|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 3.del
19.10.2008 14:22:40   
katy82
Vse naj naj Omarju,Evi,Gregiju in Tilnu za 5 mesecev in mačkici Taji za pol svečkeuser posted image user posted image user posted image

Naty ja tole z Žanom je pa res hudo a pol tud po ranitalu ni bolš?Bogi Žan in boga vidva z user posted image user posted image user posted image user posted image Upam da  bo uspeh z magnetno

Jana zakon da je abraham uspel a si mela tisto oblekco oblečeno?Nejc je bil pa res pridenuser posted image

Eole pošiljam ti veliko pozitivne energije pa upam da se vam tole stanje kmalu umiri.Delaj pa vse kot do zdej da bo vidla da vse poteka po dnevnem redu in je ne bo še to mešalouser posted image user posted image user posted image user posted image

Anitka mali je pa tko posrečen a pol da mu ni blo všeč?Kaj je blo pa s stolčkom narobe?

Bobika saj se bosta spet navadla zdle ste pač vsi mal popustil zarad bolezni.

Tanja dobrodošla

< Sporočilo je popravil katy82 -- 19.10.2008 14:23:40 >

10.5. smo končno dočakali našo prelepo mačkico Laro
12.5. pa sem postala teta malemu lumpu Anžetu
Le kaj nam bo prinesel 16. december

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 201
19.10.2008 14:40:42   
Estrella*
Naty; mi potem nismo nikamor šli, ker je izzvenelo samo od sebe. Vem pa, da je hodila sodelovka na Vrhniko in je čakala okoli 3mesece. Ona je hodila za odpravo alergije na trave in pelode.

edinaos: ja je blo kar osvežujoče enkrat za spremembo na sokcu brez malih kričačovuser posted image

Anitka: Galu je očitno še vedno zakon zizauser posted image Naša se tud kremži pri prvi žlici, četudi pozna hranouser posted image

No jaz za računalnikom, pa slišim eno ropotanje v jedilnici in kaj vidim..................poglejte

user posted image

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 202
19.10.2008 14:45:29   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Naty; mi potem nismo nikamor šli, ker je izzvenelo samo od sebe. Vem pa, da je hodila sodelovka na Vrhniko in je čakala okoli 3mesece. Ona je hodila za odpravo alergije na trave in pelode.

edinaos: ja je blo kar osvežujoče enkrat za spremembo na sokcu brez malih kričačovuser posted image

Anitka: Galu je očitno še vedno zakon zizauser posted image Naša se tud kremži pri prvi žlici, četudi pozna hranouser posted image

No jaz za računalnikom, pa slišim eno ropotanje v jedilnici in kaj vidim..................poglejte

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image pridn Andraž, kmalu bo tudi Alja zrasla in se bosta kregala kdo ti bo več pomagaluser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 203
19.10.2008 14:47:05   
Estrella*
zvezdica05: vidim, da nas bereš, daj nam zaupaj kako je kaj z Zaro???

Neposredna povezava do sporočila: 204
19.10.2008 14:51:55   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image pridn Andraž, kmalu bo tudi Alja zrasla in se bosta kregala kdo ti bo več pomagaluser posted image

user posted image user posted image ja to se mi sliši bolj ko znanstvena fantastika. Če se bosta kregala, kdr bo več pomagu, itak ne bo nič narejeno in bo čakalo na mamiuser posted image
Je pa res, da Andraž kaže nagnjenja za pucanje že od rane mladosti. V Nemčiji je vsak par dni pucal oknauser posted image posledično tudi mamiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 205
19.10.2008 15:13:01   
Anonimen

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  ja ni kej,pridnega sinkota mašuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Edina ja u torek bi blo kr uredu. Estrella kaj praviš?

Neposredna povezava do sporočila: 206
19.10.2008 15:16:29   
Anonimen
Anitka fino se Gal pačiuser posted image .

Špelin@ super za kino.

