Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 18.10.2008 22:43:09
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark IZVIRNO SPOROČILO: Misek IZVIRNO SPOROČILO: ssevin IZVIRNO SPOROČILO: Misek IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark Dobro, ne trudi se, već sam skontao da je to velika tajna. Niti najmanje nije tajna, samo direktno odgovaram na direktna pitanja, recimo ko sto ja sad tebe pitam: Bakfark koliko je tebi godina? Iako sam dete sa sela, nasla sma taj famozni profil.... Bakfark piljetino moja, fokice moja, kad su tebe pustili iz inkubatora? Nisam ni izašao. Naravno da ne, kad još uvek čekaš mene
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 18.10.2008 22:44:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa tu. Slabo se castilo i to na tako lipi datum, 10.10. Ili je bilo underkavr ?
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 18.10.2008 22:44:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Ssevine, kad planiraš da se rodiš?
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 18.10.2008 22:44:38
|
|
|
|
Misek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Bakfark piljetino moja, fokice moja, kad su tebe pustili iz inkubatora? Koji izlivi ljubavi za rođendan. Kako si ovo zasluzio? pa simpaticno, vise nego manje zdravo ( u glavu dete), pa mu tepam
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 18.10.2008 22:45:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Ssevine, kad planiraš da se rodiš? I to je moguce, da se bira? I ja bi to, za idući rođendan. Moze?
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 18.10.2008 22:45:49
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark Ssevine, kad planiraš da se rodiš? Kad ti kažeš, ja sam spremna, pakujem i dolazim.
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 18.10.2008 22:46:35
|
|
|
|
Anonimen
|
pa simpaticno, vise nego manje zdravo ( u glavu dete), pa mu tepam Da, lipo je, kazem ti to.
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 18.10.2008 22:47:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Misek IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Bakfark piljetino moja, fokice moja, kad su tebe pustili iz inkubatora? Koji izlivi ljubavi za rođendan. Kako si ovo zasluzio? pa simpaticno, vise nego manje zdravo ( u glavu dete), pa mu tepam I sad bi ja trebao da pomislim kako si ti svjetlosnu godinu starija od mene?
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 18.10.2008 22:47:22
|
|
|
|
Misek
|
IZVIRNO SPOROČILO: ssevin IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark Ssevine, kad planiraš da se rodiš? Kad ti kažeš, ja sam spremna, pakujem i dolazim. Bakfark ovo postaje opasno! Osecam kako se ugrijava atmosfera....................
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 18.10.2008 22:48:21
|
|
|
|
Misek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark I sad bi ja trebao da pomislim kako si ti svjetlosnu godinu starija od mene? Bas svetlosnu godinu bas i ne ali... koju postenu deceniju....
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 18.10.2008 22:48:22
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ssevin IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark Ssevine, kad planiraš da se rodiš? Kad ti kažeš, ja sam spremna, pakujem i dolazim. Ssevin se izgleda opasno zaljubila.
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 18.10.2008 22:48:29
|
|
|
|
Anonimen
|
gospodič je praznoval prejšnji teden U stvari nisam ni bila u formi za nesto dobro kljucnit in popricat. Ima jos vremena, Baki :)). Marogica, kako onda, pravo?
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 18.10.2008 22:48:43
|
|
|
|
Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Misek IZVIRNO SPOROČILO: ssevin IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark Ssevine, kad planiraš da se rodiš? Kad ti kažeš, ja sam spremna, pakujem i dolazim. Bakfark ovo postaje opasno! Osecam kako se ugrijava atmosfera.................... Tudi meni se tako zdi.... grem počasi raje spat....jutri tako ali tako moramo vstati ob sedmih..
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 18.10.2008 22:49:38
|
|
|
|
Misek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica Tudi meni se tako zdi.... grem počasi raje spat....jutri tako ali tako moramo vstati ob sedmih.. Warum? iliti zasto??
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 18.10.2008 22:49:52
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Misek IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark I sad bi ja trebao da pomislim kako si ti svjetlosnu godinu starija od mene? Bas svetlosnu godinu bas i ne ali... koju postenu deceniju.... Za dobru supu možemo dakle tebe u lonac!
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 18.10.2008 22:50:01
|
|
|
|
Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Marogica, kako onda, pravo? Hvala, dobro....
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 18.10.2008 22:50:02
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Misek IZVIRNO SPOROČILO: ssevin IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark Ssevine, kad planiraš da se rodiš? Kad ti kažeš, ja sam spremna, pakujem i dolazim. Bakfark ovo postaje opasno! Osecam kako se ugrijava atmosfera.................... I što je najgore mislim da nas deli samo ulica i po koji minut...
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 18.10.2008 22:50:19
|
|
|
|
Anonimen
|
....jutri tako ali tako moramo vstati ob sedmih.. A di ti ides, u sedam ujutro, na nedjelju?
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 18.10.2008 22:50:50
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Marogica, kako onda, pravo? Hvala, dobro.... Kad ti kreces?
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 18.10.2008 22:51:15
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica IZVIRNO SPOROČILO: Misek IZVIRNO SPOROČILO: ssevin IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark Ssevine, kad planiraš da se rodiš? Kad ti kažeš, ja sam spremna, pakujem i dolazim. Bakfark ovo postaje opasno! Osecam kako se ugrijava atmosfera.................... Tudi meni se tako zdi.... grem počasi raje spat....jutri tako ali tako moramo vstati ob sedmih.. Daj Marogico ne seri, ni mrdnula da nisi. Budi tu sa mnom, tebe barem znam.
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 18.10.2008 22:51:30
|
|
|
|
Misek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark Za dobru supu možemo dakle tebe u lonac! Imas samo jedna zajebancija oko toga.. moras da prodjes pored mog muza, a on ti je ko Kerber....
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 18.10.2008 22:51:50
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark IZVIRNO SPOROČILO: ssevin IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark Ssevine, kad planiraš da se rodiš? Kad ti kažeš, ja sam spremna, pakujem i dolazim. Ssevin se izgleda opasno zaljubila.
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 18.10.2008 22:52:11
|
|
|
|
Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Misek IZVIRNO SPOROČILO: Marogica Tudi meni se tako zdi.... grem počasi raje spat....jutri tako ali tako moramo vstati ob sedmih.. Warum? iliti zasto?? Hokejski turnir(slovensko-avstrijski) mojega ta starejšega sinka. Ob 8-ih ogrevanje...nato tekme....Mame pa moramo pripraviti še sendviče in pecivo, pa vse nared za tombolo...
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 18.10.2008 22:52:12
|
|
|
|
Misek
|
IZVIRNO SPOROČILO: ssevin IZVIRNO SPOROČILO: Misek IZVIRNO SPOROČILO: ssevin IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark Ssevine, kad planiraš da se rodiš? Kad ti kažeš, ja sam spremna, pakujem i dolazim. Bakfark ovo postaje opasno! Osecam kako se ugrijava atmosfera.................... I što je najgore mislim da nas deli samo ulica i po koji minut... Oces reci, pakujes i dolazis za manje od 5 minuta?
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 18.10.2008 22:52:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Oces reci, pakujes i dolazis za manje od 5 minuta? Ne zaboravi piđame, ako se ti ne vraca kuci poslije
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?