se pa tut jst strijam, enkratni so user posted image user posted image user posted image  (razen še ponoč bi se lahko mal umiril user posted image ). Slikice sem pogledala od vseh in res ne bom nobenga posebej izpostavljala, ker so res vsi eni cukrčki user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Tako, tole mi je ratalo, zdej moram pa še mal pospravt, ker gremo popoldan na plavanje, kosilo mi je pa tašča iz šole prnesla user posted image user posted image  in ga bom samo segrela, tut tašče znajo bit včasih zelo koristneuser posted image .

Lep dan vam želim.

< Sporočilo je popravil mumu -- 20.10.2008 13:49:15 >

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 410
20.10.2008 14:20:31   
*medica*
IZVIRNO SPOROČILO: Dinki

Medica, šele sedaj sem pogledala tvoje albumčke. Anis je res čeden user posted image user posted image user posted image  pa kako je že velik, vsaj tam deluje nič kaj dosti manjši od bratranca, ki je bil star eno leto. Pa lepo si pokomentirala vsako slikico, jih je prav užitek pogledat user posted image .

dinki hvala...sem si sinoč vzela prav cajt za to..mogoče pa zadenem avto..

alarm..user posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 411
20.10.2008 18:44:55   
Dinki
Čer....tolk je čudno, je že tako hitro tema user posted image ....imam rada vse letne čase le to mi ni všeč ko ratajo dnevi tako zelo kratki.

Mumu, sicer imajo vsake oči svojega malarja, ampak če so vsi vedeli kam spada Tia, potem je zagotovo kopija očka user posted image ....to glede roze barve je pa danes tako, da je in tudi pri fantih...očitno....user posted image  Drugače pa tudi meni 95% ljudi reče, da je Tit čisti očka, le nos naj bi bil moj...vsaj nekaj user posted image

vsem, ki ste imele to noč slabšo, naj bo ta popolnoma nasprotje.

Pa dodala sem nove slikice tudi od mojega sončka user posted image .

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu *medica*)
Neposredna povezava do sporočila: 412
20.10.2008 21:30:40   
san
dinki titek je tudi prav krasen fantičekuser posted image . se pa meni zdi tebi podoben, no sej očiju tud, vsaj na uni fotki, k oba poivata, ampak drugač se mi zdi, da je tud ful tvoj.

no, sploh so vsi marčevčki res krasniuser posted image , kot ste že ugotavljale

pa zdej sm se spomnila, k sm tvoje slikce gledala, a zuni majo že vsi kapo gor? pa pajaca al pa bundo? k mi še nimamo niti kape, niti budice - sam zjutri ko izidorja peljeva v vrtec, ker se najhitrej gor da, drugač mu dma pa še vedno sam flis, pa spod puloverček. kako pa vi vaše napravte zdej za ven?

mumu, men se tia tud po avatarčku zdi teb podobna

za mojga urbana pa pravjo, da je kopija očija, ampak zdej, ne ko je bil majhen. pa da je tastu podoben, no sej oči mu je tuduser posted image

aja, zofy, nam se belo skoz dlesni vid že več kot mesec dni, prav dve črtici tik pod dlesnijo in čist nabreklo, skoz pa še nista prišlauser posted image .

nčk, a so ti internet izklopl, računalnik ukadl? JAVI SE!!! upam, da je vse ok z vami in da si samo prezaposlena gospodinja/mama te dni...

a stročnice ste jim že kaj dale? pa ječmen? kdaj lahko to? jaz bi mu ful mineštrico nardila z ječmenčkom, pa grahkom, pa lečo... sva poskusla meska piščančjega in je bil ful navdušenuser posted image . pa nč slano ni, on pa ful vse jeuser posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 413
20.10.2008 21:34:22   
san
IZVIRNO SPOROČILO: tina50

tina, lan se zna tud lepo umazatuser posted image . res luškan fantekuser posted image

vse nas zna umazat!

sam, spet noče jest!
včeraj sem mu naredila kolerabico in korenček, to je imel ful rad, pa še tako na sladko potegne! pojedel je 4 žlice potem pa konc! ne vem kdaj bo naš dečko začel jestuser posted image včasih sem že prav obupana!

ah tina, ne se sekirat, ker je prov lep tvoj dečko. pač še ne rabi toliko. pomoje so bolj redki tisti, ki pojejo več kot 5 žlic. urban je ekstremen primer. izabela npr. do 3 let skor nč ni jedla, pa še tisto, kar je, je bila komaj kakšna žlica. tud v vrtcu ne, izidor je bil pa ok jedec, je jedel vse in še zdej je, ampak poje pa čist mal že od začetka sam par žličk npr. 10, zato pa je po večkrat.

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 414
20.10.2008 22:07:52   
terida

IZVIRNO SPOROČILO: terida

Sicer pa smo jo včeraj krstili. Se mi je zdelo, da smo eni zadnjih, pa vidim, da tudi Perp ni bila kaj dosti hitrejša user posted image

user posted image  za krst! boš dala kakšno fotko v album?