Midve sva pa s sprehoda, je dons res lep dan, greva zdej še mal na sončka.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 207
19.10.2008 15:26:21   
CatJa
IZVIRNO SPOROČILO: katy82

Catja a kaki ni alergen al pa da bi izpuščaje povzročal?Ne vem ne poznam ga tko dober,vem samo da je njamiuser posted image

Še nisem slišala, da bi bil alergen, sem pa tud na netu pogledala in nisem zasledila.

IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

No danes pa sva poskusila prvi dve žlički GH (beri korenčkovega sokeca). Pa ni bil nič kaj preveč navdušen nad njimuser posted image user posted image user posted image Je delal take frise zraven, da sem se kar režala.user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image

Vidimo, ja. Na prvi fotki zgleda ves prestrašen, na drugi pa že čisto obupan user posted image  Je pa zelo lušn fantek, a sem ti že povedala user posted image

Naty: ej sploh mi ne gre iz glave slika, kako te goske napadajouser posted image user posted image user posted image user posted image

Kdo napada, da ga user posted image

user posted image

Če bi imela hčero, bi ga že "zafremala" user posted image

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 208
19.10.2008 17:10:19   
Čmrlika
uf, Naša Taja pa je praznovanje vzela resno...user posted image  user posted image  do zdaj je galamla, kričala, ne bo jedla, spala...user posted image  
Ne vem kaj jo daje...pa zdaj raje ne bom jamrala..ker trenutno ji je uspelo očke malo spočit dat user posted image  Zadnji čas, ker pričakujemo babico, dedija, sestrično, teto strica. pridejo na polovičko svečke, oziroma na 0,5 svečki( jije ati kupil ničlo pa petko...user posted image  moram vprašat, če vejice niso imeli? user posted image ) pa na tortico. Ja tokrat sva ji midva privoščila , ker je babi primorska predaleč, pa tokrat nismo v portoržu, da bi ona norela user posted image

Tako, da grem malo se dol vsest dokler pridejo, vam sem pa hotla povedat, da sem dala album gor-Taja v studiju!

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 209
19.10.2008 17:28:02   
Anonimen
O kok je že velika Taja. Ja prov luštne fotke, je že prava manekenkauser posted image

(odgovor članu Čmrlika)
  Neposredna povezava do sporočila: 210
19.10.2008 18:17:13   
špelin@
Ne bit hude, ne bom ne brala ne komentirala, samo da vam povem; moja velika pika bruha kot nora in je res boga user posted image  

Praška za pripravo oralne rehidracijske raztopine pa v trboveljski lekarni, ki je edina dežurna za celo Zasavje, NIMAJO na zalogi in bi mi oni to naročili, pa jaz jutri po 13. uri dobim... user posted image user posted image user posted image user posted image  SRAMOTA!!!!! Po.f.u.k.ani narkiči pa svoje je.be.ne igle tam dobijo kadarkoli, ni treba nič naročat in čakat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj je šel mož v domžalsko dežurno lekarno po prašek!

< Sporočilo je popravil špelin@ -- 19.10.2008 18:19:35 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 211
19.10.2008 18:17:55   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nina7

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  ja ni kej,pridnega sinkota mašuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image superca, mislim da bo estrelli ok?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 212
19.10.2008 18:19:24   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Ne bit hude, ne bom ne brala ne komentirala, samo da vam povem; moja velika pika bruha kot nora in je res boga user posted image  

Praška za pripravo oralne rehidracijske raztopine pa v trboveljski lekarni, ki je edina dežurna za celo Zasavje, NIMAJO na zalogi in bi mi oni to naročili, pa jaz jutri po 13. uri dobim... user posted image user posted image user posted image user posted image  SRAMOTA!!!!! Zdaj je šel mož v domžalsko dežurno lekarno po prašek!

o jooj bogicauser posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 213
19.10.2008 18:23:48   
Anonimen

Praška za pripravo oralne rehidracijske raztopine pa v trboveljski lekarni, ki je edina dežurna za celo Zasavje, NIMAJO na zalogi in bi mi oni to naročili, pa jaz jutri po 13. uri dobim... user posted image user posted image user posted image user posted image  SRAMOTA!!!!! Po.f.u.k.ani narkiči pa svoje je.be.ne igle tam dobijo kadarkoli, ni treba nič naročat in čakat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj je šel mož v domžalsko dežurno lekarno po prašek!

bogica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 214
19.10.2008 18:45:58   
Naty*

IZVIRNO SPOROČILO: nina7

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image superca, mislim da bo estrelli ok?

