tinaaja
|
Ronja, zal je res tko, patologije je v nosecnosti veliko. In boljs je probat bit pozitiven in zavestno odganjat slabe misli. Kar je namenjeno, se bo zgodilo, pa ce se se tok sekiras al pa ne. Jaz sem si za prvih 12 tednov rekla, da kar bo bo. Zdaj bi mi bilo z vsakim tednom tezje, da gre kaj narobe. V prih 12 tednih bi se veliko lazje sprijaznila. Ampak gledam pozitivno in se poskusam drzat tega, da se ne sekiram, dokler ne pride tezava. Ja itak, da te skrbi, saj vsako. Ampak poskusam ze v kali zatret pri sebi te misli. Pri brinini nosecnosti pa sem bila ena ziva paranoja. DHT in NS data cca 95% zanesljivost. Meni je bil ful vsec odgovor dr iz genetike, ko sem jo vprasala, kaj bi v naslednji nosecnosti naredila na mojem mestu (bilo je po posvetu glede prekinitve prve nosecnosti). In je rekla, da bi pocakala na NS in ce bi bili rezultati slabi, bi sla na HB. Ce bi bili dobri, bi se sama pri sebi odlocala, a it na AC al ne. In s takim namenom sem sla na NS - bila odlocena, da ce bi bil slab rezultat, da grem na HB. Zdaj pac cakam UZ. Moja G je strokovnjakinja za patoloske nosecnosti in se ornk spozna na UZ, zato ji zaupam, da bi odkrila, kar se z UZ odkrit da. AC - vem samo to, da ne vem, kako bi prezivela, da bi slo kaj narobe pa da dobim rezultat, da je bilo vse OK s plodom. Del mene bi umrl in sebe bi zmeraj krivila za to. Tudi ne vem, kako bi se odlocila v primeru T21, turnerjevega sindroma,.. OK T13 in 18 sta jasna - z zivljenjem nezdruzljive napake . Ahhh prevec razmisljanja.. Ronja - step by step. Najprej NS + DHT pol pa razmisljaj naprej. Imas po NS se 4 tedne casa za odlocitev. SAma pa ves, daje treba do NS najprej prit. Zato step by step in skoz pozitivno