|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke, 2008, II. del
19.10.2008 18:05:00   
netki
sicer pa je poroka uspela....no par stvari mi je tašča zaj....user posted image  tako je moj bratec postal mož......da o vremenu ne govorim

mi je blo pa najbolj všeč ko smo se peljali čez mesto in vasi z okrašenimi avti in plozali k nori....smo imeli 5 avtov in bili glasni za najmanj 20 .....in k nam je folk mahal in plozal nazaj, men so šle vse dlake pokonc...k da bi se jst ženilauser posted image

aja pa nevestin šopek sem ujela user posted image user posted image

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 4151
19.10.2008 18:16:07   
Netta
ojla vsem,

smo prišli iz izleta, je blo prečudovito. le mala je spet bolj malo spala...saj veste svet je lep...trenutno mal drnjoha, pol nas pa čaka še kopanje in upam da spanje.

smo pa bli na kosilu v eni gostilni kjer sta dva malčka praznovala krst, pa ravn ene tolk sta bla vidit stara kot naši - me prav zanima če je bla katera od vasuser posted image

spanje čez dan - dopoldan od pol ure do uro, pa potem po kosilu tudi za uro, če mam srečo dve, in to je to...potem pa ob 19h dol pade od utrujenosti.

HD, tudi moja zadnje dni zelo slabo je...zdrži na dojki kvečjemu 2-3 min...sem jo zadnjič vagala pri enem obroku je blo le 40mluser posted image pojma nimam zakaj. pa mleka mam še zihr not dost, sem si pol še ful načrpala...

migrena, men pomagajo tudi kapljice 31 od justa

smo pa po dolgemmmm dolgemmmm času tudi mi danes ponoči imeli kažin...se je prebujala kar na dve-3 ure in hotla jest..pol pa ne in ne zaspat. upam da ni to že poskok v rasti, ker potem so pred nami zanimive nočiuser posted image

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 4152
19.10.2008 18:24:48   
dzanika
danes je pa res zatišje tu gor. Mi smo bli malo na sončku je blo prav lepo.

HD kako je glavobol?

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 4153
19.10.2008 18:27:45   
Netta
glede tega kako in kdaj prehaja zaužito v mleko - meni je patronažna rekla, da čisto odvisno katera hrana; nekaj lahko že takoj po zaužitju, nekaj šele po par urah...le ponavljam kaj mi je povedala, nisem pa strokovnjak.

sem pa tudi sama jemala antibiotike (kar močne) čisto na začetku, ko sem imela vnetje po porodu, pa je blo z malo vse ok.

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 4154
   [Brisano sporočilo]
19.10.2008 18:28:48   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu neboglasnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4155
19.10.2008 18:29:35   
Inigo
mi smo malo prej pršli s sprehoda. kak je blo fajn... sonce na puno! tak da me celo glava boli user posted image

a sam men album ne dela al še kteri?!

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 4156
   [Brisano sporočilo]
19.10.2008 18:31:46   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 4157
   [Brisano sporočilo]
19.10.2008 18:33:34   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 4158
19.10.2008 18:40:36   
Inigo
men ga pa noče odpret... neko napako javlja user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4159
   [Brisano sporočilo]
19.10.2008 18:50:13   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 4160
   [Brisano sporočilo]
19.10.2008 18:56:22   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4161
   [Brisano sporočilo]
19.10.2008 18:59:00   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4162
   [Brisano sporočilo]
19.10.2008 19:16:34   
Brisani uporabnik

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 4163
   [Brisano sporočilo]
19.10.2008 19:39:02   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4164
   [Brisano sporočilo]
19.10.2008 19:43:53   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4165
19.10.2008 19:49:25   
bambuča
ejla hd,
a si ti hodla na telovadbo na ogrlico?

Neposredna povezava do sporočila: 4166
   [Brisano sporočilo]
19.10.2008 19:58:19   
Brisani uporabnik

(odgovor članu bambuča)
  Neposredna povezava do sporočila: 4167
19.10.2008 20:02:25   
Blacky30
Jaooooo, Teja ga tud nekaj svirka zadnje dni. Prej se mi je uro in pol drla v eno in ni mogla zaspat. Zaspana pa tak, da niti gledat več prav ni mogla. Pa ne nosit tak, pa ne tak, pa ne odložit, pa ne jajčka, pa ne ležalnik. Jaooooo! Skratka, Teja je ena poredna punčka!!! Upam, da bo zdaj to pomagalo, da bo ful pridna, ker ponavadi je ravno obratno. Ko jo tu gor pohvalim, dobim ruker porednosti nazaj!!user posted image