A to mate privat žurko?user posted image

Ej preberte si tole... zdele je moj dobu mail, men je tolk hudo user posted image user posted image user posted image

za vse vas imam eno veliko prošnjo. moj mali nečak, Gal, star tri leta in
pol, se je znašel v hudi življenjski situaciji. njegovi starši in vsi mi pa
zraven njega. nemreč, že od micenega je imel hude trebušne krče. zdravniki
so nam dopovedovali, da je to normalno. v zadnjem letu je zaradi njih bil
trikrat v bolnici, delali so mu razne preiskave, ugotovili nič. to nedeljo
ponoči, so se krči ponovno pojavili, v ponedeljek so obiskali njegovo
zdravnico, ki je takoj poklicala rešilca in nočna mora se je začela. na
kisiku, tik pred tem da pade v komo ali umre, so ga prepeljali v ptujsko
bolnico, naredili preiskave in ugotovili, da mora nujno v MB bolnico. tam je
kirurg takoj odločil, da mora pod nož. po nekajurni operaciji, je prišel ven
in se skupaj z mojo sestro razjokal, ker je moral našemu Galu, odstraniti
celo tanko črevo, ki je odmrlo. danes poteka tretji dan, ko je Gal v umetni
komi, namreč zdravniki želijo da si telo vsaj malo
opomore, preden začne bojevati svojo bitko. jutri torej, ga bodo zbudili,
potem pa mora do torka, tam je kritična meja, izbojevati svoje novo
življenje. če preživi do takrat, bodo potem vse ostale stvari potekale tako,
da se mu bo omogočilo normalno otroško življenje. namreč operacija v tujini,
kjer imajo s tem že prekso in uspešno opravljajo transplatacije, vstavljajo
sonde....vendar do tja je dolga pot, ki nas čaka v naslednjih dnevih. zakaj
vam vse to pišem? kaj želim od vas? ja prosim vas, da z našo družino in
našimi prijatelji prosite za čudež. prosite za energijo. prosite za čudež
tistega ali tisto v kar verjamete. ker mi verjamemo, da če bo toliko
pozitvne energije na kupu, toliko vere in upanja na kupu, bo tudi našemu
Galu lažje izbojevati ta boj. ker sama verjamem v čudeže, sem vam upala
poslati to prošnjo. in prosim vas, da jo vi pošljete naprej, čeprav morda
mojega malega Gala ne poznate in ga ne poznajo tisti, ki
jim boste to poslali. pa vendar, če nas bo toliko pozitivno mislilo na
njega in mu pošiljalo moč za boj, ima zraven današnje medicine veliko
možnosti da izborba to borbo. izborba, je njegov izraz. a ni lušten?
še nekaj! takšno prošnjo mi je pred leti poslala sošolka, ko je šlo za
življenje njene mame. in veste kaj, zgodil se je čudež. zdravniki sami so
rekli, da se je. zato, prosim molite, prosite, pošiljajte energijo, svojo
ali tisto iz vesolja, če jo znate prevajat in pošljite to prošnjo naprej.
karkoli se zgodi, vedite, da boste opravili dobro delo. iskreno hvala!
barbara in družine  Koštomaj, Žaler, Černe.

