Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 18.10.2008 22:32:45
|
|
|
|
Anonimen
|
već sam skontao da je to velika tajna. A ja imam godine u tickeru .
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 18.10.2008 22:33:24
|
|
|
|
Misek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark Dobro, ne trudi se, već sam skontao da je to velika tajna. Niti najmanje nije tajna, samo direktno odgovaram na direktna pitanja, recimo ko sto ja sad tebe pitam: Bakfark koliko je tebi godina?
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 18.10.2008 22:33:52
|
|
|
|
Misek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II I dosta mi je jedna podrigusa, ipak, ja sam dama I ja, do treceg piva .
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 18.10.2008 22:34:10
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Misek IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark Dobro, ne trudi se, već sam skontao da je to velika tajna. Niti najmanje nije tajna, samo direktno odgovaram na direktna pitanja, recimo ko sto ja sad tebe pitam: Bakfark koliko je tebi godina? Mene možeš komotno da provjeriš u profilu.
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 18.10.2008 22:34:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Mars nazaj na fax!!!! MArogicaaaaaaaaaaaaaaaaa. Ovaj moj omiljeni ti je iz Marburga, vec sam danas sve pronjuskala, toliko me zainteresirao. Tako da........
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 18.10.2008 22:34:41
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Misek IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark Dobro, ne trudi se, već sam skontao da je to velika tajna. Niti najmanje nije tajna, samo direktno odgovaram na direktna pitanja, recimo ko sto ja sad tebe pitam: Bakfark koliko je tebi godina?
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 18.10.2008 22:34:54
|
|
|
|
Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Misek IZVIRNO SPOROČILO: Mič II I dosta mi je jedna podrigusa, ipak, ja sam dama I ja, do treceg piva .
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 18.10.2008 22:35:09
|
|
|
|
Misek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark Mene možeš komotno da provjeriš u profilu. ja sam dete sa sela, pa ne znam gde ti je taj profil, jel to ono kad te slika sa strane, da se ti vidi veliki nos?
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 18.10.2008 22:35:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Mene možeš komotno da provjeriš u profilu. I di je sampanjac ?
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 18.10.2008 22:36:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Klikneš na moj nick, seljanko!
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 18.10.2008 22:37:04
|
|
|
|
Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Mars nazaj na fax!!!! MArogicaaaaaaaaaaaaaaaaa. Ovaj moj omiljeni ti je iz Marburga, vec sam danas sve pronjuskala, toliko me zainteresirao. Tako da........ Kaj hočeš....mi iz MB smo zajebani(beri zanimivi ), pa ni treba, da smo pravniki....
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 18.10.2008 22:37:15
|
|
|
|
Misek
|
IZVIRNO SPOROČILO: ssevin IZVIRNO SPOROČILO: Misek IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark Dobro, ne trudi se, već sam skontao da je to velika tajna. Niti najmanje nije tajna, samo direktno odgovaram na direktna pitanja, recimo ko sto ja sad tebe pitam: Bakfark koliko je tebi godina? Iako sam dete sa sela, nasla sma taj famozni profil.... Bakfark piljetino moja, fokice moja, kad su tebe pustili iz inkubatora?
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 18.10.2008 22:37:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Mene možeš komotno da provjeriš u profilu. I di je sampanjac ? Ti bi da piješ dva puta. Počastio sam vas prošlu sedmicu.
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 18.10.2008 22:38:40
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Misek IZVIRNO SPOROČILO: ssevin IZVIRNO SPOROČILO: Misek IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark Dobro, ne trudi se, već sam skontao da je to velika tajna. Niti najmanje nije tajna, samo direktno odgovaram na direktna pitanja, recimo ko sto ja sad tebe pitam: Bakfark koliko je tebi godina? Iako sam dete sa sela, nasla sma taj famozni profil.... Bakfark piljetino moja, fokice moja, kad su tebe pustili iz inkubatora? Nisam ni izašao.
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 18.10.2008 22:38:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj hočeš....mi iz MB smo zajebani(beri zanimivi ), pa ni treba, da smo pravniki.... Ma ne treba ni meni biti pravnik . Ali dobro je, kad opet prosetas mozgane.
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 18.10.2008 22:39:09
|
|
|
|
Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Misek IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark Mene možeš komotno da provjeriš u profilu. ja sam dete sa sela, pa ne znam gde ti je taj profil, jel to ono kad te slika sa strane, da se ti vidi veliki nos? Ja. Vendar brez študija anatomije težko določiš starost.....to je prepuščeno samo bogovom v belem
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 18.10.2008 22:39:15
|
|
|
|
Misek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark Klikneš na moj nick, seljanko! Slusaj pilicu, nemoj da te utrpam u lonac. Potpis: seljanka
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 18.10.2008 22:39:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Počastio sam vas prošlu sedmicu. Di sam to propustila?
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 18.10.2008 22:41:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Bakfark piljetino moja, fokice moja, kad su tebe pustili iz inkubatora? Koji izlivi ljubavi za rođendan. Kako si ovo zasluzio?
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 18.10.2008 22:41:06
|
|
|
|
Misek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark Nisam ni izašao. Pa pokusaj, taman si mozda dovoljno ojacao - za u tepsiju
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 18.10.2008 22:41:18
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Počastio sam vas prošlu sedmicu. Di sam to propustila? Pa tu. I to prošle sedmice.
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 18.10.2008 22:41:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Misek IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark Klikneš na moj nick, seljanko! Slusaj pilicu, nemoj da te utrpam u lonac. Potpis: seljanka Izgleda da sem ta opasno razočarao.
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 18.10.2008 22:41:43
|
|
|
|
Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Počastio sam vas prošlu sedmicu. Di sam to propustila? Nič nisi zamudila....gospodič je praznoval prejšnji teden svoj dan...dan, ko postanemo za leto dni starejši...in ....recimo...pametnejši...
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 18.10.2008 22:42:29
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Bakfark piljetino moja, fokice moja, kad su tebe pustili iz inkubatora? Koji izlivi ljubavi za rođendan. Kako si ovo zasluzio? Ja sam uporan bivši mladić.
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 18.10.2008 22:42:50
|
|
|
|
Misek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark Izgleda da sem ta opasno razočarao. Niti najmanje.. u mojoj se kuhinji krckaju samo najkvalitetnije namirnice i pokoji pilic ili kokica
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?