Vilma
|
Dober dan pubnce R1ta dobrodošla v Sloveniji. Pa Ani čim več da hitro ozdravi! Vidim, da je kar nekaj bolančkov. Tudi ostalim želim zdravje čim prej! Mi smo zdaj kar nekaj časa brez bolezni (trkam, trkam!!!!). Se pozna, da je Dominik že skoraj celo leto v vrtcu in da smo očitno najhujše dali skozi. Ko vas pa berem, se spomnim tudi Dominika, kako zelo je bil bolan, vsakih 14 dni, viroze so trajale po 14 dni,enkrat je imel vročino celih 11 dni in to tudi do 41. Vem,da bo še tega, upam pa da čim manj! Drugače pa je DOminik super, govori še vedno bolj malo, čeprav se ful trudi. Je zadnjič moja frendica rekla, da jo ne čudi, ker manj govori kot vrstniki, ker je prefekcionist. In ker hoče bit v vsem popoln, ne zmore še govorit, ker ima toliko dela s pospravljanjem in študiranjem, kako kakšna stvar dela. Sem kar malo debelo pogledala, ker ga do zdaj sploh nisem vidla kot takega. Ampak če bolje pomislim... Ko pospravlja igrače gredo samo določene v škatlo. Določene v garažo (bog ne daj, da so avtki notri postrani), določeni na cesti... Ko si sezuva čevlje v vrtcu, morajo biti v predalčku poravnani, ne en na drugem in ne tako, da se ne vidi njegovega znakca. Ko si sleče jakno, jo nikoli ne vrže, ampak jo hoče smao obesit in ker jo ne more, jo moram takoj jaz. Če tega ne naredim,joka. Skratka teh primerov je toliko,da bi lahko še in še naštevala. Pa ga ne učim tega, kje pa. Jaz sem bolj kaos tip, no moj dragi je bolj popredalčkan, tako da ima zgleda to po njem. No upam, da bo iz te svoje karakterne lastnosti potegnil le najboljše! Julija je začela samostojno sedet in smo jo včeraj dali prvič v antilop stolček. Dominiku se je utrgalo od ljubosumja, je vlekel stol in JUlijo po dnevni in jokal. Potem sem jo dala v drugi stol (imamo še enega), spet ni bilo ok, je še tistega začel vlečt po dnevni. Saj ga bo minilo, ene tri dni bo kriza, mal bom morala pazit, potem bo pa bolje. Pa še nekaj, mal za hec, ampak včasih pomislim, da je resnično. Dominik misli, da mu je ime avto. Sva se zadnjič pgoovarjala, mu povem, kako je ime mami, on ponovi nekaj na četrt, mu povem, kako je ime atiju, je kar lepo povedal. Potem mu pa rečem, tebi pa je ime Dominik. On gleda, je nekaj časa tiho in reče avto. In to vsakič, ko se o imenih pogovarjamo. Sem pomislila, da mogoče misli, da je avto, ker ima v vrtcu pri obešalniku znakec avto. Kaj pa vem, ima pa bujno domišljijo. Zdaj pa šibam, se beremo
|