|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 19.10.2008 20:02:25
|
|
|
|
Blacky30
|
Jaooooo, Teja ga tud nekaj svirka zadnje dni. Prej se mi je uro in pol drla v eno in ni mogla zaspat. Zaspana pa tak, da niti gledat več prav ni mogla. Pa ne nosit tak, pa ne tak, pa ne odložit, pa ne jajčka, pa ne ležalnik. Jaooooo! Skratka, Teja je ena poredna punčka!!! Upam, da bo zdaj to pomagalo, da bo ful pridna, ker ponavadi je ravno obratno. Ko jo tu gor pohvalim, dobim ruker porednosti nazaj!! Flower, čestitke za krst! Frdamani župnik, kaj je te bil živčen? Kaj je to njegov prvi krst al kaj? Naša pa ni nič glasu spustila, niti ko ji je glavo polil z mrzlo vodo, ta druga pupa pa je začela konkretno tulit. Potem pa je Teja proti koncu krsta nekaj zajavkala, pa je rekel, veste, to je dobro, da glas spusti, da je že bil pri Teji prej zaskrbljen, ko pri vodi ni zajokala, ker bi to pomenilo, da ne bo pevka. Ne bodi žalostna glede tastarih, eni so res smotani in vem, kako to mamico prizadene, če tako bližnji ljudje ne dajo kaj dosti na tvojega otroka. Mogoče pa ne znata z njimi, pa se bojita. Moja tast in tašča sta prinesla darilo za Tejin krst, za njo in za Nejca, obema sta dala enako darilo, ene zoknčke in enako vsoto denarja. GR, aha, Populis je torej Lucija oz. Lučka. HD, stran zlivaš zdaj verjetno zaradi Kafetina? Ker glede količine ne bi rabila, mi smo v P lahko vzele 4 tablete v enem dnevu, tak da nisi vzela preveč. Res pa je, da glede Kafetina pa nimam pojma, če ga lahko jemlješ med dojenjem.
|
|
|