lucalu
|
Pozdravljene mamice! Končno imam pol urce časa (upam)... Tai počiva po kosilu, mami pa hitro na RR. Moram nadoknadit svoj zaostanek (mislim, da sem ostala nekje 5 strani nazaj)... Drugače je pri nas vse po starem, vse pod kontrolo. Noči še vedno prespimo, jemo zdaj tudi že kar lepo tako, da razmišljamo o uvedbi tretjega gostega obroka... No ja, počasi, ker zaenkrat Tai ni prehud jedec. Grem hitro prebrat kar še nisem, dokler se dete ne zbudi... IZVIRNO SPOROČILO: gaya24 Drugače pa...mi smo fajn, Maj raste tako kot vsi ostali. Imamo že 6 zobkov pa tudi na vse štiri se že postavimo, sam pol ko se je treba premaknit ne vemo kaj bi z rokami . Bravo Maj!!! Erika (terida) z rahlo zamudo, vse najboljše!!! IZVIRNO SPOROČILO: pomlad08 včeraj se je job naučil žogat! ja, res! Bravo Job!!! IZVIRNO SPOROČILO: Lona76 Drugače pa sva bili danes v RA. In je bila dr. kar zadovoljna z napredkom. Je rekla da zelo lepo sedi za 7.5 mesecev. Ne vem, kaj bi bilo če bi videla vaše malčke ki res lepo sedijo . Je pa rekla da naj jo kar posedam . Da od šestega meseca naprej lahko in naj jo samo pazim da ne pade. Očitno se tudi tukaj razlikujejo mnenja. Pa pokazala je par vaj kako naj se "igrava" da se bo začela kobacati, ker to je pa res zelo pomembno. Tako ona poudarja kobacanje. In da na naslednjem pregledu vidi Tajo kako se kobaca. Sva se pa zmenili da bo nekaj napisala za podaljšanje porodniške. Upam, da nam rata. Bravo Taja!!! In pa držim pesti, da ti uspe podaljšat porodniško!!! IZVIRNO SPOROČILO: pomlad08 joj mi smo mel tud ful slabo noč, Job je revež ful prehlajen in ima tok zamašen nos, da se ni mogu dojit, drugač kot z dojenjem pa ne zna zaspat ... od kakšne polnoči do 3h smo mu filal fiziološko v nos in je kr teklo ven, pol je pa nekako zaspal, ampak se je še parkrat zbudu, pa ga je mož mal naokol nosil ... Pikapokice za Joba, da se čimprej pozdravi!!! IZVIRNO SPOROČILO: Zofy Drugače pa že lepo sedimo, iz sedečega položaja gre na vse 4 in v posteljici se iz sedečega položaja v stoječi sama povleče. Ajej, ajej, kam se ji tako mudi. Še kobaca se ne, pa bi že stala. Se mi pa zdi, da se bo vsak čas začela kobacati. Po moje v roku 14 dni, ker že da eno nogo naprej (naredi en "korak"), pol pa se na trebuh spusti in z rokami vleče naprej. Aja, pa ful ima močne trebušne: na previjalni sem jo za noge prijela in se je sama dvignila oz. usedla . Brez pomoči pa še ne zna... No, upam, da bo jutri res lepo vreme, tejle turobno deževni dnevi niso prav nič zabavni. Sem mislila it v City park malo na shopping, pa se mi še to ni dalo it. Vozek sem spakirala v avto, za spakirat naju pa je zmanjkalo moči Bravo Julija!!! san Urbanček je res krasen fantek! Tiste slikice s špinačo (predvidevam, da je to špinača ) so prav posrečene... Evo, toliko mi je uspelo, ostalo pa kasneje... počasi vas bom dohitela.
|