|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke, 2008, II. del
19.10.2008 0:22:14   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: tims

Majuska, ja - 1973. Sam men bi blo bol všeč, če bi bil naslov 1974 user posted image

A zdej si boš pa še zmišljevala? user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 4126
19.10.2008 0:23:08   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu

Blacky, poznam namreč nekaj punc, ki imajo izpit za avto pa se sploh ne upajo vozit ali pa nočejo vozit in očitno tudi nikoli ne bodo vozile avta, ker jim to pač ni. 

moja taščica...

In moja mama ... izpit si pridno podaljšuje že 35 let, tolk dolgo že ne vozi ... user posted image

08.08.2008

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4127
19.10.2008 0:54:04   
tims
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

IZVIRNO SPOROČILO: tims

Majuska, ja - 1973. Sam men bi blo bol všeč, če bi bil naslov 1974 user posted image

A zdej si boš pa še zmišljevala? user posted image

Seveda, če me je pa user posted image  postaral. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 4128
19.10.2008 8:21:04   
neboglasnica
Dobro jutro!

No, takole, kadar me ni, čvekate. Si bom zapomnila...

Kje imamo pa lex, auroroo..

pleničke v muellerju so že nekaj časa po 17,99 € (manj kot 18) cela škatla. Jaz kupujem št. 4 in jih je 88 noter. Če imate trojko, jih je okoli sto.

migrena: edina rešitev je aspirin direkt. Vsaj pri meni.

namig za imena - populis: mnjami, oblizneš se, ko jo pohrustaš. Po tolikih letih je še vedno ena najbolj njami.

Včeraj sem naročila, da so mi iz Leclerca prinesli napolitanke, sladolede v akciji, tako da sem se oborožila.

noga: žal je iz trenutka v trenutek slabše user posted image user posted image . Mi je kar žal, ampak zdaj nimam kaj.

almera: kaj si pa ti nakupila.

bračko: napisano ima, da je bila julijka 08, vsaj na začetnih straneh, mogoče se je zatipkala. Bo že oprostila.

Zdaj je pa zajtrk na vrsti, oprostite!

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 4129
19.10.2008 9:21:22   
dzanika
namig za imena - populis: mnjami, oblizneš se, ko jo pohrustaš. Po tolikih letih je še vedno ena najbolj njami.

mmmmmmmm meni pride na pamet milka.  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4130
   [Brisano sporočilo]
19.10.2008 9:51:01   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu dzanika)
  Neposredna povezava do sporočila: 4131
19.10.2008 9:51:53   
glugluglu
HD, upam, da si kaj bolje danesuser posted image user posted image user posted image

GR, pa še zate user posted image user posted image user posted image , da se ti noga začne boljšati,

Soncica, pleničke iz Lidla pa tudi drugi hvalijo, očitno so res fajn, jaz še nisem poskusila, mi imamo tudi kar Muelerjeve (beauty baby) in so ok, čez ne pride, ritka je pa lepa, imajo tudi elastične trakove.

Sej Supernova v Lj. in vse trgovine notri so danes tudi odprte, ne? Gremo v Lj. pa bi se lahko še spotoma tam ustavili. 

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 4132
19.10.2008 10:00:33   
neboglasnica
glugluglu: ja, danes imajo odprto do 15.00 ure

PA hvala za pikice!

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 4133
19.10.2008 10:00:37   
glugluglu
HD, tole sem našla: Zaužita hrana (in njeni vplivi) se pojavi v mleku po 4 do 6 urah in ostane v mleku 24 ur.

Neposredna povezava do sporočila: 4134
19.10.2008 10:01:50   
neboglasnica
HD: pokliči v porodnišnico, tam ti bodo znali pomagati z nasveti

džanika: napačen odgovor

Neposredna povezava do sporočila: 4135
19.10.2008 10:02:30   
glugluglu
GR, hvala za odgovor!

HD, ampak najbrž ni panike od lekadola in kafetina.

Neposredna povezava do sporočila: 4136
19.10.2008 10:15:23   
dzanika
HD user posted image . Upam da je danes bolše...  Glede mlekeca pa nebi vedla. Mislim da je res najbolje da pokličeš in povprašaš.

Neposredna povezava do sporočila: 4137
   [Brisano sporočilo]
19.10.2008 11:09:33   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4138
19.10.2008 11:41:58   
3jeMi
Dober dan na lepo nedeljsko jutro lejdis!

Vidim, da ste kar OK, razen glavobolov... ampak vsem pošiljam user posted image na n...