Evo, to je pa moja šibka točka. Toliko časa navadno že najdem, da vas vse preberem in tudi sama kaj napišem. Do albumov pa tako redko pridem... tako do vaših kot do svojega. Ker to pomeni zrihtat slike od Erike nasploh. In to traja... Saj me je lahko sram - za hčerko ne, za tista ročna dela sem se pa potrudila user posted image Se bom poboljšala, obljubim!

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 415
20.10.2008 22:07:55   
terida

pa zdej sm se spomnila, k sm tvoje slikce gledala, a zuni majo že vsi kapo gor? pa pajaca al pa bundo? k mi še nimamo niti kape, niti budice - sam zjutri ko izidorja peljeva v vrtec, ker se najhitrej gor da, drugač mu dma pa še vedno sam flis, pa spod puloverček. kako pa vi vaše napravte zdej za ven?

Tudi jaz Eriki še nisem oblekla kaj toplejšega od jaknice. Torej gremo ven v bodiju s kratkimi rokavi + majčki z dolgimi rokavi + hlačah + jaknici.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 416
20.10.2008 22:08:00   
terida

vse nas zna umazat!

sam, spet noče jest!
včeraj sem mu naredila kolerabico in korenček, to je imel ful rad, pa še tako na sladko potegne! pojedel je 4 žlice potem pa konc! ne vem kdaj bo naš dečko začel jestuser posted image včasih sem že prav obupana!

ah tina, ne se sekirat, ker je prov lep tvoj dečko. pač še ne rabi toliko. pomoje so bolj redki tisti, ki pojejo več kot 5 žlic. urban je ekstremen primer. izabela npr. do 3 let skor nč ni jedla, pa še tisto, kar je, je bila komaj kakšna žlica. tud v vrtcu ne, izidor je bil pa ok jedec, je jedel vse in še zdej je, ampak poje pa čist mal že od začetka sam par žličk npr. 10, zato pa je po večkrat.

Naša pa ima tedne, ko ne je skoraj nič, in tedne (npr. ta teden), ko poje dosti sadja in okrog 120 ml kosila.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 417
21.10.2008 6:48:57   
Ursi2
Živjo!

Samo na hitro vas malo pozdravim, upam, da vas zvečer uspem še ka pokomentirat. Je bil nor vikend, včeri sma šla pa k zdravniku, ker je revček ful kašljal in mi 5x bruhnil zraven od kašlajnja. Itak, da se sam doji in nič drugega noče. Pa ga je poslala v laboratorij in ima ful nizek hemoglobin. Pa mi je dala en recept za ene kapljice, ki se dobijo sam v Avstriji, jih grema dans iskat, zdejle morma it na inhalacijo pa dala mi je napotnico za v bolnico, če bi slučajn imel vročino. SEM bolj ko ne celo noč prebedela in ga gledala in tipala pa se sekirala, zakaj ima tk nizko železo. Sem se rajši sem gor spravla, da manj študiram ;)

Evo še eno  vročo, svežo  user posted image

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 418
21.10.2008 7:26:39   
Lona76
Dobro jutro!

Mal se na hitro javim . Ma zdej k mam oba doma nimam nobenga časa. Albume upam da mal pogledam kasneje. No Tilen mi je o 6:30 zbudu Tajo od samega navdušenja. Ga je oči uprašu če gr k babici k bojo smreko pršli poderat in je revež bil tok vesel da je full naglas začel govort kaj mora vse s sabo vzet in seveda se je Taja zbudila. Upam, da bo pol kej spala da se z njo uležem, ker ko je Tilen doma se ne morem. Je pa on tut nehu čez dan spat user posted image .
San jst tut še nimam Taje v bundici pa pajacu. Onama body z dolgimi, žabe, hlače, majčko, flis. Je pa res da hodim z njo ven ko je sonce. če je pa hladneje jo pa še z dekco pokrijem. Smo bili zadnjič v Tivoliju in so mel enga že vreči user posted image . So pa otroci res čisto različno oblečeni. Eni full eni pa še napol nagi user posted image .
Ursi user posted image da se pozdravite i ne bo treba v bolnico.

NČK kje si?
Šibam se je Taja začela kregat

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 419
21.10.2008 8:25:53   
mumu
sam na hitro

San in Dinki res hvala, k pravte, da je men podobna ste edini dve ki tako mislita, zato sem tut dodala še par slikic Tie z očitom, dajte še to pogledat pa pol še enkrat komentirajte - hvala.

Ko gremo vn ji oblečem bodi, pa še majčko čez s kratkimi rokavi, žabice, hlače potem pa odvisno al še ene nogovičke ali čevljčke pol pa še trenerkico zgorni del, deka za čez noge pa je obvezna oprema, kape pa še ne prakticiram ji rajš kapuco navlečem user posted image .

Tako zdej pa šibamo k gremo s prijatelji vozičkarji enkrat za spremembo v NM.