Flower, čestitke za krst! Frdamani župnik, kaj je te bil živčen? Kaj je to njegov prvi krst al kaj? Naša pa ni nič glasu spustila, niti ko ji je glavo polil z mrzlo vodo, ta druga pupa pa je začela konkretno tulit. Potem pa je Teja proti koncu krsta nekaj zajavkala, pa je rekel, veste, to je dobro, da glas spusti, da je že bil pri Teji prej zaskrbljen, ko pri vodi ni zajokala, ker bi to pomenilo, da ne bo pevka.user posted image user posted image
Ne bodi žalostna glede tastarih, eni so res smotani in vem, kako to mamico prizadene, če tako bližnji ljudje ne dajo kaj dosti na tvojega otroka. Mogoče pa ne znata z njimi, pa se bojita. Moja tast in tašča sta prinesla darilo za Tejin krst, za njo in za Nejca, obema sta dala enako darilo, ene zoknčke in enako vsoto denarja.

GR, aha, Populis je torej Lucija oz. Lučka.user posted image

HD, stran zlivaš zdaj verjetno zaradi Kafetina? Ker glede količine ne bi rabila, mi smo v P lahko vzele 4 tablete v enem dnevu, tak da nisi vzela preveč. Res pa je, da glede Kafetina pa nimam pojma, če ga lahko jemlješ med dojenjem.

(odgovor članu bambuča)
Neposredna povezava do sporočila: 4168
19.10.2008 20:02:40   
papir
flover to pa je kar hudo.ampak ti se ne sekiraj ,na slabšem sta onadva ker zamujata prelepe trenutke.

(odgovor članu bambuča)
Neposredna povezava do sporočila: 4169
19.10.2008 20:39:28   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: nanka

Neboglasnica kaj pa tvoja noga, je že kaj boljše?

Kaj naj rečem? Malce kljuva, ker seveda ne ležim ves čas, ampak saj veste, kako je. Hvala za vprašanje. Jutri imam previjanje, pa bom videla kaj bodo rekli. Zadnjič sta zdravnica in sestra jamrali, ker nisem polivala s fiziološko (sem vprašala na kirurgiji, pa so rekli, da ne smem). Jamrali kako bomo to dol dali (tampone, zložence..). Sestra mi polije par kapljic in me pusti. Jaz pa vzamem flašo, si ornk polijem in čez minuto sama vse dol potegnem. Sestra mi niti krvavega prsta ni očistila, češ da se ne da. Polivam naj. Ampak jaz nisem, ker me preprosto povedano, zebe v moker prst.
user posted image za prekopicavanje

netki: zdaj pa bo user posted image . Pridemo mlaje postavljat.

almera
: jaz o teku sploh ne razmišljam, bi takoj mastitis fasala. Kaj čem, če pa imam cisterne namesto dojk.

flower:
tudi moja pokojna tašča in tast, pa moj oče - kaj so to darila. Vedno bolj malo, pa še to si jih moral malce podrezati. V glavnem, da ste zdravi. Namesto darila ti pa pošiljam tole: user posted image in enega user posted image za srečo.

blacky30: ma ti si pravi detektiv user posted image user posted image user posted image oz. dala sem zelo dober, natančen namig. Imaš kakšno idejo kaj bi medve zdajle poglodali?

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 4170
   [Brisano sporočilo]
19.10.2008 20:49:29   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4171
19.10.2008 20:53:47   
neboglasnica
Almera: torej bop Bor jedel skuto, pil shake...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4172
19.10.2008 20:53:57   
glugluglu
Flower, tudi moja tašča in tast sta podobna glede daril in voščil za rd, pa za božič oz. novo leto. Bi rekla, da sta štorasta za te stvari. Kakor se spomnita, včasih ful, včasih pa tudi ne pokličeta, da bi voščila. Na primer se je zgodilo, da sploh nista prišla na praznovanje rojstnega dne od otrok, čeprav sta bila povabljena, saj itak skoz praznujemo, no in takrat nista niti poklicala, da ju ne bo. user posted image

(odgovor članu papir)
Neposredna povezava do sporočila: 4173
19.10.2008 20:59:30   
glugluglu
Netki, a boš dala kakšne slikice s poroke za pogledat?

Neposredna povezava do sporočila: 4174
   [Brisano sporočilo]
19.10.2008 21:01:17   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 4175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?