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 215
19.10.2008 18:46:07   
Estrella*
nina, edina: men odgovarja kateri koli danuser posted image

špelin@: joj, ja saj ne morem verjeti, da takih osnovnih stvari nimajouser posted image Jaz mam tega doma na zalogi. Se pa spomnim, ko sem hodila za mamo po tablete vsake 3mesece, celih 19 let in so konstantno ene tablete manjkale včasih se je kaka škatla še dobila....v 19 letih niso mogli vsake 3m zagotoviti določeno količino tega zdravilauser posted image user posted image user posted image in tako smo se prerekali vsakič znova.
Drugače pa en velik kup user posted image user posted image user posted image in user posted image za Simono.

CatJa: v kolikem času pa se kaki omedi?Jaz srčno upam, da nisem kupila napačnega, a ta vanilijev ostane trd?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 216
19.10.2008 19:04:16   
tana7
Pozdravljene

nič vas nisem brala, zato žal ne bom nič komentirala - upam, da katera ne zameri

mi imamo še vedno probleme z Brininim papanjem - no, celo vedno večje
sploh se več ne spomnim, kdaj je nazadnje eno joško snedla do konca
mislim, da smo pa sedaj čisto na robu in če se zelo kmalu zadeva ne izboljša, bo treba nekaj ukrenit - nekaj bo morala jesti!!!

danes je mogoče 4x spila po par požirkov - ali je zaspala takoj na joški ali pa se je odmaknila in ni več žežela jesti, ne da b jokala
pa poskušamo vse mogoče - hraniti jo pred spanjem, med spanjem, po spanju, med hojo, med guganjem, stoje,... ampak ni nič toliko uspešno, da bi do konca enkrat pojedla
berem po netu, lahko bi bila kriva duda (da tam zadovolji svoj sesalni refleks), zobki (zaenkrat pri nas nič ne kaže), da jo vse drugo okoli zanima, da se prepozno mleko ulije in ne želi toliko čakati,... ful enih možnih razlogov

danes sem poskusila črpati, da vsaj mleko ne bo izginilo, čeprav imam prsi že dva dni čisto mehke, zgledajo res prazne
in?? načrpala 30 ml iz OBEH
seveda je možno, da imam res samo še tako zelo malo mleka
ampak - a je mogoče tudi, da ne znam pravilno črpati - je pomemben tempo črpanja? koliko časa črpate na eni joški? jaz sem vztrajala recimo 15 minut, vendar sem vmes večkrat za parsekundic prekinila, ker me je roka bolela
a je možno, da ne črpam pravilno?
nekaj vas je črpalo, katera še vedno črpa - kakšen nasvet?
hvala!

Neposredna povezava do sporočila: 217
19.10.2008 19:18:46   
Estrella*
No mi smo nazaj iz pohoda na Javornik(1242m) in to je Aljin prvi tisočakuser posted image . Smo se prešvicali, da je joj.

naty: grozna zgodbauser posted image user posted image Pa nikar ne pomišlaj, da se to lahko zgodi Žanu!!!!!!

kasso, sesil: imata v torek čas, da vletita na kofi v Godovč?

Neposredna povezava do sporočila: 218
19.10.2008 19:19:43   
špelin@
Hvala, punce, ker ste ob meni user posted image  Za vsak slučaj je user posted image  peljal veliko piko k dežurni zdravnici (ravno dežura pediatrinja). Moja boga srčica sploh ne neha bruhat user posted image user posted image

tana7, se mi kar srce trga, ko tole berem... Nimam nasveta, zdajle težko sploh razmišljam, ampak user posted image user posted image user posted image  zate in user posted image user posted image user posted image  za Brino.

(odgovor članu tana7)
Neposredna povezava do sporočila: 219
19.10.2008 19:22:21   
jana81

Odločila sva se za Jane-ovegauser posted image user posted image

Imamo pa isto okus, res je dober tale Jane, ampak sem pa jezna k pes, midva sva ga kupila za 160€, zdej je pa znižan na 130€

špelin user posted image user posted image  za tvojo piko..

ravnokar moj dragi uspava Nejca, ki se ne da, gode, gode, gode... še na joški ni hotu zaspat, sem si rekla da more dans mal prej spat, da bova mela mal časa zase z lubijem..