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 420
21.10.2008 8:54:29   
Zofy

Jaz tako približno kot ti - brez kape, pa dolg bodi, dolga majčka in jopica bombažna ali pa tanka prehodna jaknica. Samo pol, ko sonce zakurbla, jo slečem v 2 rokava ali pa še manj, če posedamo na sončku. Včeraj okoli 2h je bila npr. na sončku v bodiju z dolgimi, pol pa sem ji eno pleteno bombažno jopco še čez dala. In to je to. Jo redno tipam za tilnikom in je topla.

aja, zofy, nam se belo skoz dlesni vid že več kot mesec dni, prav dve črtici tik pod dlesnijo in čist nabreklo, skoz pa še nista prišlauser posted image .
 Nam je pa pogledal ven 1. zobek user posted image Že včeraj sem ga cel dan tipala in drgnila dlesen, da bo ven pokukal in se mi je zdelo, da tudi je. Samo Julija je bila kar nerazpoložena, zvečer ni mogla zaspati, ko jo je bolelo, pa sem ji eno žličko Colpola dala in je zaspala. Zjutraj pa je zobek že nedvomno zunajuser posted image

a stročnice ste jim že kaj dale? pa ječmen? kdaj lahko to? jaz bi mu ful mineštrico nardila z ječmenčkom, pa grahkom, pa lečo... sva poskusla meska piščančjega in je bil ful navdušenuser posted image . pa nč slano ni, on pa ful vse jeuser posted image

Jaz sem dala koruzo, pa grah in pa ajdovo kašo. Samo koruzo in grah sem čez cedilo pretlačila, da so ni dobila olupkov, ker baje napenjajo, saj so težko prebavljivi. Je pa ful obožebala ajdovo kašo, juhu

Ok, Julija protestira (se noče sama igrat), tako, da napišem še kaj malo več kasnouser posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 421
21.10.2008 9:51:53   
Zofy
IZVIRNO SPOROČILO: mumu

sam na hitro

San in Dinki res hvala, k pravte, da je men podobna ste edini dve ki tako mislita, zato sem tut dodala še par slikic Tie z očitom, dajte še to pogledat pa pol še enkrat komentirajte - hvala.

Ko gremo vn ji oblečem bodi, pa še majčko čez s kratkimi rokavi, žabice, hlače potem pa odvisno al še ene nogovičke ali čevljčke pol pa še trenerkico zgorni del, deka za čez noge pa je obvezna oprema, kape pa še ne prakticiram ji rajš kapuco navlečem user posted image .

Tako zdej pa šibamo k gremo s prijatelji vozičkarji enkrat za spremembo v NM.

Mumu, meni se pa kar obema zdi podobnauser posted image Očke ima po očiju, a ne?
Je pa zelo, zelo luštkana!

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 422
21.10.2008 9:54:18   
Zofy
Terida, mi imamo tudi zdej nahrbtnik Kid Confort IIuser posted image Lahko se kak dan zmenimo in gremo na Šmarno Goro, kaj praviš?

A je še kakšna kandidatka med marčevkami? Sej gremo lahko tudi na kakšem drugi hrib. Pa bo treba kar hitro preden mraz pritisne. Sicer imamo kombinezončka, pa kapico in rokavičke, ampak je vseeno lepše po toplem jesenskem sončku hodit.

No, pa da vidim, če se da organizirat kak pohod marčevkuser posted image

Zdaj pa grem kuhat kosilo in malico za Julijo, da bo imela za po plavanju. Upam, da ji bo plavanje pasalo, saj je ponoči bolj malo spala oz. je zaspala šele ob 23h, zbudila pa se je pred 8. Moram reči, da sem malo več od plavanja pričakovala. Sej je lepo, Julija uživa, samo je treba tako hitet, da pol sploh nimaš nekega občutka, da si kaj naredil za otroka. Najprej je treba 100/h hitro se spreoblečt, pa stuširat, pa otročka zrihtat, pol si 20min v vodi in pol hitro nazaj v slačilnico, kjer moreš spet ful pohitet, ker je ob uri že naslednja skupina. Če bi bilo to v slačilnici bolj na izi, bi pa bila čista 10-ka. Ma kaj čmo. Bomo pa kdaj v Atlantis šli, pa bo. Pa še ati bo vesel, ko bo zravenuser posted image

Zdej pa res grem, uživajte!

< Sporočilo je popravil Zofy -- 21.10.2008 9:59:44 >

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 423
21.10.2008 10:35:32   
pomlad08
morgen!
jaz sem pa dons toook zaspana, sem šla ful pozno spat k sva z možem še gledala zloudane desperate housewives, Job se je pa glih dons zbudu že ob 6h ... komi gledam! ob takih dnevih mi je pa res žal da ne maram kave user posted image

aja drugač sem pa hotela vprašat kje kupujete fiziološko? oziroma, a za v nos res lahko uporabljamo samo tiste male ampule? mi kupujemo tiste niveine ampule in to v lekarni in damo zanje celo premoženje, ker jih porabimo mimgrede. mal mi je neumno ker je to sam voda s par grami soli user posted image

ajde grem probat Joba uspavat, če bo za! to bi bilo carsko, da še mama pol zraven mal zašlafa user posted image

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 424
21.10.2008 10:41:09   
jagoga
Zofy im mumm, kakšna je cena plavanja za dojenčke pri vas in koliko obiskov imate, saj to imate tisto od plavalne zveze, a ne?

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?