CatJa
|
Čer! Se bom samo tolk javila, da veste, da sem še živa Priznam, da sem zadnje večere tako utrujena (ne vem od česa), da se mi še pisat ne da. Običajno zaspim kar po pravljici z Janom, potem pa me moj stera v posteljo. Marki je priden (kolkertolk), jutri mu bom namesto jabolčnega soka dala kaki, ki sem ga danes zjutraj dobila na tržnici. Je tak fajni, da bi mi bilo škoda, da zamudi sezono kakija. Danes smo spet bili na kostanjevem pikniku in mulčka sta padla v komo, ko smo prišli domov. No, saj nas je tud fajn prezeblo Edino to bi še rekla; sem prebrala, kaj se je zgodilo miški od edinaos; lahko da je vdihnila kak prah od čaja, lahko da se ji je nabralo veliko sline, pa je ni mogla ne pogoltnit ne izpljunit, HB da se je srečno končalo. Odkar je imel Mark tiste akcije zaradi refluksa ga nikjer z ničemer ne puščam brez nadzora. Enkrat sem dobila brošuro z naslovom Preprečujmo poškodbe pri otrocih in ne moreš verjet, kakšne nesreče se lahko zgodijo, če tega ne doživiš (ali prebereš). Skratka ne dajajte jim igrač ali pač karkoli, kar lahko odgriznejo (gumbi, našite učke na medvedkih, punčkah,...), odtrgajo (trakovi), sploh pri igračah je treba pazit kako dolgo vrvico imajo prišito, da se ne zapletejo z njo itd. Sploh pa jim ne dajajte cajtng, če ne sedite ravno z njimi, ko jih mečka, trga,.... Te barve so izredno strupene! Tako, sem malo zatežila, zdaj lahko grem pa spat