|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 3.del
18.10.2008 15:22:08   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

IZVIRNO SPOROČILO: katy82

Naty  sem vedla da sem ti pozabla še na neki odgovort,naša je mislm da čez kak teden že imela rezultate in je bla veliko bolj mirna.A to ste šli na Ptuj dej malo opiši kako je blo?Mi mamo pa 15 mg 2x na dan,sam naša apotekarca je dala noter še laktozo da kao ni grenko ampak se mi zdi da nč ne nuca tko da dam kr v mleko ali pa malo čajauser posted image

Aha pol ni nč narobe....js sm bla že obupana, ker ni blo kr drug dan rezultatov user posted image . Ok, bomo še mal počakali. Ne nismo šli na Ptuj, ampak sem samo poklicala njihovega gastroenerologa. Pa mi ni povedal nič drugega, kot tisti v Ljubljani in sicer, da refluks verjetno je, ampak ker otrok dobro napreduje on ne bi delal preiskav user posted image . Aja... pol ko bo nehal napredovat na teži, bo verjetno že mal pozno al kaj... u glavnem, je reku, da če pa probamo preventivno z Ranitalom, načeloma 1mg na kg telesne teže dnevno, ne bi smelo škodovat. Tvoja Lara pa pol kr veliko dobiva...
user posted image  za nakupe na sejmu!

Estrella zadnjič smo se pogovarjale o nealergenosti korenčka... evo kaj je napisano v Knjigi o alergijah na MON-u... pol pa bodi pametenuser posted image !!!!
Alergija na zelenjavo
Posebej alergena zelenjava je: korenje, zelena, stročnice, paradižnik, krompir. Zelenjava je rada skrita v industrijsko pripravljenih omakah, juhah, tekočih začimbah. Soja sodi k stročnicam. Sojino moko vsebujejo sredstva za zgostitev jedi, globoko zamrznjene jedi, omake, peciva, jušne začimbe, čokolada, kosmiči, umetne kreme, hrenovke, klobasice, sojino jedilno olje, margarina, majoneza, dodatki k masti,...

user posted image user posted image  se pravi bomo na kofetkanju že novo fasado občudovale user posted image !

Upam, da resuser posted image Saj veš, da me ne z.j.e.b.e.j.o, ker s privatniki je itak sam križ. Ja vem, da vsak mesec kaj novega pogruntajo o kaki stvari. No, da ti povem kaj sem včeraj brala, da soja in njeni produkti(mleko, smetana...) so ok samo v majhnih koičina, v večjih oz. vsakodnevnem uživanju pa celo škodljiviuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 126
18.10.2008 15:25:45   
Anonimen
Evo nas nazaj smo se šli spetuser posted image potepat in zapravljat Eur-čke za našo malo miškico.

špelin@hvalauser posted image si bom vse podrobno prebrala samo da spravim malo pančkat.

estrella: ste potem šli v nabavouser posted image zaupaj nam kaj ste kupili?

(odgovor članu Estrella*)
  Neposredna povezava do sporočila: 127
18.10.2008 15:27:14   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Naty  sem vedla da sem ti pozabla še na neki odgovort,naša je mislm da čez kak teden že imela rezultate in je bla veliko bolj mirna.A to ste šli na Ptuj dej malo opiši kako je blo?Mi mamo pa 15 mg 2x na dan,sam naša apotekarca je dala noter še laktozo da kao ni grenko ampak se mi zdi da nč ne nuca tko da dam kr v mleko ali pa malo čajauser posted image

Aha pol ni nč narobe....js sm bla že obupana, ker ni blo kr drug dan rezultatov user posted image . Ok, bomo še mal počakali. Ne nismo šli na Ptuj, ampak sem samo poklicala njihovega gastroenerologa. Pa mi ni povedal nič drugega, kot tisti v Ljubljani in sicer, da refluks verjetno je, ampak ker otrok dobro napreduje on ne bi delal preiskav user posted image . Aja... pol ko bo nehal napredovat na teži, bo verjetno že mal pozno al kaj... u glavnem, je reku, da če pa probamo preventivno z Ranitalom, načeloma 1mg na kg telesne teže dnevno, ne bi smelo škodovat. Tvoja Lara pa pol kr veliko dobiva...
user posted image  za nakupe na sejmu!