Ha, papcanje, ja... Ne se obremenjevat koliko vam pojejo vaši user posted image . Jaz sem že zdavnaj odnehala s tem, ker imam pravega lenuščka za hrano in mu je hrana zadnja stvar na svetu. Včasih poje tudi po 180ml, včasih pa mu je še 60ml na obrok čisto preveč (pri 3 mesecih). Pa še za to kar poje si vzame tudi po pol ure ali več. Zato sem tudi po 2 mesecih nehala dojit, ker se mi je v tem času 3x pojavil mastitis (kljub dojenju-večina se je samo crkljal in stalnemu črpanju-samo črpalka ne izprazni dojke tako, kot jo user posted image ), razpokane bradavice in sem imela vsega dovolj. Sem se odločila, da energijo in čas namenim njemu in mojemu user posted image  (ki je bil ta dva meseca kar precej zapostavljen in je namesto mene dobil poporodno depresijo... mater je bil tečen), kot pa stalnemu visenju na pumpici ali pod vročim tušem. Moram priznati, da sem šele sedaj prišla ornk k sebi po porodu. Aja, upam, da se bom kaj večkrat javila... user posted image
Drugače pa je naš tamali bil in je še vedno full živahen, spi po 3x na dan po pol ure, ostalo je pa akcija, ko pa pade noč, drnjoha tudi on (no, vsaj to, trkam ob les). Veliko debatira in se smeji. Najraje leži v ležalniku, ker ima edino tako razgled na celotno dogajanje v prostoru. Rad z mano kuha, obožuje TV, čeprav ga le redko vidi, na previjalni se popolnoma razživi (rad opleta okoli z nago ritjo), kopanje je njegovo najljubše opravilu, evo, samo posteljice podnevi kljub zaspanosti noče videti in vpije dokler ne omaga. Vozičkanje... v ležečem položaju je samo toliko časa, da oddrnjoha svojih pol ure, potem pa mu moram vzdigniti vzglavje, da lahko malo gleda ven, drugače začne cmizdriti... V glavnem moram rečt, da nama je prav v veliko veselje.

Zdaj pa... pol ure je minilo... in grem počasi, da vidim, kaj mi bo novega "povedal"...

Lepo se imejte user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4139
   [Brisano sporočilo]
19.10.2008 12:13:30   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4140
19.10.2008 12:24:17   
liju
Zdravo!
Mi smo pa danes bili ponoči full lačni, je jedel že ob pol dvehuser posted image , pol pa ob petih. Sem neka zaspana, da mi ni za nič. Oprala sem že en stroj cot, zdaj pa je že drugi v akciji. Pa za likat imam, samo mi danes res ni, tak da bom kar jutri vrjetno ali pa pol zvečer, če bo več voljeuser posted image
Kosilo je tudi že na pol pripravljeno, bomo jedli gobovo juho, pohane palačinke in solato, tak da ne bo nekaj obilnegauser posted image user posted image .

Nič, lepo se imejte in uživajte v leni nedelji, vsaj za mene.user posted image

No in jih imamo. Dva sončka mislim. hehe

Neposredna povezava do sporočila: 4141
19.10.2008 14:21:40   
neboglasnica
Pa je res zatišje tu gor... Nabirate moči za večerni čvek?

populis je poslala slikice s pomola in je videti, da je strašno toplo na obali

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 4142
19.10.2008 14:33:26   
neboglasnica
Dobro jutro tudi meni: šele sedaj sem šla brat rubriko Rodili smo in vidim, da ste tudi tam čestitale. Hvala vsem za čestitke... Se vidi, da mi namesto blond barve plesen poganja na glavi. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4143
   [Brisano sporočilo]
19.10.2008 14:51:03   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4144
19.10.2008 14:52:56   
Majuska
Ojla,

danes sem bolj pozna, sem po jutranjem dojenju prespala dopoldne ... sem malce notr prenesla ... prav pasalo je. Kuhal je očka in to zeloooooo dobro user posted image   zdaj čakam, da se mali zbudi, pol bomo šli na sprehod, pa najbrž še do tašče.

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 4145
19.10.2008 16:17:06   
nanka
Dan,
joj kako lepo vreme  je zunaj, mi smo že s sprehoda, čakam, da se zbudi in gremo še en krog.

Sicer vem, da vaši to že obvladajo, ampak jessssssssssssss, Natka se je danes prvič obenila iz trebuščka na hrbet. Ker nisem verjela, se jo še štirikrat dala na trebušček in ja zna se obrniti. Kravic past pa še vedno noče, ji nikakor ne paše na trebuščku. Drugače jo imam pa zdaj Na AM, svoje mleko pa si izčrpam, da vidim koliko poje. Tudi pri nas traja hranjenje pol ure, da lepo vse poje. Bom videla koliko bo tehtnica pokazala v sredo, ampak domača je pokazala +200 g v štirih dneh.

Inigo, ti si iz Velenja, če se ne motim, v soboto bom na tvojem koncu ( obletnica valete), oziroma mojem, ker sem bila pred 18 leti tudi jaz domačinka.

Gremo lovit zadnje sončne žarke.

HD kako je danes s tvojo glavo?

Neboglasnica kaj pa tvoja noga, je že kaj boljše?

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 4146
   [Brisano sporočilo]
19.10.2008 16:21:19   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4147
   [Brisano sporočilo]
19.10.2008 16:25:56   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4148
19.10.2008 17:42:32   
dzanika
SOncIca se je Timotej tut že kaj namočil?  Verjetno pa itak ni potrebno vprašati če ste se imeli super ker v to itak ne dvomim...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4149
19.10.2008 18:00:59   
netki
recelj....welcome to the club...tud me z lex smo mele PDP 7.7. in rodile 9.7.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 4150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...
Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?
Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?