giotti
|
Draga Neodkrita, niti za sekundico nisem pomislila, da je kakorkoli narobe imeti otroka pri tvojih letih. Hm, mogoče tudi zato, ker imam kar nekaj kolegic tvojih let in sploh ne pomislim, da pa ne bi bilo zanje primerno, da imajo otroke. Nasprotno, na primer ravno pri moji mami vidim, kako je šele zdaj pri svojem vnučku tista taprava, ljubeča, polna modrosti in prave mere skrbi mamica. In tudi sama priznava, da šele zdaj vidi, koliko "napak" je naredila, ko je imela mene in brata. Še bolj hecna stvar pa je, da ima več energije kot mamica tega njenega vnučka Ko je mamica že čist na koncu z energijo, pride stara mama (moja mami), ki ji ni nič težko. In če bo kdaj meni namenjeno dete, vem, da bo ravno ona tista pomoč številka. Da ne govorim, da pri svojih letih vsak dan preteče 6 km, stoji na glavi, hodi na dvatisočake vsak teden, marsikatera pri dvajsetih tega ne zmore. Kot pravi Tane za svojo mamo, pravim jaz za svojo, da je bolj mladostna kot je bila kadarkoli prej. Kar se pa tiče tvojih hčerkic, pa mislim, da bodo samo neksončno srečne. Če pogledam nase, od pubertete dalje pa do danes vem, da če bi imeli še enega dojenčka pri hiši, da bi bil to največji ljubljenček vseh. Deklice so nore na dojenčke, sploh tiste deklice, malo večje Tega z zafrkavanjem v šoli pa sploh ne razumem Jaz ne vem še niti za starost staršev mojih kolegic, tudi me sploh ne zanima, kaj šele sošolcev, no, res ne razumem. Sicer pa moj nasvet bi bil samo ta, da se pač ne čuvaš. In če ti rata zanosit kljub starosti in seveda uspešno donosit, ja, kaj je lahko potem lepšega od takšne sreče in kdo na svetu bi si drznil oporekati takšnemu čudežu, ki se zgodi tudi takrat, ko nihče več ne verjame, da se lahko zgodi? Nikoli ne smemo pozabit, da je otrok resnično čudež, božji dar, ki če ti je namenjen kljub na videz tako veliki biološki oviri, potem bo to res poseben otrok, ki verjamem, bo deležen največje ljubezni tega sveta. To je pa itak tudi vse, kar otrok resnično potrebuje. Skratka, imaš mojo absolutno podporo in upam, da ti bo namenjeno, da se ti želja uresniči
|