Zofy
|
IZVIRNO SPOROČILO: san pa zdej sm se spomnila, k sm tvoje slikce gledala, a zuni majo že vsi kapo gor? pa pajaca al pa bundo? k mi še nimamo niti kape, niti budice - sam zjutri ko izidorja peljeva v vrtec, ker se najhitrej gor da, drugač mu dma pa še vedno sam flis, pa spod puloverček. kako pa vi vaše napravte zdej za ven? Jaz tako približno kot ti - brez kape, pa dolg bodi, dolga majčka in jopica bombažna ali pa tanka prehodna jaknica. Samo pol, ko sonce zakurbla, jo slečem v 2 rokava ali pa še manj, če posedamo na sončku. Včeraj okoli 2h je bila npr. na sončku v bodiju z dolgimi, pol pa sem ji eno pleteno bombažno jopco še čez dala. In to je to. Jo redno tipam za tilnikom in je topla. aja, zofy, nam se belo skoz dlesni vid že več kot mesec dni, prav dve črtici tik pod dlesnijo in čist nabreklo, skoz pa še nista prišla . Nam je pa pogledal ven 1. zobek Že včeraj sem ga cel dan tipala in drgnila dlesen, da bo ven pokukal in se mi je zdelo, da tudi je. Samo Julija je bila kar nerazpoložena, zvečer ni mogla zaspati, ko jo je bolelo, pa sem ji eno žličko Colpola dala in je zaspala. Zjutraj pa je zobek že nedvomno zunaj a stročnice ste jim že kaj dale? pa ječmen? kdaj lahko to? jaz bi mu ful mineštrico nardila z ječmenčkom, pa grahkom, pa lečo... sva poskusla meska piščančjega in je bil ful navdušen . pa nč slano ni, on pa ful vse je Jaz sem dala koruzo, pa grah in pa ajdovo kašo. Samo koruzo in grah sem čez cedilo pretlačila, da so ni dobila olupkov, ker baje napenjajo, saj so težko prebavljivi. Je pa ful obožebala ajdovo kašo, juhu Ok, Julija protestira (se noče sama igrat), tako, da napišem še kaj malo več kasno
|