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 220
19.10.2008 19:22:46   
špelin@
Naty*, nekje na RR je tudi nadaljevanje Galove zgodbe - mu gre na bolje, pravi borec je user posted image user posted image user posted image  Je prav tema o tem odprta, ampak jaz zdajle nisem sposobna iskati.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 221
19.10.2008 19:33:28   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: tana7

Pozdravljene

nič vas nisem brala, zato žal ne bom nič komentirala - upam, da katera ne zameri

mi imamo še vedno probleme z Brininim papanjem - no, celo vedno večje
sploh se več ne spomnim, kdaj je nazadnje eno joško snedla do konca
mislim, da smo pa sedaj čisto na robu in če se zelo kmalu zadeva ne izboljša, bo treba nekaj ukrenit - nekaj bo morala jesti!!!

danes je mogoče 4x spila po par požirkov - ali je zaspala takoj na joški ali pa se je odmaknila in ni več žežela jesti, ne da b jokala
pa poskušamo vse mogoče - hraniti jo pred spanjem, med spanjem, po spanju, med hojo, med guganjem, stoje,... ampak ni nič toliko uspešno, da bi do konca enkrat pojedla
berem po netu, lahko bi bila kriva duda (da tam zadovolji svoj sesalni refleks), zobki (zaenkrat pri nas nič ne kaže), da jo vse drugo okoli zanima, da se prepozno mleko ulije in ne želi toliko čakati,... ful enih možnih razlogov

danes sem poskusila črpati, da vsaj mleko ne bo izginilo, čeprav imam prsi že dva dni čisto mehke, zgledajo res prazne
in?? načrpala 30 ml iz OBEH
seveda je možno, da imam res samo še tako zelo malo mleka
ampak - a je mogoče tudi, da ne znam pravilno črpati - je pomemben tempo črpanja? koliko časa črpate na eni joški? jaz sem vztrajala recimo 15 minut, vendar sem vmes večkrat za parsekundic prekinila, ker me je roka bolela
a je možno, da ne črpam pravilno?
nekaj vas je črpalo, katera še vedno črpa - kakšen nasvet?
hvala!

tana, glede hranjenja ne vem zakaj se tako obnaša sem pa skoraj sigurna , da duda nima nobene veze s tem. Ko je otrok lačen bo jedel in nikakor se ne more zadovoljiti z dudo; sesalni refleks že, lakote pa sigurno ne. Verjemi mi, ker ima Alja popolnoma enake izpade. Kaj narediti? Glede na to, da je stara že dovolj, bi ji še vedno ponujala zizo, vendar pa bi ji probala načrpano mleko dat po flaši oz. po žlici, da vidiš kako ga bo sprejela. Mogoče probaj tudi vmešat kake riževe kosmiče in ji dat po žlici.

Za črpanje ; mislim, da vem kje je problem, Preveč si obremenjena z nepapcanjem in si potem mleka ne moreš spravit ven.Živčnost je zelo velika ovira pri tem opravilu, povem iz lastnih izkušenj. Ko sem bila na robu živčnega in čisto obupana, ko mala ni hotela zizat, sem si črpala iz polne zize in uspela načrpat pa 10mluser posted image , ko pa sem črpala po dojenju, ko nisem bila obremenjena, pa sem iz kao prazne načrpala tudi po 70ml. Pa povej kje je logika??? Si pa lahko prepričana, da ga ni samo 30ml, četudi so prsa mehka.

Drugega kot, da se vzami v roke in kontroliraj svoje živčke in čim manj gruntaj koliko je pojedla, ti ne znam svetovati.