Estrella zadnjič smo se pogovarjale o nealergenosti korenčka... evo kaj je napisano v Knjigi o alergijah na MON-u... pol pa bodi pametenuser posted image !!!!
Alergija na zelenjavo
Posebej alergena zelenjava je: korenje, zelena, stročnice, paradižnik, krompir. Zelenjava je rada skrita v industrijsko pripravljenih omakah, juhah, tekočih začimbah. Soja sodi k stročnicam. Sojino moko vsebujejo sredstva za zgostitev jedi, globoko zamrznjene jedi, omake, peciva, jušne začimbe, čokolada, kosmiči, umetne kreme, hrenovke, klobasice, sojino jedilno olje, margarina, majoneza, dodatki k masti,...

user posted image user posted image  se pravi bomo na kofetkanju že novo fasado občudovale user posted image !

Upam, da resuser posted image Saj veš, da me ne z.j.e.b.e.j.o, ker s privatniki je itak sam križ. Ja vem, da vsak mesec kaj novega pogruntajo o kaki stvari. No, da ti povem kaj sem včeraj brala, da soja in njeni produkti(mleko, smetana...) so ok samo v majhnih koičina, v večjih oz. vsakodnevnem uživanju pa celo škodljiviuser posted image user posted image user posted image

jooj s temi privatniki pa znajo biti štaleuser posted image

a Alja danes kej več pije mlekeca?

Neposredna povezava do sporočila: 128
18.10.2008 15:31:12   
Anonimen

Ma pri men je zmer tko, da sem brez avta user posted image . Ampak če se zmenmo, mi ga bo Jure pustil, zato se mormo kak dan prej za zihr zmenit. Pol pa itak z edino pridemo....al neuser posted image ? Glede na to, da sm js šofer, ona pa navigator user posted image ...

midve z Anjo sve itak vedno za čvekanjeuser posted image user posted image

(odgovor članu Naty*)
  Neposredna povezava do sporočila: 129
18.10.2008 16:01:09   
Estrella*
Edina: ja včer smo šli v CityPark in smo kupl en komplet tange-modrćeč in bone za citypark. Upam, da ji bo všeč. A perilo je v tvoji ljubljeni barviuser posted image
Alja danes je še manj kot včeraj. Zizala je samo zjutraj ob 7huser posted image ko se je zbudila po prespani nočiuser posted image Potem je jedla 100mlAM, 150g frutka in še 60mlAM. Vmes sem ponujala zizo in je noče za nič na svetuuser posted image user posted image user posted image Ja kaj bo z našo fračo?????Upam, da bo stara čimprej leto dni, da bo imela bolj širok MENU.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 130
18.10.2008 16:12:08   
Estrella*
edina, to je zbral moj možekuser posted image  

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 131
18.10.2008 16:12:31   
Estrella*

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 132
18.10.2008 16:16:03   
katy82
Uh Estrella tole je pa ornk hot,kje ste pa nabavl ta kompletek?Naša pa tud ful mal je dons,sam okol 200 mleka pa pol frutkauser posted image

10.5. smo končno dočakali našo prelepo mačkico Laro
12.5. pa sem postala teta malemu lumpu Anžetu
Le kaj nam bo prinesel 16. december

Neposredna povezava do sporočila: 133
18.10.2008 16:16:53   
Estrella*
No, kaj za user posted image  mi je post dubliral???????????????????
Jaz zaenkrat še ne morem razmišljat o takem periluuser posted image , sem si pa mal napasla učkeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 134
18.10.2008 16:20:28   
Estrella*

Uh Estrella tole je pa ornk hot,kje ste pa nabavl ta kompletek?Naša pa tud ful mal je dons,sam okol 200 mleka pa pol frutkauser posted image

V PALMERSU smo kupl 50eu je blo. Ma jaz čakam na pomlad.........user posted image Ja ne vem kaj je z našim pupam, da ne papcajo. Mi čudno, ker je čist zadovoljna in igriva, celo pridna in nič ne sitnariuser posted image Bo pa jutri bolje, kajne?

