Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 17.10.2008 23:45:07
|
|
|
|
polaris
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity polaris - je tak deloholik , vsaj Buuuuu bi sicer lahko napisala na borbo BUUUUU
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 18.10.2008 8:46:11
|
|
|
|
jazzz27
|
Smo vesele in se močno borimo za naše biserčke !!!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 18.10.2008 8:49:27
|
|
|
|
jazzz27
|
Punce...jutro!!!! A je kaka čvekica tu gor? No mi smo šli včeraj štirje spat in je bila kar gužva . Ko sem ponoči nazaj prišla mi je dragi odstopil svojo stran, da sem lahko normalno ležala na desnem boku. Drugače sem se samo k svojemu valila....ker on naredi preveliko jamico . Katera danes kuha čajčka in kavico?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 18.10.2008 9:24:08
|
|
|
|
ledenka
|
čajček za nosečke in druge, ki ga rade pijejo pa še kavica za ostale pa še nekaj za posladkat, konec koncev je sobota in se lahko razvajamo
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 18.10.2008 9:24:59
|
|
|
|
ledenka
|
aaaa, polaris se je javila! kako si, izgubljena punca moja?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 18.10.2008 9:37:08
|
|
|
|
sonček85
|
Dobro jutro!Pri nas sma pa spala samo dva ,saj je dragi delal ponoč. evo ajsi je že dala čajčka ,kavo in pecivo.Kako pozorna si ,se vidi da si nosečka.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 18.10.2008 9:40:19
|
|
|
|
ledenka
|
sonček, hvala hvala pravzaprav je jazzzika napisala, da hoče met zajtrk, in kdo se ji upa oporekat, zdaj, ko greje pikici!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 18.10.2008 9:46:06
|
|
|
|
miska73
|
Čau pupe. Ajsi, hvala za zajtrk. Grem še en ta prav kafe skuhat... Jazzzi, dej da te še tle pohvalim. Dobr si ti to zrihtala. Pa še lepi zamznjenčki bodo. A lulat se že upaš it? Pa tele otroke, ki si jih s sabo vzela, pa zdej le lepo čuvaj.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 18.10.2008 9:52:06
|
|
|
|
ledenka
|
Smo vesele in se močno borimo za naše biserčke !!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 18.10.2008 9:52:35
|
|
|
|
ledenka
|
sem samo svoj PDP popravila
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 18.10.2008 10:40:29
|
|
|
|
~Biba~
|
hej hej....dobro jutro al dan.... moram čestitat jazziki in že bruhaš? moram dalje ...vsem en veliiiik pa čudovit vikend
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 18.10.2008 14:51:29
|
|
|
|
sonček85
|
biba:še šest dni pa pade test! ja tvoja sestrica ima pa že veliko bebo v trebuščku.Bravo da boš tetka
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 18.10.2008 18:03:09
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: polaris IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity polaris - je tak deloholik , vsaj Buuuuu bi sicer lahko napisala na borbo BUUUUU Drugič si privošči vsaj en -U več
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 18.10.2008 18:07:45
|
|
|
|
pikicao.
|
helooooou
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 18.10.2008 19:21:18
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka sonček, hvala hvala pravzaprav je jazzzika napisala, da hoče met zajtrk, in kdo se ji upa oporekat, zdaj, ko greje pikici! ajsi, ti si zlata!! Sicer sem se sedaj navečerjala..kaj pa hočmo, ker letam okol kot kura, namesto da bi počivala!! sem kar jezna na sebe!! Saj sem že na IVFjevkah napisala, da me vse dol tišči....a je to normalno....in ko lulam me fullll boli!!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 18.10.2008 19:22:39
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Čau pupe. Ajsi, hvala za zajtrk. Grem še en ta prav kafe skuhat... Jazzzi, dej da te še tle pohvalim. Dobr si ti to zrihtala. Pa še lepi zamznjenčki bodo. A lulat se že upaš it? Pa tele otroke, ki si jih s sabo vzela, pa zdej le lepo čuvaj. miska.... ...jaz pa jutri držim pesti zate, da bo čim manj bolečin in kar se da veliko pridelka!!!! A ti moraš tud s polnim mehurjem tam? Ja pa še zmeraj imam slabo vest, ko grem lulat!!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 18.10.2008 19:29:57
