|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 19.10.2008 11:41:58
|
|
|
|
3jeMi
|
Dober dan na lepo nedeljsko jutro lejdis! Vidim, da ste kar OK, razen glavobolov... ampak vsem pošiljam na n... Ha, papcanje, ja... Ne se obremenjevat koliko vam pojejo vaši . Jaz sem že zdavnaj odnehala s tem, ker imam pravega lenuščka za hrano in mu je hrana zadnja stvar na svetu. Včasih poje tudi po 180ml, včasih pa mu je še 60ml na obrok čisto preveč (pri 3 mesecih). Pa še za to kar poje si vzame tudi po pol ure ali več. Zato sem tudi po 2 mesecih nehala dojit, ker se mi je v tem času 3x pojavil mastitis (kljub dojenju-večina se je samo crkljal in stalnemu črpanju-samo črpalka ne izprazni dojke tako, kot jo ), razpokane bradavice in sem imela vsega dovolj. Sem se odločila, da energijo in čas namenim njemu in mojemu (ki je bil ta dva meseca kar precej zapostavljen in je namesto mene dobil poporodno depresijo... mater je bil tečen), kot pa stalnemu visenju na pumpici ali pod vročim tušem. Moram priznati, da sem šele sedaj prišla ornk k sebi po porodu. Aja, upam, da se bom kaj večkrat javila... Drugače pa je naš tamali bil in je še vedno full živahen, spi po 3x na dan po pol ure, ostalo je pa akcija, ko pa pade noč, drnjoha tudi on (no, vsaj to, trkam ob les). Veliko debatira in se smeji. Najraje leži v ležalniku, ker ima edino tako razgled na celotno dogajanje v prostoru. Rad z mano kuha, obožuje TV, čeprav ga le redko vidi, na previjalni se popolnoma razživi (rad opleta okoli z nago ritjo), kopanje je njegovo najljubše opravilu, evo, samo posteljice podnevi kljub zaspanosti noče videti in vpije dokler ne omaga. Vozičkanje... v ležečem položaju je samo toliko časa, da oddrnjoha svojih pol ure, potem pa mu moram vzdigniti vzglavje, da lahko malo gleda ven, drugače začne cmizdriti... V glavnem moram rečt, da nama je prav v veliko veselje. Zdaj pa... pol ure je minilo... in grem počasi, da vidim, kaj mi bo novega "povedal"... Lepo se imejte
|
|
|