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 135
18.10.2008 16:41:16   
Anonimen

Pri nas delajo fasadouser posted image user posted image user posted image  Naslednji teden naj bi bilo vse fertig.

nina7: za iz IKEE ni panike, lahko prevzameš naročeno vse v Domžalah in ti ni potrebno k namuser posted image He hehehehehhe , kaj pa sedaj imaš kak nov izgovor?????

He he pol pa res najbolš da drug tedn pridm.

Neposredna povezava do sporočila: 136
18.10.2008 16:49:02   
Anonimen

Edina: ja včer smo šli v CityPark in smo kupl en komplet tange-modrćeč in bone za citypark. Upam, da ji bo všeč. A perilo je v tvoji ljubljeni barviuser posted image
Alja danes je še manj kot včeraj. Zizala je samo zjutraj ob 7huser posted image ko se je zbudila po prespani nočiuser posted image Potem je jedla 100mlAM, 150g frutka in še 60mlAM. Vmes sem ponujala zizo in je noče za nič na svetuuser posted image user posted image user posted image Ja kaj bo z našo fračo?????Upam, da bo stara čimprej leto dni, da bo imela bolj širok MENU.

Joj Alja more skoz mamici nagajatuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 137
18.10.2008 16:50:34   
Anonimen
Nč grem jest, sm pri tašči na rojstem dnevuuser posted image .Se tipkamo jutr

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 138
18.10.2008 17:59:44   
sesil
za kosilo sem dala naši user posted image  prvič jabolko (kuhano pretlačeno). nič ni bla kaj preveč navdušena. no, itak smo samo poskusili, vse ostalo je pa mama pojedla.user posted image
jutri ponovimo vajo.
jaz sem se pa za kosilo najedla pizze. naredila sem s polnozrnate moke, gor pa sama zelenjava. še kar užitno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 139
18.10.2008 18:01:36   
sesil
Estrella, komu pa je namenjen kompletek, mislim za kakšno priložnost.
jaz do spomladi ne kupujem cunj. bom kot klošarji hodila okoliuser posted image , ampak  2 meseca bom pa že potrpela, pol upam da mi bo prav prednosečniško. 

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 140
18.10.2008 18:06:09   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: sesil

Estrella, komu pa je namenjen kompletek, mislim za kakšno priložnost.
jaz do spomladi ne kupujem cunj. bom kot klošarji hodila okoliuser posted image , ampak  2 meseca bom pa že potrpela, pol upam da mi bo prav prednosečniško. 

Kompletek je za svakinjo za 30let. No, jaz čakam tud na pomlad, da mi bodo prednosečniške obleke pravuser posted image Pa še kako kupim in bom kot novauser posted image

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 141
18.10.2008 19:50:26   
Estrella*
Da ne pademo na drugo stranuser posted image

Svakinja praznuje v eni garai in notrije full zakajeno, tako, da z Aljo ne morem bit notri. Sva jo dala spat malo čez 17h, v upanju, da spi vsaj do 19h, ja zbudila se je čez 40min in ne nazaj zaspat. Sedaj sem z njo doma, ata pa uživauser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 142
18.10.2008 19:51:23   
tilči
Že tretji večer je Tilen zaspal v posteljici sam.user posted image

Danes smo se cel popoldne potepali in seveda zapravljaliuser posted image .Sebi sem si privoščila eno majčko, ati si je kupil srajci, za Nejca pelerino, da bo lahko po lužah skakal v dežju, za Tilna pa mleko in brezglutenske piškote, ki ga bo jutri dobil v mleko, ko ima praznikuser posted image . Že kar 5. mesecev bo staruser posted image . Kako hitro gre čas.user posted image  Še ravnokar je bil čisto nebogljen, sedaj se pa že vrti po tleh v dnevno sobi. Mimogrede je na drugi strani sobe. Je pogruntal patent: leži natrebuhu, dvigne ritko in se z nogicami odrineuser posted image .