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Čau pupe. Ajsi, hvala za zajtrk. Grem še en ta prav kafe skuhat... Jazzzi, dej da te še tle pohvalim. Dobr si ti to zrihtala. Pa še lepi zamznjenčki bodo. A lulat se že upaš it? Pa tele otroke, ki si jih s sabo vzela, pa zdej le lepo čuvaj. miska.... ...jaz pa jutri držim pesti zate, da bo čim manj bolečin in kar se da veliko pridelka!!!! A ti moraš tud s polnim mehurjem tam? Ja pa še zmeraj imam slabo vest, ko grem lulat!! Jazzi, hvala. Zakaj bi pa pri punkciji rabila imet poln mehur? Ne imet slabe vesti. Ampak okoli ti pa tudi ni treba preveč skakat. Počivat, pa ležat na desnem boku, pa pustit se razvajat od ljubega dragega... to pa ja.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 18.10.2008 19:40:14
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Čau pupe. Ajsi, hvala za zajtrk. Grem še en ta prav kafe skuhat... Jazzzi, dej da te še tle pohvalim. Dobr si ti to zrihtala. Pa še lepi zamznjenčki bodo. A lulat se že upaš it? Pa tele otroke, ki si jih s sabo vzela, pa zdej le lepo čuvaj. miska.... ...jaz pa jutri držim pesti zate, da bo čim manj bolečin in kar se da veliko pridelka!!!! A ti moraš tud s polnim mehurjem tam? Ja pa še zmeraj imam slabo vest, ko grem lulat!! Jazzi, hvala. Zakaj bi pa pri punkciji rabila imet poln mehur? Ne imet slabe vesti. Ampak okoli ti pa tudi ni treba preveč skakat. Počivat, pa ležat na desnem boku, pa pustit se razvajat od ljubega dragega... to pa ja. ah sem trapa...me res daje danes....sem že čist zmešana....nisem nič kaj dosti počivala...ampak saj bo....sem zamešala...itak da ne smeš imet polnega mehurja ko greš na punkcijo....je sam še bolj moteče. A ti boš kaj protibolečinskega vzela?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 18.10.2008 19:43:15
|
|
|
|
miska73
|
Zjutraj si bom eno svečko Ketonala privoščila. Potem pa menda na GK itak dobim še inekcijo Ketonala v ritko. A ti si v PO kaj dobila? Ali si kar sama vzela kaj?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 18.10.2008 20:01:55
|
|
|
|
jazzz27
|
Ah miška kaki, nič!! Ko sem šla dol sem vzela 2 ketonala in spasmax...al nekaj tazga. drugače pa ti ne da nič!! A je to normalno, da še po transferju od punkcije tako boli? Pa saj ok..punkcijo sem kar nekako prživela ampak sedaj pa se mi zdi, da se je vse samo še bolj razbolelo!! Ne vem....bogi moji
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 18.10.2008 20:40:35
|
|
|
|
beyba
|
jazziiiiiiikkkkaaaaaaa to mi deli-lepo greg pikici da se bosta super ugnezdli.... PRIDNO POČIVI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 19.10.2008 7:32:32
|
|
|
|
beyba
|
kolk je enim luštno ko lahko dolgo spite.......dobro jutro zaspanke
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 19.10.2008 10:09:16
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: beyba kolk je enim luštno ko lahko dolgo spite.......dobro jutro zaspanke še malo, še kake 6 mesecev... pol pa konec spanja
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 19.10.2008 10:13:04
|
|
|
|
pikicao.
|
jutro ;) no jz sm vceri pojedla zadn Klomifen..pa sm bla cel tedn taka cudna(nc mi ni pasal jest, slabo,bruhala,lulala sm skor nc..k ponavad lulam vsako uro, zdel se mi je d sm vidla slabs(k sm se v ena steklena vrata zabila ,pa se na cest sm mogla met ocala,k se mi je zdel d nc ne vidm),obcutek tesnobe me je dajal) no tko shujsala sm zrd tega 3kg, ampak pol je men vceri kapnil d naj grem pogledat kaksni so sploh stranski ucinki Klomifena.. in glej ti to..vse to(pa se vec) so stranski ucinki. tko d saj vem od kje to izvira..pisuka jazzi naj se obdrzi vseeee miska stiskam pesti ajsi pobooozi, kako si? ziva kuku si sla do zagreba biba kako si prezvela vikend,s kuzitam a se kej hlace luknja soncek ti se tud pobozi beyba a ti mas pa cist naravno budliko a ne spi dolg? vsem ostalim en velik objemcek, ampak morte mi oprostit k vs nism omenla..sm se vsa corava. aja aqua je doma in pociva, tko d upajmo d bo zdej vse tko kot je treba bit
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 19.10.2008 10:16:03
|
|
|
|
ledenka
|
pikicaOOOOOOOOOOOO, pri klomifenu raje ne brat stranskih učinkov! sem mela hujše ko potem na bistveno močnejših zdravilih... da o depri niti ne govorim no, ampak čez kake 3 dnik bo že tapravi cajt za maraton in potem kak teden re dno, vsake 2-3 dni. bosta šla do Zagreba in nazaj in to parkrat
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
sindarinKaj ima največji vpliv na vašo odločitev o nakupu igrače?lastne izkušnje z igračo (
30%)
najdene informacije prek interneta (
7%)
informacije od znancev, prijateljev, staršev (
27%)
izgled igrače (
18%)
nasvet prodajalke (
4%)
drugo (
13%)
Število vseh glasov: 151Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!