Neposredna povezava do sporočila: 222
19.10.2008 19:46:47   
tilči

Hvala, punce, ker ste ob meni user posted image  Za vsak slučaj je user posted image  peljal veliko piko k dežurni zdravnici (ravno dežura pediatrinja). Moja boga srčica sploh ne neha bruhat user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za veliko piko, da se čimprej pocajta!

tana7, se mi kar srce trga, ko tole berem... Nimam nasveta, zdajle težko sploh razmišljam, ampak user posted image user posted image user posted image  zate in user posted image user posted image user posted image  za Brino.

user posted image user posted image user posted image  za Brino

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 223
19.10.2008 19:52:31   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

Naty tudi vam želim čimprej mirne noči.

enako, sej obe veva kako je to. Bo pa potem tolk bolj luštno, ko bojo naši nagajivci spali user posted image .

Se strinjam.user posted image user posted image
Tista zgodba je pa res grozna in žalostnauser posted image user posted image user posted image upam, da bo z malim Galom vse o.k.

IZVIRNO SPOROČILO: katy82

Anitka mali je pa tko posrečen a pol da mu ni blo všeč?Kaj je blo pa s stolčkom narobe?

Ne korenček mu ni bil najbolj všeč. Je šlo pol venuser posted image user posted image Ker na stolčku ni pasov se je obrnil ven na glavo.user posted image Na srečo je bilo vse o.k.

Estrella ja ja, pri Galu je itak nr.1 - zizauser posted image user posted image O ti imaš pa že pomagača Andražauser posted image user posted image user posted image Priden fantek - ziher po mamici.

CatJa hvala, hvala na komplimentu glede mojega lepotcauser posted image user posted image Ja na prvi sliki še ni vedel kaj ga čakauser posted image user posted image

Ej Čmrlika tvoja miška je pa prava manekenka in modeluser posted image user posted image user posted image Boš zete s kuhlo preganjala izpred hiše.

Špelin@ to pa res žalostno za eno lekarnouser posted image user posted image

Jana ja ta stol je res prima. Samo ni znižan terra ampak activa. Razlika je pa le v eni prečki (stopnički).

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 224
19.10.2008 20:07:50   
aurora28
Vse najboljše vsem majčkom in majčicam obmesečnici! user posted image user posted image user posted image

Čmrlika Taja je pa super, super lepa. Je taka sladka pupa user posted image . Zna pozirati.
Jana super, da je abraham uspel. Povej mi do katerega leta pa lahko uporablja otrok stolčke Jane za hranjenje, tega ki ga imata z Anitko? Midva še ne veva za katerega se bova odločila, ampak sta v izboru Slex ali Jane.

Naty grozna zgodba, takih zgodb jaz raje ne berem. user posted image
Anitka ja se vidi po sliki, da je Gal užival ob korenčkovem soku user posted image user posted image . Vsak dan bo bolje, boš videla. Midva sva že probala kar dosti sadja in zelenjave in ti povem, da zdaj je z velikim veselje. user posted image

Estrella priden Andraž user posted image , imate pa fenomenalno jedilnico. Mi je zelo všeč. Daj prosim pokaži še druge slike sob, me res zanima. user posted image

Eole žal ti ne znam svetovati. user posted image

Moram pa povedati, da sva včeraj dopoldan z Galom jedla sadno kašico, popoldan pa pire krompir in kaj se je zgodilo: Gal je šel ob 20. uri spat in se je zbudil prvič ob 02. uri. Sploh nisem mogla verjeti, da mu je ratalo. Danes sva spet ponovila GH in če bo danes isto kot prejšnjo noč pomeni, da se je Gal zbujal ponoči zaradi lakote. user posted image

Jana daj gor sliko obleke. user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najlepših daril, ki jih otroku ne moret...
Najboljša darila so tista, ki jih ni mogoče kupiti, niti zaviti v bleščeč papir. To je seznam stvari, ki jih ne boste do...
Imena, ki otrokom prinašajo srečo v življenju
Starši si najbolj od vsega želimo, da bi bili naši otroci srečni v življenju. Nekateri celo verjamejo, da k temu lahko p...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?