Aurora... jaz mu čistim zobke z zajčkom
http://nakup.pikapolonica.com/nega-in-kozmetika/nega-malcka/mam-zajCek-za-ustno-nego/3510379001616351037

Neposredna povezava do sporočila: 143
18.10.2008 19:54:42   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

katy ja moja mala revca je ful zaprta odkar ji dajem malo GH. Me je strah ji jo dajat, ker vem kako se muči. Sem ji dala pomarančni sok, sladkane kamilice, donat pa ni nič pomagalo. user posted image  Že prej ni veliko kakala, zdaj količinsko tudi ni več ampak je vse suho in  muč. Bom a v ponedeljek k P in bom jo prosilza neki sirup, i je mehčalo. Upam, da mi ga bo dala. Sok od suhih sliv ji pa še nisem dala danes. Bom ji kasneje ko bom vedela, da ima prazen želodček.

Ali se je že uredila prebava?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 144
18.10.2008 19:56:31   
Anonimen

Da ne pademo na drugo stranuser posted image

Svakinja praznuje v eni garai in notrije full zakajeno, tako, da z Aljo ne morem bit notri. Sva jo dala spat malo čez 17h, v upanju, da spi vsaj do 19h, ja zbudila se je čez 40min in ne nazaj zaspat. Sedaj sem z njo doma, ata pa uživauser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja sej tako je ponavadiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 145
18.10.2008 19:59:07   
aurora28
Ufff Estrella tale pa je hot spodnje perilo user posted image user posted image user posted image .
Katy ne Gal ni dal tvoje pupe na ignore, ampak mi je zašepetal, da ko jo vidi ji bo dal enga lubčka. user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 146
18.10.2008 19:59:56   
Anonimen

user posted image

vauuuu dober okus ima tvoj možiček, tudi jaz bi to nosila.

Jaz sem pa danes po celi Lj iskala enodelne kopalke, za na tečaj, pa jih nikjer nisem našla, imajo same take za stare babnceuser posted image user posted image jahh sej katera mlada punca pa nosili enodelne kopalke, samo s svojim vampom pa res ne mislim strašit folkuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 147
18.10.2008 20:47:12   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

user posted image

vauuuu dober okus ima tvoj možiček, tudi jaz bi to nosila.

Jaz sem pa danes po celi Lj iskala enodelne kopalke, za na tečaj, pa jih nikjer nisem našla, imajo same take za stare babnceuser posted image user posted image jahh sej katera mlada punca pa nosili enodelne kopalke, samo s svojim vampom pa res ne mislim strašit folkuser posted image

edina, a si šla v sport 200, hervis...v športne trgovine???Tam ponavd najdeš take športne kopalke tud izven sezone. Vampuser posted image Te bom po nagi riti našeškala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 148
18.10.2008 20:50:54   
sesil
edinaos, ne pretiravaj. malo trebuščka ti ne škodi, sicer pa bojo na tečaju vsi vedeli da si rodila, tako da imaš izgovor.user posted image
kar se pa enodelnih kopalk tiče je pa res poden. provaj v kakšni športni trgovini.se zna kaj dobrega najti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 149
18.10.2008 20:55:29   
hijenca
Grrrr..... že zopet error

Ns hitro napišem, ker sem user posted image . Prebava dela 100 na uro, mene pa že vse boli. Videku ni za spat, sma se skopala, sedaj pa še malo klepeta v ležalniku, potem pa vija kinderpet, ker mama je aut.

Katy saj ne jem tako malo, da bi me to jezilo. Danes pa imam res zelo malo apetita, ker me vse preveč žene.

estrella super perilo, samo sebe si v tem ne bi mogla predstavljat. Za kakšno dobro postavco, pa zakaj ne.

Zdaj pa grem malega spat spravit, potem pa še sebe, ati pa bo že sam našel v postlo, če ne, pa lahko v kuhinji na klopi spi. Jezna sem 100 na uro na njega. user posted image user posted image user posted image

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?