|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 19.10.2008 23:44:38
|
|
|
|
rovar_ka
|
Evo mene, prišla sem do konca!!jeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Pridne babike, da niste danes dosti čvekale Sem bla prav jezna, ker vas nisem dohajala, res Slikice - so vse itak tak leeeeepeeee, jaz to taaak rada gledam HD - sranje ti glavoboli, jaz sem jih vedno ful pogosto mela, kake 3x na teden ziher, v nosečnosti niti 1x (fuuuuul cool), hja, zdaj pa so se spet vrnili Me ma včasih da bi si lase ven spulila, tak me buča boli..Sem pa ugotovila, da me boli, če kave ne pijem zjutraj. Me je včeraj tud tak hudo bolela glava, da sem kavo pila ob osmih zvečer Levinja - lepo, da sem bila med pogrešanimi spanje - naša tud spi po kake pol urce med dojenji, včasih niti to ne Kile -meni je ostala še ena več kot pred nosečnostjo, zredila pa sem se za 18 kg in to je šlo samo z dojenjem dol zgleda, ker nič ne telovadim joooj, tolko sem misla pokomentirat,ko sem brala,zdaj pa sem vse pozabla V glavnem, mi smo vredu, malo me je edino začelo skrbet glede ekstenzijskega vzorca..imam na sumu, da ima naša mala miš to Par dni nazaj sem brala o tem, mislim da je to pisala netki, zato sem jo začela opazovat..sicer se mi ne zdi, da bi glavico kaj fejst zategovala nazaj, sem pa videla, da ji položaj lunice ne paše več..Je to znak ekstenzijskega vzorca, ali je pač samo radovedna??? Kravice paše že od ful časa nazaj, tudi ko podirama kupčka na ramenih, ni variante, da glavico nasloni, ampak se kr gor drži.. Sem jo pa včeraj probala dat spat na trebuščka - pred tem je v mojih rokah zaspala - in je v spanju začela glavico gor dvigovat..Kaj to je normalno?? Aja, pa novo frizuro mam No, pa še dve slikici od naše miške - ta druga mi je noro dobra, mislim da bo kr šla na steno
< Sporočilo je popravil rovar_ka -- 19.10.2008 23:47:08 >
|