Zoja Miša
|
Prej nismo spali, spimo sedaj! Jaz pa gris jem. Sem pa že cca 1/2 cot in plenic polikala . Jaz sem tudi za seznamček (pridna tista, ki ga bo delala, Ryssa?): Kaja Lina ob rojstvu 47 cm, 2650 g, 1 mesec: 50 cm, 3200g, 2 meseca: 53 cm (merila sama ) ter 3850 g Strij nisem pridelala , se pa strinjam z Anito, da je odvisno od kože. Je pa od Mustele krema res super! Jaz sem jo imela za krčenje kože na trebuhu, po porodu, lahko rečem samo kapo dol. Betty, ne znam ti pomagati, nimam pojma o krstih Hvala Tejkaz za odgovor glede ušes. No, važno, da bo tudi mami lepa Lepo se sfriziraj! Andrejaboris, hvala za pohvale , se trudim, kolikor se da! Gajka, mislim, halo, nisem si mislila, da je lahko tako grozno! Meni za enkrat Syntocinon pomaga zatrdline, če jih imam, uničiti . Mleka pa tudi še zdaleč nimam toliko kot ti. Pazi joškice! Pingo, se strinjam, zvezdica zaspanka je zakon! Naša Kaja Lina jo tako z veseljem posluša in sedaj že medvedke na stropu gleda in se z njimi pogovarja , jo je prav lepo gledati! Anaya , za slikico Naty, nekaj je v luftu, tudi Kaja Lina ne spi, kot ponavadi. Saj tale grozen dež!!! Jupi za Jošta in navihanega Nejca! Uživaj zunaj in se načvekaj! Pa če boš utegnila glede potnih rokic vmes kaj poštudirati, mi javi . Seveda dobrodošel tudi odgovor od katere druge. Erin, glede oblačenja, jaz bi jo sedaj, če bi šli ven oblekla v bombažne žabice, zoknčke, copatke, hlačke (žametne ali kaobojkice), body z dolgimi rokavi, majčka z dolgimi rokavi in čez debelejša jopica ali termoflis ter kapica. Pokrila bi jo še z dekico, oz. imem vrečo v košari od vozička. Ali boste pozimi, oz. sedaj kmalu, v košaro položile še kakšno debelejšo dekico? Jaz bom, takšno volneno, se mi zdi, da mora biti. Šibam naprej likati. Pa-pa